Business & Bites Bollenstreek (datum onder voorbehoud)

Datum : 30-08-2022 17:00

Lisse – Een aantal enthousiaste ondernemers heeft het initiatief opgepakt om begin september weer een groot netwerkevent te organiseren: Business & Bites Bollenstreek. De tuinen van ’t Huys Dever in Lisse zullen op dinsdag 30 augustus 2022 van 17:00 tot 20:00 uur het decor vormen voor dit in 2019 super geslaagde netwerkspektakel. 

Het doel van Business & Bites Bollenstreek is om ondernemers en managers uit de gehele regio bijeen te brengen. Begin september komt na de zomervakantie het drukke ondernemersleven weer op gang. Voor de organisatie van Business & Bites Bollenstreek een uitgelezen kans om opnieuw een grote netwerkbijeenkomst te organiseren. Een avond waarop bezoekers getrakteerd zullen worden op een bijzondere combinatie van hapjes, mooie wijnen, goed bier of fris, passend entertainment en uiteraard voldoende gelegenheid om te netwerken.

Het evenement wordt georganiseerd door een zestal ondernemers waaronder natuurlijk MeerBusiness Duin & Bollenstreek die steun krijgen van verschillende horecaondernemers, sponsors en regionale businessclubs. ‘Wij willen op 6 september weer een netwerkevent van formaat neerzetten. Vanuit de hele regio komt al langere tijd het geluid dat een grootschalige netwerkbijeenkomst wordt gemist. Met Business & Bites willen we hier weer invulling aan geven’, licht de organisatie toe.

Business & Bites Bollensteek is toegankelijk voor ondernemers en managers. Aanmelden voor het evenement is noodzakelijk en de inschrijving wordt binnenkort via de website geopend. All-in toegangskaarten kosten  € 27,50 per stuk. (€ 25.-- indien vooraf aangemeld via MeerBusiness Duin & Bollenstreek) 

Aanmelden

Bedrijf
Functie
Initalen
Tussenvoegsel
Achternaam
Geslacht
Adres
Huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Opmerkingen
 
Algemene Voorwaarden
  Aanmelden
Terug naar het overzicht

Abonneer op onze nieuwsbrief