Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2021 
In deze nieuwsbrief:
 • Aanmelden kan nog voor de Jonge OndernemersPrijs Duin & Bollenstreek
 • Reserveer een tafel of plek tijdens de Grand Finale op 6 april 2022
 • ontbijtbijeenkomst mr. Annemieke Stoop in Huys Dever op 20 oktober UITGESTELD.
 • 27-10-2021 De Hillegomse en MeerBusiness Duin & Bollenstreek Ondernemersborrel
 • Plant nu uw bloembollen en steun FIETSMAATJES HILLEGOM LISSE
 • Ontbijtbijeenkomst in het Castle of MeerBusiness over Windows 11
 • Kadoburo heeft al contact gehad met de Sint. Nu jij nog !
 • Noteer nu vast het Fioretti kerstontbijt in de agenda 16 december 2021
 • Wil je een bijzonder kerstgeschenk geven dit jaar?
 • Kerstengel actie weer van start!
 • bekijk hier het laatste nieuws van de KvK
 • Maand van de Geschiedenis met Milo van Bokkum
 • Meerwinkel verlicht donkere herfstdagen met zuinig led-licht van de Energiebank
 • Woonwijk Hooghkamer behaalt duurzaamheidspredicaat NL Gebiedslabel
 • Ontmoeten en inspireren leidt tot samenwerken. woensdag 10 november 2021
 • De gevolgen van corona op ons gedrag
 • Vijf Dolle Dagen groot succes
 • word nu lid van MeerBusiness en profiteer tot 1 januari 2023 voor slechts € 195,--
 • Privacy, contact en disclaimer
Aanmelden kan nog voor de Jonge OndernemersPrijs Duin & Bollenstreek

Hoe werkt het?
Alle deelnemers die aangemeld zijn via de site DB.MeerBusiness.nl/JOP ontvangen een vragenlijst om in te vullen. De jury selecteert drie tot vijf genomineerden voor de finale. De finalisten van 2020 dingen a.g.v. Corona uitstel mee naar een van de finaleplaatsen. Een puntentelling bepaalt de score en zo de 3 tot 5 finalisten. In de tweede ronde presenteren  de finalisten zich aan de jury tijdens een jurybezoek aan het bedrijf van de genomineerden. Daarna wordt door de jury de winnaar gekozen, die tijdens het Ondernemersgala op woensdag 6 april 2022  bekend gemaakt wordt. 

Altijd Prijs!

Twijfel je of je meedoet? Gewoon doen. Want iedere deelnemer wordt via de nieuwsbrief tenminste éénmaal in the picture gezet en ontvangt zo gratis reclame. Daarnaast is het meedoen gewoon erg leuk en leerzaam. Dus pak je kans en doe mee met de Jonge OndernemersPrijs waarbij leeftijd niet geldt, maar wel de startdatum van je bedrijf.

 
lees meer
Reserveer een tafel of plek tijdens de Grand Finale op 6 april 2022

Maximaal 120 plaatsen dus wees er snel bij! De uitreiking van de Awards vindt plaats in Aula van het Fioretti College in Hillegom. U wordt uitgenodigd een tafel te reserveren voor deze geheel verzorgde avond inclusief diner met begeleidende wijnen, entertainment en de bekendmaking van de winnaars. Wilt u deze avond bijwonen reserveer dan een tafel voor 6 personen of reserveer per persoon. Kosten per tafel € 499.-- excl. Btw Kosten per persoon €  89.99 excl. Btw.

Elke tafel wordt voorzien van 8 stoelen waarvan 6 voor het bedrijf en 2 waaraan de finalisten van de MeerBusiness Students Award aanschuiven. Deze leerlingen dingen mee naar de prijs en mogen kennis maken met netwerken en bijbehorend etiquette. Voor de leerlingen best wel spannend en uit ervaring weten wij dat het bedrijf dit ontzettend op prijs stelt en direct supporter is van de deelnemende finalist. 

 
lees meer
ontbijtbijeenkomst mr. Annemieke Stoop in Huys Dever op 20 oktober UITGESTELD.

De herfstvakantie bleek een verkeerde inschatting van MeerBusiness om mr Annemieke Stoop haar ontbijtpresentatie in het Castel of MeerBusiness te laten doen. Niet getreurd, in februari/maart een nieuwe kans.

 
direct aanmelden
27-10-2021 De Hillegomse en MeerBusiness Duin & Bollenstreek Ondernemersborrel

Aanvang 17:30 uuur. De Hillegomse en MeerBusiness Duin & Bollenstreek Ondernemersborrel wordt elke vierde woensdag van de maand georganiseerd door MeerBusiness Duin & Bollenstreek en Hotel Villa Flora. in samenwerking met Ondernemend Hillegom i/o.De Ondernemersborrel start vanaf 17:30 uur en er is gelegenheid om deel te nemen aan het het dagmenu. Met Renate & Nick de Mon van Villa Flora zijn afspraken gemaakt waarbij maandelijks een smaakvol dagmenu zal worden gepresenteerd. Drankmuntjes zijn 5 voor € 12.50 en € 2,50 per stuk.Nieuwe deelnemers en leden worden in de gelegenheid gesteld zich voor te stellen en bestaande deelnemers/leden krijgen de gelegenheid hun zakelijke interessante nieuwsfeiten met de aanwezigen te delen. Per keer krijgen maximaal 3 bedrijven hiervoor 2 minuten de gelegenheid. 

 
lees meer en aanmelden
Plant nu uw bloembollen en steun FIETSMAATJES HILLEGOM LISSE

ZATERDAG 30 OKTOBER 2021 BOLLENMARKT IN DE HOFTUIN VÓÓR HET RAADHUIS VAN HILLEGOM.


Koop bloembollen direct van de eigen kwekers. Om je een nu alvast een handje te helpen en om straks tijdens het 75ste Bloemencorso je eigen tuin, balkon of dakterras, net zo fleurig te laten zijn als de mooie Keukenhof organiseert st. Hillegom marketing een super gezellige bloembollenmarkt waarop je je bloembollen direct van de eigen kweker kunt kopen. Een hand vol kwekers doen mee en bieden een prachtig assortiment voorjaarsbollen, waaronder natuurlijk krokussen, narcissen, tulpen, hyacinten en diverse bijgoed. Ook voor kerst machtig mooie amaryllissen. En nog leuker. Je steunt daarmee fietsmaatjes Hillegom Lisse. Maar natuurlijk ontvang je planttips en kun je  vragen stellen over deze producten. De Bloembollenmarkt is geopend op zaterdag 30 oktober van 10.00 tot 16.00 uur. Nóg leuker? Er is een rad van fortuin aanwezig en voor slechts twee euro (je steunt daarmee 100% Fietsmaatjes Hillegom /Lisse) kun je de bloembollen helemaal gratis winnen. Of wellicht win je wel een gratis kopje koffie. Gezellig wordt het in ieder geval. De deelnemende bollenkwekers zijn:
van Zijverden Sassenheim en uit Hillegom
Greengardenflowerbulbs,
Fred de Meulder,
CS Weijers, en
Natural bulbs. Dus gegarandeerd goede kwaliteit bollen

TIP: Volgend jaar rijdt het Bloemencorso van de Bollenstreek voor de 75ste keer door de Bollenstreek dus dat wordt een groot feest. Ga nu zelf 75 minuten tuinieren en maak van je eigen bedrijfstuin of privétuin een kleine Keukenhof. 

 
meer over de fietsmaatjes
Ontbijtbijeenkomst in het Castle of MeerBusiness over Windows 11

Datum : 17-11-2021 08:00 Huys Dever in Lisse
Windows 11: wat is er nieuw?  Tja ten eerste heeft het besturingssysteem een upgrade gekregen. De tegels die Microsoft in Windows 8 introduceerde zijn verdwenen. Daarmee oogt het systeem wat schoner. Onder de motorkap is meer veranderd. Zo zijn functies rondom het aanraakscherm minder belangrijk gemaakt dan in voorgaande Windows versies.
In Windows 11 is het mogelijk om Android-apps te draaien: handig voor degenen die toch op een touchscreen werken. Verder zit Microsoft Teams flink diep in het besturingssysteem gebouwd, en krijgt de Edge-browser een grote update. en nog veel meer laat je in een uur bijpraten over de nieuwe dingen in Windows.
Wanneer woensdag 17 november 2011 

 

 
direct aanmelden
Kadoburo heeft al contact gehad met de Sint. Nu jij nog !

Patrick van Kadoburo is kort en duidelijk. Sint blijft een leuk geefmoment voor je collega's of relaties. En dat hoeft niet veel te kosten. Dus aarzel niet langer. Neem contact op met Patrick of bekijk de site van Kadoburo en Sint Patrick neemt al je zorgen van je over. Simpel en doeltreffend. Kadoburo.   

Kadoburo showroom:Boekweitstraat 82
2153 GL NIEUW-VENNEP. Telefoon: 085 489 11 12

 
naar de Sintpakketten van Kadoburo
Noteer nu vast het Fioretti kerstontbijt in de agenda 16 december 2021

Kerstontbijt in het Fioretti College Hillegom start om 7.30 uur  en eindigt uiterlijk 10.00 uur. Toegang gratis voor ondernemers. Wel even aanmelden via onderstaande aanmeldingsmogelijkheid. Op donderdag 16 december 2021 wordt voor de 5e keer het Kerstontbijt bij het Fioretti College Hillegom georganiseerd.  Leerlingen met de profielen Economie en Ondernemen en Zorg en Welzijn stellen zich voor, laten zien wat zij kunnen en welke bedrijven zij zoeken.  Wie weet zijn dit toekomstige werknemers of nieuwe stagiaires! 

Het ontbijt is gratis voor lezers van de nieuwsbrief MeerBusiness Duin & Bollenstreek. Maar ook voor leden van IRH, Koopcentrum Hillegom, ondernemers uit de Duin & Bollenstreek en de leden ondernemersverenigingen in de Duin & Bollenstreek.

 
lees meer
Wil je een bijzonder kerstgeschenk geven dit jaar?

Datum : 15-12-2021 Breng een bezoek aan het Kerst Festival 2021! Neem jouw medewerkers op 15, 16 of 17 december mee naar van der Valk Sassenheim. Deze wordt omgetoverd tot een gezellige kerstlocatie met een sfeervolle kerstmarkt en borrel area. Ook zijn er mogelijkheden voor diner. Als kerstgeschenk ontvangt iedereen een shopper en een zak kerstduiten waarmee er op de kerstmarkt naar hartenlust kan worden geshopt. Succes gegarandeerd. Sluit met elkaar het jaar op spectaculaire wijze af! Liever geen borrel maar wel dit originele kerstgeschenk? Het kerstfestival gaat na het succes van vorig jaar ook weer ‘on tour’. 

Met de kerstduiten als geschenk kan er worden geshopt bij de leukste lokale winkels uit de hele Duin & Bollenstreek. En de kerstman komt persoonlijk langs om de kerstgeschenken af te geven, een ludiek moment. 

 
Alvast een kijkje neem? Dan kan HIER
Kerstengel actie weer van start!

Wat in 2020 als nieuwe actie in de Bollenstreek begon, krijgt nu een vervolg! Het grote succes van afgelopen jaar heeft laten zien dat er een duidelijke behoefte is aan dit initiatief. We gaan dan ook weer beginnen, want het najaar is inmiddels hier en het aftellen naar kerst is alweer begonnen. Waar de kersttijd voor de één een periode van gezelligheid met familie en vrienden is, is het voor de ander een periode van eenzaamheid. Hoe mooi zou het zijn als we in deze bijzondere tijd naar elkaar omzien en wat extra aandacht besteden aan mensen die het nodig hebben? Wat doet een Kerstengel? In de vier weken voorafgaand aan kerst (de adventstijd) word je als Kerstengel gekoppeld aan een vast persoon en breng je elke week een presentje bij iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken.   

 
lees meer
bekijk hier het laatste nieuws van de KvK
{of de online publicaties. Altijd nuttig bekijk het HIER
 
bijvoorbeeld MKB nieuwsbrief
Maand van de Geschiedenis met Milo van Bokkum
In het kader van de Maand van de Geschiedenis geeft Milo van Bokkum (27) zaterdag 23 oktober om 15 uur een lezing in Het Cultuurcafé van boekhandel Van der Meer in Noordwijk over zijn eerste boek ‘Grensstreken’. Het boek is rijk geïllustreerd is met de schitterendste historische kaarten die Van Bokkum ook op een groot diascherm zal projecteren. Van Bokkum is redacteur economie bij NRC.  
 
lees meer
Meerwinkel verlicht donkere herfstdagen met zuinig led-licht van de Energiebank

De dagen worden weer korter, de lampen in huis gaan weer eerder aan. Herfst. Voor veel mensen aanleiding om weer eens naar de verlichting in huis te kijken en om een mooie, nieuwe lamp voor wat extra gezelligheid in het seizoen aan te schaffen. Meerwinkel heeft een divers en dagelijks wisselend aanbod van unieke, tweedehands lampen. Die vanaf nu bovendien energiezuinig zijn. De bekende Haarlemmermeerse kringloopwinkel heeft namelijk 200 stuks energiezuinige led-lampen ontvangen van de Energiebank 

 
lees meer
Woonwijk Hooghkamer behaalt duurzaamheidspredicaat NL Gebiedslabel

Van der Hulst Bouwbedrijf uit Lisse en Heijmans ontwikkelen en bouwen de woonwijk Hooghkamer in Voorhout in samenspraak met de gemeente Teylingen. De realisatie is omstreeks 2012 begonnen en de laatste van in totaal 882 woningen worden begin 2022 gebouwd. Voor de derde en laatste fase van Hooghkamer ontvingen de bedrijven en de gemeente uit handen van Lodewijk Hoekstra van NL Greenlabel het welverdiende duurzaamheidspredicaat NL Gebiedslabel

Hooghkamer
Hooghkamer is de nieuwste woonwijk van het dorp Voorhout in de gemeente Teylingen en nadert haar voltooiing. In de wijk zullen 882 woningen staan, waarvan de laatste in 2022 in aanbouw worden genomen. De wijk wordt in drie fasen gerealiseerd. De eerste fase werd in 2012 in aanbouw genomen en fase 3 is inmiddels nagenoeg gereed. 

 
lees meer
Ontmoeten en inspireren leidt tot samenwerken. woensdag 10 november 2021
Nieuwe ervaringen opdoen, contacten leggen en met afspraken in de agenda weer naar huis. Dat is waar ons event over gaat op:   woensdag 10 november 2021 van 15.00 – 18.00 uur, Koetshuis Kasteel Keukenhof (Keukenhof 1, 2161 AN Lisse, let op: corona QR check) Ondernemers en leerkrachten, medewerkers en docenten, onderwijsdirecteuren en organisatiemedewerkers, overheidsmedewerkers en bestuurders ontmoeten elkaar low profile en hands on. Samen werken we deze middag aan de volgende doelen:  Toename van jongeren die kiezen voor de Duin- en Bollenstreek als hun werkplek Competente en gemotiveerde medewerkers van de toekomst contextrijk opleiden Jongeren binding geven met hun leefomgeving Samen de meerwaarde van de kracht van verbinden omarmen en inhoud geven. 
 
lees meer
De gevolgen van corona op ons gedrag
Eén op de drie geeft aan dat de corona maatregelen een negatieve invloed hebben gehad. Dat blijkt uit de 15e ronde van het corona gedragsonderzoek dat het RIVM en de GGD uitvoeren. Een op de drie geeft aan dat er ook een positieve invloed is geweest. Bijvoorbeeld betere relaties met vrienden en familie. Maar ook betere prestaties op school of het werk. 
 
lees meer
Vijf Dolle Dagen groot succes

Op 17 & 18 september organiseerde Lemon Hill, de winkel met 2e hands merkkleding aan de Heereweg 199B in Lisse, de ‘Dolle 5 Euro Dagen’. Tijdens deze dagen werd mooie merkkleding voor dames en kinderen voor slechts vijf euro en twee euro vijftig per stuk verkocht. Daarmee is er maar liefst €750,- opgehaald voor het goede doel!    

 
lees meer

word nu lid van MeerBusiness en profiteer tot 1 januari 2023 voor slechts € 195,--
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2021, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief.

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 15 maanden lidmaatschap (t/m 1 januari 12023 mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364 én wie weet mag je deze zomer direct gratis meevaren met ondernemers.
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
{agenda_event}
 
Volledige agenda
Partners
{banner}
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen