Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2021 
In deze nieuwsbrief:
 • 22/9/21 Ontbijtbijeenkomst thema Miljoenennota. Nu nog even snel gratis aanmelden
 • Heb jij je al aangemeld en hoe werkt de Jonge OndernemersPrijs Duin & Bollenstreek?
 • Een goed accountant is goud waard voor elke onderneming
 • Live demonstratie lasersnijder
 • Kleurenexplosie op historisch Landgoed Keukenhof
 • Boost your Business days – powered by PARTNER2GROW & PARTNERS
 • Slim ondernemen na Corona, de nieuwe trends op een rijtje
 • JOHECO IS ISO27001 gecertificeerd De ISO27001 norm is een internationaal erkende norm op het gebied
 • Beweeg mee voor Adamas
 • 16/9/21 KVK Start Events: begin met een voorsprong
 • Wijn en spijsavond in het Oude Dykhuys vrijdag 17 september 2021, wees snel vol is vol!
 • Belangrijke mededeling over het beste bokbier van de Bollenstreek
 • 29/9/21 De Hillegomse en MeerBusiness Duin & Bollenstreek Ondernemersborrel
 • Deze week in de KvK nieuwsbrief die het lezen waard is
 • word nu lid van MeerBusiness
 • Schrijf je in voor het CROP webinar over de Miljoenennota 2022
 • Einde steun- en herstelpakketten per 1 oktober 2021
 • Privacy, contact en disclaimer
22/9/21 Ontbijtbijeenkomst thema Miljoenennota. Nu nog even snel gratis aanmelden

Traditiegetrouw wordt op woensdagmorgen ná Prinsjesdag het Miljoenennota-ontbijt georganiseerd in ’t Huys Dever in Lisse. Het kasteel  opent om 07.30 uur haar deur en dan staat er een geurende kop koffie/thee en heerlijk ontbijtje voor u klaar.
De presentatie start om 08.00 uur Na een welkomstwoord van partner Hans van Schie zal Marco Krijger, fiscalist van Maarschalk | Ligthart Accountants en Belastingadviseurs, u meenemen in het Belastingplan 2022. Zoals de laatste jaren min of meer gebruikelijk, zijn al enkele plannen uitgelekt. Voor het MKB is vooral relevant hoe er de komende jaren met de gevolgen van Covid 19 zal worden omgegaan en of de beloofde verlichting ook daadwerkelijk zal plaatsvinden.

Uiteraard zal er ook aandacht besteed worden aan alle fiscaliteiten omtrent de coronacrisis. Na afloop is er tot ongeveer 10.00 uur tijd om na te praten onder het genot van een heerlijke kop koffie.

Toegang is gratis voor zowel leden als niet-leden van MeerBusiness. Duin & Bollenstreek en MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol .Mede in verband met de RIVM-richtlijnen is AANMELDEN wel noodzakelijk! en maximaal 45 deelnemers. 

 
direct aanmelden
Heb jij je al aangemeld en hoe werkt de Jonge OndernemersPrijs Duin & Bollenstreek?

Hoe werkt het?
Alle deelnemers die aangemeld zijn via de site DB.MeerBusiness.nl/JOP ontvangen een vragenlijst om in te vullen. De jury selecteert drie tot vijf genomineerden voor de finale. De finalisten van 2020 dingen a.g.v. Corona uitstel mee naar een van de finaleplaatsen. Een puntentelling bepaalt de score en zo de 3 tot 5 finalisten. In de tweede ronde presenteren  de finalisten zich aan de jury tijdens een jurybezoek aan het bedrijf van de genomineerden. Daarna wordt door de jury de winnaar gekozen, die tijdens het Ondernemersgala op woensdag 6 april 2022  bekend gemaakt wordt. 

Altijd Prijs!

Twijfel je of je meedoet? Gewoon doen. Want iedere deelnemer wordt via de nieuwsbrief tenminste éénmaal in the picture gezet en ontvangt zo gratis reclame. Daarnaast is het meedoen gewoon erg leuk en leerzaam. Dus pak je kans en doe mee met de Jonge OndernemersPrijs waarbij leeftijd niet geldt, maar wel de startdatum van je bedrijf.

 
lees meer
Een goed accountant is goud waard voor elke onderneming

Gezocht accountant/junior accountant
Geldstromen in goede banen leiden is een belangrijke pijler voor een gezonde bedrijfsvoering. Of je nu een start-up bent of een oud familiebedrijf, dankzij de kennis, ervaringen en inzichten van een accountant heb je altijd betrouwbare financiële gegevens tot je beschikking. Belangrijk voor eventuele partners, aandeelhouders, de bank en uiteraard de belastingdienst. Doordat de accountant zich bezighoudt met de het opzetten en bijhouden van een financiële administratie kun je doen waar jij goed in bent, ondernemen! Een goede accountant trekt aan de bel als dat nodig is en geven proactief advies als er zich kansen voordoen waar je onderneming op in kan springen.

Klantbehandeling: combinatie van kennis, kunde en talent
Een junior accountmanager heeft een of meerdere klanten onder zijn of haar hoede. Opdrachtgevers zijn veeleisend en willen op hun wenken bediend worden. Dan is het zaak om de verwachtingen te managen en in goede banen te leiden. Dit vergt vakkennis, geduld en tact. Praat je makkelijk? Kun je goed met andere mensen werken? Heb je een bepaalde 'gun-factor?' Neemt niet weg dat je wel moet weten hoe je rapportages en prognoses moet opstellen en presenteren aan de directie. 

Externe accountant
Het kan ook zijn dat je aan het werk gaat bij een accountantskantoor die verschillende opdrachtgevers bedient. In dat geval is het nog belangrijker dat jij je verdiept in de markt, de concurrentie en de geldende wet- en regelgeving. Een onderneming rekent op jouw expertise en wil concrete antwoorden op prangende vragen. Leen ik wel tegen de meest gunstige voorwaarden? Kan ik ergens kosten besparen zodat het rendement stijgt? Heb ik de meest ideale ondernemingsvorm gekozen? Moet ik investeren in groei of is het beter om te consolideren of zelfs te saneren? Als accountant ben jij de vraagbaak.

 

Hoe wordt je accountant?
De meest gekozen opleiding is die op HBO-niveau en duurt tenminste 4 jaar met daarop aangesloten een praktijkopleiding van minimaal 3 jaar. Daarna mag je de beschermde titel Accountant-Administratieconsulent (AA) voeren. Maar het vak verandert continu en AA’s moeten blijven leren om op de hoogte te blijven van relevante en recente ontwikkelingen. Sterker nog; of de kennis actueel is wordt gecontroleerd door de beroepsorganisatie NBA.


Veelzijdig en afwisselend
In tegenstelling tot wat veel buitenstaanders denken, is werken als accountmanager of accountant allesbehalve saai en eentonig. De moderne accountant en accountmangers denken strategisch mee, volgen kansen op en adviseren de leiding over de toekomst van een bedrijf.
https://www.werkzoeken.nl/vacatures/accountant/
https://www.werkzoeken.nl/vacatures/junior-accountmanager/ 

 
lees meer over de mogelijkheden voor opleiding
Live demonstratie lasersnijder

Tijdens de eerste Sign2com beurs sinds de Corona pandemie mogen we nu eindelijk weer met onze lasersnijder op pad. Yes! Laat u inspireren door de diverse mogelijkheden die lasertechnologie biedt voor de sign industrie zoals personalisatie van producten, interieur ontwerp, de combinatie van print & cut en lasersnijden kunststof.  
Tijdens een live demonstratie ziet u:
-  hoe je met cloud based software kunt werken
-  Welke kunststoffen je kunt bewerken
   welke lasersnijder geschikt is voor welk materiaal
-  voorbeelden van producten in kunststof, hout, papier, textiel...  Nieuw assortiment lasersnijders

We geven dus demonstraties van diverse laser graveermachines. Nieuw in ons lasersnijder assortiment is onder andere de Q serie, een nieuwe lijn graveermachines die ook geschikt is voor het lasersnijden van kunststof. Met een werkgebied van maximaal 1300 x 900 mm en een laservermogen van maximaal 120 Watt snijdt en graveert hij allerlei materialen zoals acryl, hout (tot 15mm), textiel en papier.  

Nieuwste software
Ook presenteren we de nieuwste lasersoftware Ruby®? waarmee je vanuit een browser rechtstreeks .pdf’s en .ai vector bestanden kunt importeren en bewerken. Deze software werkt ook vanaf een Mac zodat u voortaan moeiteloos kunt werken, met verschillende gebruikers. Echt een revolutie op het vlak van digitaal werken!

Deze beurs is de uitgelezen mogelijkheid om vragen te stellen over lasertechnologie, die niet meer is weg te denken bij bedrijven die zich bezighouden met POS displays maken, gevelbelettering verzorgen en niet te vergeten het personaliseren van diverse producten zoals fotolijsten, mokken, glazen, leren schorten, noem het maar op.

Trotec Laser is de expert op het gebied van lasersnijden en we zien u dan ook graag in september.  Kunt u niet? Geen probleem, we hebben zowel in Barneveld als in Haaksbergen een showroom en in Mechelen (België). Uiteraard bieden we ook online demo’s aan, vraag nu een demo aan om u optimaal te laten inlichten over deze geweldige technologie.  lasersnijder     lasersnijden kunststof  

 
lees meer en vraag een demo aan
Kleurenexplosie op historisch Landgoed Keukenhof

Landgoed Keukenhof is komende dagen nog mooier voor bezoekers. De reden: een speciale wandelroute leidt je langs een groot aantal dahliasculpturen. Een aanrader voor bloemenliefhebbers! In de kasteeltuin van Landgoed Keukenhof staan van medio juli tot en met medio oktober 150 soorten dahlia’s in bloei. Deze dahliatuin trekt jaarlijks vele bezoekers vanuit de regio: inwoners maar ook toeristen. Vanaf woensdag 1 september tot en met zondag 5 september staan daar ook nog drie grote dahliaharten, “gestoken” door vrijwilligers van het Bloemcorso van de Bollenstreek.

Studenten van het Clusius College opleiding Bloem & Design Alkmaar maakten als eindejaarsproject 10 dahliasculpturen. Via een speciale wandelroute kunnen bezoekers de bijzondere dahliaobjecten bekijken.


“Bij Kasteel Keukenhof hebben we dit jaar weer een prachtige dahliatuin gemaakt”, geeft Keukenhof directeur Bart Siemerink aan. “We zijn blij dat we daar de dahlia kunnen showen aan een breed publiek, net zoals Keukenhof dat in het voorjaar doet voor de tulpen, hyacinten en narcissen.” Voorzitter van het Holland Dahlia Event, René Schrama, is trots op de samenwerking met het Clusius College en het Bloemencorso van de Bollenstreek. “Met de prachtige kunstwerken en de dahliatuin bij Kasteel Keukenhof brengen we de dahlia extra onder de aandacht. 

 
lees meer
Boost your Business days – powered by PARTNER2GROW & PARTNERS

Van oktober t/m december organiseert Partner2Grow, samen met partners, diverse workshops voor ondernemers! De workshops zijn kleinschalig (max. 8 deelnemers), zeer praktisch ingesteld en zeer betaalbaar (€ 195 p.p.excl. btw). In een middagdeel van 4 uur ga jij hands-on aan de slag en krijg je volop nieuwe inzichten en inspiratie. We sluiten de middagen af met een gezellige netwerkborrel!
Hands-on aan de slag
Tijdens elke workshop ga je concreet en effectief aan de slag met de ontwikkeling van jouw onderneming. Kom snel tot nieuwe inzichten én inspiratie.  
Kennisdeling
Je neemt samen met maximaal 7 anderen deel aan een workshop. Zo krijg je persoonlijke aandacht en is kun je tijdens de workshop sparren en kennis uitwisselen met andere ondernemers.  
Netwerken
Na het inhoudelijke gedeelte van de workshop kun je nog uitgebreid napraten en netwerken tijdens een gezellige (netwerk)borrel!  

Aanmelden met extra voordeel Leden van MeerBusiness profiteren van 10% extra voordeel met kortingscode MEERBUSINESS10.
Programma bekijken of aanmelden? Ga naar:de site  Of download HIER de flyer

 
lees meer
Slim ondernemen na Corona, de nieuwe trends op een rijtje

Ondernemen na corona: de nieuwste trends2020 was een jaar dat velen niet snel zullen vergeten. Niemand zag de coronacrisis en de gevolgen daarvan aankomen. Een bedrijf kopen was iets wat men toen niet snel deed. Toch zijn ondernemers zeer veerkrachtig en zien zij weer kansen. En op deze kansen kun jij zelf ook inspelen in 2021. Wij hebben de nieuwste trends voor ondernemen op een rijtje gezet.

Thuiswerken
Voor veel ondernemingen was het bedrijf verkopen niet nodig, want deze boekten juist succes tijdens de coronacrisis. Doordat veel mensen thuis werkten, kon het werk alsnog op een goede manier doorgaan. Thuiswerken is dan ook een blijvende trend. Zo heeft VodafoneZiggo al aangegeven thuiswerken na de crisis onderdeel te maken van het dagelijks leven. Ook werknemers willen graag vaker thuis werken, waarbij er wordt gesproken over een gemiddelde van 2 dagen per week. Zowel werknemers als werkgevers zien hier de voordelen van in.

 

Nieuwe afzetkanalen
De coronacrisis maakte dat er massaal nagedacht werd over nieuwe manieren om geld te verdienen en hier nieuwe afzetkanalen voor in te zetten. Zo zijn er nu meer webshops van ooit tevoren. Tevens heeft de platformeconomie een grote groei doorgemaakt. Restaurants kunnen vrijwel niet meer zonder Thuisbezorgd en ook winkeliers gaan steeds meer spullen via Bol.com en Amazon verkopen. Ook diensten worden vaker online afgenomen, waarbij je kunt denken aan coaching, sportlessen, juridisch advies en nog veel meer.

 

Duurzaamheid
Ook duurzaamheid is een belangrijke trend. Om gezamenlijk de klimaatdoelen te behalen, dient elk bedrijf een steentje bij te dragen. Dit kan echter op meerdere manieren, waarbij je ook door de overheid tegemoet wordt gekomen. Denk aan de energietransitie. Er worden steeds meer eisen gesteld aan bedrijven met betrekking tot hun energie-afname, maar daar tegenover staan diverse regelingen en subsidies. Meer diversiteit Ook diversiteit is een trend die in 2021 terug zal komen. Zo werken vele bedrijven al aan meer inclusiviteit en diversiteit op de werkvloer. Ook wijzen steeds meer onderzoeken uit dat bedrijven met een divers personeelsbestand betere prestaties leveren. Het is dan ook een trend die het zeker waard is om op in te spelen, want dit gaat je bedrijf ongetwijfeld veel opleveren. Je weet nu precies wat de nieuwste ondernemerstrends voor 2021 zijn. Ga meteen aan de slag met het toepassen van deze trends en creëer ook voor jouw bedrijf een mooie groei. Met onze tips is jouw business ongetwijfeld toekomstbestendig.

Bedrijf kopen KLIK HIER  Bedrijf verkopen KLIK HIER  

 
lees verder
JOHECO IS ISO27001 gecertificeerd De ISO27001 norm is een internationaal erkende norm op het gebied
De ISO27001 norm is een internationaal erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. In deze norm staat beschreven hoe je als organisatie informatiebeveiliging procesmatig kunt inrichten om bedrijfs- en persoonsgegevens te beschermen. Door je managementsysteem voor informatiebeveiliging (ISMS) vervolgens onafhankelijk te laten certificeren, laat je zien dat je voldoet aan alle eisen rondom informatiebeveiliging.
Wat betekent ISO27001 voor Joheco?
Informatiebeveiliging is actueler dan ooit. We zijn ons bewust van onze rol, verantwoordelijkheid en voorbeeldfunctie naar onze klanten. Daarom hebben we het ISO27001 traject behandeld als een kans om al onze processen en beveiliging tegen het licht te houden en te verbeteren. 
 
lees meer
Beweeg mee voor Adamas

Natuurlijk kan je zelf verzinnen wat je wilt doen, maar we hebben ook leuke activiteiten voor je. Kosten € 15,00Gedurende de gehele maand september  heeft Adamas 3 wandelingen (6-10 km) uitgezet die je zelf kunt  wandelen:


Stadswandeling Haarlem, Rondje Haarlemmermeerbos en wandeling vanuit Adamas.
Zaterdag 4. 11, 18 en 25 september 09:00-10:00 Pilates - Pilatesstudio Nieuw-Vennep
Vrijdag 10 september 10:00-11:00 Yoga in het park - het Van Nispen Park Hillegom Week van 13 – 18 september Onbeperkt aquasporten – Zwembad de Tweesprong, Roelofarendsveen
Woensdag 15 september 19.30 Salsaworkshop - Strandje Toolenburgerplas, Hoofddorp
Vrijdag 17 september 9.30-10.30 Yoga op het strand - LangevelderslagZaterdag 18 september 10:00-16:00 Adamas fietstocht (50 km) met hapje/drankje op 3 locaties. Start: Adamas Inloophuis. Kosten € 50,00

 

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN: www.adamas-inloophuis.nl/ABC

 
lees meer
16/9/21 KVK Start Events: begin met een voorsprong
Als net gestarte ondernemer heb je ongetwijfeld nog veel vragen. Tijdens de KVK Start Events geven zij je de antwoorden. Meld je aan en krijg gratis toegang tot alle KVK Start Events. Het eerstvolgende event is op 16 september. 
 
naar de webversie van de nieuwsbrief van de KvK
Wijn en spijsavond in het Oude Dykhuys vrijdag 17 september 2021, wees snel vol is vol!

Graag nodigen wij u namens de directe van het Oude Dykhuys uit voor een avond culinair genieten. In samenwerking met Kwast wijnkopers uit Nieuw-Vennep organiseren zij een gastronomische wijn- en spijsavond. De keukenbrigade heeft een heerlijk vijf gangen menu samengesteld. Hierbij heeft Alfons Kiljan, vinoloog bij Kwast wijnkopers, een passend wijnarrangement samengesteld. Tijdens de avond zal Alfons u informeren over de gekozen wijnen bij elk gerecht. Het belooft een leerzame maar vooral gezellige en smaakvolle avond te worden! 

 

Zalm tartaar,
met kabeljauw in kroepoek gebakken, gel van soja, wasabi mayonaise, red meat radijs, soja boontjes en tuinkers
Truffelrisotto,
gepocheerd ei, paddenstoelen, groene asperge en schuimende saus Hollandaise
Kwartel
met broodkrokant overbakken, met crème van peterselie wortel en witte chocolade, pastinaak en jus van gevogelte en foelie
Gebraden runderlende,
pulled sukade en lardo di colonata op krokante lavas polenta, met caponata van aubergine en jus van kalf en peper
Bavaroise
van amandel schuim van kriekbier, frambozen, merenque, kersensorbet en krokant van amandel  
79,50 per couvert all-in.
Ontvangst met mousserende wijn 19.00 uur. Aanvang diner 19.30 uur.

 
direct reserveren
Belangrijke mededeling over het beste bokbier van de Bollenstreek

Ja, MeerBusiness heeft verstand van bokbier en heeft het bokbier van Klein Duimpje tot beste bokbier van de Bollenstreek verkozen. Ook proeven? Dan moet je er wel snel bij zijn. Luister naar Kruyt en van der Riet, Beter bokbier is er niet!

 
nog meer lekkers bekijken
29/9/21 De Hillegomse en MeerBusiness Duin & Bollenstreek Ondernemersborrel

De Hillegomse en MeerBusiness Duin & Bollenstreek Ondernemersborrel wordt deze keer de laatste woensdag van de maand georganiseerd door  MeerBusiness Duin & Bollenstreek en Hotel Villa Flora. In samenwerking met  InitiatiefRijk Hillegom en Koopcentrum Hillegom (binnenkort Ondernemend Hillegom).De Ondernemersborrel start vanaf 17:30 uur en er is gelegenheid om deel te nemen aan het het dagmenu. Met Renate & Nick de Mon van Villa Flora zijn afspraken gemaakt waarbij maandelijks een smaakvol dagmenu zal worden gepresenteerd.
Nieuwe deelnemers en leden worden in de gelegenheid gesteld zich voor te stellen en bestaande deelnemers/leden krijgen de gelegenheid hun zakelijke interessante nieuwsfeiten met de aanwezigen te delen. Per keer krijgen maximaal 3 bedrijven hiervoor max 5 minuten de gelegenheid. Vanaf 18:30 uur kan van het diner gebruik gemaakt worden. Tijdens het diner kan aan de grote tafel over een actueel onderwerp worden gediscussieerd. Daarnaast worden tijdens de maandelijkse Ondernemersborrel interessante gasten uitgenodigd zoals bijvoorbeeld uit lokale politiek. Aan de Ondernemersborrel zijn geen kosten verbonden. Versnaperingen en buffet zijn voor eigen (sterk gereduceerde) rekening. Aanmelden kan onderstaand of via: frans@meerbusiness.nl en vergeet je visitekaartjes niet mee te nemen 

 
direct aanmelden
Deze week in de KvK nieuwsbrief die het lezen waard is
• Selecteer je financiering: een stroomschema  
• Stikstofuitstoot Nederland: hoe zit het?  
• KVK export­documenten bij inter­nationaal zakendoen  
• Bereid je voor op internationale cultuurverschillen, 5 tips  
• Beroepseisen en diploma's  
 
naar de webversie van de nieuwsbrief van de KvK

word nu lid van MeerBusiness
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2021, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief.

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 1 november 2022 mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364 én wie weet mag je deze zomer direct gratis meevaren met ondernemers.
 
Schrijf je in voor het CROP webinar over de Miljoenennota 2022
Prinsjesdag en de Miljoenennota komen eraan. CROP wil je daar zo goed mogelijk over informeren. Welke wijzigingen en maatregelen zijn voor jou als ondernemer het belangrijkst om van te weten?   Tijdens een webinar nemen onze fiscaal specialisten je in één uur mee langs de belangrijkste wijzigingen in de belastingplannen. Mis niets en meld je alvast aan via onderstaande link.   Datum en tijd: Donderdag 23 september om 12:00 uur   Ja, ik wil weten wat de Miljoenennota voor mij betekent: Meld je hier aan voor het webinar 
 
Einde steun- en herstelpakketten per 1 oktober 2021
Het kabinet heeft aangekondigd dat de corona steunmaatregelen vanaf 1 oktober 2021 niet meer worden verlengd. Dit betekent dat de NOW, de TVL en de TOZO komen te vervallen. Lees hier CROP'S online nieuwsbericht.
 
lees de nieuwsbrief van CROP
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
22-09-2021 Ontbijtbijeenkomst thema Miljoenennota
24-09-2021 doop van de Jeneverboom en de afsluiting van het waterseizoen 2021
29-09-2021 De Hillegomse en MeerBusiness Duin & Bollenstreek Ondernemersborrel
09-10-2021 Wereld Wijnen najaarsproeverij, zaterdag 9 oktober. Save the date!
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen