Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2020 
In deze nieuwsbrief:
  • 5e virtuele netwerkbijeenkomst over de impact van het Corona virus (letop wel aanmelden)
  • Ben Kersten en Dennis Kortekaas , directeur en Adjunct-directeur Fioretti collegeHillegom
  • VOT wint zaak over Ondernemersfonds Teylingen
  • Heropening Golfbaan Tespelduyn groot succes
  • Wegens succes herhalen we deze heerlijke actie van Wereld Wijnen
  • Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
  • Laat u veilig rijden door Taxi, Bus, minibus of touringcar ;
  • Privacy, contact en disclaimer
5e virtuele netwerkbijeenkomst over de impact van het Corona virus (letop wel aanmelden)

vandaag 20-05-2020  Let op kleine wijziging;  U dient zich aan te melden.

Zie hieronder hoe!!!

Graag nodigen wij je uit voor de 5e (gratis) virtuele netwerkbijeenkomst MeerBusiness Duin en Bollenstreek met als thema “LEREN VAN CORONA"  op woensdag 20 mei van 16.00 – 17.30 uur.

Naast het panel van de inmiddels bekende experts gaan jullie in kleine groepen (max 4 personen) met elkaar in gesprek over de impact op je eigen business. 

 

Wat heb jij geleerd van de Corona crisis en hoe creatief ben jij geworden?
Twee ondernemers zullen kort vertellen wat zij geleerd hebben van de Coronacrisis. Stel je voor je staat aan de vooravond van de opening van de Keukenhof en hebt bergen werk verzet en al je medewerkers staan klaar en dan...….?
Of je hebt een prachtig hotel aan het strand met een bezettingsgraad van meer dan 90% en dan mag je op zoek naar je gasten en ziet niemand meer.
Wat is dan de uitdaging.
Daarnaast zal er natuurlijk weer de succesvolle virtuele vraag- en aanbod ondernemersmarkt worden georganiseerd.  


Zorg dat je erbij bent!  
Er is plek voor 100 mensen.  
We hopen op een grote opkomst.  
Maar wel even hieronder aanmelden
zodat wij je het wachtwoord kunnen toesturen.


De bijeenkomst zal wederom worden gefaciliteerd door de zeer gewaardeerde internationale coach Angela van Dorssen van Connecting Energy.  

 

Het programma:  
-16.00 welkom en spelregels   
-Virtuele ondertekening van het nieuwe convenant voor St. Hillegom Marketing en de gemeente Hillegom door wethouder Jan van Rijn en voorzitter stichting Hillegom Marketing Frans van der Riet
-Vragenronde aan experts 
-Leren van Corona korte presentie door Andre Aaij Radisson Blu Palace Hotel en
-Joost Kling partner van Dutch Food concepts-Virtuele
- vraag- en aanbod ondernemersmarkt  

Wil je dat jouw vraag ( al dan niet anoniem) zeker wordt beantwoord?
Stuur hem van te voren naar frans@meerbusiness.nl 

 

Handige tips voor online netwerken:  
Met elkaar is dat een stuk makkelijker.   
Neem zelf de borrel mee.   
Maak het jezelf gemakkelijk in een goede stoel.   
Zorg voor een rustige omgeving.  
Je kunt inloggen vanaf 15.50 uur.  
We ontmoeten elkaar virtueel via ZOOM cloud meetings. 

 

Je kunt Zoom downloaden als app op je tablet/telefoon of op www.zoom.us downloaden op je computer.  Tip: test van tevoren de microfoon en het beeld.
Meld je hieronder aan en wij zorgen dat je tenminste een dag van tevoren de link en het wachtwoord krijgt waardoor je toegang tot de meeting krijgt. Wij hebben de aanmeldprocedure aangepast ter voorkoming van ongenode gasten (nieuwe veiligheidsregels) en ter betere voorbereiding van de meeting. 

Graag tot de 20ste Mei

 
lees meer
Ben Kersten en Dennis Kortekaas , directeur en Adjunct-directeur Fioretti collegeHillegom

Door het vertrek van onze directeur, Marc van Buuren, is er een vacature ontstaan op het Fioretti College in Hillegom. Tijdens zijn afwezigheid in het afgelopen schooljaar heeft Ben Kersten de directietaken waargenomen. Hij werd daarbij ondersteund door Dennis Kortekaas in de tijdelijke functie van adjunct-directeur.    Beiden hebben tot ieders tevredenheid de verantwoordelijkheden en taken overgenomen. Daarom zullen Ben Kersten en Dennis Kortekaas als respectievelijk Directeur en Adjunct-directeur Hillegom worden benoemd per 1 juni 2020.    Ik wens beide heren veel succes toe! 

 
naar de site
VOT wint zaak over Ondernemersfonds Teylingen

Succes in jarenlange slepende kwestie   Het gerechtshof Den Haag heeft op 12 mei 2020 de Vrije Ondernemers Teylingen (VOT) en Clair Optiek in het gelijk gesteld in hun zaak tegen de Gemeente Teylingen. De VOT en Clair Optiek strijden al jaren samen met Steenbergen Advocaten tegen de schimmige financieringsconstructie van het ondernemersfonds in Teylingen. 

 
lees meer
Heropening Golfbaan Tespelduyn groot succes

Afgelopen week konden de golfers eindelijk weer een golfronde maken op Golfbaan Tespelduyn. Immers, als gevolg van de Coronacrisis moest de golfbaan liefst 8 weken gesloten blijven. ‘Natuurlijk was dat een hard gelag om in het hoogseizoen met ook nog eens prachtig voorjaarsweer de golfbaan te moeten sluiten’, aldus directeur Peter Duivenvoorde. ‘En daar kwam de sluiting van onze horeca ook nog eens bij, dus waar wij normaal gesproken drukke tijden beleven kwamen al onze activiteiten ineens tot stilstand’.  Máár geen stilstand maar vooruitgang ....

 
lees meer
Wegens succes herhalen we deze heerlijke actie van Wereld Wijnen

Deze week daagt Martijn Claassen jullie uit om je eigen Wereld Wijnen-proeverij bij jou thuis te houden. Bekijk hier de YouTube video uitleg. Stel jouw eigen unieke Wereld Wijnen-proefbox samen. Wereld Wijnen heeft 12 mooie, zomerse wijnen geselecteerd. Hieruit kan je een keuze van 6 flessen maken. 1 fles per soort.  

 
lees meer

Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
MeerBusiness de regionale netwerk- en businessgenerator! MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers.
MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek.
Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2020, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief
Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 1 juni 2021 mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364 én mag je deze zomer direct gratis meevaren met ondernemers.
 
Laat u veilig rijden door Taxi, Bus, minibus of touringcar ;

 Brouwer's tours Bent u op zoek naar veilig en voordelig groepsvervoer? Dan bent u bij Brouwer Tours aan het juiste adres. Het familiebedrijf bestaat al meer dan 90 jaar, jaren waarin zij zich hebben ontwikkeld tot een begrip in de regio Duin- en Bollenstreek. Zij zijn uw betrouwbare partner in kwalitatief personenvervoer, met een zeer omvangrijk wagenpark. Een bus huren met gediplomeerd chauffeur, dat doet u snel en eenvoudig bij Brouwer Tours. Van standaard luxe touringcar tot zeer luxueuze VIP-uitvoering, van een prachtige dubbeldekker tot een of meerdere minibusjes. Uw wens is bepalend voor het aanbod en de prijs. Wat u ook kiest, bij Brouwer Tours zit u altijd goed.   

 
rijd direct naar Brouwer tours
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
20-05-2020 5e virtuele netwerkbijeenkomst over de impact van het Corona virus (letop wel aanmelden)
10-06-2020 Ontbijtbijeenkomst in Castle of MeerBusiness Huys Dever in Lisse
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Colijnlaan 15 
2181 XJ Hillegom
+31 252 52 34 69
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen