Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2019 
In deze nieuwsbrief:
 • Hillegomse MeerBusiness Ondernemersborrel a.s. woensdag in Villa Flora
 • Finalisten Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek bekend
 • Doe mee met de MeerBusiness Power lunch voor ondernemers bij fit20 Hillegom
 • Bollenstreek Reisgids nu ook in het Nederlands
 • Merkjuristen Abcor uitgeroepen tot IP experts in Nederland
 • 5 maart komt u toch ook? Uitnodiging Samen investeren in Sterk Techniekonderwijs
 • woe 13 maart gratis Brexit Ontbijtbijeenkomst Huys Dever in Lisse
 • Waar gaat de vakantie dit jaar naar toe, Italië?
 • Presentatie uitkomsten onderzoek vertegenwoordiging BCL
 • De Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek was op bezoek bij Spark
 • Open dag voor aanstormende horeca-talenten
 • Van Diemen PR zet zich vol in voor vergroten aandacht Ziekte van Pompe
 • Jodocus KWAK Iin het koetshuis van landgoed KEUKENHOF
 • 17 mei spectaculaire veiling bij SV Hillegom
 • Bekende ondernemers laten zich opsluiten voor Adamas Inloophuis
 • Zhuang Hong Yi; Een Chinese kijk op onze bollenvelden
 • Crop advies: Arbeidsmarktwet: wat gaat er wel en wat niet door?
 • MeerBusiness golftraining, nog 2 (nieuwe) plekken beschikbaar
 • Reserveer nu een van de laatste plekken voor de Grand finale van de JOP
 • Bloemencorso biedt unieke promotiekansen
 • Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
 • Privacy, contact en disclaimer
Hillegomse MeerBusiness Ondernemersborrel a.s. woensdag in Villa Flora

De Ondernemersborrel wordt elke vierde woensdag van de maand georganiseerd door MeerBusiness Duin & Bollenstreek, InitiatiefRijk Hillegom en Koopcentrum Hillegom in samenwerking met  en Hotel Villa Flora. De inloop van de Ondernemersborrel is vanaf ca. 17:00 uur en er is gelegenheid om deel te nemen aan het buffet. Met Renate & Nick de Mon van Villa Flora zijn afspraken gemaakt waarbij maandelijks een smaakvol buffet voor slechts € 10,50 zal worden gepresenteerd. Drankmuntjes zijn 5 voor € 11,50.Voor haar leden neemt InitiatiefRijk Hillegom de kosten voor het buffet voor haar rekening. 

 
meer info
Finalisten Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek bekend

Ook finalisten MeerBusiness Students Award bekend.
De jury van de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek heeft de drie finalisten bekend gemaakt die gaan strijden om de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek 2019.
De finalisten zijn; 
-Youngpwr, een initiatief van jongeren in samenwerking met ervaren ondernemers vertegenwoordigd door Suzan Schouten;  
-AC MEDIA & EVENTS van Annemiek Cornelissen en 
-VIBES uit Noordwijk, een initiatief van onderneemster Debbie Huson.

 

De finalisten van het Fioretti college zijn de teams; 
-Happy Business Socks; 
-Spotlamp en 
-Be Your Jewel.

Wie wint de felbegeerde trofee en voor welke ondernemer en studenten is het daverende applaus van het publiek?? De uitreiking van de Awards vindt plaats in Aula van het Fioretti College in Hillegom.

U wordt uitgenodigd een tafel te reserveren voor deze geheel verzorgde avond inclusief diner met begeleidende wijnen, entertainment en de bekendmaking van de winnaars. Wilt u deze avond bijwonen reserveer dan snel.  
een tafel voor 6 personen € 450.-- excl. Btw of 
“just a chair” kosten per persoon €   80.-- excl. Btw. 

(nog slechts enkele tafels beschikbaar)

De Jonge Ondernemers Award is door het Fioretti college Hillegom geproduceerd met behulp van een van de 3D printers die de school voor haar onderwijs gebruikt.

 
lees meer
Doe mee met de MeerBusiness Power lunch voor ondernemers bij fit20 Hillegom

MeerBusiness Duin & Bollenstreek, Studiomanager Ron de Rijk en personal trainer Nathalie van Kooten nodigen u uit voor een fantastische MEERBUSINESS POWERLUNCH VOOR ONDERNEMERS. Onder het genot van een gezonde lunch en 20 minuten sporten waarvoor je jezelf niet eens hoeft om te kleden. 
Durf jij het aan? Vul dan snel hier je aanmelding in.  

fit20 
Doorgaans wordt fitness gezien als ‘jezelf een paar uur per week in het zweet werken’. fit20 laat zien dat het ook anders kan, namelijk in maar 20 minuten per week, op afspraak en onder begeleiding van een personal trainer. Je transpireert niet of nauwelijks omdat je de oefening in slow motion uitvoert en in een koele ruimte traint. Omkleden is daarom niet nodig.  

wanneer:  6 maart 2019 (zie de MB agenda voor andere data)
waar:  fit20, Kwekerij 1 Hillegom
hoe laat; starten om 12.00 uur en 1 uur later staat u weer buiten

 
Bollenstreek Reisgids nu ook in het Nederlands

Vrijdag 22 februari verschijnt de Nederlandstalige Bollenstreek Reisgids geschreven door Marti van Beek. In april 2018 werd de Engelstalige editie gelanceerd.
De Bollenstreek Reisgids is een zeer complete reisgids voor iedere toerist die de streek bezoekt, maar ook een mooi naslagwerk voor de bewoners van de Bollenstreek zelf. Bijna een jaar geleden werd de Engelstalige editie ´Travel Guide for the Dutch Flower Region & Keukenhof´ gelanceerd. 

 
lees meer
Merkjuristen Abcor uitgeroepen tot IP experts in Nederland

Afgelopen maand zijn de merken- en modellenjuristen van Abcor uitgeroepen tot Nederlandse experts op het gebied van Intellectuele eigendom. De week begon al plezierig met de nominate voor Trademark Law firm of the year in Nederland. Een fantastische vervolg stap na de benoeming vorig jaar (van beste Trademark  Law firm of the Netherlands). Wij bedanken hierbij al onze klanten en internationale collega's voor de nominaties van dit jaar.  

 
download de gratis E books hier
5 maart komt u toch ook? Uitnodiging Samen investeren in Sterk Techniekonderwijs

Kom ook naar de Sterk in techniek onderwijs bijeenkomst!
Wanneer:  Dinsdag 5 maart 2019
Tijd: Inloop 15:30 uur; aanvang 16:00 uur; 
einde uiterlijk: 0:00 uur 
Voor wie: (opleidings)bedrijven, brancheorganisaties, gemeenten
Waar: Hoofdvaart College, Paxlaan 20 te Hoofddorp
De technische arbeidsmarkt in Nederland kampt met groeiende tekorten aan technisch en technologisch personeel, dat remt de economie. De instroom in technische beroepsopleidingen is lang niet genoeg om die tekorten op te vullen. De Overheid komt daarom met een subsidieregeling Sterk Techniek Onderwijs. In deze subsidieregeling Sterk Techniek Onderwijs (www.sterktechniekonderwijs.nl) zit ruim 400 miljoen voor de komende 4 jaar. Dat biedt grote kansen voor deze regio! Samen en in nauwe afstemming met het regionale bedrijfsleven kunnen we meer leerlingen interesseren voor techniek en technologie zodat meer leerlingen kiezen voor een technische opleiding in het MBO of HBO. 
Dat is goed voor de economische groei en de werkgelegenheid in de regio Haarlemmermeer/Duin & Bollenstreek. 

 
direct aanmelden
woe 13 maart gratis Brexit Ontbijtbijeenkomst Huys Dever in Lisse

Op de tweede woensdag van de maand wordt Huys Dever omgetoverd tot het Castle of MeerBusiness. U bent van harte welkom als lezer van de MeerBusiness Nieuwsbrief. Nog 14 dagen en dan is het Brexit time, are you ready to do business ?


CROP Accountants & Adviseurs gaat de discussie graag met u aan, zorgt dat u niet zenuwachtig wordt en vertelt u graag de laatste actualiteiten.

 

Brexit: wat verandert er voor u als ondernemer?  De afgelopen dagen is de Brexit weer volop in het nieuws geweest. Er bestaat een kans dat het Verenigd Koninkrijk de EU op 29 maart aanstaande verlaat zonder overeenkomst. 
Een zogenaamde ‘harde Brexit’.

Maar hoe gaan de Douane heffingen. 
Of moeten wij iets doen met de BTW-verlegging  

en wat kunt u nog meer verwachten?

Wij zorgen voor een croissantje en een heerlijke kop koffie. Zorgt u dat u uw vragen paraat heeft? De bijeenkomst is gratis voor lezers van de MeerBusiness nieuwsbrief

Hans van Schie (l) (nu nog met bril) en Ton van Deijl (r) 
graag tot woensdag 13 maart 8 uur in Huys Dever. 
Om half 10 staat u weer buiten

 
lees meer en direct aanmelden

Waar gaat de vakantie dit jaar naar toe, Italië?

 kom vast in de stemming 14 maart a.s. kookt het team van da Fabio  een fantastisch Italiaans Sardijns walking diner menu voor u en laat u kennis maken met de heerlijkste gerechten van Italië.  Chefkok Fabio werkt uitsluitend met verse huisgemaakte producten en dat is te proeven! 

Het wordt nog leuker als  reisadviseur Mariska Stutterheim van the travelclub Teylingen vertelt over diverse reismogelijkheden naar het schitterende Italië.

En tenslotte wordt u tong gestreeld met de lekkerste wijnen van Register Vinoloog John Nederstigt van horeca-groothandel Nederwijnen. Hij  geeft een uitleg over de bijpassende proefglaasjes Italiaanse wijnen. 

Komt u ook leerzaam en smakelijk netwerken? Schrijf u dan in een meld u aan .Kosten: € 29.50 p.p INCL. btw. Aanvang: 18.45 uur en ontvangst met een glaasje Prosecco. Einde avond: circa 21.45 uur
Locatie:  da Fabio ristorante – Heereweg 487 te Lisse  

 
direct aanmelden
Presentatie uitkomsten onderzoek vertegenwoordiging BCL
Dat een ondernemersvereniging als doel heeft om ondernemers met elkaar te verbinden en op te komen voor de belangen van ondernemers, lijkt logisch. Maar kloppen deze doelen ook met de verwachtingen van de ondernemers zelf in Lisse? Deze vraag heeft Business Club Lisse (BCL) de afgelopen maanden laten onderzoeken door Solve Consulting. ‘We vinden het belangrijk dat Business Club Lisse goed inspeelt op de verwachtingen van de ondernemers die lid zijn van onze vereniging, legt Eric Stroombergen interim-voorzitter van de BCL, uit. ‘Het is belangrijk dat een ondernemersvereniging een toegevoegde waarde heeft voor de ondernemer.  
 
lees meer
De Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek was op bezoek bij Spark
Spark, het platform voor maatschappelijk verantwoord ondernemen in de Leidse regio. 'Gluren bij de buren' dus. Duurzaam werken verdient erkenning. En wij helpen ondernemers graag met het mogelijk maken van hun plannen. De sluitingsdatum voor aanmelding is 14 maart 2019. Aanmelden voor de Duurzaamheidsprijs 2019 kan hier  Duurzaamheid levert geld op wanneer je er aandacht aan besteedt. "Het is een heel leuk spelletje om je onderneming met het oog op duurzaamheid door te lichten en te veranderen. 
 
lees meer
Open dag voor aanstormende horeca-talenten
Woensdag 27 februari opent Landgoed Tespelduyn in Noordwijkerhout haar deuren voor aanstormende horeca-toppers vanaf 12 jaar. De open dag is vooral bedoeld voor jongeren die nog een studiekeuze moeten maken of nog twijfelen over hun keuze. Ook studenten die al een horecaopleiding volgen, zijn van harte welkom.  
 
lees meer
Van Diemen PR zet zich vol in voor vergroten aandacht Ziekte van Pompe
Zoveel mogelijk aandacht generen voor de (nog) onbekende ziekte van Pompe. Dat is de taak die PR-bureau Van Diemen PR zichzelf vrijwillig heeft opgelegd na het ontmoeten van Dimitri Kalaitzis, Roxanne Kalaitzis Licht en hun zoontje Valenti van anderhalf. Valenti is drager van de ziekte, waar tot op heden nog geen remedie voor bestaat. Door maandelijks free publicity te genereren voor de Stichting die de ouders van Valenti hebben opgericht, Stichting Ziekte van Pompe, hoopt Van Diemen PR bij te kunnen dragen aan het vergroten van de bekendheid van deze ziekte. 
 
lees meer
Jodocus KWAK Iin het koetshuis van landgoed KEUKENHOF

Op zondag 3 maart as. (aanvang 11.00 uur) is er in het Koetshuis van Kasteel Keukenhof op veler verzoek een extra kindervoorstelling onder de titel Alfred Jodocus Kwak ‘Zo Vrolijk in Eend grote terts’, een muzikale hervertelling van een oeroud sprookje. Het spannende verhaal is geschreven door Herman van Veen. Het gaat erover dat als het leven even lastig is, je dat met elkaar makkelijker kunt oplossen dan in je eentje. 

 
lees meer
17 mei spectaculaire veiling bij SV Hillegom

Ondernemers van de Bollenstreek en ver daarbuiten, op vrijdag 17 mei organiseert SV Hillegom een spectaculaire en supergezellige veilingavond.  Momenteel is de veilingcommissie druk in de weer met de voorbereidingen en organisatie. In dit kader maken wij u erop attent dat nog twee unieke hoofdsponsorschappen voor de veilingavond beschikbaar zijn ter waarde van Euro 1.000,-. Uw bedrijfsnaam zal dan kenbaar worden gemaakt in uitingen tijdens de veilingavond, toegangskaarten en het veilingboekje. Momenteel zijn we ook nog bezig om veilingkavels te verzamelen. Laat het ons weten wanneer u ook nog een kavel ter beschikking wil stellen. Mocht u interesse hebben dan graag zo spoedig mogelijk contact opnemen met GertJan van der Put 06-5436 0960

 
lees meer
Bekende ondernemers laten zich opsluiten voor Adamas Inloophuis

Op vrijdag 22 maart  sluiten 12 ondernemers zich op in het Adamas Inloophuis voor het Adamas Social Funding Event “The Lock-Up”. De intentie is dat iedere deelnemer via zijn/haar netwerk minimaal € 15.000 voor minimaal 2 jaar op gaat halen. Een van de deelnemers is Angela van Dorssen van Connecting zij vertelt waarom zij meedoet. “De passie waarmee de vrijwilligers van het Adamas inloophuis het hele jaar bezig zijn om te zorgen dat iemand zich thuis voelt. Die passie is iets wat al jaren overeenkomt met de wijze hoe ik in het leven sta.  Het is goed voor de maatschappij om zo’n organisatie zoals het Adamas Inloophuis te hebben, vandaar dat ik mij ook graag verbind aan deze organisatie". Waarom is The Lock-Up nodig? Het Adamas Inloophuis wordt nauwelijks gesubsidieerd door de overheid en KWF en is afhankelijk van giften, sponsoren en jaarlijkse donaties van fondsen, bedrijven, serviceclubs en particulieren. “Elk jaar is het weer een uitdaging om de begroting van € 300.000 rond te krijgen. Wat wij nodig hebben is simpelweg continuïteit van inkomsten” aldus Annelies Osinga, coördinator Adamas Inloophuis. “Geven is vaak een kwestie van gunnen”, vervolgt Osinga. “Daarom kwamen we op het idee om ondernemers te vragen of zij hun netwerk willen inzetten om Adamas te ondersteunen”. Voor meer informatie zie https://www.adamas-inloophuis.nl/the-lock-up. Wilt u ook ondersteunen? bel of mail Frans@meerbusiness.nl Frans van der Riet 06-53633364  

 
lees meer over de actie
Zhuang Hong Yi; Een Chinese kijk op onze bollenvelden

23-02-2019 t/m 09-06-2019 Schilderijen en werken op papier Museum de Zwarte Tulp in Lisse toont in de maanden maart t/m mei 2019 topstukken van de Chinese kunstenaar Zhuang Hong Yi. Het zijn kunstwerken vervaardigd van delicate stukjes geverfd rijstpapier, gevouwen en geknipt tot honderden bloemknoppen. Op de tentoonstelling zijn collages te zien, landschappelijke werken en ‘Flowerbeds’. De inspiratiebron voor de ‘Flowerbeds’ waren de eindeloze, kleurrijke bollenvelden die Zhuang onder zich door zag glijden tijdens zijn eerste vlucht van China naar Nederland. 

 
lees meer
Crop advies: Arbeidsmarktwet: wat gaat er wel en wat niet door?
De Tweede Kamer heeft ingestemd met het wetsvoorstel van de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB). De eerder voorgestelde proeftijdregels gaan echter niet door.
Geen proeftijd van vijf maanden.
Onlangs bleek al dat een meerderheid van de Tweede Kamer tegen het plan was om bij eerste contracten voor onbepaalde tijd een proeftijd van maximaal vijf maanden mogelijk te maken. Een langere proeftijd zou gebruikt kunnen worden voor tijdelijk werk. Ook zouden werknemers te lang in een onzekere positie verkeren. Deze maatregel gaat dan ook niet door, net als het plan om een proeftijd van drie maanden mogelijk te maken voor tijdelijke contracten van twee jaar of langer.

Deze maatregelen gaan wél door:
De ketenbepaling wordt verlengd van twee naar drie jaar. …………....
 
lees verder op de site van CROP ACCOUNTANTS & ADVISEURS
MeerBusiness golftraining, nog 2 (nieuwe) plekken beschikbaar

Het mooie weer komt er weer aan. Kriebelt het al? MeerBusiness golftraining voor starters en gevorderen . Wij zijn 3 december gestart met twee groepen, spelen door t/m 1 april en hebben door blessures en ander werk twee plekken vrij.  Wij spelen afwisselend op de golfbaan van Tespelduyn en de Haarlemmermeersche. Wij krijgen golfles van echte toppers. Arjan Stokman op Tespelduyn en Wouter Voskamp op de Haarlemmermeersche. Groep 2 speelt van half 8 tot half 9. Wij plek voor twee personen.
Kosten Kosten 6x 1 uur € 75,--. zin om, een keer mee te doen? (€ 12,50 per keer) mail naar frans@meerbusiness.nl of bel 06-53633364  

 
Reserveer nu een van de laatste plekken voor de Grand finale van de JOP

Maximaal 120 plaatsen, nog 3 tafels beschikbaar!! dus wees er snel bij! Vorig jaar uitverkocht!!
De uitreiking van de Awards vindt wederom plaats in Aula van het Fioretti College in Hillegom. 
U wordt uitgenodigd een tafel te reserveren voor deze geheel verzorgde avond inclusief diner met begeleidende wijnen, entertainment en de bekendmaking van de winnaars. Wilt u deze avond bijwonen reserveer dan 
1. een tafel voor 6 personen. Kosten per tafel € 450.-- excl. Btw 
2. een halve tafel voor 4 personen kosten € 300,-- excl btw
3. een of meer aanschuifplekken. Kosten per persoon €   80.-- excl. Btw.   
Elke tafel bestaat uit 8 zitplaatsen. Voor elke tafel worden 2 plaatsen gereserveerd voor studenten die de finale bereikt hebben.
Er zijn nog enkele tafels beschikbaar dus reserveer snel via frans@meerbusiness of bel 06-53633364.

 
meer info
Bloemencorso biedt unieke promotiekansen

Doe eens anders en promoot uw onderneming tijdens het Bloemencorso van de Bollenstreek. Dit kan door deel te nemen aan het corso met een luxe of bijzondere wagen waarvoor de inschrijving zojuist is gestart. Succes is gegarandeerd. “Wat is er mooier dan mee te kunnen liften met een evenement dat nationaal en internationaal zo goed op de kaart staat als het Bloemencorso van de Bollenstreek” zegt bestuurslid Pieter van Waardenburg die zich samen met Ad van Zelst vanuit de commissie marketing toelegt op het werven van corsodeelnemers. “Dit maakt deelname aan het corso een must voor diegenen die daadwerkelijk willen scoren. Het miljoenenpubliek dat naar het corso komt kijken komt letterlijk overal vandaan waardoor iedere doelgroep wel is vertegenwoordigd. Neem vervolgens de vele duizenden foto´s en filmpjes die van het corso worden gemaakt en verspreid via de sociale media, waaronder Facebook, Instagram, Pinterest en Google+. Dit werkt als een olievlek. Eigenlijk bestaat er geen effectievere wijze van promotie.  

 
lees meer
Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
MeerBusiness de regionale netwerk- en businessgenerator! MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers.
MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek.
Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2019, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-U heeft persoonlijk toegang tot de jaarlijkse MeerBusiness Netwerkparty (gezamenlijk met MeerBusiness Haarlemmermeer en Schiphol)
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief
Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 1 april 2020) mail naar Frans@meerbusiness.nl  
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
25-02-2019 MeerBusiness golftraining voor starters en gevorderen
26-02-2019 Business club Tespelduyn bedrijvencompetitie golf
27-02-2019 Hillegomse Ondernemersborrel in Villa Flora
04-03-2019 MeerBusiness golftraining voor starters en gevorderen
05-03-2019 5 maart bijeenkomst Techniek onderwijs Haarlemmermeer Bollenstreek
06-03-2019 Doe mee met de MeerBusiness Power lunch voor ondernemers bij Fit20 Hillegom
11-03-2019 MeerBusiness golftraining voor starters en gevorderen
12-03-2019 Haarlemmemermeersche golfclub bedrijvencompetitie
13-03-2019 Brexit Ontbijtbijeenkomst Huys Dever in Lisse voor ondernemers
13-03-2019 Doe mee met de MeerBusiness Power lunch voor ondernemers bij Fit20 Hillegom
14-03-2019 Italiaanse hapjes, reisadviezen en wijnproeverij in da Fabio
14-03-2019 Waar gaat de vakantie dit jaar naar toe, Italië? kom vast in de stemming
15-03-2019 fit20 Hillegom & fit20 Heemstede. Nieuwe member MeerBusiness
18-03-2019 MeerBusiness golftraining voor starters en gevorderen
20-03-2019 2e editie Grand Finale Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek
20-03-2019 Doe mee met de MeerBusiness Power lunch voor ondernemers bij Fit20 Hillegom
20-03-2019 Verkiezingen Provinciale staten
20-03-2019 Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek
20-03-2019 Ja ik ben graag bij de Grand Finale van de Jonge OndernemersPrijs
21-03-2019 opening Keukenhof
22-03-2019 Bekende ondernemers laten zich opsluiten voor Adamas Inloophuis
23-03-2019 Vaar mee met de Hillegomse Bollenboot
23-03-2019 Lentemarkt in het centrum van Hillegom
25-03-2019 MeerBusiness golftraining voor starters en gevorderen
26-03-2019 Business club Tespelduyn bedrijvencompetitie golf
26-03-2019 uitnodiging en vakantietip: proef de smaak van Italië en Sardinië in Da Fabio
27-03-2019 Hillegomse Ondernemersborrel in Villa Flora
27-03-2019 Doe mee met de MeerBusiness Power lunch voor ondernemers bij Fit20 Hillegom
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Colijnlaan 15 
2181 XJ Hillegom
+31 252 52 34 69
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen