UITGESTELD: Huys Dever Ontbijtbijeenkomst Groei en Ambitie met Rik Balder

Datum : 08-06-2022 08:00

"Dat wil ik ook, zullen wij het samen doen?" zei Willemijn Jansen, de nieuwe directeur van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol.

Tuurlijk, het aantal aanmeldingen kan beter en samen is het nóg gezelliger. Wij stellen deze bijeenkomst uit tot in het najaar (oktober?) en doen het dan samen. Rik is een fantastische spreker en vond het een goed idee. Nou bij deze. De bijeenkomst is dus uitgesteld tot het najaar 2022.

ontbijtbijeenkomst Huys Dever

Datum : 8 juni 2022 08:00 uur

Elke tweede woensdag van de maand wordt Huys Dever omgetoverd tot het Castle of MeerBusiness en zal er een actuele presentatie worden gegeven.
U bent van harte welkom als lezer van de MeerBusiness Nieuwsbrief

Deze keer spreekt een rasondernemer Rik Balder over Ambitie en Groei. Laat u verassen en praat mee met deze enthousiaste ondernemer. MeerBusiness zorgt voor de croissants. Huys Dever voor de koffie en Rik voor een gezellige en interessante bijeenkomst.

Thema
Ambitie en Groei door de Chief Glimlach Officer van Boekuwzending.com Rik Balder

Wie is Rik Balder?
RIK BALDER ALGEMEEN DIRECTEUR
Op 2 april 2007 zijn Margreet en ik Balder Logistiek opgestart. Onze logistieke webshop Boekuwzending.com begon drie jaar later.
1 oktober 2015 is Balder Logistiek verdwenen en zijn wij helemaal overgegaan naar Boekuwzending.com BV. Voorheen ben ik o.a. werkzaam geweest als, tennistrainer, sales en depot manager voor DPD Nederland BV en als assistent scheidsrechter Betaald Voetbal bij de KNVB.

Actueel coach ik ook nog Betaald Voetbal Assistenten in de Jupiler League en de Ere-Divisie.
Naast mijn functie als algemeen directeur bij BUZ ben ik actief in relatiebeheer en de verkoop. Ik heb twee schatten van kinderen, Mees en Steffi en wij wonen al ons hele leven in Nieuw-Vennep. In mijn vrije tijd speel ik graag een potje tennis. Het is fantastisch om te zien hoe wij in 15 jaar zijn gegroeid van niets tot een volwaardig bedrijf en zelfs winnaar van de Haarlemmermeerse Ondernemersprijs 2017. Momenteel bestaat ons team uit 60 BUZ Helden.   

Het Boekuwzending.com Team is proactief, gedreven en de ambities zijn hoog. Iedereen doet zijn of haar uiterste best om ieder jaar de doelstellingen te realiseren en onze dienstverlening nog verder te professionaliseren. Daar plukken onze klanten de vruchten van. Wij bezorgen iedere dag een snelle glimlach!

 

Terug naar het overzicht

Abonneer op onze nieuwsbrief