Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2019 
In deze nieuwsbrief:
 • Youngpwr winnaar Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek
 • Kom a.s. dinsdag netwerken op zijn Italiaans bij Da Fabio
 • a.s. woensdag netwerkborrel in Villa Flora Hillegom, kom ook eens langs
 • Save the date 11 april voor uitnodiging ontbijt tussen de Corso praalwagens
 • MeerBusiness bekijkt de RijnRoute, gaat u mee?
 • Kom eens bowlen in Lucky Bowling
 • Ondernemers halen € 220.000 op voor Adamas Inloophuis
 • Doe mee met de MeerBusiness Power lunch voor ondernemers bij Fit20 Hillegom
 • Eerste “Reuzen tulpenbol” in Lisse onthuld
 • Kom als VIP gast van 11c ideas.com naar Promz.live
 • Bandenwissel bij A-point het kan supersnel
 • Vier seizoenen bloemenmenu
 • Kom naar de Wijnproeverij op zondag 19 mei Yes!
 • 17 mei spectaculaire veiling bij SV Hillegom
 • Nunchaku do De Jong Sports in topvorm bij USC Amsterdam
 • Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
 • Privacy, contact en disclaimer
Youngpwr winnaar Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek

Wensdag 20 maart waren niet alleen de provinciale verkiezingen maar ook de Grand Finale van de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek en de uitreiking van de MeerBusiness Students Award voor leerlingen van het Fioretti college Hillegom. Ineen uitverkochte aula van Fioretti college Hillegom werd Suzan Schouten met haar bedrijf Young Pwr de grote winnaar van de avond. Youngpwr is een initiatief van jongeren in samenwerking met ervaren ondernemers. Samen hebben zij een passie: het verder brengen van jongeren in ondernemerschap. Het ontwikkelen van zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, communicatieve- en sociale vaardigheden leer je het beste door gewoon te doen. Daar gaan zij met Youngpwr voor zorgen.  Suzan werd door presentator Andy Houtkamp in het zonnetje gezet en gaf haar alle kans om te stralen. Jury voorzitter Dennis van der Voort van Kien organisatieadvies gaf in zijn juryrapportage aan dat Suzan op creatieve en succesvolle manier gestart is met haar bedrijf en in korte tijd haar bedrijf tot een succesvolle onderneming wist te brengen. 

foto Martine Goulmy

Alle foto's bekijken, klik hier

 
lees meer
Kom a.s. dinsdag netwerken op zijn Italiaans bij Da Fabio

Dinsdag 26 maart  a.s. kookt  het team van “da Fabio” een viergangen walking diner menu voor u en laat u kennis maken met de heerlijkste gerechten van Italië.  Chefkok/eigenaar Fabio werkt uitsluitend met verse huisgemaakte producten en dat is te proeven!  

Het wordt nog leuker als  reisadviseur Mariska Stutterheim  van de Travelclub Teijlingen vertelt over diverse reismogelijkheden naar het schitterende Italië.


En tenslotte wordt u tong gestreeld met de lekkerste wijnen van Register Vinoloog John Nederstigt van horeca-groothandel Nederwijnen. Hij  geeft een uitleg over de bijpassende proefglaasjes Italiaanse wijnen.  
Komt u ook leerzaam en smakelijk netwerken? Schrijf u dan in een meld u snel.

Kosten: € 29.50 voor relaties van MeerBusiness Aanvang: 18.45 uur en ontvangst met een glaasje Prosecco. Einde avond: circa 21.45 uur
Locatie:  Restaurant Da Fabio Heerenweg487 te Lisse   
nog even snel aanmelden
a.s. woensdag netwerkborrel in Villa Flora Hillegom, kom ook eens langs

De Hillegomse Ondernemersborrel elke 4e woensdag van de maand georganiseerd door InitiatiefRijk Hillegom en Koopcentrum Hillegom in samenwerking met MeerBusiness Duin & Bollenstreek en Hotel Villa Flora. 
DeOndernemersborrel is vanaf ca. 17:00 uur en er is gelegenheid om deel te nemen aan het buffet. Met Renate & Nick de Mon van Villa Flora zijn afspraken gemaakt waarbij maandelijks een smaakvol buffet voor slechts € 10,50 zal worden gepresenteerd. Drankmuntjes zijn 5 voor € 11,50.Voor haar leden neemt InitiatiefRijk Hillegom de kosten voor het buffet voor haar rekening. 


 
Save the date 11 april voor uitnodiging ontbijt tussen de Corso praalwagens

Donderdag 11 april a.s. van 8.00 tot 9.30 uur   
De locatie: hal van De Leeuw Flowerbulbs aan de Rijksstraatweg 52 2171 AM Sassenheim. De geur: heerlijke frisse bloemen. De catering:  een heerlijk ontbijt, een vers gekookt eitje, een gezond sapje en ondertussen kunt u genieten van de opbouw van de prachtige Corso praalwagens in de hal.  

Binnenkort meer informatie, maar zet de datum alvast in de agenda vast!!!!

 
binnenkort kunt u zich aanmelden

MeerBusiness bekijkt de RijnRoute, gaat u mee?

Tussen de A44 bij Leiden en de A4 bij Voorschoten komt een nieuwe provinciale weg, de N434 ook bekend als de RijnlandRoute.Dit is een nieuwe wegverbinding van Katwijk, via de A44, naar de A4 bij Leiden. Aan de westzijde van het spoortraject Leiden – Den Haag gaat de verdiepte N434 een boortunnel in. De tunnel wordt circa 2.500 meter lang en ligt maximaal 20 meter diep. De tunnel gaat onder Voorschoten en De Vliet door. In de Oostvlietpolder komt de N434 weer de tunnel uit (tot op maaiveldhoogte) om vervolgens, met een nieuw knooppunt, aan te sluiten op de A4.Op woensdag 8 mei a.s. brengt MeerBusiness Duin en Bollenstreek op uitnodiging van de Provincie Zuid Holland een bezoek aan het bezoekerscentrum en de locatie van de boorinstallatie met een boordiameter van 11 meter. Wij nodigen u uit hierbij aanwezig te zijn en uitleg over een van de grootste infrastructuur  projecten in de regio te krijgen. Een impressie van het project ziet u op deze Link Programma 8 mei a.s.13.45 uur ontvangst.14.00 uur aanvang programma-Toelichting op alles wat in het informatiecentrum te zien is.-Bezoek aan het uitkijkpunt bij de startschacht.-Tijd om rond te kijken en vragen te stellen. 15.30 uur Einde programma.Locatie: U vindt het informatiecentrum in de Oostvlietpolder nabij Voorschoten in recreatiegebied Vlietland aan de Rietpolderweg. (zie bijgevoegde routebeschrijving).De route naar het informatiecentrum is met witte bordjes aangegeven. Aanmelden  wim@meerbusiness.nl  
Bij overinschrijving hebben MeerBusiness-leden voorrang.

 
meer informatie over de RijnlandRoute
Kom eens bowlen in Lucky Bowling
  
 
lees meer
Ondernemers halen € 220.000 op voor Adamas Inloophuis

Vrijdag 22 maart lieten 12 lokale ondernemers zich een dag opsluiten bij het Adamas Inloophuis om minimaal € 15.000 per persoon op te halen en werd Hugo van Luling de Adamas Social Funder 2019.“Maar het werd meer, veel meer. Ruim € 220.000 is er opgehaald en de teller loopt eigenlijk nog steeds”, lacht Annelies Osinga – leidinggevend coördinator van Adamas. Moe maar heel blij kijkt niet alleen zij maar alle deelnemers en het Adamas team terug op een bijzondere dag. “Het gaat niet alleen om het fantastische bedrag dat we met elkaar hebben opgehaald, maar ook wat er gebeurde met de deelnemers. In onze WAP TheLockUp groep zijn we nog ervaringen en emoties aan het delen, heel bijzonder”. Frans van Riet vond het dag met een gouden randje. “mooie matches hebben we kunnen maken en een dag opgesloten zitten met 11 andere ondernemers was bijzonder”. Angela van Dorssen vervolgd: “mijn lijf begint te ontspannen, de adrenaline verdwijnt en daar komen de emotie, trots en dankbaarheid voor terug. 

 
lees meer
Doe mee met de MeerBusiness Power lunch voor ondernemers bij Fit20 Hillegom
MeerBusiness Duin & Bollenstreek, Studiomanager Ron de Rijk en personal trainer Nathalie van Kooten nodigen u 27 mrt 2019uit voor een fantastische MEERBUSINESS POWERLUNCH VOOR ONDERNEMERS Onder het genot van een gezonde lunch en 20 minuten sporten waarvoor je jezelf niet eens hoeft om te kleden. Durf jij het aan? meldt dat snel aan Frans@meerbusiness.nl 
 
lees meer

Eerste “Reuzen tulpenbol” in Lisse onthuld

Eindelijk was het dan zover, Het eerste kunstwerk van een serie van inmiddels al zeventien exemplaren is geplaats bij het benzinestation Jongeneel aan de Westelijke randweg.Voorzitter van de Gildemeesters van het museum voor de Bollenstreek “De Zwarte Tulp” is Jan van Vliet. Hij heette de Gildemeesters welkom en sprak over de geweldige streek waarin wij wonen. Na zijn introductie werd de Tulpenbol onthuld en besprenkeld met champagne. Het initiatief voor deze reuze bollen komt van de Gildemeesters om onze streek nog aantrekkelijker te maken door het plaatsen van deze tulpenbollen. De bollen worden door kunstenaars beschilderd en deze eerste is van de hand van  kunstenaar Rick Spits. De bedoeling is een fietsroute te creëeren waar bij elke bol een Informatie komt te staan over de kunstenaar en de plek waar zel staat, in meerdere talen.
Bedrijven kunnen een bol adopteren. Deze moet wel aan de openbare weg staan om bezoekers de gelegenheid te geven  om ze van dichtbij te bekijken. 

meer informatie jvanrooyen@ziggo.nl

 
Kom als VIP gast van 11c ideas.com naar Promz.live

Op dinsdag 7 en woensdag 8 mei kun je op Promz.Live, in De Kromhouthal in Amsterdam, kennismaken met de wannahaves & musthaves voor marketing die echt verbinding maken met de klant of consument. Je vindt er de nieuwste premiums voor creatieve merkcampagnes, bijzonderste gadgets voor opvallende promotionele acties en verrassendste mogelijkheden voor sterke customer loyalty gepresenteerd door de top van de Nederlandse markt. 11c Ideas is er ook en nodigt jou uit als onze VIP-gast! Hierdoor kun je gratis parkeren en is ook het gebruik van de garderobe kosteloos.  

 
lees meer

Bandenwissel bij A-point het kan supersnel

 

 
direct een afspraak maken
Vier seizoenen bloemenmenu

Binnenkort krijgt de hele Bollenstreek weer kleur met alle tulpen, hyacinten en andere bloemen. Dan kunnen we genieten van de Keukenhof, het bloemencorso, de mozaïekroute en alle mooie bollenvelden in de buurt. Maar ook van bollen op je bord! Want bij De Vier Seizoenen serveren wij weer het Bloemenmenu. Het Bloemenmenu is een heerlijk 4-gangen menu met eetbare bloemen en bollen. Heb je nog nooit bloemen gegeten? Dan is dit het moment om het uit te proberen! 

 
bekijk het op de site
Kom naar de Wijnproeverij op zondag 19 mei Yes!

Hij staat weer gepland. De gezelligste wijnproeverij van Lisse en omgeving in de tuin van Restaurant de Vier Seizoenen! Dat betekent genieten, gezelligheid en ontdekken wat jouw favoriete smaak is. Proef 40 smaakvolle wijnen. 
Op zondag 19 mei kun je maar liefst 40 smaakvolle wijnen proeven. Natuurlijk presenteren we je deze middag ook onze nieuwe collectie wijnen van onze recent ontdekte Franse wijnhuizen! 

 
lees meer
17 mei spectaculaire veiling bij SV Hillegom

Ondernemers van de Bollenstreek en ver daarbuiten, op vrijdag 17 mei organiseert SV Hillegom een spectaculaire en supergezellige veilingavond.  Momenteel is de veilingcommissie druk in de weer met de voorbereidingen en organisatie. In dit kader maken wij u erop attent dat nog twee unieke hoofdsponsorschappen voor de veilingavond beschikbaar zijn ter waarde van Euro 1.000,-. Uw bedrijfsnaam zal dan kenbaar worden gemaakt in uitingen tijdens de veilingavond, toegangskaarten en het veilingboekje. Momenteel zijn we ook nog bezig om veilingkavels te verzamelen. Laat het ons weten wanneer u ook nog een kavel ter beschikking wil stellen. Mocht u interesse hebben dan graag zo spoedig mogelijk contact opnemen met GertJan van der Put 06-5436 0960

 
lees meer

Nunchaku do De Jong Sports in topvorm bij USC Amsterdam

9 Sportschool De Jong Sports uit Nieuw-Vennep heeft op 17 maart veel prijzen gewonnen tijdens de 3e open USC Cup Nunchaku Do kampioenschappen in Amsterdam. Het team van Rene de Jong wist maar liefs 14 prijzen te winnen. Met een zeer sterk team vertrokken zij naar Amsterdam. Er waren vier onderdelen, kumite, kata , Freestyle en The Best of the Best. Beinsdorper Ricardo de Jong won 4x Goud een top prestatie van deze 19 jarige Beinsdorper. In totaal won Sportschool De Jong Sports 8x Goud, 4x Zilver en 2x Brons.  

 
 
lees meer
Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
MeerBusiness de regionale netwerk- en businessgenerator! MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers.
MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek.
Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2019, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-U heeft persoonlijk toegang tot de jaarlijkse MeerBusiness Netwerkparty (gezamenlijk met MeerBusiness Haarlemmermeer en Schiphol)
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief
Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 1 mei 2020) mail naar Frans@meerbusiness.nl  
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
25-03-2019 MeerBusiness golftraining voor starters en gevorderen
26-03-2019 Business club Tespelduyn bedrijvencompetitie golf
26-03-2019 uitnodiging en vakantietip: proef de smaak van Italië en Sardinië in Da Fabio
26-03-2019 Waar gaat de vakantie dit jaar naar toe, Italië? kom vast in de stemming
26-03-2019 Italiaanse hapjes, reisadviezen en wijnproeverij in da Fabio
27-03-2019 Doe mee met de MeerBusiness Power lunch voor ondernemers bij Fit20 Hillegom
27-03-2019 Hillegomse Ondernemersborrel in Villa Flora
01-04-2019 Laatste MeerBusiness golftraining voor starters en gevorderen
03-04-2019 Doe mee met de MeerBusiness Power lunch voor ondernemers bij Fit20 Hillegom
07-04-2019 INTERNATIONALE BEATLES' VERZAMELAARS BEURSIN LEIDEN OP ZONDAG 7 april 2019
09-04-2019 Haarlemmemermeersche golfclub bedrijvencompetitie
10-04-2019 Doe mee met de MeerBusiness Power lunch voor ondernemers bij Fit20 Hillegom
10-04-2019 Ontbijtbijeenkomst Huys Dever in Lisse voor ondernemers
11-04-2019 Uitnodiging voor een netwerkontbijt tussen de praalwagens
12-04-2019 het Bloemencorso rijdt door de Bollenstreek (Noordwijkerhout)
13-04-2019 het Bloemencorso rijdt door de Bollenstreek (Noordwijk- Haarlem)
13-04-2019 Corsodag met feestkapel "de Blaasbalgen"in het centrum van Hillegom en
14-04-2019 het Bloemencorso staat opgesteld in centrum Haarlem
17-04-2019 Doe mee met de MeerBusiness Power lunch voor ondernemers bij Fit20 Hillegom
21-04-2019 Pasen
23-04-2019 Business club Tespelduyn bedrijvencompetitie golf
24-04-2019 Hillegomse Ondernemersborrel in Villa Flora
24-04-2019 Doe mee met de MeerBusiness Power lunch voor ondernemers bij Fit20 Hillegom
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Colijnlaan 15 
2181 XJ Hillegom
+31 252 52 34 69
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen