Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek

Datum : 06-04-2022 19:00

Wij kijken terug op een geweldig evenement met twee trotse winnaars. Bekijk hier de foto's van een grandioos geslaagd evenement. Volgende editie april 2023, start in augustus 2022. Kijk hieronder naar de informatie over de laatst gehouden JOP op 6 april 2022

Op woensdag 6 april 2022  wordt tijdens de Grande Finale in Hillegom, voor de derde keer de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek  uitgereikt.  Deze onafhankelijke prijs is een initiatief van regionale netwerk- en businessgenerator MeerBusiness Duin- en Bollenstreek. Het wordt breed gedragen door het bedrijfsleven en de overheid. Jonge ondernemingen hebben en zijn immers de toekomst! Dus ben je jong of al wat ouder, maar is je bedrijf flitsend en jong, doe dan mee en laat zien dat je lef hebt.

AANMELDINGSFORMULIER Voor bijwonen Grand Finale hieronder   

Hoe werkt het?
Alle deelnemers ontvangen een vragenlijst om in te vullen. 
De jury selecteert drie tot vijf genomineerden voor de finale. De finalisten van 2020 dingen a.g.v. Corona uitstel mee naar een van de finaleplaatsen
Een puntentelling bepaalt de score en zo de 3 tot 5 finalisten. Deze finalisten presenteren zich aan de jury tijdens een jurybezoek aan het bedrijf van de genomineerden wordt de winnaar gekozen, die tijdens het Ondernemersgala op woensdag 6 april 2022 wordt bekend gemaakt. Bedrijven of ondernemers die na 1 januari 2018 zijn gestart kunnen aan deze verkiezing deelnemen. Twijfel je? Gewoon even reageren!

Bekijk HIER de lijst van genomineerden 2022

De finalisten zijn:

2e prijs Romy Ruigrok van de Tulip Barn Hillegom
winnaar: Dennes Need van Last Mile Express Lisse
2e prijs Ingrid Bekkering van Kooksaam Lisse
winnaar: Jolanda Volkenrijk Brownies & Downies uit Noordwijkerhout en
2 e prijs Max Uphoff & Jesper van Loon van Blijles Bollenstreek

Winnaar 2019 en 2018 
2019 de  winnaar van de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek Youngpwr,  vertegenwoordigd door Suzan Schouten werd.
VIBES uit Noordwijk, een initiatief van onderneemster Debbie Huson eindigde als tweede en AC MEDIA & EVENTS van Annemiek Cornelissen pakte de derde prijs. In 2018 wonnen Serdar en Daphne Tolenaar van PLUS Tolenaar de eerste Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek

Wie zitten in 2022 in de jury van de Jonge OndernemersPrijs?


Hans van Schie Moore MTH enthousiaste professionals in Accountancy (voorzitter),
Rik Balder, Boekuwzending.com, bezorgt uw zending wereldwijd met een glimlach
Zenab van Zaal , MKB adviseur Rabobank Bollenstreek,
Angela van Dorssen,  internationaal gecertificeerd coach en teamcoach. 
Bas Winnubst Senior Adviseur Bedrijven VDSD, onderdeel van You Sure.
mr. Peter Steenbergen advocaat bij Steenbergen Agri-legal en Steenbergen Incasso

 

Ook de uitreiking van de MeerBusiness Students Award.
In april  tijdens de Grand Finale van de Jonge OndernemersPrijs wordt niet alleen de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek uitgereikt. 
Ook de studenten van het Fioretticollege kunnen meedingen naar de MeerBusiness Students Award.  

Leerlingen van het Fioretti College Hillegom moeten voor hun studie een bedrijf starten. 
Dat betekent; taken verdelen, aandeelhouderskapitaal bijeenbrengen,  een bedrijf starten, een product kiezen en verkopen, btw afdragen, boekhouding verzorgen en aan het eind van het schooljaar het bedrijf weer liquideren. 
Ook dit jaar kan het best opererend team meedingen naar de MeerBusiness Students Award.

In  februari 2022 is de raadszaal van de gemeente Hillegom het podium waarop de teams hun bedrijfs- en productkeuze moeten verdedigen voor een uit 5 juryleden bestaand gezelschap.

De juryleden van de MeerBusiness Students Award: 
Jan van Rijn, wethouder gemeente Hillegom
Koos Burgmeijer, directeur EE care  
Paul de Vlieger, Journalist Haarlems Dagblad 
Dennis Kortekaas namens Fiorettti Hillegom en 
Carla Kruyt MeerBusiness voor Volvo Svala Hillegom  

Maximaal 120 plaatsen dus wees er snel bij!
De uitreiking van de Awards vindt plaats in Aula van het Fioretti College in Hillegom. U wordt uitgenodigd een tafel te reserveren voor deze geheel verzorgde avond inclusief diner met begeleidende wijnen, entertainment en de bekendmaking van de winnaars. Wilt u deze avond bijwonen reserveer dan een tafel voor 6 personen of reserveer per persoon. Kosten per tafel € 499.-- excl. Btw Kosten per persoon €  89.99 excl. Btw.

algemeen

 


diner

   

partners voor het diner

De Gala avond tijdens de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek is echt top geregeld.
NOG 2 PLAATSEN BESCHIKBAAR.

Muzieksponsor MeerJazz

De man die alles net als de voorgaande jaren stevig in de hand heeft is Martijn Claassen, eigenaar van WereldWijnen uit Lisse en Martijn heeft zijn sporen meer dan verdiend in diverse top horecaondernemingen. Met zijn team van professionals en ondersteund door 10 leerlingen van het Fioretticollege Hillegom zorgt hij dat elke gast met een stevige glimlach en de heerlijkste gangen zal worden verrast.  In de keuken zwaait een top kok de scepter en hij wordt geassisteerd door alleen maar “rechterhanden”. Keukendocent en kok van Villa Flora in Hillegom Ronald Seijsener, Tamara Visser eigenaar van Sushi Class uit Lisse en Jeffrey Duivenvoorden sinds juni 2019 eigenaar van Jeffs van Vliet Catering. Bij een Gala diner moet de wijn van topklasse zijn. Wij hebben maar liefst 4 wijntoppers voor u mogen selecteren. Martijn Claassen van WereldWijnen zorgt voor een fantastische opening. Bij het voorgerecht gevolgd door een wijn van één van Nederlands topvinologen  John Nederstigt van Nederwijnen. Marc Schols zorgt voor een top wijn bij het tussengerecht en tenslotte bij het hoofdgerecht een Portugese verrassing van onze eigen Hillegomse Wijngaard eigenaar Bart de Vetten van De Quinta  Wij hebben naar de bezoekers van de voorgaande edities geluisterd en wij trakteren u deze editie op een verrassend gala diner. Zonder alle verrassingen te verklappen vertellen wij u vast dat wij u een zes gangen gala diner voorschotelen. U wordt ontvangen met een aantal heerlijke amuses, naar een idee van Jeffrey en een bijpassende wijn geselecteerd door Martijn. Een voorgerecht proeverij van culinaire verrassingen (Tamara en Jeffrey) en een bijpassende wijn geselecteerd door John. We maken een culinair uitstapje en zorgen daarbij voor een paar unieke netwerk momenten. Dus tijd voor méér business. De wijn en het culinaire uitstapje naar een idee van Martijn. Tijd voor het uitmuntende hoofdgerecht met een top wijn van Bart. Alle winnaars zijn bekend en wij sluiten af met een heerlijk nagerecht . Gert van Soest van Chocolaterie Pierre zorgt voor een geweldige finish Wil je echt feestelijk afsluiten dan doe je dat met een goede kop koffie, van More coffee natuurlijk en met een heerlijke bonbon van Chocolaterie Pierre. Beleef het mee en reserveer snel een plaats aan de beschikbare  ondernemerstafels. Een tafel all-in van 6 personen kost € 499,-- excl. btw of per persoon € 89.99 excl btw. Reserveer snel er zijn nog slechts 10 plaatsen beschikbaar.  Meer informatie nodig ? 06-53633364 frans@meerBusiness.nl


Het programma meestal een complete verrassing, maar een paar tipjes van de sluiter lichten wij op.
Een onwijs gezellig en goed optreden van Roots Duo , dansacts van Nova college en Fioretticollege
en onthulling van het nieuwe MeerBusiness logo, daar wil je bij zijn.

Terug naar het overzicht

Abonneer op onze nieuwsbrief