Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2021 
In deze nieuwsbrief:
 • Helaas het mag weer ff niet
 • Windows 11 bijeenkomst afgeblazen, maar waar op te letten ?
 • MeerBusiness nieuwe member GreenTix levert compleet CO2 compensatie programma
 • Uit eten in of van het Oude Dykhuys in Coronatijd
 • Bestuur Beatlesmonument verrast met Rabo club support cheque
 • Lisse bezoekt Sinterklaas defilé met een corsowagen
 • Loop jij straks met unieke Corso sokken, wel zo chill
 • De Muze heeft weer leuke voorstellingen
 • Goede kerstband nodig? MeerBusiness weet raad
 • maandagochtend Tespelduyn golfochtend
 • word nu lid van MeerBusiness en profiteer tot 1 januari 2023 voor slechts 195,-- euro
 • Privacy, contact en disclaimer
Helaas het mag weer ff niet
Er hadden zich al heel flink wat bedrijven aangemeld voor de diverse MeerBusiness evenementen. Niet voor niets zijn we allemaal zo enthousiast: Helaas zullen we dit enthousiasme nog even moeten vasthouden tot een volgende keer. We volgen allemaal het nieuws over de oplopende coronabesmettingen en de bezetting in de zorg. Het voelt niet goed om op dit moment een evenement te organiseren. Als we dan weer samenkomen, willen we het ook goed doen. Als we niet zonder zorgen met elkaar die borrel kunnen drinken, moeten we het niet doen. Dit is voor ons persoonlijk een teleurstelling. Voor veel van jullie vast en zeker ook, maar wel onvermijdelijk in de huidige situatie. We gaan er alles aan doen om binnenkort weer een waanzinnig digitaal evenement neer te zetten. Wij ontvangen jullie natuurlijk heel graag, maar dus wel weer digitaal, aan tafel. We gaan met elkaar het gesprek aan over van alles en nog wat en vooral hoe we de Duin & Bollenstreek  weer een stapje interessanter gaan maken. Want wat de omstandigheden ook zijn, MeerBusiness blijft voor iedereen méér business ondersteunen. 
 
Windows 11 bijeenkomst afgeblazen, maar waar op te letten ?

De ontbijtbijeenkomst met Arjan Heusdens van Zola.nu is weliswaar afgeblazen, maar toch een paar waardevolle tips voor de upgrade naar Windows 11.Bezint voor gij begint, een al oud spreekwoord wat zeker opgeld doet bij het installeren van Windows 11. Overstappen naar een nieuw besturingssysteem is altijd spannend. Daarom is het belangrijk goede voorbereidingen te nemen. Of gewoon kijken of het verstandig is deze klus uit te besteden aan iemand die er echt verstand van heeft. Arjan Heusdens is zo iemand. Bekende computerfabrikanten hebben zich voorbereid en op hun sites en dan zie je vaak waar je aan moet denken. Een mooi voorbeeld is HP. Kijk op https://www.hp.com/in-en/software/microsoft-windows-11.html of natuurlijk op de site van je eigen laptop of pc.Begin dan met een back up te maken van je Windows 10 data (check of alles meegenomen is en je niets vergeten hebt).Check dan of je een TPM chip hebt. (Trusted Platform Module)(bijvoorbeeld via Apparaatbeheer in Start).Check vervolgens of er nog updates staan die voor je programma’s nodig zijn. Nee?, dan kun je nu aan de slag. Het is verstandig een reservekopie op bijvoorbeeld je Cloudserver te zetten alvorens je Windows 11 gaat downloaden. 

 
lees verder welke tips Arjan voor je beschikbaar heeft
MeerBusiness nieuwe member GreenTix levert compleet CO2 compensatie programma

Klimaatverandering is de grootste uitdaging waar wij als mensheid nu voor staan. De opwarming van de aarde raakt iedereen. Kwetsbare ecosystemen raken uit balans, waardoor dieren sterven en zelfs uitsterven. De zeespiegel stijgt. Overstromingen en branden zijn aan de orde van de dag. Mensen en dieren kunnen niet meer aan voedsel komen. We moeten NU met elkaar in actie komen! Weet jij al wat jouw footprint is? Wat voor impact heb jij op de natuur? Wat wil je aan de wereld nalaten? Met GreenTix kun je op een eenvoudige en leuke manier je invloed op het klimaat verkleinen.Met het uitdagende spaarprogramma spaar je crypto GreenTix bij aangesloten bedrijven. Die bedrijven doneren jouw GreenTix aan Rainforest Projects. Het kost jou dus niets extra! Elke GreenTix heeft een compensatiewaarde van 7,15 kilo CO2.  Green Tix plant – en onderhoudt – daarvoor bomen. Als je GreenTix spaart, word je GreenTix Ranger. Als je inlogt zie je hoe jouw bos groeit!
Binnenkort meer mogelijkheden om samen met MeerBusiness CO2 te beperken 

 
maar lees eerst meer over GreenTix
Uit eten in of van het Oude Dykhuys in Coronatijd

Door de huidige restricties is het Oude Dykhuys  genoodzaakt de openingstijden van het restaurant te wijzigen.Van dinsdag t/m zondag is het restaurant vanaf heden geopend van 12.00 uur tot 20.00 uur voor de lunch of een vervroegd diner.Tijdens deze aangepaste openingstijden kunt u gerechten kiezen van de a la cartekaart, kiezen met de lunchsuggestie van het Oude Dykhuys.Bijvoorbeeld het Dykhuys vier gangen menu, maandmenu of het herfst-wildmenu. Komt u lekker genieten? Zij kijken uit naar uw komst.WILD DYKHUYS THUISMENUDineert u liever thuis, maar wilt u graag culinair genieten met zo min mogelijk keukenwerk? Het Oude Dykhuys heeft het afgelopen jaar laten zien dat het op hoog niveau Dykhuys thuismenu's en gerechten van de thuiskaart kan verzorgen voor de 'thuis' service.Speciaal voor dit seizoen hebben zij een wild thuismenu samengesteld waarin heerlijke wild gerechten worden geserveerd.Uw bestelling kunt u, wanneer voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag nog afhalen tussen 16.00 en 18.00 uur. 

 
lees meer en bekijk het menu
Bestuur Beatlesmonument verrast met Rabo club support cheque

De Rabobankleden in de Bollenstreek konden onlangs stemmen welke clubs  je een steuntje in de rug wilde geven. De Rabobank Clubkas Campagne is er om de verenigingen/stichtingen financieel een steuntje in de rug te geven. Het bedrag is bedoeld om de vereniging/stichting te ondersteunen bij activiteiten die ze ontplooit. De bijdrage vanuit de Rabobank Clubkas Campagne is afhankelijk van het aantal stemmen dat uitgebracht wordt op de vereniging of stichting. Ook het Beatlesmonument Hillegom deed mee met de actie en verdiende een mooi bedrag van € 344,49 . De cheque werd maandagmorgen 15 november door voorzitter Johan van Buren ontvangen uit handen van Rabobankmedewerker Jeroen Willems. Alhoewel het monument er al enkele jaren staat heeft het bestuur nog een aantal leuke plannen. Zo zijn op dit moment leerlingen van het Fioretticollege Hillegom aan het bedenken hoe zij een sponsorbord interactief kunnen maken waarop niet alleen de sponsors een plekje krijgen, maar ook een stukje van de Treslonghistorie wordt uitgelegd. 

 
lees meer
Lisse bezoekt Sinterklaas defilé met een corsowagen

De gemeente Lisse was één van de dertig gemeenten die hebben deelgenomen aan het Sinterklaas defilé, waarbij de deelnemers in een vrolijke stoet langs het Sinterklaas bordes van Paleis Soestdijk reden. Het vervoermiddel van Lisse was natuurlijk een corsowagen. In het diepste geheim was de gemeente Lisse enkele maanden geleden benaderd door de NTR-redactie van het Sinterklaasjournaal met de boodschap dat zij een van de dertig gemeenten waren die waren ingeloot voor deelname aan het Sinterklaas defilé. De deelnemers rijden dan met een vervoermiddel langs het bordes van Paleis Soestdijk waar Sinterklaas zijn opwachting maakt. Vanwege de coronacrisis was dit veilige alternatief vorig jaar in het leven geroepen en kreeg dit jaar een vervolg. Het defilé is geïnspireerd op hoe voormalig koningin Juliana haar verjaardag vierde. Voor burgemeester Lies Spruit was het direct klip en klaar dat Lisse als vervoermiddel met een corsowagen aan het Sinterklaas defilé zou deelnemen.

 
lees meer
Loop jij straks met unieke Corso sokken, wel zo chill

Steun het Bloemencorso en koop deze unieke Corso sok voor slechts € 9,99 per paar.

 • De winst gaat naar het Bloemencorso Bollenstreek inpakken en verzenden door medewerkers dagbestedingeen
 • leuk en vrolijk relatiegeschenk voor uw klanten
 • super voor in het kerstpakket van uw medewerkers (*)gratis
 • ingepakt als Sinterklaas, Kerst of ander cadeau
 • natuurlijk mag u ze ook verkopen in uw winkel, of waar dan ook (**)
 • basiskleur zwart, dessin met tulp of hyacint, maten 36-40 &41-46
 • label van duurzaam karton met Bloemencorso Bollenstreek Branding
 • duurzame productie
 • de beste kwaliteit van alle grote merken sokken
 • nu leverbaar
 • voor vragen cs@thesockcommunity.com of app naar 06-1867 7227

(*) prijzen grote aantallen op aanvraag (**) inkoopprijs op aanvraag 

 

 
De Muze heeft weer leuke voorstellingen

Voor de tweede helft van het theaterseizoen heeft De Muze een divers aanbod aan voorstellingen. Zo kunnen bezoekers genieten van toneelvoorstellingen als Oorlogswinter, meezingen met een ABBA-tribute band, luisteren naar Henk Poort met zijn Big Band en lachen bij diverse cabaretiers zoals René van Meurs, Alex Ploeg en Sanne Wallis de Vries. Ook aan de kleintjes is gedacht met, onder andere, voorstellingen van Woezel en Pip en Buurman en Buurman.   De verkoop start morgen (vrijdag 5 november) om 10.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via onze website (demuze.nl), telefonisch of aan de kassa (ma-wo-vr 10.00 uur - 16.00 uur)

 
naar de Muze
Goede kerstband nodig? MeerBusiness weet raad

We zijn weer in de laatste maanden van het jaar; dat houdt dus in dat kerst er weer aan komt!  Zoekt u een goede kerstband, AC Brass, heeft er weer zin in en is er helemaal klaar voor!
Ben je nog op zoek naar kerst entertainment?
Mail naar manager@adestmusica.nl of bel: 06-16746817!  

 
meer weten?
maandagochtend Tespelduyn golfochtend
Maandagochtend, het weekend is voorbij. Veel gezellige golfers op Tespelduyn maken zich op voor een prachtige golfochtend.Het feest begint al bij binnenkomst. Je kunt een gratis golfbal pakken uit de bokaal. Je legt een golfbal met je eigen naam/bedrijf in de beker. Je neemt eventueel een koffie/thee en je geniet van de gezelligheid. Om 9.15 uur trekt de wedstrijdleiding de deelnemers per flight. Samen met de flightgenoten begeef je je naar de starthole. Na afloop van je 12 holes vul je de resultaten in op de app. Terwijl je napraat met je flightgenoten wordt de uitslag bekend gemaakt.Elke maandagochtend kun je Callaway Diablo Tour golfballen winnen met ons HGC logo. Niet alleen de winnaars maar ook de nummers laatst, 8 en 16 winnen een bal, want meedoen is belangrijker dan winnen. De kosten per wedstrijd zijn € 2,00. Het leuke is dat je zelf bepaalt op welke maandag je komt of niet. Aanmelden kun je je via de Egolf4U app – de uitleg vind je in bijlage. Ga naar wedstrijden en schrijf je in.Meedoen kan al vanaf handicap 54! Graag verwelkomen we je op de maandagochtend. Nog vragen bel 06-31675371 of email naar boudewijn@gruwel.org
 

word nu lid van MeerBusiness en profiteer tot 1 januari 2023 voor slechts 195,-- euro
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2021, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief.

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 15 maanden lidmaatschap (t/m 1 januari 12023 mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364 én wie weet mag je deze zomer direct gratis meevaren met ondernemers.
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
17-11-2021 Ontbijtbijeenkomst wegens gebrek aan belangstelling gecanceld
18-11-2021 Talent in de schijnwerpers bij PROVALU
18-11-2021 VIP-relatieavond 18 november Vrienden van het Bloemencorso Bollenstreek
20-11-2021 Tennis toernooi en netwerkborrel
24-11-2021 Ondernemersborrel in teken van thema ondermijning in Villa Flora
11-12-2021 Kerstmarkt bij Klein Duimpje
15-12-2021 Wil je een bijzonder kerstgeschenk geven dit jaar?
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen