UITGESTELD..... Hillegomse Ondernemersborrel

Datum : 26-01-2022 17:00

De Hillegomse Ondernemersborrel wordt elke laatste woensdag van de maand georganiseerd door MeerBusiness Duin & Bollenstreek en Hotel Villa Flora.
De Ondernemersborrel start vanaf 17:00 uur en er is gelegenheid om deel te nemen aan het buffet. Met Renate & Nick de Mon van Villa Flora zijn afspraken gemaakt waarbij maandelijks een smaakvol buffet zal worden gepresenteerd. Drankmuntjes zijn bij de bar verkrijgbaar..

Nieuwe deelnemers en leden worden in de gelegenheid gesteld zich voor te stellen en bestaande deelnemers/leden krijgen de gelegenheid hun zakelijke interessante nieuwsfeiten met de aanwezigen te delen. Per keer krijgen maximaal 3 bedrijven hiervoor 3 minuten de gelegenheid. Vanaf 18:30 uur kan van het buffet gebruik gemaakt worden. Tijdens het diner kan aan de grote tafel over een actueel onderwerp worden gediscussieerd.

Daarnaast worden tijdens de maandelijkse Ondernemersborrel interessante gasten uitgenodigd zoals bijvoorbeeld uit lokale politiek. Aan de Ondernemersborrel zijn geen kosten verbonden. Versnaperingen en buffet zijn voor eigen (gereduceerde) rekening.Aanmelden kan (hieronder of) via: frans@meerBusiness.nl en vergeet je visitekaartjes niet mee te nemen!

Terug naar het overzicht

Abonneer op onze nieuwsbrief