Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2022 
In deze nieuwsbrief:
 • woe 11 mei GRATIS Ontbijtbijeenkomst Huys Dever; Wat kan je als ondernemer aan CO2 reductie doen?
 • 25 mei ondernemersborrel in teken ondermijning. noteer vast in de agenda
 • noteren: Business & Bites Bollenstreek Huys Dever dit jaar 23-08-2022
 • zondag 8 mei moederdag. Jaap de Groot maakt het je makkelijk
 • 28 mei Wereld-Wijnen Wijnproeverij
 • Iwan leert u wijn drinken
 • Balkons geïnspireerd op bollenkistjes voor de bollenteelt
 • 4 PROCES rijdt met 3 auto's mee in het Bloemencorso en organiseert feestelijke netwerkbijeenkomst
 • Reuzenbol ‘From Above’ onthuld bij van Velzen accountants & adviseurs
 • Lisse krijgt een nieuw Broodfonds voor ondernemers
 • Onlangs vond de Event Summit in Jaarbeurs Utrecht plaats
 • Wat was het bijzonder om de 75ste editie van het Bloemencorso Bollenstreek te vieren
 • word nu lid van MeerBusiness profiteer tot 1 juni 2023 voor slechts 195 euro
 • Privacy, contact en disclaimer
 • Keukenhof ontvangt de miljoenste bezoeker
woe 11 mei GRATIS Ontbijtbijeenkomst Huys Dever; Wat kan je als ondernemer aan CO2 reductie doen?

Wat kan je als ondernemer aan CO2 reductie doen?
ontbijtbijeenkomst Huys Dever : 11 meii-2022 08:00 uur-9.30 uur
Op de tweede woensdag van de maand wordt Huys Dever omgetoverd tot het Castle of MeerBusiness en zal er een actuele presentatie worden gegeven.

U bent van harte welkom als lezer van de MeerBusiness Nieuwsbrief MeerBusiness nieuwe member GreenTix levert compleet CO2 compensatie programma schreven wij 13-11-2021 op onze nieuwspagina. Ook wij, in die prachtige Duin & Bollenstreek staan voor klimaatverandering, de grootste uitdaging waar wij als mensheid voor staan. De opwarming van de aarde raakt iedereen. Kwetsbare ecosystemen raken uit balans, waardoor dieren sterven en zelfs uitsterven. De zeespiegel stijgt. Overstromingen en branden zijn aan de orde van de dag. Mensen en dieren kunnen niet meer aan voedsel komen. We moeten NU met elkaar in actie komen!

 
lees verder en direct aanmelden
25 mei ondernemersborrel in teken ondermijning. noteer vast in de agenda
Op 25 mei 2022 organiseren gemeente Hillegom, MeerBusiness Duin & Bollenstreek en de ondernemersverenigingen van Hillegom hun maandelijkse ondernemersborrel. Interessante gastsprekers zijn uitgenodigd om hun ervaringen te delen en de gemeente Hillegom biedt u dit keer het buffet aan.                                        
 
lees meer en direct aanmelden
noteren: Business & Bites Bollenstreek Huys Dever dit jaar 23-08-2022

Traditiegetrouw is Business & Bites Bollenstreek op de eerste dinsdag na de zomervakantie. De tuinen van ’t Huys Dever in Lisse zullen op 23 augustus 2022 van 17:00 tot 20:00 uur wederom het decor vormen voor dit in 2019 (en als gevolg van Corona in 2020 & 2021 afgelaste event) super geslaagde netwerkspektakel. Het doel van Business & Bites Bollenstreek is om ondernemers, directeuren, beslissers en managers uit de gehele regio bijeen te brengen. Dinsdag 23 augustus komt na de zomervakantie het drukke ondernemersleven weer op gang. Voor de organisatie van Business & Bites Bollenstreek een uitgelezen kans om opnieuw een grote netwerkbijeenkomst te organiseren. Een avond waarop bezoekers getrakteerd zullen worden op een bijzondere combinatie van hapjes, mooie wijnen, goed bier of fris, passend entertainment en uiteraard voldoende gelegenheid om te netwerken.

 
lees meer
zondag 8 mei moederdag. Jaap de Groot maakt het je makkelijk

Zondag moederdag en je had het al zo druk... Geen punt. Wil je een mooi boeket, bloemetje of iets anders versturen. Neem dan contact op met Jaap de Groot Bloemsierkunst. Hij maakt het met zijn team makkelijk en bezorgt zelfs op moederdag.

Verras je moeder bijvoorbeeld met een origineel bloemenabonnement en de eerste maand is dan geheel gratis !!! Per week opzegbaar en geheel naar jou wens afgestemd met de allermooiste bloemen direct vers van de kweker !! Dus wordt kakelvers bezorgd !!!   

 

Oh ja en wordt geheel gratis bezorgd in de gehele bollenstreek !!!   Zij bezorgen ook as zondag 8 mei, moederdag de gehele dag  direct aan huis! Bij moeder, oma of je allerliefste vriendin. Let op voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag nog bezorgd door heel Nederland. 

 
direct bestellen of de site bekijken
28 mei Wereld-Wijnen Wijnproeverij

Zondagmiddag 29 mei hebben we weer een mooie wijnproeverij op het programma staan in de tuin van restaurant De Vier Seizoenen in Lisse. Meer dan 40 wijnen uit ons assortiment staan voor jullie open, waaronder ook de prachtige wijnen, de pareltjes van Zuid-Frankrijk, van ons nieuwe wijnhuis La Liquiere 
De heerlijke bijpassende hapjes worden verzorgd door De Vier Seizoenen, de lekkere broden door bakkerij Ammerlaan.  Kortom mooie ingrediënten voor een gezellige middag ! Locatie: De Vier Seizoenen, Heereweg 224, 2161BR, Lisse (in de achtertuin). Tijd: 13.30 tot 17:00 uur. Gratis entreé, wel graag even aanmelden, en aangeven met hoeveel mensen je komt, bij info@wereld-wijnen.com   ?? Masterclass Voordat de proeverij begint hebben we om 13.00 uur een Masterclass. Een hele bijzondere extra proeverij met uitleg en ondersteuning van onze wijnkenner Alfons Kiljan. Het thema is nog een verrassing! Deelname is gratis.  Daarna gaat om 13.30 de volledige proeverij van start. Let op: vol = vol ! info@wereld-wijnen.com of WhatsApp 06-12277605.  

 
naar de site voor meer info en wereldwijnenwatertanden
Iwan leert u wijn drinken

Beste wijnvrienden, Eindelijk is het zover! de nieuwe website www.wijnlerendrinken.nl is gelanceerd. Iwan begint dit voorjaar in Sassenheim met verschillende cursussen en workshops:  
Workshop Italië: dinsdag 17 mei.  
Workshop Frankrijk: dinsdag 31 mei.   SDEN1: dinsdagen 14+28 juni. SDEN1: zaterdagen 25 juni + 9 juli.  
Leren proeven voor beginners: dinsdag 12 juli.
Leren proeven voor beginners: zaterdag 16 juli.  
Meer informatie of aanmelden: www.wijnlerendrinken.nl  
Hartelijke groetjes, Iwan Wiering

 
lees meer
Balkons geïnspireerd op bollenkistjes voor de bollenteelt
Symbolische start bouw appartementen De Plantage in Voorhout In de nieuwe wijk Hooghkamer Voorhout bouwt Van der Hulst Bouwbedrijf 14 bijzondere appartementen. Donderdag 21 april jl. gaven wethouder Marlies Volten en toekomstig bewoner Frans van der Ham het ‘symbolische’ startsein voor de bouw. Symbolisch, want de eerste palen van de appartementen De Plantage zijn al in januari de grond in gegaan. 
 
lees meer
4 PROCES rijdt met 3 auto's mee in het Bloemencorso en organiseert feestelijke netwerkbijeenkomst

3 schitterend versierde elektrische Ego's reden vrijdagavond en zaterdag mee in het corso van de Bollenstreek. Arjan Warmerdam CEO van 4PROCES had MeerBusiness benaderd en met een beetje ondersteuning is het geheel een giga evenement geworden. Het begon donderdagavond bij de opbouw van de praalwagens in Sassenheim. De hapjes en drankjes werden uitstekend verzorgd door Martijn Claassen, dus dan is de wijn ook picobello. Vele tientallen bezoekers genoten van dit ludiek samenzijn.

 

De dag daarna reden de elektrisch aangedreven EGO's die in het najaar in Nederland opnieuw worden gelanceerd in de ontzettend drukken optocht van Noordwijkerhout. De drukte was een waar voorspel voor de daaropvolgende zaterdag. Vele honderdduizenden genoten van het corso én de door 4PROCES rijkelijk versierde EGO's 

 
naar de site van 4PROCES
Reuzenbol ‘From Above’ onthuld bij van Velzen accountants & adviseurs

Zondag 24 april is de Reuzenbol ‘From Above’ onthuld bij van Velzen accountants & adviseurs   De Reuzenbol werd onthuld door medeoprichter en naamgever Ted van Velzen samen met zijn kleinzoon Boas.   Rob Batenburg (partner en accountant bij van Velzen accountants & adviseurs): “Kantoorhoudend in een voormalige bollenschuur draagt Van Velzen de bollenstreek een warm hart toe. Deze reuzenbol vertegenwoordigt ons kleurrijke klantenbestand en team.”   

 
lees meer
Lisse krijgt een nieuw Broodfonds voor ondernemers

In Lisse is een nieuw Broodfonds in oprichting.Voor ondernemers die arbeidsongeschikt worden en zonder werk geen inkomen meer hebben, is dit solidaire vangnet voor en door ondernemers bedacht. Hierin steunen zij elkaar bij ziekte met schenkingen. Het nieuwe Broodfonds heeft nog plaats voor zelfstandigen uit de omgeving.  Bart Sosef is initiatiefnemer van het nieuwe Broodfonds.Hij is enthousiast over het Broodfonds en zoekt ondernemers die aan willen sluiten: “Ik ben enorm gecharmeerd van het principe van het Broodfonds. Goed om te zien dat het zichzelf al bewezen heeft. Ik zie er naar uit mee te doen met de nieuwe groep uit regio Lisse, met ondernemers van divers pluimage. Het is een zakelijke afspraak met elkaar. Maar in de kern gaat het over vertrouwen en compassie met je medeondernemers. Dat spreekt me aan. Ik zie het als een meerwaarde dat ik zo andere, gelijkgestemde ondernemers verder leer kennen. ”  

 
lees meer
Onlangs vond de Event Summit in Jaarbeurs Utrecht plaats

De grootste eendaagse beurs voor de evenementenbranche met 400 exposanten werd goed bezocht. Eindelijk weer live; het was dan ook een groots weerzien met professionals uit de branche. Noordwijk Convention Bureau was aanwezig met Beachclub O - Grand Hotel Huis ter Duin - Golden Tulip Noordwijk Beach - Hotel van Oranje - Nederzandt - Space Expo - Brouwer Tours - SPEV. Er zijn mooie contacten opgedaan voor toekomstige samenwerkingen. Tijdens de Event Summit is een start gemaakt met een mooie winactie voor MICE partners, die doorloopt tot 1 juni 2022. Een winactie waarbij men een zakelijke relatie of opdrachtgever in het zonnetje kan zetten als dank voor hulp of steun de afgelopen periode. Er worden prachtige prijzen uitgereikt namens de zakelijke partners.  

 

 
lees meer
Wat was het bijzonder om de 75ste editie van het Bloemencorso Bollenstreek te vieren

Beste vrienden en Business Partners, Wat was het bijzonder om de 75ste editie van het Bloemencorso Bollenstreek te vieren tussen bijna een miljoen toeschouwers uit de eigen corsogemeenten en ook van ver daarbuiten! Wij kijken terug op een paar geweldige dagen rond het corso van vorige week. Hoogtepunten voor ons als vriendenstichting waren het zakelijk netwerkontbijt van 21 april, de vele gesprekken in allerlei talen tijdens de opbouwdagen én natuurlijk de Vriendenparade voorafgaand aan het corso. Die bestond uit het grote led-scherm met de logo's van onze Business Partners, de vriendenwagen en de wagen met koek & zopie van Dutch Food Concept. Om nog even na te genieten vindt u hieronder een klein overzicht in beeld. Via deze mailing bedank ik u nogmaals heel hartelijk voor uw bijdrage als vriend of als Business Partner. Samen houden we het Bloemencorso Bollenstreek duurzaam en innovatief op de weg. Na de zomer plannen we weer nieuwe activiteiten voor Business Partners. Heeft u tips, opmerkingen of suggesties? Laat het ons HIER vooral weten. Dat houdt ons scherp en maakt het mogelijk om zaken te verbeteren.
Met fleurige groet, Henk van Ewijk voorzitter stichting Vrienden van het Bloemencorso Bollenstreek  

 
bekijk de site en wordt direct nog even bedrijfslid

word nu lid van MeerBusiness profiteer tot 1 juni 2023 voor slechts 195 euro
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2022, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief.

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 15 maanden lidmaatschap (t/m 1 juni 2023 mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364 én wie weet mag je deze zomer direct gratis meevaren met ondernemers.

 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Keukenhof ontvangt de miljoenste bezoeker
Op 8 mei jl. wandelde rond het middaguur de miljoenste bezoeker Keukenhof binnen. Met nog een week te gaan zijn daarmee alle verwachtingen overtroffen. Het gemiddeld aantal bezoekers per dag komt daarmee op 22.000.Voor dit eerste jaar na de coronaperiode werd uitgegaan van 700.000 tot een miljoen bezoekers in 8 weken tijd. Het blijkt dat het toerisme zich veel sneller herstelt dan verwacht. Ook dit jaar komt het publiek weer uit alle landen van de wereld. De bloeiende velden en Keukenhof hebben hun grote aantrekkingskracht behouden. 
 
Agenda
08-05-2022 zondag 8 mei moederdag. Jaap de Groot maakt het je makkelijk
11-05-2022 Ontbijtbijeenkomst Dever; Wat kan je als ondernemer aan CO2 reductie doen?
15-05-2022 Beach bingo Murphy's law
16-05-2022 Lisse krijgt een nieuw Broodfonds voor ondernemers
17-05-2022 verjaardag Maxima 51 jr
18-05-2022 verantwoordingsdag jaarverslagen Rijksoverheid en ministeries
20-05-2022 Oliebollenteam speelt op Almeerderhout
22-05-2022 22 mei speelt het Amsterdam Jazz Trio feauturing Boris van der Lek in Event Center Fokker te Hoofddo
25-05-2022 Ondernemersborrel in teken van thema ondermijning in Villa Flora
29-05-2022 High Tea Bingo Tespelduyn
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen