OpdeKoffie IndeBollenstreek bij de burgemeester

Datum : 25-01-2023 09:00

 Locatie: Heereweg 254,
2161 BS Lisse.
Tijd: woensdag 25 januari, zoals altijd van 09:00 - 11:00 uur.

OpdeKoffie IndeBollenstreek bij de burgemeester
De eerste laatste woensdag van deze maand, op 25 januari 2023 gaan we OpdeKoffie IndeBollenstreek bij de burgemeester in Lisse.
Schrijf in de agenda!
Zoals altijd worden wij ook bij de burgemeester ontvangen met een heerlijke kop koffie. Lisse bestaat 825 jaar! Over dit onderwerp en meer over Lisse zal de burgemeester vertellen tijdens OpdeKoffie IndeBollenstreek.
Daarna natuurlijk weer de zeepkist; maximaal 4 personen krijgen 60 seconden de aandacht van de bezoekers om iets over hun werk te vertellen of aandacht te vragen voor een mooi project. Laagdrempelig, ondernemers vertellen aan ondernemers en zij vertellen jouw verhaal voort! Er zijn geen kosten aan verbonden, maar we vragen een aardigheidje wat relevant is aan je verhaal. Dat verloten we daarna onder de aanwezigen en daarmee krijg je dus nogmaals de aandacht.Zeepkist; promoot je project of product!Een plek op de zeepkist graag wel even aanmelden bij Lisa of Paul:
Email Lisa: lisa@opdekoffieindebollenstreek.nl
Email Paul paul@opdekoffieindebollenstreek.nl

 
Visitekaartjes
Met al het digitale tegenwoordig zou je het bijna vergeten: neem visitekaartjes mee, lekker persoonlijk overhandigen en natuurlijk om mee te doen met de verloting van de zeepkist! Kom je ook weer OpdeKoffie?
Aanmelden is niet verplicht, maar het is prettig als wij weten hoeveel er komen, aanmelden kan hier: opdekoffieindebollenstreek.nl/

Abonneer op onze nieuwsbrief