Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2019 
In deze nieuwsbrief:
 • woensdag 22 mei bezoek uniek nieuwbouwproject
 • Save the date 3 september "dit mag u niet missen"
 • MeerBusiness bezoekt tunnelboor Rijnlandroute
 • Dwarsdrijverfestival ; gezellig en met een heerlijk biertje
 • zondag 19 mei Wijnproeverij Yes!
 • woensdag 22 mei Hillegomse Ondernemersborrel in Villa Flora
 • In juni gaan wij weer varen. Vaar je mee?
 • Jeu de Boules Hillegom Wie helpt ze de winter door????
 • Kom op 17 mei naar de veiling van SV Hillegom
 • VVD boer en Europarlementariër Jan Huitema komt naar de Bollenstreek
 • Hoe een bollenschuur is omgetoverd in een prachtige woning
 • Feestelijk 25ste editie TAKE OFF Music Event
 • 11C ideas wint prijs met beste promotionele producten
 • Taxi, Bus, minibus of touringcar huren; Brouwer's tours
 • Space Expo viert 28 juni 50 jaar maanlanding
 • een snelle vraag aan Jonas Föllmi
 • Bloemsierkunst Jaap de Groot gaat nog steeds voor duurzaam
 • Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
 • Privacy, contact en disclaimer
woensdag 22 mei bezoek uniek nieuwbouwproject

bezoek aan het unieke woningbouwproject Van der Hulst Bouwbedrijf
MeerBusiness en Van der Hulst bouwbedrijf nodigen u uit voor een bezoek aan het unieke woningbouwproject van 33 zogenaamde  Plus-op-de-Meter woningen, die momenteel verrijzen in de nieuwe wijk Hooghkamer in Voorhout. Met dit project zet Van der Hulst weer een grote stap vooruit op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Dit is het eerste project waarbij smart homes in een smart grid worden gerealiseerd. Dit is het eerste totaalconcept voor duurzame, comfortabele woningen die energie opwekken. Wonen zonder energierekening was daarbij het uitgangspunt.  
Locatie De wals, Hooghkamer Voorhout
Datum 22 mei 2019
Inloop vanaf 14.45 uur 
Aanvang      15.00 uur. 
Einde           16.00 uur

 
direct aanmelden (leden en members hebben voorrang)
Save the date 3 september "dit mag u niet missen"
Binnenkort organiseert een aantal enthousiaste ondernemers Business & Bites Bollenstreek, een nieuw netwerkevenement voor de hele regio. Dit vindt plaats op dinsdag 3 september 2019 in de tuinen van ’t Huys Dever in Lisse. Samenkomen, ontmoeten en netwerken op een unieke locatie zijn de kernwoorden voor Business & Bites Bollenstreek. Uiteraard met complete verzorging en entertainment. Het doel van Business & Bites Bollenstreek is om ondernemers en managers uit onze regio na de zomer samen te brengen voor een unieke netwerkgelegenheid. Om dit mogelijk te maken, nodigen wij alle ondernemersverenigingen uit de regio uit om zich als deelnemende vereniging aan te sluiten. Op deze manier biedt u uw leden een bijzonder event aan om te bezoeken en kennis te laten maken met andere ondernemers en managers in de regio. Gezamenlijk kunnen wij voor nog meer samenwerking in de Duin & Bollenstreek zorgen! Wij vertrouwen daarom op uw enthousiaste reactie. Blokkeert u 3 september alvast in uw agenda? Wij zullen u spoedig meer informatie geven over de details en de (all-in) kosten per bezoeker. Business & Bites Bollenstreek vindt plaats op dinsdag 3 september van 17:00 tot 20:00 uur in de tuinen van ’t Huys Dever in Lisse. Graag tot dan! 

 
meer info over sponsoring van dit event
MeerBusiness bezoekt tunnelboor Rijnlandroute

De N434 is een nieuwe oost-westverbinding tussen de A4 en de A44 bij Leiden. De weg bestaat uit een ca 2,5 km lange tunnel en een verdiepte ligging. De boor; met een diameter van 11 meter en een lengte van 100 meter gaat binnenkort aan de graafwerkzaamheden beginnen. MeerBusiness bezocht de  boorlocatie en informatiecentrum en kreeg informatie uit de eerste hand.

Meer informatie over de nieuwe weg en de aangrenzende projecten, klik hier voor de actuele informatie.

 
bekijk hier de foto's
Dwarsdrijverfestival ; gezellig en met een heerlijk biertje
 
 
meer informatie
zondag 19 mei Wijnproeverij Yes!

Hij staat weer gepland. De gezelligste wijnproeverij van Lisse en omgeving in de tuin van Restaurant de Vier Seizoenen! Dat betekent genieten, gezelligheid en ontdekken wat jouw favoriete smaak is. Proef 40 smaakvolle wijnen. 
Op zondag 19 mei kun je maar liefst 40 smaakvolle wijnen proeven. Natuurlijk presenteren we je deze middag ook onze nieuwe collectie wijnen van onze recent ontdekte Franse wijnhuizen! 

 
lees meer
woensdag 22 mei Hillegomse Ondernemersborrel in Villa Flora

De Hillegomse Ondernemersborrel (ook voor niet Hillegomse bedrijven) wordt elke vierde woensdag van de maand georganiseerd door InitiatiefRijk Hillegom en Koopcentrum Hillegom in samenwerking met MeerBusiness Duin & Bollenstreek en Hotel Villa Flora. De Ondernemersborrel start vanaf 17:00 uur en er is gelegenheid om deel te nemen aan het buffet. Met Villa Flora zijn afspraken gemaakt waarbij maandelijks een smaakvol buffet voor slechts € 10,50 zal worden gepresenteerd. Nieuwe deelnemers en leden worden in de gelegenheid gesteld zich voor te stellen en bestaande deelnemers/leden krijgen de gelegenheid hun zakelijke interessante nieuwsfeiten met de aanwezigen te delen. 

 
lees meer
In juni gaan wij weer varen. Vaar je mee?

Varen met ondernemers met een prachtig sloep van Olympia Charters.
Bij redelijk mooi weer vaart MeerBusiness met relaties in een prachtig sloep van Olympia Charters in Warmond. Wij varen meestal richting Leiden of op de wateren rondom zoals Kaag, Jopke etc. De spelregels zijn simpel; als wij u uitnodigen voor een middag varen is dat helemaal gratis voor leden van MeerBusiness Duin & Bollenstreek. Maar wilt u dat wij uw relaties een mooie en gezellige middag bezorgen, vraag dan naar de voorwaarden via frans@meerbusiness of bel 06-53633364. Wim en Frans varen graag voor u en de verzorging is altijd in goede handen met hapjes en drankjes van Carla Kruyt. 
Wees net zo wijs als MeerBusiness, koop zelf geen sloep en vermijd dure ligkosten. Gewoon huren bij Olympia Charters, dat is wijs en spotgoedkoop en spaart u werk.

Natuurlijk altijd een lekker wijntje aan boord

 
Jeu de Boules Hillegom Wie helpt ze de winter door????
Na 10 jaar met veel plezier gebruik te hebben gemaakt van een gebouw van Stek is de huur van dit pand per 1 april 2019 opgezegd. Met de gemeente is Jeu de Boules Hillegom intussen in gesprek over een nieuw te bouwen overdekte hal om ook in de winter aan hoofdzakelijk de oudere Hillegommer de kans te bieden om hun sport ook s’winters te kunnen beoefenen. Van 1 april tot aan 1 oktober wordt er gespeeld op onze prachtige buitenlocatie op de Zanderij achter het gebouw van Solution. Vóór dat de plannen voor een nieuw te bouwen binnen locatie zijn gerealiseerd zal er zeker 2 jaar overheen gaan. Dus zoeken zij voor 2 winters vanaf ongeveer 1 oktober tot aan 30 maart een tijdelijk onderkomen. Kunt u helpen???  
 
lees meer
Kom op 17 mei naar de veiling van SV Hillegom

Op vrijdag 17 mei a.s. organiseert de sponsorcommissie van SV Hillegom een grote veiling en een bijzonder gezellige avond waarvan de opbrengst bestemd is voor de clubkas van SV Hillegom.  Heeft u interesse deze avond bij te wonen? Koop dan een toegangskaart voor een geheel verzorgde avond! Er zijn slechts een klein aantal kaarten beschikbaar dus wees er snel bij. 
Informatie bij de sponsorcommissie: svhillegom@gmail.com  

 
lees meer in de agenda en bekijk alle veilingstukken
VVD boer en Europarlementariër Jan Huitema komt naar de Bollenstreek
Voor de Europese verkiezingen organiseert VVD duin- en bollenstreek een avond voor nr. 2 op de lijst voor de VVD, Jan Huitema. Bent u nieuwsgierig geworden, wilt u meer weten van deze actieve boer en heeft u vragen aan hem? Kom dan op 15 mei om 20.00uur naar manege Hillegom Amperestraat 8d te Hillegom 
 
lees meer
Hoe een bollenschuur is omgetoverd in een prachtige woning

Mady en Tom van der Riet kochten enkele jaren geleden een van de lofts van de bollenschuur van Koninklijke van Zanten in Hillegom. Mady maakte van de bollenschuur een prachtig onderkomen waar het fantastisch vertoeven is. Zij zette uiteindelijk haar carrière als jurist aan de kant en gaat aan de slag als woning- en bedrijfsstyliste. Zij biedt verschillende mogelijkheden om jou te helpen je droomhuis te maken. Of het nu een kort, basis advies is óf een complete metamorfose van je woning, inclusief uitvoering en afstyling; zij helpt je graag verder.

Ga je verhuizen of verbouwen en wil je je gehele woning of kantoor goed aanpakken? En ben je daarbij op zoek naar verrassend interieuradvies? Mady komt je graag helpen. Hoe werkt het interieuradvies? 

 
lees verder en bekijk de VT -video
Feestelijk 25ste editie TAKE OFF Music Event

De naam is aardig ingeburgerd en de variatie in programmering oogst waardering. Dat het Haarlemmermeerse indoor-festival in Het Cultuurgebouw in Hoofddorp op 24, 25 en 26 mei werkelijk voor iedereen is blijkt wel uit het programma, en bovendien uit de aanmelding van twee echte Haarlemmermeerse schoolbands! Ook het regionaal en het aanstormend talent van de conservatoria van Haarlem en Amsterdam liegt er niet om. Naast de Corendon International Big Band Competition op zaterdag zijn er voortreffelijke topconcerten, alle andere concerten - in een caleidoscoop aan genres - zijn gratis toegankelijk, er zijn openbare masterclasses, sessions en een oecumenische jazzdienst tot slot. Zeer gevarieerd programma.....

bekijk hier de laatste nieuwsbrief

 
lees veel meer over het waanzinnig mooie programma
11C ideas wint prijs met beste promotionele producten

Elk jaar worden op de vakbeurs PromZ.live (die 7 en 8 mei jl plaatsvond in De Kromhouthal in Amsterdam) een aantal promotionele producten uitgeroepen tot de beste producten van dat jaar. De PromZ Promotional Product Awards worden elk jaar toegekend in een aantal categorieën door een vakjury en een publieksjury. De categorie duurzaam, dé trend van 2019, was dit jaar nieuw. 

 
lees meer
Taxi, Bus, minibus of touringcar huren; Brouwer's tours

Bent u op zoek naar veilig en voordelig groepsvervoer? Dan bent u bij Brouwer Tours aan het juiste adres. Het familiebedrijf bestaat al meer dan 90 jaar, jaren waarin zij zich hebben ontwikkeld tot een begrip in de regio Duin- en Bollenstreek. Zij zijn uw betrouwbare partner in kwalitatief personenvervoer, met een zeer omvangrijk wagenpark. Een bus huren met gediplomeerd chauffeur, dat doet u snel en eenvoudig bij Brouwer Tours. Van standaard luxe touringcar tot zeer luxueuze VIP-uitvoering, van een prachtige dubbeldekker tot een of meerdere minibusjes. Uw wens is bepalend voor het aanbod en de prijs. Wat u ook kiest, bij Brouwer Tours zit u altijd goed. 

 
naar de site
Space Expo viert 28 juni 50 jaar maanlanding

Dit jaar is het precies 50 jaar geleden dat de hele wereld aan de buis zat gekluisterd toen de eerste mens, Neil Armstrong, op 20 juli 1969 de eerste stappen op de maan zette. Op 28 juni 2019 organiseert Space Expo daarom het evenement ‘Space Connect’, een feestelijke netwerk bijeenkomst die in het teken staat van 50 jaar maanlanding. Astronaut André Kuipers geeft tijdens dit spectaculaire event een exclusieve presentatie over reizen naar de maan.   Het ‘Afterwork-Event in Space’ start om 17.00 uur en eindigt om 20.00 uur. De kosten bedragen voor ‘early birds’ 45 euro per persoon. 

 
lees verder
een snelle vraag aan Jonas Föllmi

Hoe worden we fitter en gezonder. Lees hier het antwoord

Jonas: Ben je het niet zat na de zoveelste expeditie? 

 
bekijk de antwoorden
Bloemsierkunst Jaap de Groot gaat nog steeds voor duurzaam

Het kan nog net voor moederdag. Alleen bloemen die aan de strenge Europese wettelijke eisen voor biologische teelt voldoen, mogen ‘biologisch’ heten en dragen het EKO-keurmerk. Bij Jaap de Groot kunt u terecht voor eerlijke bloemen tegen een eerlijke prijs. Samen op weg naar een beter milieu!     Vraag gerust naar de MeerBusiness aanbieding.

 
naar de site van Jaap de Groot
Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
MeerBusiness de regionale netwerk- en businessgenerator! MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers.
MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek.
Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2019, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-U heeft persoonlijk toegang tot de jaarlijkse MeerBusiness Netwerkparty (gezamenlijk met MeerBusiness Haarlemmermeer en Schiphol)
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief
Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 1 juni 2020) mail naar Frans@meerbusiness.nl  
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
11-05-2019 activiteiten Moederdag in de Bollenstreek
14-05-2019 15e MeerBusiness Open Golftoernooi
18-05-2019 Dwarsdrijver festival gesponsord door MeerBusiness Duin & Bollenstreek
19-05-2019 Kom naar de Wijnproeverij op zondag 19 mei Yes!
21-05-2019 Business club Tespelduyn bedrijvencompetitie golf
21-05-2019 Haarlemmemermeersche golfclub bedrijvencompetitie
22-05-2019 Hillegomse Ondernemersborrel in Villa Flora
22-05-2019 bezoek aan het unieke woningbouwproject Van der Hulst Bouwbedrijf
30-05-2019 Hemelvaartsdag
08-06-2019 onthulling Beatlesmonument van Nispenpark Hillegom
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Colijnlaan 15 
2181 XJ Hillegom
+31 252 52 34 69
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen