Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2021 
In deze nieuwsbrief:
 • MeerBusiness wenst u mooie feestdagen en een fantastisch 2022 toe
 • Ylva Poelman treedt toe tot Raad van Commissarissen Meerlanden
 • Het laatste nieuws van de KvK
 • Welke schoen hoort bij welk beroep?
 • Laat je met de feestdagen rijden en denk dan aan Brouwer tours
 • Annemiek Cornelissen zegt; Dweilen met de kraan open"
 • Kerstman reikt cheque uit aan Ferdinand Warmerdam van Fietsmaatjes
 • Wees er snel bij. De laatste Kerstpakketten
 • Corsocultuur en Valkerij op UNESCO-lijst Immaterieel Erfgoed
 • word nu lid van MeerBusiness en profiteer tot 1 maart 2023 voor slechts 195,-- euro
 • Privacy, contact en disclaimer
MeerBusiness wenst u mooie feestdagen en een fantastisch 2022 toe
De laatste nieuwsbrief van het jaar. Dit jaar als gevolg van het feit dat wij elkaar zo weinig hebben kunnen ontmoeten elke week een nieuwe nieuwsbrief. Volgend jaar wellicht ondanks de 1,5 meter maatregelen toch weer wat vaker bijelkaar? Eerst maar eens afwachten wat de nieuwste golf ons brengt. Wij duimen dat de Jonge OndernemersPrijs kan doorgaan. Dat wij weer een aantal bedrijfsbezoeken, netwerkborrels en koken met ondernemers kunnen organiseren en dat wij ook in het nieuwe jaar weer worden ontvangen in de Tweede Kamer. Op de valreep wel een nieuw kabinet, gemopper en blijde gezichten in de Tweede Kamer. Laten wij het beste ervan maken. Voor nu mooie kerstdagen, een gezond en gelukkig 2022 en goede zaken in het komend jaar. Wim Kruyt en Frans van der Riet 
 
zomaar een kerstgroet
Ylva Poelman treedt toe tot Raad van Commissarissen Meerlanden

Ylva Poelman is toegetreden tot de Raad van Commissarissen van De Meerlanden Holding NV. Ze is benoemd op 10 december 2021 voor een periode van vier jaar.Doorslaggevend bij de keuze voor Poelman is geweest dat zij naast een ruime ervaring met digitalisering en ICT ook een ruime ervaring heeft op duurzaamheidsgebied en daarmee op beide vlakken een goede aansluiting heeft bij de ambities van Meerlanden. Ylva Poelman is innovatiedeskundige. Van 1995 tot 2001 had zij een succesvolle ICT onderneming. Sinds de verkoop van haar bedrijf is ze actief als zelfstandig adviseur op het terrein van innovatie. Daarnaast geldt zij in Nederland als expert op het terrein van bio-inspired innovation, ook bekend als bionica en biomimicry. Over dit thema schreef ze twee boeken; De natuur als uitvinder – Miljarden jaren aan innovatie gratis beschikbaar’ en ‘De 9 succesfactoren van de BV Natuur – Survivalgids voor bedrijven’ en meer dan 100 columns voor dagblad Trouw. Tevens is ze co-auteur van het boek ‘Leiderschap in de digitale wereld – Voorbereid zijn op morgen’. 

 
lees meer
Het laatste nieuws van de KvK

In de laatste nieuwsbrief van de Kamer van Koophandel weer belangrijk nieuws. Blijf bij de tijd en abonneer je op de nieuwsbrief van de KvK of lees de nieuwsbrief van MeerBusiness. Want ook daar vindt je het laatste nieuws

 

• Regeerakkoord: dit kun­nen ondernemers verwachten  
• Verbod rookruimtes: is het tijd voor een rookvrij bedrijf?  
• Bbz als alternatief voor Tozo: voorwaarden tijdelijk soepeler  
• Na beveiligingslek gegijzeld door ransomware. Wat nu?  
• Werk jij digitaal veilig? Controleer het met de checklist  
• Webinar Starten met een webshop  

 
lees de nieuwsbrief digitaal
Welke schoen hoort bij welk beroep?
Als je zwaar of gevaarlijk werk doet is het belangrijk om daar gepaste schoenen bij te hebben. Sterker nog, het is vaak verplicht. Een ongeval op de werkvloer zit in een klein hoekje en je kan je maar beter goed beschermen. Ben je nog op zoek? Kijk dan eens naar deze Grisport werkschoenen. Zij bieden schoenen aan voor allerlei soorten beroepen. Maar welke schoen hoort bij welk beroep? Er zijn 5 gradaties werkschoenen, die we in dit artikel toelichten.S-classificaties.
Er zijn dus 5 classificaties werkschoenen, die worden aangeduid met de S van ‘safety’. Dit houdt in dat de werkschoen een veiligheidsneus heeft die bestand is tegen een belasting met een energie kleiner dan of gelijk aan 200 joule. Hoe hoger de classificering, hoe steviger de schoen.
S1. Deze werkschoenen hebben dus minimaal een veiligheidsneus. Daarnaast zijn ze antistatisch en nemen ze energie op in de hak. Ze zijn vooral geschikt voor werk in droge omstandigheden.S1PDe S1P schoenen lijken erg op de S1 schoenen. Het verschil zit hem in de zool. De S1P heeft namelijk een veiligheidszool, die de schoen geschikt maakt voor plekken waar scherpe voorwerpen op de grond liggen.S2De
S2 schoenen zijn weer voor een ander doel bestemd dan de S1 schoenen. In tegenstelling tot de S1, hebben de S2 een verhoogde weerstand tegen water. Ze zijn niet volledig waterdicht, maar zijn dus het meest geschikt in vochtige weersomstandigheden of op plaatsen waar het vochtig kan worden.S3S3 schoenen voegen de S1 en S2 schoenen samen. Dit type komt het meeste voor, omdat ze voor de meeste weersomstandigheden geschikt zijn.
Met S3 schoenen blijven je voeten droog en hoef je je geen zorgen te maken over scherpe voorwerpen op de grond of het stoten van je tenen.
S4. De S4 en S5 schoenen hebben betrekking op veiligheidslaarzen en werklaarzen. De S4 klasse hebben een composiet of stalen veiligheidsneus. Ze zijn gemaakt van kunststof, PU of rubber en volledig waterdicht.
S5.De laatste klasse, de S5, is een verbetering op de S4 schoenen. Naast de veiligheidsneus en de waterdichte materialen hebben ze namelijk ook nog een antislip profiel en een tussenzool. Binnen de categorie laarzen zijn ze de meest veilige keuze.Hopelijk heb je zo een beter beeld gekregen van het soort werkschoen dat jij moet bestellen voor jouw beroep. Om het nog even samen te vatten, de S3 klasse schoenen zijn het veiligst en worden het meeste aangeraden.
Nieuwsgierig naar het aanbod? Kijk dan HIER eens naar de werkschoenen met een stalen neus van Unishore.

 
lees meer
Laat je met de feestdagen rijden en denk dan aan Brouwer tours

Laat u rijden door Taxi, Bus, minibus of touringcar ; Brouwer's tours
Bent u op zoek naar veilig en voordelig groepsvervoer? Dan bent u bij Brouwer Tours aan het juiste adres. Het familiebedrijf bestaat al meer dan 90 jaar, jaren waarin zij zich hebben ontwikkeld tot een begrip in de regio Duin- en Bollenstreek. Zij zijn uw betrouwbare partner in kwalitatief personenvervoer, met een zeer omvangrijk wagenpark. Een bus huren met gediplomeerd chauffeur, dat doet u snel en eenvoudig bij Brouwer Tours. Van standaard luxe touringcar tot zeer luxueuze VIP-uitvoering, van een prachtige dubbeldekker tot een of meerdere minibusjes. Uw wens is bepalend voor het aanbod en de prijs. Wat u ook kiest, bij Brouwer Tours zit u altijd goed. 
Of gewoon in de decembermaand veilig naar huis. Dat kan natuurlijk ook!

 
direct de rit naar Brouwer Tours maken
Annemiek Cornelissen zegt; Dweilen met de kraan open"

Ook ik , Annemiek Cornellissen, moet het nu onder ogen zien. Vorige week de kerstmarkt afgeblazen, gisteren de kerstfair en vandaag de oliebollenbingo. Dit is dweilen met de kraan open, het heeft geen enkele zin. Het roer moet dus om.Als evenementenbedrijf kan je niet gaan bezorgen.Met maatregelen als dit sta je stil, maar ik kan wel terug naar mijn roots en mijn passie: het schrijven van teksten.Voor de plaatselijke kranten is dat bijna niet mogelijk, maar voor bedrijven en particulieren wel.Moet je als bedrijf nu om gaan denken en net als ik je activiteiten veranderen? Of heb je als particulier hulp nodig bij het schrijven van een brief. Hoe klein de opdracht ook is, bij AC Media ben je aan het juiste adres. Wil je nog snel even een gedicht voor onder de kerstboom, ook dat is mogelijk. Mijn emmer is leeg, maar ieder druppeltje kan deze weer vol maken. Lieve groet, Annemiek Cornelissen Voor informatie: info@ac-media.nl of 0651841259. 

 
lees meer
Kerstman reikt cheque uit aan Ferdinand Warmerdam van Fietsmaatjes

Op zaterdag 30 oktober werd in de Hoftuin een Bollenmarkt georganiseerd, waarvan de opbrengst bestemd was voor Fietsmaatjes Hillegom/Lisse. De markt werd georganiseerd door Hillegom Marketing, die deze Stichting had uitgekozen om de opbrengst aan te schenken. Ondanks de regen werden er goede zaken gedaan. Er werd maar liefst voor 2640 euro omgezet. Het restant van de bollen werd verkocht aan Tespelduyn en zo ontstond er een prachtig eindbedrag van maar liefst 3000 euro. De kerstman die afgelopen zaterdag in het centrum was kreeg de eer om deze cheque aan de voorzitter van Fietsmaatjes Hillegom/Lisse, Ferdinand Warmerdam te overhandigen. Warmerdam doet de sponsorwerving voor de Stichting. Dit vond plaats bij Villa Flora. ANNEMIEK CORNELISSEN 

foto AC media

 
bekijk de foto's
Wees er snel bij. De laatste Kerstpakketten

De laatste Kerstpakketten voor dit jaar gaan hard de deur uit. We hebben nog maar een paar honderd verschillende pakketten voorradig. Voor bedrijven met een klein tot die met een groter budget, wij kunnen u nog helpen. Neem nu contact op en wij vertellen u graag de mogelijkheden.
Bekijk hier het aanbod;     info@11cideas.com | Heereweg 331, Lisse |  11C Ideas 

 
uw laatste mogelijkheid vindt u hier
Corsocultuur en Valkerij op UNESCO-lijst Immaterieel Erfgoed

De Nederlandse Corsocultuur en de Valkerij zijn ingeschreven op de Representatieve Lijst van Immaterieel Cultureel Erfgoed van de Mensheid. Dit maakte het Comité behorende bij het Unesco-verdrag over immaterieel erfgoed vandaag bekend in Parijs. 

 
lees meer

word nu lid van MeerBusiness en profiteer tot 1 maart 2023 voor slechts 195,-- euro
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2021, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief.

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 15 maanden lidmaatschap (t/m 1 maart12023 mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364 én wie weet mag je deze zomer direct gratis meevaren met ondernemers.
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
28-12-2021 Voor de liefhebbers van Bubbles & Bites
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen