5e Fioretti's ondernemers en kerstontbijt

Datum : 16-12-2021 07:30

Kerstontbijt in het Fioretti College Hillegom start om 7.30 uur  en eindigt uiterlijk 10.00 uur. Toegang gratis voor ondernemers. Wel even aanmelden via onderstaande aanmeldingsmogelijkheid. Op donderdag 16 december 2021 wordt voor de 5e keer het Kerstontbijt bij het Fioretti College Hillegom georganiseerd.  Leerlingen met de profielen Economie en Ondernemen en Zorg en Welzijn stellen zich voor, laten zien wat zij kunnen en welke bedrijven zij zoeken.  Wie weet zijn dit toekomstige werknemers of nieuwe stagiaires!

Het ontbijt is gratis voor lezers van de nieuwsbrief MeerBusiness Duin & Bollenstreek. Maar ook voor leden van IRH, Koopcentrum Hillegom, ondernemers uit de Duin & Bollenstreek en de leden ondernemersverenigingen in de Duin & Bollenstreek. Het is dé ontmoetingsplek voor ondernemers en leerlingen. Het heerlijke ontbijt wordt geheel verzorgd door de leerlingen van het Fioretti College Hillegom. Ondernemers en leerlingen inspireren elkaar en maken afspraken over o.a. stageplaatsen en interessante samenwerkingen.  In verband met een beperkt aantal plaatsen ontvangen wij wel graag een aanmelding . 

Na aanmelding ontvangt u van ons de actuele informatie en een deelnemerslijst.. We ontbijten om 7:30 uur dan kunnen rond 9.30 uur de normale werkzaamheden weer doorgaan.  De kerstlunch is een samenwerking tussen Fioretti college Hillegom; MeerBusiness Duin & Bollenstreek; Initiatief Rijk Hillegom; Koopcentrum Hillegom en de gemeente Hillegom. Toegang gratis na aanmelding voor ondernemers uit de regio. 

Aanmelden

Bedrijf
Functie
Initalen
Tussenvoegsel
Achternaam
Geslacht
Adres
Huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Opmerkingen
 
Algemene Voorwaarden
  Aanmelden
Terug naar het overzicht

Abonneer op onze nieuwsbrief