Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2022 
In deze nieuwsbrief:
 • Kom jij 15 juni a.s. ook naar de haringparty ?
 • Dever ontbijtbijeenkomst uitgesteld
 • DB4daagse: Samen (luxe) wandelen in een Businessteam
 • Duin en Bollen Vierdaagse komt op tournee naar jouw dorp 30/6 Hillegom
 • Stichting CBBL en Flexteam Security ondertekenen nieuwe overeenkomst.
 • Voor een verrassend vaderdag cadeau!
 • En wéér is Tespelduyn in de prijzen gevallen
 • Culinaire Agenda Juni Restaurant De Drie Gemalen (is golfbaan Vijfhuizen)
 • Wijn & Spijs evenementen in het Oude Dykhuys Lisserbroek
 • het laatste KvK nieuws
 • Business & Bites Bollenstreek Huys Dever dit jaar 23-08-2022
 • Wij gaan weer varen, vaar je mee?
 • Op Chic naar de Honkbalweek Haarlem? Nieuw in 2022: de Sports Bar en de VIP-Lounge!
 • word nu lid van MeerBusiness profiteer tot 1 augustus 2023 voor slechts 195 euro
 • Privacy, contact en disclaimer
Kom jij 15 juni a.s. ook naar de haringparty ?

MeerBusiness Haarlemmermeer Schiphol en MeerBusiness Duin en Bollenstreek nodigen je uit voor de altijd super geslaagde haringparty op 15 juni a.s.  
Programma
16:00 Aankomst gasten en opening beurs
17:00 Sprekers
18:00 Start haring party/ borrel/beurs
21:30 Einde.   Locatie Claus Bowling Bosweg 19 2131 LX Hoofddorp.  
Aanmelden kan via
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-haringparty-2022-336019953727

 
direct aanmelden
Dever ontbijtbijeenkomst uitgesteld
{UITGESTELD: Huys Dever Ontbijtbijeenkomst Groei en Ambitie met Rik Balder gepland op 08-06-2022 is uitgesteld tot najaar. "Dat wil ik ook, zullen wij het samen doen?" zei Willemijn Jansen, de nieuwe directeur van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol. "Tuurlijk", het aantal aanmeldingen kan beter en samen is het nóg gezelliger. Wij stellen deze bijeenkomst uit tot in het najaar (oktober?) en doen het dan samen. Rik is een fantastische spreker en vond het een goed idee. Nou bij deze. De bijeenkomst is dus uitgesteld tot het najaar 2022.
 
achtergrondinformatie event
DB4daagse: Samen (luxe) wandelen in een Businessteam

Moeten wij jou gaan vertellen dat meedoen aan de DB4Daagse Business Walk voor jouw bedrijf een leuke gelegenheid is om je op professionele, sportieve en originele wijze te promoten en presenteren? Dat het prima teambuilding kan zijn of pure klantenbinding? Natuurlijk niet. Dat kan je echt zelf bedenken. Wel handig om te weten is dat mannen en vrouwen samen in een team kunnen zitten. Deelnemen kan op de 40 km - 30 km - 20 km - 15 km. Een team bestaat uit maximaal 10 personen (minder mag). 

 
lees meer en maak iedereen enthousiast
Duin en Bollen Vierdaagse komt op tournee naar jouw dorp 30/6 Hillegom
Op zoek naar vrijwilligers, entertainers, ondernemers… Heb jij het al gehoord…?Er komt een echte vierdaagse naar Hillegom en De Zilk. De Duin en Bollen Vierdaagse gaat in oktober door alle dorpen van de streek lopen, dus doet het wandelfestijn ook Hillegom en De Zilk aan. Wij komen er alles over vertellen op donderdag 30 juni in Restaurant Vila Flora. Bedoeling is dat in dit allereerste jaar er enkele duizenden deelnemers zich soms monter, soms zwoegend naar de eindstreep slepen. Daar moeten ze bij geholpen worden. Ook in jouw dorp. 
 
lees meer
Stichting CBBL en Flexteam Security ondertekenen nieuwe overeenkomst.

De afgelopen week hebben de Stichting CBBL ( Collectieve Beveiliging Bedrijventerreinen Lisse ) en Flexteam Security een nieuwe overeenkomst getekend inzake de collectieve beveiliging van Lisse. De overeenkomst is verlengd tot en met 31 december 2024 en daarmee is de vierde verlening van de samenwerking een feit.....  Voorzitter Jacques Meeuwissen en secretaris Rob Timmers tekenden namens de Stichting CBBL en directeur Jeroen van der Kooi namens Flexteam Security. Al vanaf 1 april 2008 is Flexteam Security de partner van de Stichting CBBL als het gaat om de mobiele surveillancediensten van het Hillegoms beveiligingsbedrijf.  

 
lees meer
Voor een verrassend vaderdag cadeau!

Maak hem ‘mede-eigenaar’ van de wijnboerderij van de Hillegommer Bart de Vetten die een wijngaard bezit in Arraiolos-Portugal.Huur voor een periode van één jaar zes of twaalf druivenstokken en ontvang wijn van je ‘eigen’ druiven!Een certificaat op naam en de plek waar de druivenstokken zich bevinden op de wijngaard. Tussendoor worden er verslagen gestuurd over de voortgang van de wijnstokken. Mooie aanbiedingen en gelegenheid om op de wijnboerderij te komen kijken of helpen. En natuurlijk een hele goede en mooie rode wijn bij aanvang. Na een jaar stopt de huur automatisch. Hoe leuk is dat om iemand zijn ‘eigen’ wijngaard te geven!

 
Meer informatie over wijnstokken huren kijk HIER
En wéér is Tespelduyn in de prijzen gevallen

Het Landgoed staat in bloei! Ro vertelt je er alles over in de nieuwe Tespelduyn Update. Ook is Tespelduyn deze week in de prijzen gevallen met ons restaurant én is er een nieuw Menu du Chef samengesteld. We praten je weer helemaal bij in deze mail.  

 
bekijk de video hier
Culinaire Agenda Juni Restaurant De Drie Gemalen (is golfbaan Vijfhuizen)

De maand juni is een overgangsmaand. Het voorjaar is voorbij en de zomer dichtbij. Kom alvast genieten van de mooiste zomerse gerechten. Lekker eten kan soms zo simpel zijn.
In de 2e week van juni kunt u komen genieten van Hollandse Nieuwe, met roggebrood, uitjes en zuur. Natuurlijk schenken wij hier een glaasje Corenwijn bij heerlijk en dat voor € 7,50

En wat ook watertanden is; Loetje 2.0 bij de Drie Gemalen 10, 11 en 12 juni Hollandse biefstuk met braadjus, botersla en verse frites Vanaf 17.30 uur te bestellen, € 18,50 per persoon Hier kunt u reserveren! 

 
direct reserveren dennis@haarlemmermeerschegolfclub.nl
Wijn & Spijs evenementen in het Oude Dykhuys Lisserbroek

In juni organiseert het Oude Dykhuys een tweetal Wijn & Spijs evenementen. Op vrijdag 17 juni organiseren zij de avond met medewerking van Alfons Kiljan. Hij zal de te schenken wijnen van informatie voorzien.
Op zondagmiddag 19 juni zal sommelier Daan Kruik de gekozen wijnen toelichten. Het beloven leerzame, smakelijke en gezellige evenementen te worden.

Wijn & Spijsavond in samenwerking met Alfons Kiljan van Kwast Wijnkopers: Vrijdag 17 juni 2022
Ontvangst: 19.00 uur Start diner:
19.30 uur

Wijn & Spijsmiddag verzorgd door sommelier Daan Kruik:
Zondag 19 juni 2022 Ontvangst: 12.30 uur Start Lunch: 13.00 uur

 

het fantastische menu 

 

Caesar salade, Romeinse sla, zongedroogde tomaatjes, licht gerookte hoender, ansjovis, Parmezaanse kaas en croutons
Zalm, dun uitgesneden en lauw warm geserveerd op Hollandse asperge met dressing van haringkuit, zalm eitjes en bieslook waarbij krokant van aardappel
Geroosterde mulfiletop citroen-basmati, met zilte groenten, Zeeuwse mosseltjes en saus van safraan
Bavette van de barbecuemet rozenvall aardappel, groene asperge, zoete paprika en chimichurri
Chiboust van yoghurt waarbij framboosjes gemarineerd met hibiscus, merenque, schuim van cassisbessen en ijs van crème fraîche en roze peper 

Per couvert 82,50 U kunt via de website reserveren

 

en bekijk HIER ook het heerlijke juni menu

het laatste KvK nieuws
Ketenaansprakelijkheid: speelt dat voor jou?
Ketenaansprakelijkheid kan vervelende gevolgen hebben voor je onderneming. Weet dus goed wanneer je hiermee te maken krijgt en hoe je de risico’s zo klein mogelijk houdt. 
Help, een nep­webshop misbruikt mijn naam
Klanten worden opgelicht door een nepwebshop die jouw naam gebruikt. Jij ontvangt de boze telefoontjes. Dit kun je doen als je bedrijfsnaam wordt misbruikt.
Herken en voorkom faillissementsfraude
In 2021 gingen 1.729 bedrijven failliet. Een faillissement van een klant of leverancier kan je onderneming schaden. Welke voorbeelden van faillissementsfraude zijn er en hoe herken je het? ....en nog veel meer
 
lees alles in de digitale nieuwsbrief
Business & Bites Bollenstreek Huys Dever dit jaar 23-08-2022

Traditiegetrouw is Business & Bites Bollenstreek op de eerste dinsdag na de zomervakantie. De tuinen van ’t Huys Dever in Lisse zullen op 23 augustus 2022 van 17:00 tot 20:00 uur wederom het decor vormen voor dit in 2019 (en als gevolg van Corona in 2020 & 2021 afgelaste event) super geslaagde netwerkspektakel. Het doel van Business & Bites Bollenstreek is om ondernemers, directeuren, beslissers en managers uit de gehele regio bijeen te brengen. Dinsdag 23 augustus komt na de zomervakantie het drukke ondernemersleven weer op gang. Voor de organisatie van Business & Bites Bollenstreek een uitgelezen kans om opnieuw een grote netwerkbijeenkomst te organiseren. Een avond waarop bezoekers getrakteerd zullen worden op een bijzondere combinatie van hapjes, mooie wijnen, goed bier of fris, passend entertainment en uiteraard voldoende gelegenheid om te netwerken.
Kaarten zijn nu verkrijgbaar en met korting via diverse ondernemersverenigingen.

 
lees meer
Wij gaan weer varen, vaar je mee?

Al jaren vaart MeerBusiness Duin & Bollenstreek in de zomer bij lekker weer en goede vooruitzichten elke woensdagmiddag met ondernemers. Komende zomer gaan wij weer varen en wij zijn er klaar voor. In principe van 29 juni t/m 31 augustus en als de zon dan nog volop schijnt, ach wij zien wel.    Wil je ook een keer meevaren of zelfs met je hele afdeling of bedrijf, vraag dan naar de voorwaarden via db@meerbusiness.nl 

Mocht je zelf een boot willen huren, dat kan natuurlijk ook. Olympia Charters heeft prachtige boten te huur, 6,12 20 personen. Bekijk HIER de mogelijkheden. een ideale mogelijkheid voor een afdelingsuitje, een waterige vergadering of gewoon een keer lekker Leiden en omgeving van een andere kant bekijken. Oh en wat ook mooi is, je hoeft voor de meeste boten niet eens een vaarbewijs te hebben.

 
Op Chic naar de Honkbalweek Haarlem? Nieuw in 2022: de Sports Bar en de VIP-Lounge!

Met een borrel in je hand en samen met je vrienden lekker een potje honkbal kijken? Dat kan tijdens deze Honkbalweek in de Sports Bar! Deze bevindt zich naast de VIP-Galerij boven de eerste honktribune. Koop hier kaarten voor de gezellige Sports BarTickets | Honkbalweek Haarlem

Nog meer comfort? Bezoek dan de VIP-Lounge! Geheel verzorgd genieten van tophonkbal, mooi entertainment en culinaire versnaperingen, dat kan in de VIP-Lounge. Het is de ideale plek om met je relaties of vrienden te bezoeken. Terwijl je geniet van de persoonlijke bediening is onze VIP-Lounge een uitgelezen plek om elkaar te ontmoeten en te netwerken.
Bestel hier kaarten voor de VIP-Lounge Tickets | Honkbalweek Haarlem 

 
bestel direct tickets

word nu lid van MeerBusiness profiteer tot 1 augustus 2023 voor slechts 195 euro
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2022/3, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief.

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 15 maanden lidmaatschap (t/m 1 augustus 2023 mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364 én wie weet mag je deze zomer direct gratis meevaren met ondernemers.

 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
08-06-2022 nationale buitenspeeldag
08-06-2022 UITGESTELD: Huys Dever Ontbijtbijeenkomst Groei en Ambitie met Rik Balder
15-06-2022 Haringparty 15 juni 2022
17-06-2022 Doe mee aan het MeerBusiness bedrijfshockeytoernooi
17-06-2022 Gezellige wijnavond bij Fit4Lady met wijnen van Wellington Winery
19-06-2022 de Lucky Losers Jazz Band in de Rustende Jager te Nieuw Vennep
19-06-2022 vaderdag
21-06-2022 vandaag begint (eindelijk) de meteorologische zomer
25-06-2022 Nederlandse veteranendag
28-06-2022 Menu vier de zomer in restaurant de Drie Gemalen
29-06-2022 Horen, zien en… doen! 29 juni 2022, Koetshuis Kasteel Keukenhof te Lisse
01-07-2022 27ste Meer Jazz Festival in Nieuw Vennep op 1 en 2 juli 2022!
02-07-2022 Lions Club Noordwijk organiseert samen met de Hersenstichting en KiKa een grandioos zomergala
05-07-2022 Heerlijk dineren MENU VIER DE ZOMER restaurant de Drie Gemalen
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen