AFGELAST 5e Fioretti's ondernemers en kerstontbijt

Datum : 16-12-2021 07:30

Er hadden zich al heel veel mensen aangemeld voor ons Fioretti kerstontbijt en MeerBusiness evenement Niet voor niets zijn we allemaal zo enthousiast: Helaas zullen we dit enthousiasme nog even moeten vasthouden tot een volgende keer. We volgen allemaal het nieuws over de oplopende coronabesmettingen en de bezetting in de zorg. Het voelt niet goed om op dit moment een evenement te organiseren. Als we dan voor het eerst sinds tijden weer samenkomen, willen we het ook goed doen. Als we niet zonder zorgen met elkaar die borrel kunnen drinken, moeten we het niet doen. Dit is voor ons persoonlijk een teleurstelling. Voor veel van jullie vast en zeker ook, maar wel onvermijdelijk in de huidige situatie. We gaan er alles aan doen om binnenkort weer een waanzinnig digitaal evenement neer te zetten. Wij ontvangen jullie natuurlijk heel graag, maar dus wel weer digitaal, aan tafel. We gaan met elkaar het gesprek aan over van alles en nog wat en vooral hoe we de Duin & Bollenstreek  weer een stapje interessanter gaan maken. Want wat de omstandigheden ook zijn, MeerBusiness blijft voor iedereen méér business ondersteunen.Kerstontbijt in het Fioretti College Hillegom start om 7.30 uur  en eindigt uiterlijk 10.00 uur. Toegang gratis voor ondernemers. Wel even aanmelden via onderstaande aanmeldingsmogelijkheid. Op donderdag 16 december 2021 wordt voor de 5e keer het Kerstontbijt bij het Fioretti College Hillegom georganiseerd.  Leerlingen met de profielen Economie en Ondernemen en Zorg en Welzijn stellen zich voor, laten zien wat zij kunnen en welke bedrijven zij zoeken.  Wie weet zijn dit toekomstige werknemers of nieuwe stagiaires!

Het ontbijt is gratis voor lezers van de nieuwsbrief MeerBusiness Duin & Bollenstreek. Maar ook voor leden van IRH, Koopcentrum Hillegom, ondernemers uit de Duin & Bollenstreek en de leden ondernemersverenigingen in de Duin & Bollenstreek. Het is dé ontmoetingsplek voor ondernemers en leerlingen. Het heerlijke ontbijt wordt geheel verzorgd door de leerlingen van het Fioretti College Hillegom. Ondernemers en leerlingen inspireren elkaar en maken afspraken over o.a. stageplaatsen en interessante samenwerkingen.  In verband met een beperkt aantal plaatsen ontvangen wij wel graag een aanmelding . 

Na aanmelding ontvangt u van ons de actuele informatie en een deelnemerslijst.. We ontbijten om 7:30 uur dan kunnen rond 9.30 uur de normale werkzaamheden weer doorgaan.  De kerstlunch is een samenwerking tussen Fioretti college Hillegom; MeerBusiness Duin & Bollenstreek; Initiatief Rijk Hillegom; Koopcentrum Hillegom en de gemeente Hillegom. Toegang gratis na aanmelding voor ondernemers uit de regio. 

Terug naar het overzicht

Abonneer op onze nieuwsbrief