Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2021 
In deze nieuwsbrief:
 • Boekuwzending.com nieuw MeerBusiness member
 • Wij gaan weer beginnen: Ondernemersborrel 28 juli 2021 in Villa Flora
 • Is jouw schot goed genoeg om mee te doen? The Motion Business Cup 2021
 • succesvolle 4daagse bijeenkomst in Zwarte Tulp
 • Doe eens mee: Bolstra (par 3) Zomeravond Wedstrijden
 • Palace Hotel in Noordwijk weer open voor gasten!
 • Doe mee aan de ADAMAS beweeg challenge
 • Met Wereldwijnen hoef je niet weg deze zomer, thuis is het ook gezellig
 • uit de nieuwsbrief van de KvK; Wat kun je doen tegen ransomware?
 • relatiegeschenk idee van de maand
 • Uitkijktoren Tespelduyn geopend
 • Museum de Zwarte Tulp; Bloemboeketten 15 augustus tot en met 5 december 2021
 • Jacoba van Beieren weer even thuis in Teylingen
 • Je verdient Noordwijk
 • copiatek haalt graag uw oude ICT apparatuur op
 • word nu lid van MeerBusiness
 • Business lidmaatschap op de Haarlemmemermeersche Golfclub
 • Privacy, contact en disclaimer
Boekuwzending.com nieuw MeerBusiness member

Als nieuw lid van Meerbusiness Bollenstreek stel ik mij, Rik Balder, graag aan jullie voor. Bij Boekuwzending.com bezorgen wij iedere dag de grootste glimlach door het bezorgen van pakketten wereldwijd. In de Bollenstreek doen wij dat dagelijks met 13 auto’s. Ik heb een kort filmpje gemaakt waarin jullie kunnen zien hoe wij dat doen. Meteen kijken? Klik HIER. Mag ik jullie binnenkort ook de grootste glimlach bezorgen? Ik hoop jullie snel persoonlijk tegen te komen bij de Meerbusiness Evenementen.

 

 

En kijk hier onze nieuwste video  

 
kom direct naar onze site
Wij gaan weer beginnen: Ondernemersborrel 28 juli 2021 in Villa Flora

De Hillegomse & MeerBusiness Duin & Bollenstreek  Ondernemersborrel (juist ook voor niet Hillegommers) wordt elke vierde woensdag van de maand georganiseerd door  MeerBusiness Duin & Bollenstreek en Hotel Villa Flora. in samenwerking met InitiatiefRijk Hillegom en Koopcentrum Hillegom (binnenkort Ondernemend Hillegom).De Ondernemersborrel start vanaf 17:30 uur en er is gelegenheid om deel te nemen aan het het dagmenu. Met Renate & Nick de Mon van Villa Flora zijn afspraken gemaakt waarbij maandelijks een smaakvol dagmenu zal worden gepresenteerd.  Aanmelden kan via: frans@meerbusiness.nl en vergeet je visitekaartjes niet mee te nemen 

   
 
lees meer
Is jouw schot goed genoeg om mee te doen? The Motion Business Cup 2021

Op maandag 9 augustus organiseert The FootGolf Motion de allereerste editie van The FootGolf Motion Business Cup. Een goede gelegenheid om te netwerken tijdens 9 holes FootGolf op de schitterende golfbaan van Landgoed & Golfbaan Tespelduyn.
The FootGolf Motion heeft als doel de sport FootGolf zo breed mogelijk te verspreiden, waarbij ondernemers uit de Bollenstreek - maar ook zeker daarbuiten - niet mogen ontbreken.   
Het programma:
10:30 uur    Inloop
11:30 uur    Start The FootGolf Motion Business Cup 13:00 uur       
Lunch 14:00 uur    met aansluitend Prijsuitreiking  
The FootGolf Motion Business Cup wordt gespeeld ten tijde van de finaledag van The Motion Cup; een internationaal, driedaags toernooi, die dit jaar haar eerste editie beleeft. Zo heeft u ook de mogelijkheid om na uw eigen ronde te genieten van hoog niveau FootGolf tijdens de ontknoping van het toernooi! 
De kosten bedragen €50,- per ondernemer of €180,- indien er als team van vier collega’s (of relaties) wordt ingeschreven. De genoemde prijzen zijn exclusief btw.   Inschrijven is mogelijk via www.footgolfmotion.com/businesscup


 Bij voldoende deelnemers kunt u ook meedoen met het MeerBusiness Duin & Bollenstreekteam, direct aanmelden kan hier

 
direct aanmelden in het MeerBusiness team (meerdere teams mogelijk)
succesvolle 4daagse bijeenkomst in Zwarte Tulp

Eindelijk weer een netwerkbijeenkomst. Zo'n 25 ondernemers waren aanwezig bij de eerste netwerkbijeenkomst sinds lange tijd. Dit keer vertelde Tjeerd Scheffer directeur van de 4daagse van de Duin & Bollenstreek over de plannen en over de mogelijkheden die er voor de ondernemers in de streek in ruim voldoende mate beschikbaar zijn. Ook interesse? stuur een mail naar db@meerbusiness.nl en MeerBusiness koppelt u graag voor méér business voor u.

Bekijk HIER de power point presentatie

 
naar de site van de DB4daagse
Doe eens mee: Bolstra (par 3) Zomeravond Wedstrijden

Na een hele lange gedwongen pauze gaat HGC de Bolstra donderdagavond wedstrijden weer organiseren. De eerste wedstrijd vindt plaats op 22 juli 2021 en vervolgens elke donderdagavond tot en met de feestelijke afsluiting van het zomerseizoen op 23 september 2021.   De Bolstra avondwedstrijden zijn bedoeld voor vrije golfers en leden. HGC Golf heeft de starttijden zodanig gepland, dat je ook na je werk of andere bezigheden nog een gezellige wedstrijd kan spelen. 
Wij willen je graag uitnodigen hieraan deel te nemen. Verzamel ook collega’s, vrienden en vriendinnen en schrijf je in!  

Par-3 Bolstra-baan
De Bolstra is een uitdagende qualifying par 3 baan met mooie all-weather afslagplaatsen met gele en rode tees, grote greens, echte bunkers en spannende waterpartijen. Zeer afwisselende holes vanaf 65 meter voor de kortste hole tot 188 meter voor de langste hole. Een prima wedstrijd- en oefenbaan.  
De wedstrijd
De wedstrijden starten om 18.00 uur met een gunshotstart, waarbij iedereen gelijk start op alle holes van de Bolstra baan. Na afloop van de wedstrijd eten we gezamenlijk de Bolstra Special Dagschotel. Wij zullen de flights indelen en de startlijst uiterlijk woensdag voor de ronde van donderdag mailen aan de deelnemers.    
Inschrijven
Inschrijven voor een of meerdere wedstrijden kan KLIK HIER of via de gele button op de HGC website.   Graag de gevraagde gegevens invullen.  Inschrijving staat open voor de komende 6 weken. De inschrijving voor de betreffende week sluit op dinsdag om 18.00 uur. Elke woensdagavond wordt de startlijst bekend gemaakt en aan alle deelnemers gemaild.   
Kosten
Deelname voor niet-leden bedraagt € 22,50 p.p. (inclusief inschrijfgeld wedstrijd, greenfee en dagschotel).
Leden van de HGC betalen € 15,00. De dagschotel wordt na afloop van de wedstrijd geserveerd.   Kom naar de 1e wedstrijd op donderdag 22 juli voor de 1e editie van de Bolstra Zomeravond Wedstrijd! Schrijf je snel in, want VOL = VOL! 

 
hier inschrijven
Palace Hotel in Noordwijk weer open voor gasten!

Goed nieuws! Vrijdag opende het Palace Hotel in Noordwijk haar deuren weer voor hotelgasten. Afgelopen mei sloot het hotel haar deuren als een direct gevolg van de coronapandemie en de vele overheidsmaatregelen daaruit voortvloeiend.   Andre Aaij is blij te kunnen vermelden dat het hotel haar deuren weer heeft geopend. De gemotiveerde medewerkers kijken ernaar uit onze gasten weer te mogen ontvangen. Wegens de Corona Pandemie is ervoor gekozen het Wellness Center en het Aqua Center gesloten te houden tot nader order. Het Vitality Fitness Center is wel geopend voor hotelgasten en leden.  Als speciale zomeractie biedt het Palace Hotel een uniek arrangement aan, speciaal voor gasten van wie de buitenlandvakantie (aantoonbaar) deze zomer is geannuleerd wegens de Coronamaatregelen. Deze gasten kunnen het speciale Noordwijk Arrangement boeken en zij krijgen 10% korting op een kamer in het hotel! 

 
Voor meer informatie kunt u hier kijken
Doe mee aan de ADAMAS beweeg challenge

Adamas mag weer een beetje open en daar zijn wij ontzettend blij mee.

Bekijk hier de digitale flyer. Zoals je weet is Adamas 100% afhankelijk van donaties, giften en subsidies. Zeker dit jaar hebben we het financieel zwaar doordat grote evenementen, als de Samenloop voor Hoop, niet doorgaan. We hebben iets ontzettend leuks bedacht en dagen de lezers van de MeerBusiness nieuwsbrief uit om mee te doen met de ADAMAS BEWEEG CHALLENGE. Je hoeft geen uitdagende dingen te doen als een marathon te rennen. Het kan heel simpel door in de maand september een keer iets sportiefs doen. Bijvoorbeeld: 
* Maak een leuke wandeling in e Duin & Bollenstreek 
* Huur een kano of sup en laat je verassen door de natuur; 
* Begin nu eindelijk aan je buikspieroefeningen; 
* Zwem 20 baantjes; 
* Fiets mee op 18 september met georganiseerde fietstocht; 
* Doe mee aan één van de workshops die georganiseerd gaan worden (bijv. pilates, powerwalken, yoga, etc. ) 
Hoe lees hieronder verder

 
bekijk de gehele ADAMAS nieuwsbrief hier
Met Wereldwijnen hoef je niet weg deze zomer, thuis is het ook gezellig

Vakantie? Wereldwijnen zorgt dat de lekkerste rosé, bbq-, en vakantie- wijnen voor jullie klaar staan! Ook gedurende de vakantieperiode zijn zij gewoon open! Zoals je van Martijn gewend bent is de winkel iedere vrijdag en zaterdag geopend van 12.00-17.00 uur. Naast deze tijden zijn wij ook op afspraak open. 
Bestellen kan natuurlijk ook via:info@wereld-wijnen.com of WhatsApp 06-12277605.       
Tenslotte heeft Martijn nog 2 mooie wijnspecials voor jou:    
**Zomer (Thuis)proeverij Zomerse wijnproeverij van 10 mini flesjes voor thuis.        **De perfecte BBQ-wijn Speciaal geselecteerd als ideale match voor bij jouw BBQ Bestellen kan via: info@wereld-wijnen.com of WhatsApp 06-12277605. Een hele fijne vakantie uit of thuis ! Oh en als je terug bent, noteer dan de wijnproeverij van 9 oktober even.

 
lees meer over de proeverij
uit de nieuwsbrief van de KvK; Wat kun je doen tegen ransomware?

6 tips Er gaat geen week voorbij zonder nieuws over ransomware-aanvallen. Ook als klein bedrijf ben je kwetsbaar voor zo’n aanval. Goed nieuws: je kunt actie ondernemen om jezelf te beschermen.
Betaal geen losgeld
Beveiliging tegen ransomware
Investeer in back-ups
Update je software
Blijf opletten!

Experts waarschuwen: mensen zijn een zwakke schakel in de beveiliging van data. Op een link is zo geklikt, een bijlage is zo geopend: wees daar dus voorzichtig mee. Wantrouw mails van onbekenden, en zorg ook dat eventuele medewerkers geen privémail ontvangen via het zakelijke mailadres. 

 
lees de aanbevelingen hier uitgebreider
relatiegeschenk idee van de maand

Creëer een op maat gemaakt geschenkset, maar kijk uit voor het WOW-Effect! Een geschenkset bedacht en uitgezocht met de hoogste zorg en van top kwaliteit is de manier om waardering uit te spreken naar relaties en/of medewerkers. Voor elke doelgroep. Voor elk budget. Voor elke gelegenheid. Een gepersonaliseerde geschenkset is altijd een goede optie. Samen doorlopen we de 10 stappen om een geheel persoonlijk pakket samen te stellen. Van het kiezen van de producten en bedrukken tot en met de aflevering. De  tip van de maand van 11Cideas is deze picknick box. De doos, verpakking is geheel te decoreren in jouw huisstijl en de drie geselecteerde producten worden bedrukt met jouw logo. De samenstelling van dit geschenkset is;


1. Koeltas gemaakt van 210D Polyester met voldoende ruimte voor een sixpack en lunch.
2. Trendy fles met fruit infuser om de smaak van uw water te voorzien van uw favoriete fruit of kruiden. 
3. Trendy 3W draadloze speaker met vintage look en feel in modieuze kleuren.  Bekijk HIER de brochure en neem vandaag nog contact op en stel je eigen geschenkset samen!     11C Ideas,  Barry van Eeden, +31 (0)6 28976572 |  info@11cideas.com   

 
meer ideeën nodig
Uitkijktoren Tespelduyn geopend

Wandelaars en fietsers genieten op het openbare Uitkijkpunt Tespelduyn van weids uitzicht over het b(l)oeiende bollenlandschap. Vanaf Het Uitkijkpunt kijk je op 14 meter hoogte zelfs tot Amsterdam en Den Haag!  

 
bekijk de video
Museum de Zwarte Tulp; Bloemboeketten 15 augustus tot en met 5 december 2021

‘Emotionele bloemschilderkunst’ werden die schilderijen wel genoemd. De geschilderde bloemboeketten uit de vorige eeuw zijn de laatste decennia enigszins uit de gratie geraakt, alle reden om ze weer eens in alle glorie te tonen. De tentoonstelling Bloemboeketten in Museum de Zwarte Tulp toont werk van bekende schilders als Jan Sluijters en Kees Verwey maar ook van minder bekende kunstenaars als Marie Wandscheer, Jos Lodeizen en Ben Viegers. Bij de tentoonstelling worden activiteiten en workshops georganiseerd. Voor nadere informatie en aanvraag beeldmateriaal: info@museumdezwartetulp.nl .  

 
Jacoba van Beieren weer even thuis in Teylingen
Stichting Oud Sassenheim heeft haar programma voor Open Monumentendag 2021 rond. Deze dag is op zaterdag 11 september. Naast de bekende bezoeklocaties zijn er dit keer drie bijzondere onderdelen. In de binnenring van de Ruïne van Teylingen zal een kijk- en luisterspel worden opgevoerd. Toeschouwers zitten op balen stro. Het is een voorstelling van een half uur voor het hele gezin, waarin gravin Jacoba van Beieren (Marleen van Leeuwen uit Voorhout) vertelt over de roerige en indrukwekkende belevenissen in haar leven en over de plek waar zij in 1436 op jonge leeftijd is overleden.  
 
lees meer
Je verdient Noordwijk

Gelukkig breekt de tijd weer aan. Waar we elkaar ontmoeten. Samen praten, samen eten en samen het glas heffen. Van onze koks tot onze winkeliers, van onze kelners tot onze kamermeisjes. Ze hebben je gemist en ze willen je volop laten genieten. Weer levensvreugde inademen. Dat is waar we zo naar hebben uitgekeken en dat is waar Noordwijk voor staat. Je verdient Noordwijk, een verademing. 

 

 
lees meer
copiatek haalt graag uw oude ICT apparatuur op
 
 

word nu lid van MeerBusiness
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2021, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief.

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 1 september 2022 mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364 én wie weet mag je deze zomer direct gratis meevaren met ondernemers.
 
Business lidmaatschap op de Haarlemmemermeersche Golfclub

ONDERNEMEND EN WAARDEVOL. Haarlemmermeersche Golfclub Het meest uitdagende golfende netwerk in de regio Oftewel: verwen en onderhoud uw relaties op de prachtige golfbaan in Vijfhuizen, Lynden, Leeghwater, Cruquius of Bolstra. Genieten, netwerken en ontmoeten. En natuurlijk kun je er subliem golf leren.                                     Op de Haarlemmermeersche doet u goed zaken!
Wilt u golfen met uw (toekomstige) klanten, met uw personeel of juist even alleen. HGC golf biedt altijd een passend bedrijfslidmaatschap. Goed zaken doen en golfend ontspannen start bij HGC Golf. 

Meer informatie frans@meerbusiness.nl

 
lees meer
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
28-07-2021 Wij gaan weer beginnen: Hillegomse Ondernemersborrel juli 2021
09-08-2021 The Motion Business Cup 2021
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Colijnlaan 15 
2181 XJ Hillegom
+31 252 52 34 69
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen