Bierfestival 2023 Klein Duimpje Hillegom

Datum : 01-07-2023 13:00

1 juli 2023 8e Bier festival bij Klein Duimpje Hillegom 
Alweer voor het 8e jaar, organiseert brouwerij Klein Duimpje op zaterdag 1 juli 2023 voor het Zuid-Hollands Midzomer Bier & BBQ festival.  
Het festival vindt plaats op het voorplein van brouwerij Klein Duimpje aan de Leidsestraat 170 in Hillegom, van 13.00 tot 21.00 uur. 

Bier en Wijn
Twaalf ambachtelijke bierbrouwerijen zorgen weer voor een fraai ingericht festivalterrein. De brouwers laten de bezoekers kennismaken met hun heerlijke speciaal bieren. Elke brouwerij presenteert minimaal 3 tot maar liefst 6 verschillende soorten bier. Er is een aparte stand met diverse heerlijke wijnen die worden geleverd door WereldWijnen uit Lisse.

Brouwmaatje uit Boesingheliede verzorgd een brouwdemonstratie die laat zien hoe je ook thuis je eigen bier kunt brouwen en het bedrijf showt een scala aan producten die ook gekocht kunnen worden.Food

Voor de lekkere trek worden er zowel kleine barbecue gerechtjes als diverse fingerfood gerechtjes verzorgd. Er is zelfs overheerlijk ijs. Buiten de brouwerijen en de foodstands zijn er ook verschillende andere standjes met eten en drinken. 

Glutenvrij
Veel mensen hebben tegenwoordig last van gluten en wij pakken daarom uit met maar liefst 17 verschillende glutenvrij bieren uit onze eigen brouwerij.

Dit is uniek in Europa met zoveel soorten.MuziekHet festival wordt ook nu weer met livemuziek ondersteund.
De nog jonge band Sticky Tires uit Lisse verzorgd het middag programma en de welbekende band uit Hillegom,
Keytone Cops verzorgt het avond optreden. 

BereikbaarheidHet festivalterrein is goed met het openbaar vervoer te bereiken.
Buslijn 50 van Arriva stopt op 50 meter van het terrein alsmede de Q-liner vanuit Schiphol (halte Steenfabriek-Hillegom). 
Voor vervoer van NS station Hillegom naar de brouwerij rijdt gedurende de dag, tegen een kleine vergoeding, een personenbusje heen en weer. 
Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid voor fietsen aanwezig.
Parkeren van overige voertuigen kan op het bedrijventerrein tegenover de Steenfabriek.Volg ons op www.kleinduimpje.nl of via Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen: https://www.facebook.com/bbqenbier

Graag tot 1 juli!

 

De beste manier om de tweede helft van het jaar te beginnen

Bier festival Klein Duimpje, het lekkerste uitje van Hillegom e.o.

Abonneer op onze nieuwsbrief