Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2019 
In deze nieuwsbrief:
 • Oproep voor ondernemers die van Adamas Inloophuis houden
 • woe 13 maart gratis Brexit Ontbijtbijeenkomst Huys Dever in Lisse
 • Doe mee met de MeerBusiness Power lunch voor ondernemers bij fit20 Hillegom
 • Tespelduyn golftip en menu-tip
 • Wat doen de Provinciale Staten en het Waterschap voor mij?
 • Waar gaat de vakantie dit jaar naar toe, Italië?
 • Bekende ondernemers laten zich opsluiten voor Adamas Inloophuis
 • Reserveer nu een van de laatste 4 stoelen voor de Grand finale van de JOP
 • MeerBusiness golftraining, kom je de laatste plek bezetten?
 • Taxi, Bus, minibus of touringcar huren; Brouwer's tours
 • bekijk hier het maart menu van restaurant het Oude Dykhuys
 • Kom naar de Wijnproeverij op zondag 19 mei Yes!
 • Duurzaam investeringsfonds Meermaker breidt uit over de poldergrens
 • Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
 • Privacy, contact en disclaimerOproep voor ondernemers die van Adamas Inloophuis houden
   
22 maart zit ik de hele dag opgesloten in het Adamas Huis om geld op te halen voor https://www.adamas-inloophuis.nl/events/the-lock-up Mag ik jullie ajb bellen? 
Laat mij dat dan ff weten frans@meerbusiness.nl 06-53633364
 
woe 13 maart gratis Brexit Ontbijtbijeenkomst Huys Dever in Lisse

Op de tweede woensdag van de maand wordt Huys Dever omgetoverd tot het Castle of MeerBusiness. U bent van harte welkom als lezer van de MeerBusiness Nieuwsbrief. Nog 14 dagen en dan is het Brexit time, are you ready to do business ? CROP Accountants & Adviseurs gaat de discussie graag met u aan, zorgt dat u niet zenuwachtig wordt en vertelt u graag de laatste actualiteiten. Brexit: wat verandert er voor u als ondernemer?  De afgelopen dagen is de Brexit weer volop in het nieuws geweest. Er bestaat een kans dat het Verenigd Koninkrijk de EU op 29 maart aanstaande verlaat zonder overeenkomst. 

Een zogenaamde ‘harde Brexit’. 
Maar hoe gaan de Douane heffingen. 
Of moeten wij iets doen met de BTW-verlegging  
en wat kunt u nog meer verwachten?

Wij zorgen voor een croissantje en een heerlijke kop koffie. Zorgt u dat u uw vragen paraat heeft? De bijeenkomst is gratis voor lezers van de MeerBusiness nieuwsbrief

   
 
lees meer en direct aanmelden

Doe mee met de MeerBusiness Power lunch voor ondernemers bij fit20 Hillegom

MeerBusiness Duin & Bollenstreek, Studiomanager Ron de Rijk en personal trainer Nathalie van Kooten nodigen u uit voor een fantastische MEERBUSINESS POWERLUNCH VOOR ONDERNEMERS. Onder het genot van een gezonde lunch en 20 minuten sporten waarvoor je jezelf niet eens hoeft om te kleden. 
Durf jij het aan? Vul dan snel hier je aanmelding in.  

fit20 
Doorgaans wordt fitness gezien als ‘jezelf een paar uur per week in het zweet werken’. fit20 laat zien dat het ook anders kan, namelijk in maar 20 minuten per week, op afspraak en onder begeleiding van een personal trainer. Je transpireert niet of nauwelijks omdat je de oefening in slow motion uitvoert en in een koele ruimte traint. Omkleden is daarom niet nodig.  

wanneer:  13, 20 en 27 maart 2019 (zie de MB agenda voor andere data)
waar:  fit20, Kwekerij 1 Hillegom
hoe laat; starten om 12.00 uur en 1 uur later staat u weer buiten
Natuurlijk HIER wel even aanmelden als het kan!

 
Tespelduyn golftip en menu-tip

De beste golftip van Tespelduyn voor de komende lente is; "gewoon veel spelen" of nog een paar keer meedoen met de MeerBusiness het gaat weer kriebelen golftraining. Peter Duivenvoorde zegt "Oefen zoveel mogelijk ín de baan. Je kunt uren op de drivingrange staan maar golf leer je het beste in de baan. Bovendien is dat ook een stuk leuker. Je krijgt dan te maken met alle slagen, ballen op verschillende posities en course management. Als je nog niet zo lang golft, speel dan geregeld op onze baan. Onze negen holes baan is perfect voor het korte werk, maar met onze vier lange  holes oefen je zowel je korte als lange slagen. Nog een week of twee en alle velden staan weer in bloei, dus kom snel naar Tespelduyn. Ohhh en wij hebben ook een perfecte Golfschool voor iedereen dus".

 

 
Ja ja wat zullen we eten, bij Tespelduyn elke week een andere menutip

Wat doen de Provinciale Staten en het Waterschap voor mij?

In de aanloop naar de Provinciale Statenverkiezing en de verkiezing voor het Hoogheemraadschap van Rijnland op 20 maart a.s. organiseren de gezamenlijke netwerken van de VVD in de Duin- en Bollenstreek een informatieavond in de Nachtegaal in Lisse. Op deze avond kunt u kennis maken met de VVD-kandidaten uit onze regio. Zij zullen vertellen waarom zij in de Provinciale Staten en Waterschap zitting willen nemen en waarom het voor de inwoners van de Duin en Bollenstreek belangrijk is dat er mensen uit de streek ons daar vertegenwoordigen.

 
lees meer

Waar gaat de vakantie dit jaar naar toe, Italië?

kom vast in de stemming 26 maart a.s. kookt het team van da Fabio  een fantastisch Italiaans Sardijns walking diner menu voor u en laat u kennis maken met de heerlijkste gerechten van Italië.  Chefkok Fabio werkt uitsluitend met verse huisgemaakte producten en dat is te proeven! Het wordt nog leuker als  reisadviseur Mariska Stutterheim van the travelclub Teylingen vertelt over diverse reismogelijkheden naar het schitterende Italië. En tenslotte wordt u tong gestreeld met de lekkerste wijnen van Register Vinoloog John Nederstigt van horeca-groothandel Nederwijnen. Hij  geeft een uitleg over de bijpassende proefglaasjes Italiaanse wijnen.  
Komt u ook leerzaam en smakelijk netwerken? Schrijf u dan in een meld u aan .Kosten: € 29.50 p.p INCL. btw. Aanvang: 18.45 uur en ontvangst met een glaasje Prosecco. Einde avond: circa 21.45 uur

Locatie:  da Fabio ristorante – Heereweg 487 te Lisse  

 
direct aanmelden

Bekende ondernemers laten zich opsluiten voor Adamas Inloophuis

Op vrijdag 22 maart  sluiten 12 ondernemers zich op in het Adamas Inloophuis voor het Adamas Social Funding Event “The Lock-Up”. De intentie is dat iedere deelnemer via zijn/haar netwerk minimaal € 15.000 voor minimaal 2 jaar op gaat halen. Een van de deelnemers is Angela van Dorssen van Connecting zij vertelt waarom zij meedoet. “De passie waarmee de vrijwilligers van het Adamas inloophuis het hele jaar bezig zijn om te zorgen dat iemand zich thuis voelt. Die passie is iets wat al jaren overeenkomt met de wijze hoe ik in het leven sta.  Het is goed voor de maatschappij om zo’n organisatie zoals het Adamas Inloophuis te hebben, vandaar dat ik mij ook graag verbind aan deze organisatie". Waarom is The Lock-Up nodig? Het Adamas Inloophuis wordt nauwelijks gesubsidieerd door de overheid en KWF en is afhankelijk van giften, sponsoren en jaarlijkse donaties van fondsen, bedrijven, serviceclubs en particulieren. “Elk jaar is het weer een uitdaging om de begroting van € 300.000 rond te krijgen. Wat wij nodig hebben is simpelweg continuïteit van inkomsten” aldus Annelies Osinga, coördinator Adamas Inloophuis. “Geven is vaak een kwestie van gunnen”, vervolgt Osinga. “Daarom kwamen we op het idee om ondernemers te vragen of zij hun netwerk willen inzetten om Adamas te ondersteunen”. Voor meer informatie zie https://www.adamas-inloophuis.nl/the-lock-up. Wilt u ook ondersteunen? bel of mail Frans@meerbusiness.nl Frans van der Riet 06-53633364  

 
lees meer over de actie
Reserveer nu een van de laatste 4 stoelen voor de Grand finale van de JOP

Maximaal 120 plaatsen, Bijna uitverkocht, nog slechts vier stoelen beschikbaar. Dus wees er snel bij! De uitreiking van de Awards vindt wederom plaats in Aula van het Fioretti College in Hillegom. U wordt uitgenodigd een tafel te reserveren voor deze geheel verzorgde avond inclusief diner met begeleidende wijnen, entertainment en de bekendmaking van de winnaars. Wilt u deze avond bijwonen reserveer dan een VIP chair .Kosten per persoon €   80.-- excl. Btw. Reserveer snel via frans@meerbusiness of bel 06-53633364.

 
meer info
MeerBusiness golftraining, kom je de laatste plek bezetten?

Het mooie weer komt er weer aan. Kriebelt het al? MeerBusiness golftraining voor starters en gevorderden. Wij zijn 3 december gestart met twee groepen, spelen door t/m 1 april en hebben door blessures en ander werk nog één plek vrij.  Wij spelen vanaf komende week nog 3 x op de golfbaan van de Haarlemmermeersche. Groep 2 speelt van half 8 tot half 9. Kom je een keer oefenen? Kosten 3 x 1 uur € 37.50. Mail naar frans@meerbusiness.nl of bel 06-53633364  

 
Taxi, Bus, minibus of touringcar huren; Brouwer's tours

Bent u op zoek naar veilig en voordelig groepsvervoer? Dan bent u bij Brouwer Tours aan het juiste adres. Het familiebedrijf bestaat al meer dan 90 jaar, jaren waarin zij zich hebben ontwikkeld tot een begrip in de regio Duin- en Bollenstreek. Zij zijn uw betrouwbare partner in kwalitatief personenvervoer, met een zeer omvangrijk wagenpark. Een bus huren met gediplomeerd chauffeur, dat doet u snel en eenvoudig bij Brouwer Tours. Van standaard luxe touringcar tot zeer luxueuze VIP-uitvoering, van een prachtige dubbeldekker tot een of meerdere minibusjes. Uw wens is bepalend voor het aanbod en de prijs. Wat u ook kiest, bij Brouwer Tours zit u altijd goed. 

 
naar de site
bekijk hier het maart menu van restaurant het Oude Dykhuys

Restaurant "Het Oude Dykhuys", gelegen aan de Ringvaart te Lisserbroek, is hét adres om te genieten van een goed diner of (zaken)lunch. Het Oude Dykhuys is een klassiek en sfeervol restaurant met een warme uitstraling, Chef-kok Alfred van Dijk, winnaar van vele prijzen, kookt met zijn team gerechten van klassieke eenvoud tot eigentijdse creaties van pure klasse. De menukaart volgt de seizoenen en biedt naast het à la carte menu een wisselend 4-gangen menu, een vegetarisch menu en een 3-gangen 'Economy menu'. Voor de lunch is er een wisselend 2-gangen menu of u maakt een keus uit het à la carte menu. Het 'Economy menu' is een maandelijks wisselend drie gangen keuze menu voor maar 37,00 euro. Dit maand menu is uit te breiden met 'Culinaire opties'. Voor dit menu kregen zij de Bib Gourmand Michelin toebedeeld.

 
naar de site van het Oude Dykhuys
Kom naar de Wijnproeverij op zondag 19 mei Yes!

Hij staat weer gepland. De gezelligste wijnproeverij van Lisse en omgeving in de tuin van Restaurant de Vier Seizoenen! Dat betekent genieten, gezelligheid en ontdekken wat jouw favoriete smaak is. Proef 40 smaakvolle wijnen. 
Op zondag 19 mei kun je maar liefst 40 smaakvolle wijnen proeven. Natuurlijk presenteren we je deze middag ook onze nieuwe collectie wijnen van onze recent ontdekte Franse wijnhuizen! 

 
lees meer
Duurzaam investeringsfonds Meermaker breidt uit over de poldergrens

Meermaker Teylingen is een feit. Op de vrijdag 1 maart tekenden wethouder Rob ten Boden en Bas Brekelmans (beide van de gemeente Teylingen) en directeur Meermaker Andrea van de Graaf de oprichtingsakte. Meermaker, het duurzame investeringsfonds van de gemeente Haarlemmermeer, breidt hiermee uit naar de buurgemeente. Meermaker Teylingen is  - net als Meermaker Haarlemmermeer - een investeringsfonds voor innovatieve projecten die een duwtje in de rug nodig hebben. De gemeente Teylingen stelt 2.4 miljoen euro investeringsgeld te beschikking over een periode van vier jaar. 

 
lees meer
Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
MeerBusiness de regionale netwerk- en businessgenerator! MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers.
MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek.
Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2019, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-U heeft persoonlijk toegang tot de jaarlijkse MeerBusiness Netwerkparty (gezamenlijk met MeerBusiness Haarlemmermeer en Schiphol)
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief
Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 1 april 2020) mail naar Frans@meerbusiness.nl  
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
11-03-2019 MeerBusiness golftraining voor starters en gevorderen
12-03-2019 Haarlemmemermeersche golfclub bedrijvencompetitie
13-03-2019 Brexit Ontbijtbijeenkomst Huys Dever in Lisse voor ondernemers
13-03-2019 Doe mee met de MeerBusiness Power lunch voor ondernemers bij Fit20 Hillegom
15-03-2019 fit20 Hillegom & fit20 Heemstede. Nieuwe member MeerBusiness
18-03-2019 MeerBusiness golftraining voor starters en gevorderen
20-03-2019 Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek
20-03-2019 Doe mee met de MeerBusiness Power lunch voor ondernemers bij Fit20 Hillegom
20-03-2019 Verkiezingen Provinciale staten
20-03-2019 2e editie Grand Finale Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek
20-03-2019 Ja ik ben graag bij de Grand Finale van de Jonge OndernemersPrijs
21-03-2019 opening Keukenhof
22-03-2019 Bekende ondernemers laten zich opsluiten voor Adamas Inloophuis
23-03-2019 Vaar mee met de Hillegomse Bollenboot
23-03-2019 Lentemarkt in het centrum van Hillegom
25-03-2019 MeerBusiness golftraining voor starters en gevorderen
26-03-2019 Business club Tespelduyn bedrijvencompetitie golf
26-03-2019 uitnodiging en vakantietip: proef de smaak van Italië en Sardinië in Da Fabio
26-03-2019 Italiaanse hapjes, reisadviezen en wijnproeverij in da Fabio
26-03-2019 Waar gaat de vakantie dit jaar naar toe, Italië? kom vast in de stemming
27-03-2019 Hillegomse Ondernemersborrel in Villa Flora
27-03-2019 Doe mee met de MeerBusiness Power lunch voor ondernemers bij Fit20 Hillegom
01-04-2019 Laatste MeerBusiness golftraining voor starters en gevorderen
03-04-2019 Doe mee met de MeerBusiness Power lunch voor ondernemers bij Fit20 Hillegom
07-04-2019 INTERNATIONALE BEATLES' VERZAMELAARS BEURSIN LEIDEN OP ZONDAG 7 april 2019
09-04-2019 Haarlemmemermeersche golfclub bedrijvencompetitie
10-04-2019 Ontbijtbijeenkomst Huys Dever in Lisse voor ondernemers
10-04-2019 Doe mee met de MeerBusiness Power lunch voor ondernemers bij Fit20 Hillegom
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Colijnlaan 15 
2181 XJ Hillegom
+31 252 52 34 69
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen