Zoom bijeenkomst :Wat kan jij als ondernemer aan CO2 reductie doen?

Datum : 03-02-2022 16:30

MeerBusiness nieuwe member GreenTix levert compleet CO2 compensatie programma schreven wij 13-11-2021 op onze nieuwspagina.
Ook wij, in die prachtige Duin & Bollenstreek staan voor klimaatverandering, de grootste uitdaging waar wij als mensheid voor staan.

De opwarming van de aarde raakt iedereen. Kwetsbare ecosystemen raken uit balans, waardoor dieren sterven en zelfs uitsterven. De zeespiegel stijgt. Overstromingen en branden zijn aan de orde van de dag. Mensen en dieren kunnen niet meer aan voedsel komen. We moeten NU met elkaar in actie komen!

En MeerBusiness doet dat op 3 februari 2022. Digitaal door middel van een Zoombijeenkomst. Sander van Reedt Dortland  en Robert Wolff van Green Tix bespreken het allemaal met de deelnemers. Praat mee en maak de wereld een beetje groener

Weet jij al wat jouw footprint is? Wat voor impact heb jij op de natuur? Wat wil je aan de wereld nalaten? Met GreenTix kun je op een eenvoudige en leuke manier je invloed op het klimaat verkleinen.  “Met het uitdagende spaarprogramma sparen jouw klanten GreenTix, bij jouw bedrif en bij andere aangesloten bedrijven. Bedrijven doneren deze GreenTix aan Rainforest Projects Foundation. Het kost de klant dus niets extra! Voor jouw bedrijf zijn er wel kosten, maar die vallen erg mee (een GreenTix kost 5 cent), je kan het op je site vermelden, en je hebt er meteen een loyaliteitsprogramma bij.”  Kosten voor bedrijven starten bij €29,50 per maand waarbij je dus geholpen wordt in je klimaatbeleid. En daar kan geen bedrijf meer omheen.Een Greentix kost 5 cent, en vertegenwoordigt 7 kg CO2.Elke GreenTix heeft een compensatiewaarde van 7,15 kilo CO2.  Green Tix plant – en onderhoudt – daarvoor bomen. Als je GreenTix spaart, word je GreenTix Ranger. Als je inlogt zie je hoe jouw bos groeit! Praat mee en maak de werled een beetje groener.

Nu aanmelden, dan ontvang je uiterlijk 3 dagen van te voren de link waarmee je de presentatie kunt bijwonen en aan de discussie kunt deelnemen

Aanmelden

Bedrijf
Functie
Initalen
Tussenvoegsel
Achternaam
Geslacht
Adres
Huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Opmerkingen
 
Algemene Voorwaarden
  Aanmelden
Terug naar het overzicht

Abonneer op onze nieuwsbrief