Kom 14 juli naar museum de Zwarte Tulp en hoor alles over de vierdaagse van de Duin & Bollenstreek

Datum : 14-07-2021 17:30

Serieus, er komt een Duin en Bollenstreek Vierdaagse… De Duin en Bollenstreek heeft eigenlijk alles. Strand, zee, duinen, bloemen, plassen, cultuur. Noem maar op. Voeg daar de ondernemerszin bij en schitterende evenementen en je hebt een mix van louter successen. Vooral in het voorjaar en de zomertijd. Toch zit er nog iets groots aan te komen in ons gebied. Op het verlanglijstje van het programma Gezonde en Energieke Regio stond nog een wandelfestijn dat veel mensen naar hier moet trekken buiten de bekende seizoenen.

Daarom komt er een Wandelvierdaagse aan. Nee, niet zomaar een. Maar een die in omvang de gerespecteerde Nijmeegse Vierdaagse als grote voorbeeld heeft en allerlei noviteiten in zich heeft. Tjeerd Scheffer, organisator van de o.a. Leiden Marathon, is bereid gevonden dit project te gaan trekken. Scheffer komt op woensdag 14 juli om 17.30 uur naar de Zwarte Tulp om geïnteresseerde ondernemers van Meerbusiness Duin & Bollenstreek en ondernemers in de Duin & Bollenstreek te vertellen wat de spectaculaire plannen zijn. Want nee, het gaat niet alleen om het wandelen. Er zit veel en veel meer aan vast, vooral voor bedrijven, retailers en horeca. Als je slim bent, ben je erbij. Want wie weet brengt het jou ook een heleboel.....

Meer zien? ga naar Bollenstreek omroep: TV: Vierdaagse komt naar de Bollenstreek | Bollenstreek Omroep
De Duin en Bollen Vierdaagse wordt in oktober 2022 georganiseerd met als startpunt: Noordwijk. De organisatie hoopt op 5.000 deelnemers bij het eerste evenement. Tjeerd Scheffer, directeur van de Vierdaagse, licht verder toe hoe het evenement er uit gaat zien.

let op

1. AANMELDEN VERPLICHT

2. let op de laatste berichten op deze site m.b.t. de RIVM maatregelen  !

Aanmelden

Bedrijf
Functie
Initalen
Tussenvoegsel
Achternaam
Adres
Huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Opmerkingen
 
Algemene Voorwaarden
  Aanmelden
Terug naar het overzicht

Abonneer op onze nieuwsbrief