Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2022 
In deze nieuwsbrief:
  • Maar liefst twee winnaars Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek.
  • Nieuw logo voor MeerBusiness ontworpen door Arjenne Ruigrok
  • Corso netwerkontbijt DO 21 APRIL om 8.00 UUR, Jij komt toch ook?
  • GGD Hollands Midden geopend op Goede Vrijdag
  • word nu lid van MeerBusiness profiteer tot 1 mei 2023 voor slechts 195 euro
  • Privacy, contact en disclaimer
Maar liefst twee winnaars Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek.

In een vrijwel uitverkochte zaal van Fioretti Hillegom was het woensdag 6 april een feestelijke boel. De Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek, een initiatief van o.a. MeerBusiness Duin & Bollenstreek kwam die avond tot een apotheose met maar liefst twee winnaars voor de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek, kortweg JOP genoemd.

De voorgaande twee edities waren jammer genoeg als gevolg van Covid afgelast en eindelijk konden de 120 gasten zich vermaken met een gezellig feestje gepresenteerd door NOS sterverslaggever Andy Houtkamp en oud olympisch hockeykampioen Lisanne de Roever.Als opwarmer de uitreiking van de MeerBusiness Students Award. Als onderdeel van de opleiding moeten de leerlingen van het Fioretti college in een team van 5 studenten een bedrijf opzetten, aandelenkapitaal regelen, een product kiezen, taken verdelen, product aan de man brengen en uiteindelijk het bedrijf weer liquideren en de aandeelhouders terugbetalen. Als onderdeel van dit geheel mogen de leerlingen een presentatie houden in de raadszaal van de gemeente Hillegom voor het oog van een professionele jury. Winnaar dit jaar werd het team van Strawritto. Zij ontwikkelde een afwasbaar en duurzaam drinkrietje.

de finalisten van het Fioretti college

Vervolgens kwamen de “echte” bedrijven aan bod. Maar liefst 5 genomineerde bedrijven waar normaal 3 bedrijven worden gekandideerd. Dit heeft alles te maken met de afgelasting van de voorgaande jaren én de genomineerden van vorige edities. 2eprijs Uiteindelijk besloot de jury dat elk deelnemend bedrijf op zijn minst een tweede prijs verdiende en aldus werd bekend gemaakt.
Romy Ruigrok van de Tulip Barn Hillegom,
Ingrid Bekkering van Kooksaam Lisse en
Max Uphoff & Jesper van Loon van Blijles Bollenstreek gingen er met een tweede prijs vandoor.

Na drie bekendmakingen bleven er nog twee kandidaten over die door de presentatoren op het podium werden geroepen. Juryvoorzitter Hans van Schie vertelde dat de keuze voor een winnaar dit keer wel heel erg moeilijk geweest was.

De een is maatschappelijk super bezig, de ander heel creatief en duurzaam. Na rijp beraad besloot de jury dan gewoon maar twee eerste plaatsen uit te reiken.

Dennes Need van Last Mile Express Lisse ontving uit handen van Rabobank directeur Ferry Huurman de prijs van meest duurzame Jonge ondernemer. Dennes Need doet in duurzame pakketbezorging? Hij ziet een uitdaging in het feit dat steeds meer mensen hun artikelen online bestellen. Al die semi grote bestelwagens. Dat kan beter vond Dennes. Met zijn bedrijf is hij eind 2021 gestart en alles loopt boven verwachting.

MeerJazz duo Roots

 

Jolanda Volkenrijk Brownies & DownieS uit Noordwijkerhout mocht de Jonge Ondernemers Award 2022 mee naar huis nemen. Jolanda Volkerijk, eigenaar van deze bijzondere lunchroom Brownies & DownieS Noordwijkerhout, ging op haar 41ste een ultieme droom verwezenlijken en combineerde haar horeca- en eventsachtergrond met haar thuissituatie. Jolanda is namelijk moeder van een tweeling, waarvan één met een verstandelijke beperking. Met het openen van B&D Noordwijkerhout gaf zij jongeren met een beperking de mogelijkheid om naar vermogen mee te werken in een horecaonderneming, vanuit de visie dat volwaardig meedoen in de echte wereld het beste in mensen naar bovenhaalt.  

de winnaars op het podium

een blik in het Atrium van Fioretti

blijdschap bij Brownies & Downies

winnaar Dennes Need met Lisanne de Roever en Hans van Schie

 
meer foto's van de Jonge OndernemersPrijs met dank aan Martine Goulmy
Nieuw logo voor MeerBusiness ontworpen door Arjenne Ruigrok

Nieuwe directie in Haarlemmermeer & Schiphol, dan ook iets nieuws in de Duin & Bollenstreek. Wim en Frans vonden het tijd worden voor een nieuwe look en spraken met Arjenne Ruigrok van Arjenne Ontwerp & DTP studio af het logo van MeerBusiness eens op te frissen. De tulp, hét symbool van de Bollenstreek en de duinen verwerken in het logo, was het verzoek van de directievoerende heren. En Arjenne heeft zich fantastisch van haar taak gekweten. Een nieuw fris en modern logo dat weer jaren meekan in de netwerkorganisatie. Vanaf 7 april ook op de site.

                                     

 
naar de site van Arjenne
Corso netwerkontbijt DO 21 APRIL om 8.00 UUR, Jij komt toch ook?

JA JIJ KOMT TOCH OOK ONTBIJTEN ?                                   
Het is weer tijd voor het enige echte corso-netwerkontbijt!                                   
Op donderdag 21 april om 8.00 uur organiseren de Vrienden van het Bloemencorso het netwerkontbijt tijdens de opbouw van het Bloemencorso.    

Locatie: Tennishal De Klinkenberg, Rijksstraatweg 52 in Sassenheim    

                  De kosten bedragen 20 euro per persoon excl. btw
                               voor toegang, ontbijt en netwerken.

 

Onder het genot van een heerlijk vers ontbijt geniet u tijdens de opbouwdagen van al het moois om u heen.
U ziet hoe de vele vrijwilligers hard werken om de praalwagens klaar te maken.
U ruikt de bloemen en ervaart de bedrijvigheid.
U kunt er foto’s maken en vragen stellen.
En misschien zelf ook even proberen een bloem te steken? Met elkaar praten we bij over de laatste ontwikkelingen voor het Bloemencorso Bollenstreek.  

Tijdens het ontbijt spreken gastheren Willem Heemskerk, voorzitter van het Bloemencorso Bollenstreek en Henk van Ewijk, voorzitter van de Vrienden van het Bloemencorso Bollenstreek iedereen kort toe.
Ook is er een live-uitzending van Bollenstreek Omroep.    Kortom, een geweldig netwerkontbijt tussen alle keihard werkende vrijwilligers die de praalwagens steken. Een mooie gelegenheid om contacten te onderhouden én om alvast een inkijkje te krijgen op al het moois dat op corsozaterdag 23 april door de regio trekt.    

Graag tot dan!                                   
Met fleurige groet,   
Henk van Ewijk    Voorzitter stichting Vrienden van het Bloemencorso Bollenstreek
P.S. Business Partners krijgen gratis toegang tot dit evenement.
Hieronder kunt u zich aanmelden en MeerBusiness koppelt de gegevens door naar de Vrienden 

 
direct aanmelden
GGD Hollands Midden geopend op Goede Vrijdag
De paasdagen staan weer voor de deur. Op Goede Vrijdag zijn alle test- en vaccinatielocaties geopend. Op eerste en tweede paasdag zijn alleen de testlocaties in Alphen aan den Rijn, Gouda en Leiden geopend van 08.00 tot 12.00. De overige GGD test- en vaccinatielocaties in de regio zijn die dagen gesloten.  
 

word nu lid van MeerBusiness profiteer tot 1 mei 2023 voor slechts 195 euro
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2022, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief.

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 15 maanden lidmaatschap (t/m 1 mei 2023 mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364 én wie weet mag je deze zomer direct gratis meevaren met ondernemers.

 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
06-04-2022 Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek
06-04-2022 AC media event lentestukjes maken
10-04-2022 Corso Toerrit zondag 10 april
11-04-2022 Het gaat weer kriebelen golftraining les 7
14-04-2022 witte donderag
15-04-2022 goede vrijdag
17-04-2022 finale KNVB beker
17-04-2022 17 april speelt het Lucas Santana Quartet energieke jazz
20-04-2022 AC media organiseert plant je eigen zonnebloem
21-04-2022 CORSO-NETWERKONTBIJT DO 21 APRIL OM 8.00 UUR
24-04-2022 3 x B Bitterballen Bingo Bennebroek
25-04-2022 Het gaat weer kriebelen golftraining afsluitend 9 holes
27-04-2022 Koningsdag Willem Alexander 55 jaar
28-04-2022 Huys Dever Lisse, Elsa McTaggart en Gary Lister - In concert
01-05-2022 AC media event bingomiddag
02-05-2022 start ramadan
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen