Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2022 
In deze nieuwsbrief:
 • Ondernemersborrel 25 mei in teken van thema ondermijning in Villa Flora
 • Meer Jazz Festival nu in Nieuw-Vennep
 • Schenk makelaars opent nieuw pand
 • Keukenhof Bloembollencongres "Samen voor een bloeiende toekomst"
 • Wij gaan weer varen, vaar je mee?
 • Het witte goud bij het Oude Dykhuys, da's genieten
 • Op Chic naar de Honkbalweek Haarlem? Nieuw in 2022: de Sports Bar en de VIP-Lounge!
 • Welke autoverzekering moet je hebben bij een bedrijfsauto?
 • Kadoburo: De zon schijnt. De zomer is in aantocht!
 • Padel inititatief in Hoofddorp scoort!
 • het 11C Ideas product van de maand; Padel racket
 • Informatie over de ondernemersprijs Haarlemmermeer & Schiphol Gala 2022
 • Schrijf je in: MeerBusiness Bedrijfshockeytoernooi
 • word nu lid van MeerBusiness profiteer tot 1 juli 2023 voor slechts 195 euro
 • Waarom CROP Interim Services?
 • KvK nieuwsbrief over van alles en nog wat maar ook over koffiebekers
 • Circulair West lanceert blauwdruk voor duurzame woonwijk
 • Privacy, contact en disclaimer
Ondernemersborrel 25 mei in teken van thema ondermijning in Villa Flora

Op 25 mei 2022 organiseren MeerBusiness Duin & Bollenstreek en de ondernemersverenigingen van Hillegom hun maandelijkse ondernemersborrel. In samenwerking met gemeente Hillegom hebben zij hiervoor interessante gastsprekers uitgenodigd.  Meer weten over ondermijning klik dan HIER voor nadere uitleg via een video. Voor alle ondernemers in de regio. De avond is niet alleen toegankelijk voor leden van MeerBusiness en de ondernemersverenigingen, maar voor alle ondernemers in Hillegom e.o. Kom want het is echt super interessant! Wij ontmoeten elkaar graag bij Villa Flora,  Hoofdstraat 55 in Hillegom.    Thema: Hoe houdt u uw bedrijf weerbaar tegen georganiseerde criminaliteit? 

U denkt misschien: georganiseerde criminaliteit bevindt zich ver van mijn bed. Wij hopen van harte dat dit voor u geldt, maar landelijk zien we dat criminelen uit de onderwereld steeds meer druk uitoefenen op diensten van bedrijven in de bovenwereld. Deze ontwikkeling wordt ook wel ondermijning genoemd. Met onze aantrekkelijke ligging zo tussen de grote steden, moeten ook wij alert zijn. Door goed op te letten, kunnen we criminaliteit in onze omgeving zoveel mogelijk weren en hiermee schade voor de bedrijven en directe omgeving voorkomen. Landelijk gezien is een aanpak ontwikkeld en ook gemeente Hillegom is hiermee samen met politie, het Openbaar Ministerie en andere partners intensief aan de slag. 

 

 
lees meer
Meer Jazz Festival nu in Nieuw-Vennep

Op 1 en 2 juli is het zover! Meer Jazz pakt weer goed uit. Het festival is verplaatst naar Nieuw-Vennep, naar De Rustende Jager en het ruime parkeerterrein dat voor de zaak ligt. Deze ambiance biedt de mogelijkheid voor een intiem en gezellig Meer Jazz Festival, het eerste na enkele jaren pas op de plaats vanwege corona.
Het festival is op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli. Swingende bands, ronkende blues, latin, funk, big band jazz, prachtige vocale en instrumentale jazz in allerlei genres, al met al zesentwintig bands met honderdtachtig muzikanten. Natuurlijk laat ook regionaal talent van zich horen en het Conservatorium van Amsterdam heeft weer zijn talentenbands afgevaardigd. En wat de inwendige mens betreft: aan hapjes en drankjes zal het ook dit keer niet ontbreken.  

 

 
lees meer
Schenk makelaars opent nieuw pand
 
 
Keukenhof Bloembollencongres "Samen voor een bloeiende toekomst"

Hoe blijven de bloembollenbedrijven gezond de komende jaren? Hoe passen zij zich aan in de veranderende maatschappij? Dat waren de vragen tijdens het eerste Keukenhof Bloembollencongres dat door 200 ondernemers werd bezocht. Vijf jonge bloembollen ondernemers gingen daarover in gesprek met het ministerie van Landbouw (LNV), onder leiding van Humberto Tan. “Wij zijn echt bereid om mee te veranderen met de eisen die overheid en maatschappij aan ons stellen, maar geef ons wel de tijd om onze bedrijven aan te passen. Bloembollen zijn nou eenmaal een -traag- gewas waarin vernieuwingen jaren kosten. Veel dingen kunnen we op korte termijn aanpassen, maar voor een aantal uitdagingen moet eerst meer onderzocht worden. 

 
lees meer
Wij gaan weer varen, vaar je mee?

Al jaren vaart MeerBusiness Duin & Bollenstreek in de zomer bij lekker weer en goede vooruitzichten elke woensdagmiddag met ondernemers. Komende zomer gaan wij weer varen en wij zijn er klaar voor. In principe van 29 juni t/m 31 augustus en als de zon dan nog volop schijnt, ach wij zien wel.    Wil je ook een keer meevaren of zelfs met je hele afdeling of bedrijf, vraag dan naar de voorwaarden via db@meerbusiness.nl 

Mocht je zelf een boot willen huren, dat kan natuurlijk ook. Olympia Charters heeft prachtige boten te huur, 6,12 20 personen. Bekijk HIER de mogelijkheden. een ideale mogelijkheid voor een afdelingsuitje, een waterige vergadering of gewoon een keer lekker Leiden en omgeving van een andere kant bekijken. Oh en wat ook mooi is, je hoeft voor de meeste boten niet eens een vaarbewijs te hebben.

 
Het witte goud bij het Oude Dykhuys, da's genieten

Het Witte Goud
De Hollandse asperges zijn er weer. De Keukenbrigade heeft hier de meest smaakvolle gerechten mee gecreëerd. Vanaf vrijdag 13 mei staat het seizoensmenu in het teken van de asperge, het "Hollandse Witte Goud" .Wij hopen u graag te mogen verwelkomen om van deze gerechten te komen genieten


Aspergemenu
Tartaar van gerookte zalm met topping van ei en asperge, fijne salade en krokant van zuurdesem en aardappel 
Aspergesoep onder cappuccinoschuimen crumble van rauwe hammet garnituur van asperge en lente-ui
Gamba’s in tempura gebakken, geserveerd op geroerbakte asperges, begeleid door een dressing van soja en sesam
Kalfslende geserveerd met ragout van Hollandse asperges, champignon en kalfszwezerik, krokant korstdeeg en jus van kalf 
Optioneel:Kaasplateau van Europese boerenkazenmet garnituren
Chiboust van vanille met framboosjes,
gel van Cava, texturen van basilicum en ijs van yoghurt
Per couvert vijf gangen 59,50
Inclusief kaasplateau per couvert 75,00
U kunt HIER reserveren
.Vriendelijke groet, Het Oude Dukhuys Alfred van Dijk & Team 

 
Op Chic naar de Honkbalweek Haarlem? Nieuw in 2022: de Sports Bar en de VIP-Lounge!

Met een borrel in je hand en samen met je vrienden lekker een potje honkbal kijken? Dat kan tijdens deze Honkbalweek in de Sports Bar! Deze bevindt zich naast de VIP-Galerij boven de eerste honktribune. Koop hier kaarten voor de gezellige Sports BarTickets | Honkbalweek Haarlem

Nog meer comfort? Bezoek dan de VIP-Lounge! Geheel verzorgd genieten van tophonkbal, mooi entertainment en culinaire versnaperingen, dat kan in de VIP-Lounge. Het is de ideale plek om met je relaties of vrienden te bezoeken. Terwijl je geniet van de persoonlijke bediening is onze VIP-Lounge een uitgelezen plek om elkaar te ontmoeten en te netwerken.
Bestel hier kaarten voor de VIP-Lounge Tickets | Honkbalweek Haarlem 

 
bestel direct tickets
Welke autoverzekering moet je hebben bij een bedrijfsauto?
Het afsluiten van een autoverzekering voor je bedrijfsauto, gaat bijna hetzelfde als het afsluiten van een autoverzekering voor een personenauto. Toch zijn er aantal verschillen. Wanneer je een auto wil verzekeren, zal je moeten kijken naar de verschillende soorten autoverzekeringen.
Maar hoe weet je welke autoverzekering je moet hebben bij een bedrijfsauto? En hoeveel gaat die dan kosten? In dit artikel lees je hier meer over. 
Kosten
Voordat je een bedrijfsauto wil verzekeren, zul je moeten nagaan hoe duur je bedrijfsauto kost of zal kosten. Hoe duurder de bedrijfsauto zal zijn, des te duurder de autoverzekering zal kosten. Als je liever de goedkoopste autoverzekering wil hebben, is het vanzelfsprekend dat je een kleine bedrijfsauto neemt met weinig vermogen.
Verschillende typen verzekering
Er zijn verschillende soorten autoverzekeringen waar je je bedrijfsauto bij kan verzekeren. 
Autoverzekering WA volledig
Casco is de meest gebruikte en complete vorm voor het verzekeren van een bedrijfsauto. Bij deze verzekering dek je je bedrijfsauto voor schade gemaakt door anderen en jezelf. Deze complete verzekering is prijzig, maar wel een aanrader wanneer je een dure bedrijfsauto hebt. 
Autoverzekering WA beperkt
Casco dekt je iets meer dan de WA verzekering. Deze verzekering dekt je ook tegen schade ontstaan door diefstal, brand of het weer.  
Autoverzekering WA is een basisverzekering.
Je bedrijfsauto moet op zijn minst een WA verzekering hebben. Dit is de goedkoopste autoverzekering en dekt je alleen tegen schade aan anderen. Naast één van deze autoverzekeringen, kun je ook ervoor kiezen aanvullende dekkingen erbij te nemen, zoals: (schade-)inzittenden verzekering en no-claim verzekering.
Vergelijk sites
Wanneer je het nog steeds lastig vindt een keus te maken uit de verschillende soorten verzekeringen, kun je je gegevens invullen bij de autoverzekeraar vergelijker.
De autoverzekering vergelijker loopt na welke autoverzekering het best past bij jouw bedrijfsauto. Hiermee kun je in één opslag zien welke dekkingen aanbevolen wordt voor jou. 
 
lees meer
Kadoburo: De zon schijnt. De zomer is in aantocht!

Dus….Het wordt tijd om een leuk zomerpakket uit te zoeken voor je medewerkers. En wij maken het je makkelijk want we hebben online het grootste aanbod van Nederland.


We kunnen jouw zomerpakketten versturen naar individuele huisadressen (conform AVG) of als bulk naar één of meerdere locaties. Wil je de inhoud wijzigen, zelf een zomerpakket samenstellen, een artikel van jouw logo voorzien, zelf een artikel aanleveren of een full colour kaartje toevoegen? Informeer HIER DIRECT naar de mogelijkheden of maak een afspraak in onze showroom te Nieuw-Vennep. We zijn altijd open op de tijd dat jij langs wilt komen ;-)

 
naar de site
Padel inititatief in Hoofddorp scoort!

De initiatiefnemers Arco Koot, Ozkan Sahingöz en Ton van Deijl hebben een Stichting opgericht, van waaruit zij 2 padelbanen hebben geplaatst aan de Hoofdweg 869 in Hoofddorp (locatie achter het Speelkasteel/Basic-fit).Zij hebben de banen omgedoopt tot Padelclub Hoofddorp en zijn sinds 14 mei jl. geopend. De banen zijn iedere dag beschikbaar van 8 tot 23 uur en kunnen per uur worden gereserveerd door iedereen die het leuk vind om (een keer) te padellen. Reserveringen kunnen worden gemaakt via www.padelclubhoofddorp.nl. Op de locatie is tevens een terrasje gemaakt, waar drankjes kunnen worden genuttigd. Voor ideeën, vragen en suggesties kan contact worden opgenomen op info@padelclubhoofddorp.nl  

 
lees meer
het 11C Ideas product van de maand; Padel racket

Uit alle duizenden producten wij maandelijks een uniek of nieuw product extra in het zonnetje zetten en uitlichten op onze website.! Dit product is dan een maandlang ons Product van de Maand. In mei/juni is dat een nieuw product.
De No Fear Fiber Glass Padel Racket. Krachtige prestaties! Dit elegante padel racket is enorm populair vanwege zijn lichte gewicht en kracht. Glasvezelmateriaal voor een geweldige punch bij elke slag. Gewicht 350 gram, dikte 36,5 mm. Met draagkoord.


Te bedrukken met jouw logo of slogan en direct leverbaar uit voorraad!
Padel is een snel groeiende sport met ook steeds meer business padel events.”     Bekijk dit padel racket in onze webshop of vraag een aanbieding op maat aan via info@11cideas.com 
https://11cideas.com/andere/42208/no-fear-fiber-glass-padel-racket    
11C Ideas is jouw inspiratiebron voor relatiegeschenken, kerstpakketten, promotionele producten, gadgets, giveaways en reclamemateriaal.
Barry van Eeden  +31 (0)6 28976572  

 
meer info
Informatie over de ondernemersprijs Haarlemmermeer & Schiphol Gala 2022

Gala 2022, gelukkig is het volop lente maar bij MeerBusiness denken wij vooruit voor u als ondernemer om met elkaar mooie events te creëren en het jaar af te sluiten. Het lijkt nog vroeg en dat is het natuurlijk ook. Maar een mooi en groot event als het gala verdient een juiste voorbereiding.  Wat zeker is, is dat het gala er gaat komen en gelukkig ook samen met de Gemeente Haarlemmermeer en zoals u van ons gewend bent de ondernemersprijs. Er is heel veel nieuws te melden want dit jaar kijken we ook naar jongeren in onze mooie gemeente. Met dank aan de jury.

 
lees meer
Schrijf je in: MeerBusiness Bedrijfshockeytoernooi

Let op; Er is nog 1 plek beschikbaar binnen het MeerBusiness Haarlemmermeer-Schiphol Team. Aanmelden hiervoor kan via info@meerbusiness.nl. Volledige teams kunnen zich nog inschrijven via bedrijfshockey.mhcdereigers@gmail.com
Bent u lid van MeerBusiness dan krijgt u 25% korting.  

 

word nu lid van MeerBusiness profiteer tot 1 juli 2023 voor slechts 195 euro
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2022, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief.

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 15 maanden lidmaatschap (t/m 1 juli 2023 mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364 én wie weet mag je deze zomer direct gratis meevaren met ondernemers.

 
Waarom CROP Interim Services?
Je leest er alles over in de digitale nieuwsbrief van CROP. Interim Recruitment biedt je vooral nu een aantal voordelen. Los van de aanhoudende krapte op de arbeidsmarkt op het gebied van Specialisten in Tax en Finance, zijn er nog meer voordelen denkbaar:                                     
 
lees de nieuwsbrief digitaal
KvK nieuwsbrief over van alles en nog wat maar ook over koffiebekers
Verkoop jij afhaalmaaltijden of koffie voor onderweg? Vanaf juli 2023 mag je plastic wegwerpbekers en -maaltijdverpakkingen niet meer gratis meegeven aan je klant. Daarnaast moet je een herbruikbaar alternatief aanbieden. Vanaf 2024 mag je ook geen wegwerpverpakkingen meer gebruiken voor consumptie ter plaatse. Wat deze nieuwe regels voor jou als ondernemer betekenen, lees je in dit artikel. 
 
lees de digitale nieuwsbrief
Circulair West lanceert blauwdruk voor duurzame woonwijk
De koplopers van de stichting Circulair West constateerden dat bij gebiedsontwikkelingen nog steeds grote kansen gemist worden om tot duurzamere woonwijken te komen. Dat moest anders! Ze besloten hun kennis en kunde samen te brengen in een blauwdruk voor de duurzame woonwijk. Mede om de komende jaren geen verduurzamingskansen meer te missen.  De blauwdruk, die via zeven inspiratiekaarten vorm en inhoud krijgt, faciliteert dat partijen voorafgaand aan de start van een gebiedsontwikkeling met elkaar in gesprek komen over de bijbehorende thema’s. De thema’s die aan bod komen zijn: afval en grondstoffen, circulair bouwen en materialisering, energie, gezondheid, groen, mobiliteit en water. 
 
lees alles over de blauwdruk
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
25-05-2022 Ondernemersborrel in teken van thema ondermijning in Villa Flora
29-05-2022 High Tea Bingo Tespelduyn
08-06-2022 nationale buitenspeeldag
08-06-2022 Huys Dever Ontbijtbijeenkomst Groei en Ambitie met Rik Balder
15-06-2022 Haringparty 15 juni 2022
17-06-2022 Doe mee aan het MeerBusiness bedrijfshockeytoernooi
17-06-2022 Gezellige wijnavond bij Fit4Lady met wijnen van Wellington Winery
19-06-2022 vaderdag
19-06-2022 de Lucky Losers Jazz Band in de Rustende Jager te Nieuw Vennep
21-06-2022 vandaag begint (eindelijk) de meteorologische zomer
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen