Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2019 
In deze nieuwsbrief:
 • MeerBusiness bekijkt de RijnRoute, gaat u mee?
 • In juni gaan wij weer varen. Vaar je mee?
 • Feestelijk 25ste editie TAKE OFF Music Event Datum
 • 17 mei spectaculaire veiling bij SV Hillegom
 • zondag 19 mei Wijnproeverij Yes!
 • Ook Zuidholland stemt op Lisanne toch?
 • Jonas Föllmi daagt je uit je grenzen te verleggen
 • Zet hem op die br.... ehh plu van 11Cideas
 • Switch Safety Care verder met WeAreMany en Ilio reclame
 • Op reis met Mariska Stutterheim
 • Programma van het 25ste TAKE OFF Music Event 2019 bekend
 • Fit20 “Powerlunches” en speciaal aanbod voor MeerBusiness-leden bij fit20
 • swingend netwerkevent van Businessclub Liemeer op donderdag 9 mei
 • Feest bij Haarlemmermeersche Golfclub; Bolstra-baan gaat 1 mei open!
 • weg uit de Bollenstreek en naar de kop van Noord Holland?
 • Space Expo viert 50 jaar maanlanding
 • De jury van de Duurzaamheidsprijs bezoekt in de komende weken 8 bedrijven
 • Filmladder van mei geeft mooie films
 • Altijd leuk als een MeerBusiness relatie een vette 8 krijgt
 • MeerBusiness heeft de komende maanden leuke events, dus...
 • Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
 • Privacy, contact en disclaimer

MeerBusiness bekijkt de RijnRoute, gaat u mee?

Tussen de A44 bij Leiden en de A4 bij Voorschoten komt een nieuwe provinciale weg, de N434 ook bekend als de RijnlandRoute. Dit is een nieuwe wegverbinding van Katwijk, via de A44, naar de A4 bij Leiden. Aan de westzijde van het spoortraject Leiden – Den Haag gaat de verdiepte N434 een boortunnel in. De tunnel wordt circa 2.500 meter lang en ligt maximaal 20 meter diep. De tunnel gaat onder Voorschoten en De Vliet door. In de Oostvlietpolder komt de N434 weer de tunnel uit (tot op maaiveldhoogte) om vervolgens, met een nieuw knooppunt, aan te sluiten op de A4.

Op woensdag 8 mei a.s. brengt MeerBusiness Duin en Bollenstreek op uitnodiging van de Provincie Zuid-Holland een bezoek aan het bezoekerscentrum en de locatie van de boorinstallatie met een boordiameter van 11 meter. Wij nodigen MeerBusiness leden uit hierbij aanwezig te zijn en uitleg over een van de grootste infrastructuur  projecten in de regio te krijgen.Een impressie van het project ziet u op deze Link 

Programma 8 mei a.s.
13.45 uur ontvangst.
14.00 uur aanvang programma-Toelichting op alles wat in het informatiecentrum te zien is.-Bezoek aan het uitkijkpunt bij de startschacht en tijd om rond te kijken en vragen te stellen. 15.30 uur Einde programma.
Locatie: U vindt het informatiecentrum in de Oostvlietpolder nabij Voorschoten in recreatiegebied Vlietland aan de Rietpolderweg.De route naar het informatiecentrum is met witte bordjes aangegeven. Aanmelden  wim@meerbusiness.nl  Bij overinschrijving hebben MeerBusiness partners voorrang.

 
meer informatie over de RijnlandRoute
In juni gaan wij weer varen. Vaar je mee?

Varen met ondernemers met een prachtig sloep van Olympia Charters.
Bij redelijk mooi weer vaart MeerBusiness met relaties in een prachtig sloep van Olympia Charters in Warmond. Wij varen meestal richting Leiden of op de wateren rondom zoals Kaag, Jopke etc. De spelregels zijn simpel; als wij u uitnodigen voor een middag varen is dat helemaal gratis voor leden van MeerBusiness Duin & Bollenstreek. Maar wilt u dat wij uw relaties een mooie en gezellige middag bezorgen, vraag dan naar de voorwaarden via frans@meerbusiness of bel 06-53633364. Wim en Frans varen graag voor u en de verzorging is altijd in goede handen met hapjes en drankjes van Carla Kruyt. 
Wees net zo wijs als MeerBusiness, koop zelf geen sloep en vermijd dure ligkosten. Gewoon huren bij Olympia Charters, dat is wijs en spotgoedkoop en spaart u werk.

Natuurlijk altijd een lekker wijntje aan boord

 
Feestelijk 25ste editie TAKE OFF Music Event Datum

De naam is aardig ingeburgerd en de variatie in programmering oogst waardering. Dat het Haarlemmermeerse indoor-festival in Het Cultuurgebouw in Hoofddorp op 24, 25 en 26 mei werkelijk voor iedereen is blijkt wel uit het programma, en bovendien uit de aanmelding van twee echte Haarlemmermeerse schoolbands!

lees verder in deze nieuwsbrief. Misschien wint u de VIP kaarten wel

 
lees meer
17 mei spectaculaire veiling bij SV Hillegom

Ondernemers van de Bollenstreek en ver daarbuiten, op vrijdag 17 mei organiseert SV Hillegom een spectaculaire en supergezellige veilingavond.  Momenteel is de veilingcommissie druk in de weer met de voorbereidingen en organisatie. In dit kader maken wij u erop attent dat nog twee unieke hoofdsponsorschappen voor de veilingavond beschikbaar zijn ter waarde van Euro 1.000,-. Uw bedrijfsnaam zal dan kenbaar worden gemaakt in uitingen tijdens de veilingavond, toegangskaarten en het veilingboekje. Momenteel zijn we ook nog bezig om veilingkavels te verzamelen. Laat het ons weten wanneer u ook nog een kavel ter beschikking wil stellen. Mocht u interesse hebben dan graag zo spoedig mogelijk contact opnemen met GertJan van der Put 06-5436 0960

 
lees meer
zondag 19 mei Wijnproeverij Yes!

Hij staat weer gepland. De gezelligste wijnproeverij van Lisse en omgeving in de tuin van Restaurant de Vier Seizoenen! Dat betekent genieten, gezelligheid en ontdekken wat jouw favoriete smaak is. Proef 40 smaakvolle wijnen. 
Op zondag 19 mei kun je maar liefst 40 smaakvolle wijnen proeven. Natuurlijk presenteren we je deze middag ook onze nieuwe collectie wijnen van onze recent ontdekte Franse wijnhuizen! 

 
lees meer
Ook Zuidholland stemt op Lisanne toch?

Ik ben Lisanne, 25 jaar. En ik ben een van de finalisten van de Miss beauty of Noord-Holland verkiezingen. 12 mei 2019 is de grote finale. Om te kunnen winnen heb ik ook stemmen nodig. Uiteraard zou ik het erg leuk vinden als de mensen van Meerbusiness Duin en Bollenstreek op mij gaan stemmen.   Dit kan door “Poll Noordholland Lisanne” te sms’en naar 3010  (1,10 per keer)  Alvast heel veel dank!   Lisanne  

 
Jonas Föllmi daagt je uit je grenzen te verleggen

Overwin jezelf, leer te pieken en dalen te overwinnen en je wordt een sterkere ondernemer/professional en mens. Voor je het weet sta je bovenop die berg. Hijgend, zwetend maar met opgeheven hoofd. Voldaan kijk je uit over een prachtig landschap vanuit de berghut. Met welk persoonlijk doel wil jij de bergen in? Wat wil je bereiken?  Lees meer en laat je uitdagen.

 
lees de hele uitdaging
Zet hem op die br.... ehh plu van 11Cideas

Barry van Eeden eigenaar van 11C Ideas leverde voor de golfende MeerBusiness directeuren Wim en Frans deze fraaie en sterke golfparaplu. Natuurlijk met het logo van MeerBusiness fraai op de plu. Je zou bijna denken;" laat de regen maar komen". Ook interesse voor een van de vele promotie- of relatie-geschenken. Kijk snel op de site en laat je verrassen door de concurrerende prijzen.

 
direct naar de site van 11Cideas.com
Switch Safety Care verder met WeAreMany en Ilio reclame

Daan Hutton van Switch Safety Care bundelt kracht en sluit zich per 1 mei a.s. aan bij WeAreMany & Ilioreclame het gerenommeerde reclame en sign bedrijf van Dennis Iliohan en Daniel Duindam. Alles onder één dak, Uw volledige reclamecampagne, maar ook bedrijfskleding, werkschoenen, PBM's tot reclameborden, vlaggen, gevelreclame, autobelettering en car-wrapping. Media juni zal Daan zijn intrek nemen bij WeareMany & Ilio reclame. Qua straatnaam,  Satellietbaan Hillegom verandert er niets, het huisnummer verandert van 20 naar 18. De diensten en service blijven als vanzelf uitstekend, maar dankzij de samenwerking nóg beter en nóg meer mogelijkheden.

 
naar de site van Ilio reclame
Op reis met Mariska Stutterheim

De maandelijkse nieuwsbrief van Mariska is voor ieder wat wils, de avonturier komt aan zijn trekken, de riviercruise is wellicht interessant voor Joop.

Zuid-Afrika blijft een van Mariska's lievelingsbestemmingen maar toch ook een trektocht door het noorden, best spannend om te doen. Een paar tips.
Polen - dichterbij dan u denkt! Polen verdient het om ontdekt te worden! 
Luxe Donaucruises. Door het hart van Europa. Aan boord van uw 5-sterren luxe hotelschip. Of wat denk je van: Mauritius: een tropisch paradijs
Stuur ons naar bruisend stadsleven of  Tussenstop Abu Dhabi

Waarom niet een keer naar Aruba? Of wat moet ik doen een kortlopende of doorlopende reisverzekering? Wil je zelf ook een nieuwsbrief ontvangen. Vraag hem aan via frans@meerbusiness.nl o.v.v. reizen met Mariska  Met een persoonlijke groet van Reisadviseur Mariska Stutterheim. Staat je koffer al klaar? 

 
lees meer
Programma van het 25ste TAKE OFF Music Event 2019 bekend

Het TAKE OFF Music Event kent een meer bescheiden opzet dan voorheen, maar is met 568 muzikanten, 49 live bands, 82 concertsets 2 openbare masterclasses een groots muziekevenement. Drie topconcerten zijn een concert van de Metropole Orkest Big Band o.l.v. Miho Hazama met gastzangeres China Moses (dochter van Dee Dee Bridgewater), een concert van Meer Jazz Prijs winnares 2019 Fay Claassen met haar quartet en de Muddy Waters Tribute Band. Alleen voor het concert van de Metropole Big band met China Moses en Fay Claassen moet een kaart worden betaald. Bestel hier  De overige 47 bands zijn gratis te beluisteren. Focus op Big Band Jazz
Een uniek onderdeel van het evenement is de 23e editie van de Corendon International Big Band Competition op zaterdag 25 mei met dit keer vijftien jongeren- en special talent bigbands uit zes landen. Bands uit Slovenië, Italië, Engeland, Letland, Duitsland en Nederland nemen deel aan dit ambitieuze concours dat tot de beste van Europa wordt gerekend. Maar liefst 21 bigband concerten zijn gratis te bezoeken. 

Maak kans op 2 VIP kaarten voor de vrijdagopening. 
Mail naar frans@meerbusiness.nl

 
Lees het hele programma hier
Fit20 “Powerlunches” en speciaal aanbod voor MeerBusiness-leden bij fit20

fit20 is pas  drie maanden open in Hillegom en al veel mensen hebben de weg naar de Kwekerij, waar de studio gevestigd is, gevonden. fit20 is een innovatieve en unieke fitness methode voor mensen van 30 tot 90+ jaar, die heel goed past bij MeerBusiness. Doorgaans wordt fitness gezien als ‘jezelf een paar uur per week in het zweet werken’. fit20 laat zien dat het ook anders kan, namelijk in maar 20 minuten per week, op afspraak en onder begeleiding van een personal trainer. Je transpireert niet of nauwelijks omdat je de oefening in slow motion uitvoert en in een koele ruimte traint. Omkleden is daarom niet nodig. En zodoende goed in te plannen voorafgaand, tijdens of na de werkdag. Wekelijks trainen al ruim 15.000 mensen volgens de fit20 methode.    

 
lees meer
swingend netwerkevent van Businessclub Liemeer op donderdag 9 mei

Heb jij zin om je zakelijke netwerk uit te breiden of je contacten beter te leren kennen? Bezoek dit swingend netwerkevent van Businessclub Liemeer op donderdag 9 mei. De Driving Range zal worden omgetoverd tot een golflounge met muziek, golfgames, tips van de pro’s en uiteraard hapjes & drankjes. 
Let’s meet, play golfgames & ENJOY   
Programma ·        
19:30 Ontvangst ·        
19:40 Netwerken, muziek en golfgames Longest Drive, Straightest Drive én Beat the Pro inclusief Trackman ·        
20:45 Afsluiting met prijsuitreiking ·        
21:00 Einde 

Aanmelden kan via bijgaande link: https://www.businessclubliemeer.nl/evenementen/netwerkbijeenkomst-businessclub-liemeer/   
Locatie Driving Range Golf & Countryclub Liemeer Golfpad 1 te Nieuwveen 

 
Feest bij Haarlemmermeersche Golfclub; Bolstra-baan gaat 1 mei open!

Eindelijk is het zover, op woensdag 1 mei gaat de Bolstra-baan weer open! En wat zijn ze trots op deze compleet vernieuwde en verlichte par 3 baan. De afgelopen weken heeft de baan goed gedaan. Hij ligt er werkelijk prachtig bij. Wat eveneens nieuw is, is dat ook voor de Bolstra starttijden moeten worden gereserveerd. Dit kan net zoals bij de wedstrijdbanen, 14 dagen van te voren. Online, telefonisch, aan de balie of via de Telezuil in de hal. Bij voldoende belangstelling (dus mail maar ff) gaan wij met MeerBusiness op de mooie nieuwe verlichte baan spelen. frans@meerbusiness.nl

 
weg uit de Bollenstreek en naar de kop van Noord Holland?

Dan weet MeerBusiness een prachtig huis voor u te vinden.
MeerBusiness vond een prachtige woning voor hen die de Bollenstreek moeten verlaten en hun geluk in de kop van Noord Holland willen zoeken.

Majoraan 26 in HOOGKARSPEL

Gelegen in één van de meest geliefde straten van Hoogkarspel treft u deze robuuste en volledig uitgebouwde 2/1 kapwoning op 372 m² eigen grond. De woning heeft aan de voorzijde een speelse erker en aan de achterzijde een diepe uitbouw en een aangebouwde tuinkamer. De achtertuin is heerlijk ruim van opzet, grenst aan een waterpartij en is gesitueerd op het zonnige zuidwesten. Via de schuifpui heeft u toegang tot de tuin. Hier kunt u tot ‘s avonds laat genieten van de zon. 
Ook kunt u heerlijk een hengeltje uitgooien op uw vlonderterras aan het water. 

 

 
download hier de brochure
Space Expo viert 50 jaar maanlanding

Dit jaar is het precies 50 jaar geleden dat de hele wereld aan de buis zat gekluisterd toen de eerste mens, Neil Armstrong, op 20 juli 1969 de eerste stappen op de maan zette. Op 28 juni 2019 organiseert Space Expo daarom het evenement ‘Space Connect’, een feestelijke netwerk bijeenkomst die in het teken staat van 50 jaar maanlanding. Astronaut André Kuipers geeft tijdens dit spectaculaire event een exclusieve presentatie over reizen naar de maan.   

 
lees meer
De jury van de Duurzaamheidsprijs bezoekt in de komende weken 8 bedrijven

Alleen Hillegom is uit de race
De jury van de Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek bezoekt in de komende weken acht bedrijven als kanshebbers voor de Finale op 10 oktober. Op 12 juni maken zij bekend welke vier bedrijven overblijven als Finalisten. Op de Voorronde-avond in Hillegom koos de jury het tweede viertal van genomineerden uit: Ruud Glas (Glas Groenvoorzieningen, Noordwijkerhout), Loek van Noort (Van Kesteren schilders, Voorhout), Bram van Schijndel (Pure Value, Noordwijk) en Jolijn Koopmans (Lemon Hill, Lisse).“Opnieuw een gevarieerde serie presentaties, waar wij met plezier een keuze uit hebben gemaakt,” volgens Anke Schüttemeyer van de jury, “Nu begint voor ons het rondje Duin- & Bollenstreek om alle acht genomineerde ondernemers nader aan de tand te voelen. Bij de bezoeken nemen wij uitgebreid de tijd om flink door te vragen. Maar het geeft ons ook de gelegenheid eens goed te kijken naar de bedrijfsvoering.” Van alle jurybezoeken verschijnt op de website van de Duurzaamheidsprijs een impressie. “En op 12 juni maken wij bekend welke vier bedrijven doorgaan naar de Finale.”

 
lees meer
Filmladder van mei geeft mooie films
Baantjer, Dumbo 3D, Geheim agent Marnie. Er draaien weer leuke en spannende films in theater de Muze in Noordwijk. 
 
bekijk hier de filmladder van de Muze
Altijd leuk als een MeerBusiness relatie een vette 8 krijgt

Gewoon omdat het beste Italiaanse restaurant in de regio is.

MeerBusiness kan dit restaurant van harte aanbevelen en vergeet niet uw VIP card te tonen, dat levert een heerlijk glas Prosecco op.

 
naar de site
MeerBusiness heeft de komende maanden leuke events, dus...
zorg dat je MeerBusiness member bent. Wat te denken van een bedrijfsbezoek in een van de modernste bouwprojecten. Of op bezoek bij een flight simulator of een workshop Chocolade of een mini seminar samen met de Kamer van Koophandel. Ons advies is gewoon lid worden. Doen en wedden dat je het binnen een kwartaal hebt terugverdiend...….
 
Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
MeerBusiness de regionale netwerk- en businessgenerator! MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers.
MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek.
Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2019, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-U heeft persoonlijk toegang tot de jaarlijkse MeerBusiness Netwerkparty (gezamenlijk met MeerBusiness Haarlemmermeer en Schiphol)
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief
Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 1 juni 2020) mail naar Frans@meerbusiness.nl  
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
07-05-2019 Koken met ondernemers ontdekt de Sardijnse keuken, doe mee!
08-05-2019 Ontbijtbijeenkomst Huys Dever in Lisse voor ondernemers
08-05-2019 Bedrijfsbezoek: Rijnlandroute
11-05-2019 activiteiten Moederdag in de Bollenstreek
14-05-2019 Haarlemmemermeersche golfclub bedrijvencompetitie
14-05-2019 15e MeerBusiness Open Golftoernooi
18-05-2019 Dwarsdrijver festival gesponsord door MeerBusiness Duin & Bollenstreek
19-05-2019 Kom naar de Wijnproeverij op zondag 19 mei Yes!
21-05-2019 Business club Tespelduyn bedrijvencompetitie golf
22-05-2019 Hillegomse Ondernemersborrel in Villa Flora
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Colijnlaan 15 
2181 XJ Hillegom
+31 252 52 34 69
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen