Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2019 
In deze nieuwsbrief:
 • Laatste kans: woensdag 22 mei bezoek uniek nieuwbouwproject
 • 18 juni a.s. Kun je met MeerBusiness even piloot worden!!
 • a.s. woensdag Ondernemersborrel in Villa Flora Hillegom
 • Jurgen Richter van Slateboard hernieuwd MeerBusiness member
 • Jan Bootsman nieuw MeerBusiness member
 • reserveer 3 september voor Business & Bites Bollenstreek
 • Tentoonstelling Dirk Honders – Zicht op de bollenstreek
 • Bij Dekker altijd tijd voor een afdelingsuitje
 • Vrijdag 24 mei TOP-veiling met gastspreker Hans van Breukelen
 • Tespelduyn, tijd voor lekker lunchen
 • mei Wijnmaand bij restaurant Vier seizoenen
 • Joheco zorgt dat jouw data veilig is
 • Wij hebben een kandidaat voor u
 • Feestelijk 25ste editie TAKE OFF Music Event
 • Taxi, Bus, minibus of touringcar huren; Brouwer's tours
 • In juni gaan wij weer varen. Vaar je mee?
 • Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
 • Privacy, contact en disclaimer
Laatste kans: woensdag 22 mei bezoek uniek nieuwbouwproject

bezoek aan het unieke woningbouwproject Van der Hulst Bouwbedrijf
MeerBusiness en Van der Hulst bouwbedrijf nodigen u uit voor een bezoek aan het unieke woningbouwproject van 33 zogenaamde  Plus-op-de-Meter woningen, die momenteel verrijzen in de nieuwe wijk Hooghkamer in Voorhout. Met dit project zet Van der Hulst weer een grote stap vooruit op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Dit is het eerste project waarbij smart homes in een smart grid worden gerealiseerd. Dit is het eerste totaalconcept voor duurzame, comfortabele woningen die energie opwekken. Wonen zonder energierekening was daarbij het uitgangspunt.  
Locatie De wals, Hooghkamer Voorhout
Datum 22 mei 2019
Inloop vanaf 14.45 uur 
Aanvang      15.00 uur. 
Einde           16.00 uur

 
direct aanmelden (leden en members hebben voorrang)
18 juni a.s. Kun je met MeerBusiness even piloot worden!!

Bij FST Flight Incentives wordt die droom werkelijkheid!? Kom en proef de sfeer van fascinerend Schiphol onder het genot van een drankje en een hapje. Natuurlijk kunt u ook even vliegen in een van de FST simulatoren en zich een ware piloot wanen. FST biedt een inspirerend uitzicht op de start- en landingsbanen van Schiphol en daardoor zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten en privé uitjes. FST Flight Incentives is recentelijk vernieuwd. Nieuw interieur, nieuw visual system voor de Boeing 737-800, maar de bekende  gastvrijheid is dezelfde gebleven. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje of privé bezoek kijk dan via deze link op de website van FST. Locatie Stationsplein Zuid-West 602, 1117 BV Schiphol Oost, boven Wings


Datum 18 juni 2019.
Aanvang 17.00 uur.
Inloop vanaf 16.30 uur.
Aanmelden kan via deze link.
Er is ruim voldoende parkeermogelijkheid nabij de toren. (zie bijgevoegde routebeschrijving)
Met vriendelijke groet,
FST Flight Incentives Rami de Lieme
MeerBusiness Duin en Bollenstreek, Frans van der Riet & Wim Kruyt 

 
direct aanmelden
a.s. woensdag Ondernemersborrel in Villa Flora Hillegom

De (Hillegomse Ondernemersborrel, ook voor niet Hillegomse bedrijven,  wordt elke vierde woensdag van de maand georganiseerd door InitiatiefRijk Hillegom en Koopcentrum Hillegom in samenwerking met MeerBusiness Duin & Bollenstreek en Hotel Villa Flora. De Ondernemersborrel start vanaf 17:00 uur en er is gelegenheid om deel te nemen aan het buffet. Met Renate & Nick de Mon van Villa Flora zijn afspraken gemaakt waarbij maandelijks een smaakvol buffet voor slechts € 10.50 zal worden gepresenteerd. Drankmuntjes zijn 5 voor € 10.50.

 
naar de Facebooksite
Jurgen Richter van Slateboard hernieuwd MeerBusiness member

Jurgen Richter van Slateboard 0653 933 853 / info@slateboard.nl‘  . ’Hallo, graag stel ik mij even aan u, leden van Meerbusiness Duin- en Bollenstreek, voor. Mijn naam is Jurgen Richter; ik ben filmmaker en stemacteur. Meerbusiness DB ken ik al enige tijd en vanuit die ervaring vind ik het leuk om lid te worden. 
Over mijn business: Onder de vleugels van mijn bedrijf Slateboard Video & Multimedia Productions waarin we met een klein team videofilms maken hangen nog twee labels: RebelVideo en Stemacteur Jurgen Richter. Met deze drie labels werk ik meest in Nederland maar opdrachten in het buitenland vind ik zelf erg leuk en gelukkig komt het er ook wel een paar keer per jaar van.  

 
lees meer

Jan Bootsman nieuw MeerBusiness member

Beste leden MeerBusiness Duin & Bollenstreek. Bij deze stel ik mij als nieuw lid van de netwerkclub aan jullie voor. Mijn naam is Jan Bootsman en ben sinds 01-01-1992 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, als “Jan Bootsman Boekhoud en Belastingadvies kantoor.” Tot medio mei 2015 was mijn onderneming gevestigd in Haarlemmermeer en sinds kort ben ik gevestigd in Leiden. Ik hoop u vaak te mogen ontmoeten en zie uit naar een prettige samenwerking.

 
reserveer 3 september voor Business & Bites Bollenstreek

Binnenkort organiseert een aantal enthousiaste ondernemers Business & Bites Bollenstreek, een nieuw netwerkevenement voor de hele regio. Dit vindt plaats op dinsdag 3 september 2019 in de tuinen van ’t Huys Dever in Lisse.   Samenkomen, ontmoeten en netwerken op een unieke locatie zijn de kernwoorden voor Business & Bites Bollenstreek. Uiteraard met complete verzorging en entertainment.   Het doel van Business & Bites Bollenstreek is om ondernemers en managers uit onze regio na de zomer samen te brengen voor een unieke netwerkgelegenheid. Om dit mogelijk te maken, nodigen wij alle ondernemersverenigingen uit de regio uit om zich als deelnemende vereniging aan te sluiten. Op deze manier biedt u uw leden een bijzonder event aan om te bezoeken en kennis te laten maken met andere ondernemers en managers in de regio.   Gezamenlijk kunnen wij voor nog meer samenwerking in de Duin & Bollenstreek zorgen! Wij vertrouwen daarom op uw enthousiaste reactie. Blokkeert u 3 september alvast in uw agenda? Wij zullen u spoedig meer informatie geven over de details en de (all-in) kosten per bezoeker.   Business & Bites Bollenstreek vindt plaats op dinsdag 3 september van 17:00 tot 20:00 uur in de tuinen van ’t Huys Dever in Lisse.     Graag tot dan!  

 
meer info
Tentoonstelling Dirk Honders – Zicht op de bollenstreek

Museum de Zwarte Tulp in Lisse toont in de zomermaanden ruim dertig pentekeningen van Dirk Honders. Veel schilders en kunstenaars hebben getracht om de Bollenstreek op linnen of op papier uit te beelden. Zo hebben we vorig jaar kunnen genieten van schilderijen van Anton Koster. In de Comparitie toont De Zwarte Tulp nu een expositie van een andere kunstvorm. Tekeningen van de mooiste plekjes van onze streek. Hedendaagse, herkenbare plaatsen, maar ook historische locaties. De tekenaar is de Lisser Dirk Honders (1959).  

 
lees meer
Bij Dekker altijd tijd voor een afdelingsuitje
Speciaal voor bedrijven en grote gezelschappen hebben wij verschillende combi-deals. Dit zijn slechts voorbeelden en kunnen op maat en voor elk budget samengesteld worden.
Jumpen | Bowlen      Vanaf €39,00 p.p.
Jump XL het grootste indoor trampolinepark van Nederland! In Warmond kun je jumpen in de Extreme Zone, Climbing Wall, Pillow Pit, Foam Pit, Ninja Course, Jump Tower and many more! 
!Bowlexen        Vanaf €62,00 p.p.
Solex rijden en bowlen. Hoe leuk is dat? Je wordt ontvangen bij Have Fun Events bij ’t Soldaatje in Voorhout. Via een leuke route door de Bollenstreek rijd je naar Lucky’s Bowling in Warmond. Daar speel je een uur bowling en word je culinair vervend met Classic burgers en frites uit Zuyd. 
Bowlingclinic | Borrel | Barbecue     Vanaf €59,00 p.p.
Gedurende 1 tot 1 ½ uur krijg je uitleg over de drie basisprincipes van het bowlen. Plezier en gezelligheid staat voorop én je ontvangt tijdens het bowlen tips van een professional. Nieuwsgierig geworden of liever persoonlijk contact? Bel 071 – 305 88 03 of mail naar verkoop@dekkerwarmond.nl 
 
Nog meer leuke events?
Vrijdag 24 mei TOP-veiling met gastspreker Hans van Breukelen
Alweer de 5e TOP-veiling. De veiling commissie van TOP heeft weer een prachtige lijst veiling items weten te veroveren, voor elk wat wils.  Als gangmaker de professionele veilingmeester Jaap Meiland. En nog reuze gezellig ook. Download hier de prachtige veilinglijst met daarbij ook diverse speciale business items. Voorafgaande aan de veiling spreekt Hans van Breukelen.  
 
lees meer
Tespelduyn, tijd voor lekker lunchen
 
 
bekijk de menukaart hier
mei Wijnmaand bij restaurant Vier seizoenen
 
 
bekijk het hier op de site
Joheco zorgt dat jouw data veilig is
Is jouw data wel goed beveiligd? Welk type back-up past het best bij jouw organisatie? Wat doe je bij een ramp of virusuitbraak? De meeste organisaties hebben een data back-up op een disk of tape staan. Aan het einde van de week neem je je disk of tape waar jouw data op staat mee naar huis. Dat is relatief goedkoop en veilig. Maar er zitten ook nadelen aan deze methode: de back-up- en hersteltijden van tape zijn langzamer dan die van andere opties. Harddisks zijn sneller, maar die kun je weer moeilijker mee naar huis nemen.  Laat je voorlichten door de professionals van Joheco, dan is het goed!
 
bekijk de site van Joheco voor meer info
Wij hebben een kandidaat voor u

Wilt u graag diversiteit in uw organisatie vergroten, maar heeft u moeite dit concreet te maken? Bezig met Social Return maar weet u niet waar te beginnen? Iets betekenen voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt maar nog geen idee hoe? Emma at Work gaat u helpen! Emma at WorkOntstaan vanuit het Emma Kinderziekenhuis/AMC en met ruim 10 jaar ervaring is Emma at Work expert op het gebied van arbeidsbemiddeling voor jongeren met een chronische fysieke aandoening. Wij zijn uw partner in sociaal maatschappelijk verantwoord ondernemen, van matching tot coaching en begeleiding


meer info info@emma-at-work.nl

 
lees meer
Feestelijk 25ste editie TAKE OFF Music Event

De naam is aardig ingeburgerd en de variatie in programmering oogst waardering. Dat het Haarlemmermeerse indoor-festival in Het Cultuurgebouw in Hoofddorp op 24, 25 en 26 mei werkelijk voor iedereen is blijkt wel uit het programma, en bovendien uit de aanmelding van twee echte Haarlemmermeerse schoolbands! Ook het regionaal en het aanstormend talent van de conservatoria van Haarlem en Amsterdam liegt er niet om. Naast de Corendon International Big Band Competition op zaterdag zijn er voortreffelijke topconcerten, alle andere concerten - in een caleidoscoop aan genres - zijn gratis toegankelijk, er zijn openbare masterclasses, sessions en een oecumenische jazzdienst tot slot. Zeer gevarieerd programma.....

bekijk hier de laatste nieuwsbrief

 
lees veel meer over het waanzinnig mooie programma
Taxi, Bus, minibus of touringcar huren; Brouwer's tours

Bent u op zoek naar veilig en voordelig groepsvervoer? Dan bent u bij Brouwer Tours aan het juiste adres. Het familiebedrijf bestaat al meer dan 90 jaar, jaren waarin zij zich hebben ontwikkeld tot een begrip in de regio Duin- en Bollenstreek. Zij zijn uw betrouwbare partner in kwalitatief personenvervoer, met een zeer omvangrijk wagenpark. Een bus huren met gediplomeerd chauffeur, dat doet u snel en eenvoudig bij Brouwer Tours. Van standaard luxe touringcar tot zeer luxueuze VIP-uitvoering, van een prachtige dubbeldekker tot een of meerdere minibusjes. Uw wens is bepalend voor het aanbod en de prijs. Wat u ook kiest, bij Brouwer Tours zit u altijd goed. 

 
naar de site
In juni gaan wij weer varen. Vaar je mee?

Varen met ondernemers met een prachtig sloep van Olympia Charters.
Bij redelijk mooi weer vaart MeerBusiness met relaties in een prachtig sloep van Olympia Charters in Warmond. Wij varen meestal richting Leiden of op de wateren rondom zoals Kaag, Jopke etc. De spelregels zijn simpel; als wij u uitnodigen voor een middag varen is dat helemaal gratis voor leden van MeerBusiness Duin & Bollenstreek. Maar wilt u dat wij uw relaties een mooie en gezellige middag bezorgen, vraag dan naar de voorwaarden via frans@meerbusiness of bel 06-53633364. Wim en Frans varen graag voor u en de verzorging is altijd in goede handen met hapjes en drankjes van Carla Kruyt. 
Wees net zo wijs als MeerBusiness, koop zelf geen sloep en vermijd dure ligkosten. Gewoon huren bij Olympia Charters, dat is wijs en spotgoedkoop en spaart u werk.

Natuurlijk altijd een lekker wijntje aan boord

 
Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
MeerBusiness de regionale netwerk- en businessgenerator! MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers.
MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek.
Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2019, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-U heeft persoonlijk toegang tot de jaarlijkse MeerBusiness Netwerkparty (gezamenlijk met MeerBusiness Haarlemmermeer en Schiphol)
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief
Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 1 juli 2020) mail naar Frans@meerbusiness.nl  
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
21-05-2019 Business club Tespelduyn bedrijvencompetitie golf
21-05-2019 Haarlemmemermeersche golfclub bedrijvencompetitie
22-05-2019 bezoek aan het unieke woningbouwproject Van der Hulst Bouwbedrijf
22-05-2019 Hillegomse Ondernemersborrel in Villa Flora
30-05-2019 Hemelvaartsdag
08-06-2019 onthulling Beatlesmonument van Nispenpark Hillegom
11-06-2019 Haarlemmemermeersche golfclub bedrijvencompetitie
12-06-2019 Ontbijtbijeenkomst Huys Dever in Lisse voor ondernemers
12-06-2019 Varen met ondernemers met een sloep van Olympia Charters
15-06-2019 activiteiten Vaderdag
18-06-2019 MeerBusiness gaat op bezoek bij FST Flight Incentives
19-06-2019 Varen met ondernemers met een sloep van Olympia Charters
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Colijnlaan 15 
2181 XJ Hillegom
+31 252 52 34 69
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen