Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2021 
In deze nieuwsbrief:
 • Ondernemersborrel in teken van thema ondermijning in Villa Flora
 • Wildseizoen in het Oude Dykhuys in Lisserbroek
 • Bijeenkomst Windows 11 17 november gecanceld
 • Loop jij straks met unieke Corso sokken, wel zo chill
 • Tespelduyn blijft vernieuwen nu nog meer mooie paden en trappen
 • VIP-relatieavond 18 november Vrienden van het Bloemencorso Bollenstreek
 • Tennis toernooi en netwerkborrel OVH
 • 11 december kerstmarkt bij brouwerij Klein Duimpje
 • wees op tijd: Reserveer nu alvast het kerstmenu thuis van het Oude Dykhuys
 • Museum de Zwarte Tulp over tulpen
 • De Muze heeft weer leuke voorstellingen
 • Goede kerstband nodig? MeerBusiness weet raad
 • de nieuwbrief van de KvK financiering vinden
 • word nu lid van MeerBusiness en profiteer tot 1 januari 2023 voor slechts € 195,--
 • Privacy, contact en disclaimer
Ondernemersborrel in teken van thema ondermijning in Villa Flora

Op 24 november organiseren MeerBusiness Duin & Bollenstreek en de ondernemersverenigingen van Hillegom hun maandelijkse ondernemersborrel.
In samenwerking met gemeente Hillegom hebben zij hiervoor een interessante gastspreker uitgenodigd.  Voor alle ondernemers in Hillegom e.o.
De avond is niet alleen toegankelijk voor leden van MeerBusiness en de ondernemersverenigingen, maar voor alle ondernemers in Hillegom.
Niet alleen prettig om elkaar dan live te ontmoeten maar ook super interessant!
Wij ontmoeten elkaar bij Villa Flora,  Hoofdstraat 55 in Hillegom.    

Thema: Natuurlijk bieden we ook dit keer weer een inhoudelijk programma aan. We nemen u graag mee in het volgende thema:

Hoe houdt u uw bedrijf weerbaar tegen georganiseerde criminaliteit?   

 U denkt misschien: georganiseerde criminaliteit bevindt zich ver van mijn bed. Wij hopen van harte dat dit voor u geldt, maar landelijk zien we dat criminelen uit de onderwereld steeds meer druk uitoefenen op diensten van bedrijven in de bovenwereld. Deze ontwikkeling wordt ook wel ondermijning genoemd. Met onze aantrekkelijke ligging zo tussen de grote steden, moeten ook wij alert zijn. Door goed op te letten, kunnen we criminaliteit in onze omgeving zoveel mogelijk weren en hiermee schade voor de bedrijven en directe omgeving voorkomen.
Landelijk gezien is een aanpak ontwikkeld en ook gemeente Hillegom is hiermee samen met politie, het Openbaar Ministerie en andere partners intensief aan de slag.  Deze avond nodigen we een spreker uit die de criminaliteit van binnenuit kent. Hij neemt ons deze avond mee in alle ins en outs en geeft praktische adviezen om u als ondernemer te wapenen tegen dit soort criminaliteit. Ook neemt een van onze lokale ondernemers u mee in zijn ervaringen met hoe snel georganiseerde criminaliteit uw bedrijf kan beïnvloeden. Met alle verantwoordelijkheid, kosten, administratieve rompslomp, rechtbankprocedures, sluitingen en gedoe van dien. Lees verder op de site.

Bekijk het programma en direct aanmelden
Wildseizoen in het Oude Dykhuys in Lisserbroek

Buiten koelt het al weer flink af. De herfst is begonnen en de openhaard in het restaurant staat weer gezellig aan. De herfst, voor het team van Alfred van Dijk het moment om met de mooiste producten een heerlijk menu samen te stellen met hiernaast smaakvolle combinaties met de wijnen. Komt u ook genieten van het herfst wild-menu tijdens een lunch of diner? Voor de liefhebbers van wild hebben zij een fantastisch vijf gangen seizoensmenu samengesteld. Daarnaast is de a la carte kaart aangepast met nieuwe gerechten. 

 
bekijk het voortreffelijke menu
Bijeenkomst Windows 11 17 november gecanceld
Bij gebrek aan voldoende belangstelling is de bijeenkomst in het kader van de vernieuwing van Windows 10 naar Windows 11 door Arjan Heusdens gecanceld. Binnenkort een artikel over de wijzigingen in W11.                                     
 
Loop jij straks met unieke Corso sokken, wel zo chill

Steun het Bloemencorso en koop deze unieke Corso sok voor slechts € 9,99 per paar.

 • De winst gaat naar het Bloemencorso Bollenstreek inpakken en verzenden door medewerkers dagbestedingeen
 • leuk en vrolijk relatiegeschenk voor uw klanten
 • super voor in het kerstpakket van uw medewerkers (*)gratis
 • ingepakt als Sinterklaas, Kerst of ander cadeau
 • natuurlijk mag u ze ook verkopen in uw winkel, of waar dan ook (**)
 • basiskleur zwart, dessin met tulp of hyacint, maten 36-40 &41-46
 • label van duurzaam karton met Bloemencorso Bollenstreek Branding
 • duurzame productie
 • de beste kwaliteit van alle grote merken sokken
 • nu leverbaar
 • voor vragen cs@thesockcommunity.com of app naar 06-1867 7227

(*) prijzen grote aantallen op aanvraag (**) inkoopprijs op aanvraag 

 

 
Tespelduyn blijft vernieuwen nu nog meer mooie paden en trappen

{Het bruist van activiteiten in de baan Er worden weer volop verbeteringen doorgevoerd in de baan en wel op de holes 1, 2, 4, 6, 7 en 8. Doelstelling van de werkzaamheden is om in de winter af te blijven slaan van gras én jaarrond betere conditie van de grasafslagen te borgen. 

Bekijk hier de wedstrijdkalender. o.a.
Doe ook mee aan de leukste golfactiviteiten!
Bitterballenwedstrijd - Zondag 14 november - 13:58
Sinterklaaswedstrijd - Zaterdag 27 november - 13:54
Eindejaarswedstrijd - Zaterdag 18 december - 13:02
En vergeet de nieuwe menukaart van restaurant Tespelduyn niet.
Bekijk de nieuwe menukaart hier!

 
naar de site van Tespelduyn
VIP-relatieavond 18 november Vrienden van het Bloemencorso Bollenstreek

De stichting Vrienden van het Bloemencorso Bollenstreek (SVBB) organiseert op donderdag 18 november een VIP-relatieavond in het CNB aan de Heereweg 347 in Lisse. Deze avond is bedoeld voor ondernemers in de regio die het Bloemencorso een warm hart toedragen en Business Partner zijn of willen worden.Business Partners steunen het Bloemencorso met een financiële bijdrage. Dat is belangrijk om het corso rijdend te houden. De avond begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en eindigt om 22.00 uur. 

 
lees meer
Tennis toernooi en netwerkborrel OVH

Zaterdag 20 november oraniseert Ondernemend Hoofddorp een leuk en gezellig ondernemers tennistoernooi in de Dik Trom Hal in Hoofddorp. Je kunt inschrijven als koppel of alleen. Je speelt minimaal drie wedstrijden. Voor hapjes en drankjes wordt gezorgd. Nooit gespeeld, ook geen probleem. Voor beginners organiseren zij een clinic met aansluitend de spelregels in twee wedstrijden. Aanvang is 19 uur. Ook niet-tennissers zijn van harte welkom voor een hapje en drankje !!! De organisatie is in handen van Rik Balder en Richard de Groot. Tot dan! Ps: geef bij de inschrijving even aan wat jouw tennis niveau is ajb 

 
lees meer
11 december kerstmarkt bij brouwerij Klein Duimpje

van 14 uur tot 21 uur , met (kerst)bier, gluhwijn/gluhbier, muziek, hapjes, bbq. Overdekt dus altijd mooi weer en natuurlijk allerlei kerstkramen. Hier moet je bij zijn. En vergeet niet tijdig je kerstbestelling te doen. Het kerstbier van Klein Duimpje is zeer gewild en super lekker.

 
lees meer
wees op tijd: Reserveer nu alvast het kerstmenu thuis van het Oude Dykhuys

Voor degenen die tijdens de kerstda­gen graag gezellig thuis in eigen sfeer feestelijk willen lunchen of dineren, maar opzien tegen de inkoop en het vele keuken­werk, heeft de keukenbrigade van het Oude Dykhuys ook dit jaar een heerlijk kerstmenu samengesteld. Dit vier gangenmenu is geheel oven/magnetron gereed ver­pakt en vraagt een minimum aan bereidings­tijd. Het menu is als volgt voor u samengesteld:   

 
bekijk HIER het menu
Museum de Zwarte Tulp over tulpen

{Tulpen NU keramiek, prenten, fotografie, sculptuur   11 december 2021 – 27 februari 2022   Al eeuwenlang zijn kunstenaars geboeid door de tulp. Sinds tulpen aan het eind van de zestiende eeuw Nederland bereikten, hebben schilders, tekenaars en graveurs geprobeerd hun schoonheid te vangen en zo de vergankelijke bloemen een lang leven te schenken. Ook nu zijn er kunstenaars voor wie de tulp een bron van inspiratie is. Letterlijk. Hun streven is niet de bloemen zo natuurgetrouw mogelijk weer te geven, maar zij zien de tulp als middel, om vergankelijkheid te verbeelden, ze voor vergankelijkheid te behoeden of om de abstracte vorm te gebruiken voor hun kunstwerken.  

 
lees meer
De Muze heeft weer leuke voorstellingen

Voor de tweede helft van het theaterseizoen heeft De Muze een divers aanbod aan voorstellingen. Zo kunnen bezoekers genieten van toneelvoorstellingen als Oorlogswinter, meezingen met een ABBA-tribute band, luisteren naar Henk Poort met zijn Big Band en lachen bij diverse cabaretiers zoals René van Meurs, Alex Ploeg en Sanne Wallis de Vries. Ook aan de kleintjes is gedacht met, onder andere, voorstellingen van Woezel en Pip en Buurman en Buurman.   De verkoop start morgen (vrijdag 5 november) om 10.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via onze website (demuze.nl), telefonisch of aan de kassa (ma-wo-vr 10.00 uur - 16.00 uur)

 
naar de Muze
Goede kerstband nodig? MeerBusiness weet raad

We zijn weer in de laatste maanden van het jaar; dat houdt dus in dat kerst er weer aan komt!  Zoekt u een goede kerstband, AC Brass, heeft er weer zin in en is er helemaal klaar voor!
Ben je nog op zoek naar kerst entertainment?
Mail naar manager@adestmusica.nl of bel: 06-16746817!  

 
meer weten?
de nieuwbrief van de KvK financiering vinden
• Financiering vinden voor werkkapitaal  
• Een écht goede back-up maak je zo  
• Alles wat je moet weten over het coronatoegangsbewijs  
• De coronacrisis: overzicht maatregelen         
• Een kerstpakket geven aan klanten en zakenpartners  
• KVK Live Adviesdagen  
• Subsidies en regelingen voor vergroening  
 
lees de nieuwsbrief hier digitaal

word nu lid van MeerBusiness en profiteer tot 1 januari 2023 voor slechts € 195,--
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2021, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief.

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 15 maanden lidmaatschap (t/m 1 januari 12023 mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364 én wie weet mag je deze zomer direct gratis meevaren met ondernemers.
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
17-11-2021 Ontbijtbijeenkomst wegens gebrek aan belangstelling gecanceld
18-11-2021 VIP-relatieavond 18 november Vrienden van het Bloemencorso Bollenstreek
20-11-2021 Tennis toernooi en netwerkborrel
24-11-2021 Ondernemersborrel in teken van thema ondermijning in Villa Flora
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen