Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2020 
In deze nieuwsbrief:
 • 4e virtuele netwerkbijeenkomst over de impact van het Corona virus voor ondernemers
 • Thuiswerken aan zee bij Radisson Blu Palace Hotel in Noordwijk, dé oplossing!
 • Wie gun jij een “blik van waardering” ?
 • Tijdelijk Overbruggingskrediet Bollenstreek
 • doe mee en blijf de Corona problematiek voor
 • Cees Nuyens biedt hulp aan, heeft u handjes nodig?
 • Nieuwe producten bij 11cideas
 • Verwen moeder met de moederdagaanbiedingen van onze relaties
 • Goulmy design maakt prachtige foto's voor moeder of...
 • De Nachtegaal biedt u de afhaal- of bezorgservice voor een moederdagontbijt.
 • restaurant het Oude Dykhuys Thuis lunchen of dineren met Moederdag
 • Restaurant Vier Seizoenen Moederdagbrunch
 • Villa Flora Hillegom Moederdag verrassingen
 • Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
 • Privacy, contact en disclaimer
4e virtuele netwerkbijeenkomst over de impact van het Corona virus voor ondernemers

Graag nodigen wij je uit voor de 4e (gratis) virtuele netwerkbijeenkomst MeerBusiness Duin en Bollenstreek met als thema “Regie nemen waar je kunt"  op woensdag 6 mei van 16.00 – 17.00 uur. 
Naast het panel van experts gaan jullie met elkaar in gesprek over de impact op je eigen business.  Waar kun  JIJ de regie nemen en heb je daar de ballen voor of heb je hulp nodig en zo ja van wie? 


Daarnaast zal er ook weer een virtuele vraag- en aanbod ondernemersmarkt worden georganiseerd.  Zorg dat je erbij bent!  Er is plek voor 100 mensen.  We hopen op een grote opkomst. De bijeenkomst zal worden gefaciliteerd door Angela van Dorssen van Connecting Energy.  

 

Het programma:  
16.00 welkom en spelregels   
Vragenronde aan experts 
De impact van een 1,5 meter economie op je eigen business en waar kun je zelf de regie nemen. 
Virtuele vraag- en aanbod ondernemersmarkt 


Wil je dat jouw vraag ( al dan niet anoniem) zeker wordt beantwoord? 
Stuur hem van te voren naar frans@meerbusiness.nl


Handige tips voor online netwerken:  
Met elkaar is dat een stuk makkelijker.   
Neem zelf de borrel mee.   
Maak het jezelf gemakkelijk in een goede stoel.   
Zorg voor een rustige omgeving.  
Je kunt inloggen vanaf 15.50 uur.

   
We ontmoeten elkaar virtueel via ZOOM cloud meetings.  Je kunt Zoom downloaden als app op je tablet/telefoon of op www.zoom.us downloaden op je computer.  Tip: test van tevoren de microfoon en het beeld. Je komt in de meeting door op de link te drukken en het bijbehorende password (nieuwe veiligheidsregels) in te voeren:   https://us02web.zoom.us/j/84934600069?pwd=UlJnYzFFRzFOOVVUWmY0OTRNUEVRUT09  Password: 08482  

 
lees meer
Thuiswerken aan zee bij Radisson Blu Palace Hotel in Noordwijk, dé oplossing!

Gaat het thuiswerken niet zoals gepland?  En bent u opzoek naar een rustige, fijne en veilige plek om te werken? Radison Blu Palace ontvangt u graag in een van de comfortabele kamers.  De kamers zijn extra gedesinfecteerd en gereinigd volgens de RIVM-richtlijnen. DE KAMERS BESCHIKKEN OVER: 
- Wi-Fi- Bureau met stoel 
- Nespressomachine & waterkoker 
- Onbeperkt plat en bruisend water 
- Directe telefoonlijn 
- Comfortabel bed voor een heerlijke powernap 
- Balkon voor de nodige vitamine D 
- Room service tot uw deur (zonder service charge) 
- Douche om uw werkdag fris af te sluiten

KOSTEN- € 25 voor 4 uur of € 39 voor 8 uur 
- Parkeren is gratis in de overdekte garage 
- Deze actie geldt voor 1 persoon per kamer Informatie & reserveringen reservations.palacehotelnoordwijk@radissonblu.com Bel +31(0) 71 365 3016 Radisson Blu Palace Hotel   Noordwijk aan Zee RADISSON BLU PALACE HOTEL

 
Wie gun jij een “blik van waardering” ?Ondanks dat al de locaties van Dutch Food Concepts gesloten zijn, alle opdrachten sinds 1 maart zijn gecanceld en de maatregelen van de overheid niet meer dan een druppel op de gloeiende plaat zijn voor dit mooie bedrijf, blijven zij positief denken op welke manier hun producten nog ingezet kunnen worden. Werken jouw medewerkers momenteel met ‘blik’ op oneindig of wens je je klanten een positieve ‘blik’ op de toekomst?  Steek ze nu een hart onder de riem met een ‘blik’ van waardering. Dutch Food Concepts heeft ontwerpen klaar liggen, maar je kan ook zelf een heel persoonlijk ontwerp maken. Mail Dutch Food Concepts op sales@dutchfoodconcepts.nl  voor meer informatie.  

 
naar de site van Dutch Food Concepts
Tijdelijk Overbruggingskrediet Bollenstreek

Wil je weten hoe jezelf kunt aanmelden om in aanmerking te komen voor een tijdelijke overbruggingsregeling voor zelfstandige ondernemers?  lees deze brief.


  

 
naar de brief
doe mee en blijf de Corona problematiek voor
 
 
Cees Nuyens biedt hulp aan, heeft u handjes nodig?

Dames en Heren   Mijn naam is Cees Nuijens en werkzaam in de recreatie- en sportsector (voorheen o.a. administratieve sector). Deze sector ligt door het coronavirus helemaal stil. Om nu helemaal niets te doen ligt niet in mijn aard en daarom vraag ik aan iedereen die ook maar hulp nodig heeft of zij 3 dagen een helpende hand kunnen gebruiken. Het maakt niet zoveel uit wat het precies voor werk is, ik heb diverse ervaringen en ben ook mobiel.  


Cees zit het liefst niet met zijn handen over elkaar

Het liefst zou ik op de dinsdag , woensdag en donderdag mijn diensten als vrijwilliger willen inzetten om bedrijven te helpen die wel extra hulp kunnen gebruiken.   Mocht u interesse hebben en wel wat hulp nodig hebben,  ik ben bereikbaar onder het telefoonnummer 06-23485154,

 
lees meer
Nieuwe producten bij 11cideas

Nieuw in het assortiment van 11cideas zijn de Tiny Tony's Chocolonely in een aluminium blikje gevuld met twee of vijf verpakte TinyTony's Chocolonelys met verschillende smaken: melk, melk karamel zeezout, melk noga,   melk hazelnoot, puur amandel zeezout, donkere melk, puur, donkere melk pretzel, wit, wit framboos knettersuiker.   De Tiny Tony’s voor alle lekkere trekmomentjes, bedankjes en voor alle goedmakertjes en ook erg lekker bij een kopje koffie, thee of glaasje chocolademelk. De Tiny Tonys blikjes zijn in full colour te personaliseren op de deksel van het blikje vanaf 25 stuks en is eventueel individueel te versturen als brievenbus post! Voor meer informatie en/of een offerte op maat neem dan contact op met Barry Van Eeden via een email naar info@11cideas.com

In de veranderde samenleving waarin iedereen afstand van elkaar dient te bewaren is er veel vraag naar ondersteunende producten. Een van deze producten zijn de SafetyFirst veiligheidsvesten. Achterop te bedrukking met een hou 1,5 meter afstand uiting en voorop de linkerborst jouw eigen logo!   Deze fluorescerend veiligheidsvest zijn gemaakt van 100% tricot polyester. Past altijd door verstelbare klittenbandsluiting. (EN-20471 Klasse 2). En zijn verpakt in een eigen etui. Op dit moment heeft 11cideas nog een voorraad van ongeveer 7000 stuks!   Na akkoord op de offerte en het design leveren zij de veiligheidsvesten binnen een aantal werkdagen.  Geïnteresseerd?! Neem dan vandaag contact op met Barry Van Eeden via info@11cideas.com of bekijk dit product in onze webshop; https://bit.ly/3aFCj8J  

 
naar de site
Verwen moeder met de moederdagaanbiedingen van onze relaties

 
Goulmy design maakt prachtige foto's voor moeder of...

So close, yet so far.   We zijn met zijn allen, naar het lijkt, goed op weg om het coronavirus onder controle te krijgen. Toch zullen we voorlopig moeten wennen aan het feit dat veel dingen op een andere wijze georganiseerd moeten worden. De wereld zoals we die kennen is nog ver weg.   Voor mij als fotograaf heb ik ook met die nieuwe wereld te maken. Omdat we die deels nog moeten vormgeven merk ik bij mijn klanten terughoudendheid om mij in te huren. Aan die klanten en potentiële klanten zou ik willen vragen: Hoeveel afstand denk je dat ik minstens neem van het te fotograferen persoon? Juist ja, minimaal 1,50 meter. Voor fotografie waar geen mensen in beeld komen, geldt al helemaal geen beperking. De uitvoering van mijn werk wordt dus niet beperkt door de maatregelen van het RIVM.   

Voor ondernemers is het van belang dat zij en hun bedrijven in beeld blijven in deze moeilijke tijden. We moeten weer aan de slag of aan de slag blijven! Dus voor alle fotografie ben ik ook nu gewoon beschikbaar. Mogelijke obstakels ruimen we samen uit de weg.    Bovenstaande geldt ook voor particulier werk. Het is binnenkort moederdag. Verras moeder met een mooi familieportret! En als papa weer naar zijn werk mag. In juni is het Vaderdag dus een mooie foto voor op zijn bureau mag natuurlijk ook. Of oma of opa of vul maar in. e-mail mij snel, ik help u graag.    
Met creatieve groet! Martine Goulmy   Martine@goulmydesign.nl 

 
naar de site van Martine
De Nachtegaal biedt u de afhaal- of bezorgservice voor een moederdagontbijt.

Op zondag 10 mei aanstaande bezorgen wij het ontbijt bij moeder thuis (uiteraard tot aan de voordeur). Via het formulier kan je het ontbijtje bestellen. Waar bestaat het ontbijt uit:

Croissantje

Gekookt eitje 
Beschuit 
Snijkoek 
Roomboter 
Jonge kaas 
Vruchtenjam 
Pannacotta met frambozencoulis en granola 
Huisgemaakte meringue 
Huisgebakken geglazuurde citroencake 
Vers fruit salade 
Vers geperste jus d’orange 
Een handgeschreven kaartje met jouw boodschap 
Een pioenroos van Pioenieren 

Prijs per persoon:    € 15,00 (u kunt ook voor meerdere personen een ontbijt bijbestellen) Voor elke volgende persoon rekenen we € 10,00. 
De bezorging binnen de gemeente Lisse en Hillegom is kosteloos, daarbuiten rekenen we  € 2,50 (tot 10 kilometer)

 
meer weten en direct bestellen
restaurant het Oude Dykhuys Thuis lunchen of dineren met Moederdag
Na het grote succes van het Paas thuismenu en de vele lovende berichten maken wij u graag attent op ons Moederdag thuismenu.  Wilt u genieten van het door ons samengestelde menu of verrast u uw moeder of ouders met een heerlijk Moederdag thuis diner? Geen voorbereidingswerk, niet de hele dag in de keuken. Kortom heerlijk genieten! Wij koken graag voor u.  Het thuis menu bestaat uit mooie voorjaarsproducten.  De gerechten worden geleverd in oven/magnetron bestendige verpakking welke middels een duidelijke beschrijving moeiteloos warm gemaakt en gepresenteerd kunnen worden.  

 
bekijk hier het verrassend lekkere moederdagmenu
Restaurant Vier Seizoenen Moederdagbrunch
 
 
naar de site
Villa Flora Hillegom Moederdag verrassingen
 
 
naar de thuisbrengsite

Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
MeerBusiness de regionale netwerk- en businessgenerator! MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers.
MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek.
Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2020, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief
Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 1 juni 2021 mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364 én mag je deze zomer direct gratis meevaren met ondernemers.
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
06-05-2020 4e virtuele netwerkbijeenkomst over de impact van het Corona virus voor ondernemers
13-05-2020 Ontbijtbijeenkomst in Castle of MeerBusiness Huys Dever in Lisse
15-05-2020 geannuleerd: Wijnweekendreis naar de wijngaard van Bart de Vetten geannuleerd
15-05-2020 Charlon Imandi; De droombaan van je leven!
20-05-2020 5e virtuele netwerkbijeenkomst over de impact van het Corona virus
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Colijnlaan 15 
2181 XJ Hillegom
+31 252 52 34 69
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen