2e Reünie GGH-cai -NBH-RWE

Datum : 15-11-2024 15:00

Deze site is speciaal ingericht voor medewerkers van het Gemeentelijk gasbedrijf-Cai, NV Nutsbedrijf Haarlemmemermeer en rechtsopvolgers. Op vrijdag 15 november 2024 zal een reünie plaatsvinden op het Park21 in het restaurant van honk en softbalvereniging Pioniers  op een nog nader te bepalen tijdstip.
Vul hieronder je gegevens in en wij houden je graag op de hoogte van alle voortgang.

En heb je nog gegevens van oud collega's die wij wellicht een vorige keer niet hebben uitgenodigd. Schroom niet hun gegevens te vermelden. Doe dat in de kolom opmerkingen. en vergeet niet bij de opmerkingen aan te geven of je komt of niet en of je evt. beperkingen/hulp nodig hebt (dieet, lichamelijk)

save the date en join the club

Tot ziens

Wim Kruyt & Frans van der Riet

 

Wij schreven u:

Save the Date (vrijdag 15 en 22 oktober 2021)
Inmiddels is het weer decennia geleden dat de naam Gemeentelijk Gas bedrijf/Cai in de wandelgangen klonk. Daarna volgde voor velen de omvorming tot NV Nutsbedrijf Haarlemmermeer. Een paar jaar later was het WFG (het latere RWE) ‘dat het bedrijf overnam. Terwijl de CAI tak in handen kwam van Multikabel (het latere ZIGGO), was voor de gaskant de koek nog lang niet op.

Vele rechtsopvolgers en afsplitsingen volgden. Het bedrijf werd gesplitst in een netwerkdeel en een verkoopdeel. RWE Nederland was erbij gekomen en uiteindelijk kwamen zowel het netwerkdeel (verkocht aan Liander) en het verkoopdeel (verkocht aan Essent) in andere  handen. Toen een van onze oud medewerksters een jubileumfeest vierde en een groot aantal medewerkers haar kwam feliciteren spraken we af ooit nog eens een reünie te regelen. Maar corona gooide ook hier behoorlijk roet in het eten.

Omdat Wim Kruyt en Frans van der Riet niet voor een gat te vangen zijn werd de reünie weliswaar op de lange baan geschoven, maar zeker niet vergeten. Vandaar save the date 15 en 22 oktober 2021. Op een van deze dagen is het tijd voor een gezellig feestje en weerzien met oude (strijd)makkers. Wim & Frans hebben samen nog steeds een leuk en gezellig bedrijfje. Het netwerkplatform voor bedrijven in de Duin & Bollenstreek genaamd MeerBusiness Duin & Bollenstreek. Met hulp van dat bedrijf proberen wij de reünie vorm te geven.

Allereerst de juiste adressen verzamelen en vervolgens de juiste invulling. Wat gaan we doen? We huren een locatie waar wij met 100-200 man terecht kunnen (dus kom inclusief je partner) We regelen een ouderwetse GGH-Cai bingo (heel klein maar heel fijn) Wij geven iedereen de gelegenheid elkaar weer te ontmoeten en Maken er een onwijs leuk feest van.

Dus vul je gegevens onderstaandein

Wellicht benaderen wij je als wij op zoek zijn naar oud collega’s die wij niet via Facebook/Linkedin  of Internet kunnen vinden.
Je ontvangt via het opgegeven E-mailadres het daadwerkelijke programma uiterlijk in september 2021. Kom je gezellig. Wil je op andere wijze aanmelden ook dat kan. Stuur je gegevens naar db@meerbusiness.nl  of als je nog vragen hebt dan kun je hetzelfde emailadres gebruiken of ff bellen.
Wim 06-2394 4556 of Frans 06-53633364   Gezellig als je komt! Dus voor nu tot ziens dan maar. Hartelijke groeten Wim Kruyt en Frans van der Riet

Aanmelden

Bedrijf
Functie
Initalen
Tussenvoegsel
Achternaam
Adres
Huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Opmerkingen
 
Algemene Voorwaarden
  Aanmelden
Terug naar het overzicht

Abonneer op onze nieuwsbrief