Wij gaan weer beginnen: Hillegomse Ondernemersborrel juli 2021

Datum : 28-07-2021 17:30

De Hillegomse & MeerBusiness Duin & Bollenstreek  Ondernemersborrel wordt elke vierde woensdag van de maand georganiseerd door  MeerBusiness Duin & Bollenstreek en Hotel Villa Flora. in samenwerking met  InitiatiefRijk Hillegom en Koopcentrum Hillegom (binnenkort Ondernemend Hillegom).De Ondernemersborrel start vanaf 17:30 uur en er is gelegenheid om deel te nemen aan het het dagmenu.

Met Renate & Nick de Mon van Villa Flora zijn afspraken gemaakt waarbij maandelijks een smaakvol dagmenu zal worden gepresenteerd. Drankmuntjes zijn 5 voor € 12.50 en € 2,50 per stuk.

Nieuwe deelnemers en leden worden in de gelegenheid gesteld zich voor te stellen en bestaande deelnemers/leden krijgen de gelegenheid hun zakelijke interessante nieuwsfeiten met de aanwezigen te delen. Per keer krijgen maximaal 3 bedrijven hiervoor 2 minuten de gelegenheid. Vanaf 18:30 uur kan van het diner gebruik gemaakt worden. Tijdens het diner kan aan de grote tafel over een actueel onderwerp worden gediscussieerd. Daarnaast worden tijdens de maandelijkse Ondernemersborrel interessante gasten uitgenodigd zoals bijvoorbeeld uit lokale politiek.

Aan de Ondernemersborrel zijn geen kosten verbonden. Versnaperingen en diner zijn voor eigen (gereduceerde) rekening. Aanmelden kan via: frans@meerbusiness.nl en vergeet je visitekaartjes niet mee te nemen

Abonneer op onze nieuwsbrief