De Kleine Consultant Leiden biedt ondernemers hulp aan

Datum : 11-02-2021

Beste ondernemers in de Duin- en Bollenstreek,
Graag stellen wij ons voor aan jullie allen: wij zijn Annick de With en Suzan Brouwers en momenteel zijn wij directors bij De Kleine Consultant te Leiden.

Daarnaast zijn wij beide student: Annick is bezig met haar Masters in Finance en Econometrics and Operations Research
en Suzan volgt de Master in Political Science – International Politics.

De Kleine Consultant (DKC) is een non-profit organisatie gefocust op strategie consultancy volledig gerund door studenten. Wij voegen waarde toe door enerzijds strategisch advies te verlenen daar waar het normaal financieel niet mogelijk is, en anderzijds door studenten te ontwikkelen middels ervaring, kennis(overdracht), professionele coaching en het geven en krijgen van trainingen.

Zo helpen wij MKB’ers, start-ups en non-profits aan een waardevol advies tegen een kleine financiële vergoeding. Sinds 2008 hebben wij al meer dan 300 projecten tot een succesvol eind gebracht, iets waar wij enorm trots op zijn! Kunt u als organisatie/ondernemer ook strategische hulp gebruiken in deze bijzondere tijden? Wilt u een frisse blik werpen op een toekomst ná corona? Of zit u momenteel vast gezien de gevolgen van de Brexit?

Denk dan eens na om de hulp in te schakelen van DKC! Een groep van gemotiveerde studenten met uiteenlopende studieachtergronden zullen met een open blik naar uw vraagstuk kijken en met een waardevol advies komen. Op dit moment zijn wij bezig met het acquireren van nieuwe projecten die in april en september 2021 van start zullen gaan. Mocht u geïnteresseerd zijn, of een organisatie kennen die mogelijk geïnteresseerd is, laat het ons dan vooral weten!

Voor meer informatie en vragen kunt u ons altijd bereiken via onderstaande contactgegevens. Daarnaast staan wij altijd open voor een oriënterend kopje koffie om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen! Wij komen graag met jullie in contact. Wie weet tot snel! Annick de With + 31 6 51525538 a.dewith@dekleineconsultant.nl   Suzan Brouwers + 31 6 58998983 s.brouwers@dekleineconsultant.nl

Of neem eerst eens een kijke op onze site, dat kan HIER

De Kleine Consultant Leiden biedt ondernemers hulp aan

Abonneer op onze nieuwsbrief