Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2019 
In deze nieuwsbrief:
 • Het wordt spannend voor de zes kandidaten van de Jonge OndernemersPrijs 2019
 • Reserveer nu een van de laatste plekken voor de Grand finale van de JOP
 • 3D printer van Fioretti college Hillegom maakt Jonge Ondernemers Award
 • Mariska Stutterheim van Travel club Teylingen
 • Youngpwr is een initiatief van jongeren in samenwerking met ervaren ondernemers
 • AC Media & Events - Annemiek Cornelissen
 • VIBES Noordwijk is een initiatief van onderneemster Debbie Huson
 • Dutch Food Concepts is een kersvers cateringbedrijf met ervaring.
 • Kompas Advisering is een kantoor door en voor ondernemers!
 • De sponsors van de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek
 • Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
 • Privacy, contact en disclaimer
Het wordt spannend voor de zes kandidaten van de Jonge OndernemersPrijs 2019
Wie gaat er met de eer strijken? Nog even en dan zal tijdens de Grand finale van de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek  bekend worden wie zich het komend jaar Ondernemer van het jaar mag noemen. MeerBusiness en Kien OndernemersAdvies presenteren hieronder de zes overgebleven kandidaten die komende weken de strijd aangaan. De jury van de OndernemersPrijs Bollenstreek wordt gevormd door: Voorzitter Dennis van der Voort van KIEN OndernemersAdvies, Marloes  Beuk, MKB adviseur Rabobank Bollenstreek, Hans van Schie CROP Accountants  & Belastingadviseurs, Bas Winnubst partner VDSD, Serdar Tolenaar eigenaar PLUS Tolenaar Hillegom en de eerste winnaar van de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek. Nog een maand en dan weten wij het allemaal. Wilt u bij de Grand finale aanwezig zijn? Er zijn nog 3 tafels beschikbaar, dus acteer snel en reserveer een plek of tafel voor dit gezellige spektakel in het Fioretti college Hillegom.
 
Reserveer nu een van de laatste plekken voor de Grand finale van de JOP

Maximaal 120 plaatsen, nog 3 tafels beschikbaar!! dus wees er snel bij! Vorig jaar uitverkocht!!
De uitreiking van de Awards vindt wederom plaats in Aula van het Fioretti College in Hillegom. 
U wordt uitgenodigd een tafel te reserveren voor deze geheel verzorgde avond inclusief diner met begeleidende wijnen, entertainment en de bekendmaking van de winnaars. Wilt u deze avond bijwonen reserveer dan 
1. een tafel voor 6 personen. Kosten per tafel € 450.-- excl. Btw 
2. een halve tafel voor 4 personen kosten € 300,-- excl btw
3. een of meer aanschuifplekken. Kosten per persoon €   80.-- excl. Btw.   
Elke tafel bestaat uit 8 zitplaatsen. Voor elke tafel worden 2 plaatsen gereserveerd voor studenten die de finale bereikt hebben.
Er zijn nog enkele tafels beschikbaar dus reserveer snel via frans@meerbusiness of bel 06-53633364.

 
meer info
3D printer van Fioretti college Hillegom maakt Jonge Ondernemers Award

De fraaie Jonge Ondernemers Award 2019 is dit jaar op unieke wijze tot stand gekomen. Het Fioretti college Hillegom bezit een zestal bijzonder fraaie 3D printers en hebben dit jaar de Award niet alleen ontworpen maar ook geprint. Met een goudkleurige grondstof op basis van o.a. mais is deze Award uniek te noemen. Wie de Award mee naar huis mag nemen wordt donderdag 20 maart bekend gemaakt. De prijs zal worden uitgereikt door de winnaar van vorig jaar Serdar Tolenaar van Plus Tolenaar uit Hillegom.

 

 
meer info over Fioretti Hillegom
Mariska Stutterheim van Travel club Teylingen

Haar motto is: Een reis boeken via een reisbureau is niet meer van deze tijd. Heeft u nog zin om naar een reisbureau te gaan om bij een onbekende medewerker uw reis te boeken?

Mariska is haar carrière begonnen bij de ANWB. Daarna heeft zij promotie gemaakt naar een gerenommeerd reisbureau in het Gooi, dat persoonlijke service hoog in het vaandel had staan en waar veel BN-ers en omroepen tot de clientèle behoorden. Vervolgens werd zij aangenomen bij American Express, waar zij vele jaren verantwoordelijk was voor de high demanding kaarthouders, die van haar kwaliteit, service en maatwerk op hoog niveau verwachtten en kregen. Het credo was: "the sky is the limit".

En plots was er de mogelijkheid ondernemer te worden. Aangemoedigd door (ex)collega’s is zij een kijkje gaan nemen in de keuken van de Travelclub. Een overkoepelende organisatie die de prijsafspraken maakt met de diverse suppliers en maatschappijen en administratieve ondersteuning biedt. Het voelde direct goed; compleet eigen baas maar wel met het volume om alles te kunnen boeken en aangesloten bij alle overkoepelende organisaties die garant staan voor kwaliteit. En nu de Jonge OndernemersPrijs gewoon leuk om mee te doen. 

 

 
lees meer over de Travelclub en Mariska
Youngpwr is een initiatief van jongeren in samenwerking met ervaren ondernemers

Youngpwr heeft als missie jongeren van 13-25 te ontwikkelen tot ondernemers om anderen te helpen met hun talent. Youngpwr.nl is een marktplaats voor jongeren en opdrachtgevers (particulieren en bedrijven). Youngpwr gaat deze groepen met elkaar verbinden. Youngpwr is geen uitzendbureau, maar een connectie platform. Via hun social kanalen gaan zij jongeren inspireren. Bekijk het Instagramkanaal op: _Youngpwr of Facebook: Youngpwr

 

Waarom:

De Waarom Youngpwr? De arbeidsmarkt verandert: minder vaste banen en meer freelancers die tijdelijke klussen doen. Ondernemerschap is noodzakelijk in de 21ste eeuw. Dit vraagt om zelfvertrouwen en nieuwe vaardigheden van jongeren. Creativiteit, doorzettingsvermogen, communicatieve- en sociale vaardigheden zijn voorbeelden van dit soort nieuwe vaardigheden. Youngpwr gaat jongeren helpen zich te ontwikkelen tot ondernemers om anderen te helpen met hun talent. De leukste manier om geld te verdienen en ook nog eens voordelig voor opdrachtgevers.

 
naar de site van Youngpwr
AC Media & Events - Annemiek Cornelissen

“Mensen, schrijven, organiseren, fotograferen”, het zijn maar enkele van de sleutelwoorden, die betrekking hebben op Annemiek. Dan is de vraag, hoe voeg je deze woorden samen tot iets moois, waarbij ook anderen deze sleutelwoorden zullen herkennen als iets van haar. Dat heeft Annemiek gedaan: AC MEDIA & EVENTS is een feit, een bedrijf waar al deze sleutelwoorden een prominente plek hebben gekregen. Op de eerste plaats “mensen”: wat is er mooier om dagelijks met mensen om te gaan. Ieder individu heeft zijn eigen ik en voor iedereen kan Annemiek iets betekenen. Een mooie tekst schrijven, een fotoreportage maken van iets wat nooit meer vergeten mag worden, adviseren of helpen bij het organiseren van een feest, thema events de lucht inschieten en er een succes van maken, maar ook “gewoon” helpen bij het zoeken van die bijzondere dingen om een feest tot een succes te maken, van een clown, een limousine, statafels met traditionele rokken, een band of zanger, noem het maar op. AC MEDIA & EVENTS staat voor het complete plaatje. Een dosis creativiteit, kennis, liefde voor alles wat op haar pad komt, maar vooral de potentie om dat te doen slagen. Annemiek laat jullie kennis maken met haar nieuwe ik: de al vertrouwde tekstschrijver en fotograaf, aangevuld met twee heel belangrijke zaken: promotie en organisatie.

 

 
bekijk de site van AC-media
VIBES Noordwijk is een initiatief van onderneemster Debbie Huson

Met VIBES & Balletstudio Cinderella heeft ze twee succesvolle bedrijven. Samen met haar twee kinderen woont ze in Noordwijk. Een vrouwelijke co-workingspace in de Duin-en Bollenstreek: een droom Debbie startte naast de balletschool vorig jaar “Cinderella Stories” een nieuw bedrijfsidee waarbij Debbie zélf haar merk zou zijn. Ze vertelt: “Vorig jaar ging ik op zoek naar een geschikte werkplek om hier aan te werken, ik merkte dat ik thuis te veel afgeleid was. Maar nergens in Noordwijk of in de gehele Duin- en Bollenstreek, kon ik zoiets vinden. Ik wilde een co-workingspot maar dan alleen voor vrouwen. En toen dacht ik: ‘Oké, wat ik wil is er niet, dan doe ik het toch gewoon zelf!’ Ik vertelde niemand van mijn plannen, onderhandelde over een prachtig pand (op voorbehoud van financiering), schreef een ondernemingsplan (voor de eerste keer) en stapte er mee naar de bank. Of ik wel eens dacht: ‘ga ik dit echt doen?’ Tuurlijk, maar ik ga liever keihard op mijn bek, dan dat ik het nooit geprobeerd heb! 

 
lees meer over Debbie en Vibes
Dutch Food Concepts is een kersvers cateringbedrijf met ervaring.

De naam Dutch Food Concepts spreekt eigenlijk voor zich; Gespecialiseerd in de catering van typisch Nederlandse producten. Maar zij bakken niet zomaar een stroopwafel, bakje poffertjes of portie wafelfriet, en ze maken niet zomaar een broodje kaas klaar. Dutch Food Concepts denkt vanuit een concept en werkt in een modern ambachtelijke sfeer aan het lekkerste en leukste foodproduct. En nog een leuke twist: het is mogelijk hun units aan te kleden (branding) naar jouw wensen, bijvoorbeeld in de bestaande huisstijl. Dutch Food Concepts werkt samen met merken als KLM, Keukenhof, Dierenpark Amersfoort en Amsterdam Marketing. Zij hebben smakelijke cateringconcepten ontwikkeld voor Eat dutch waffles (stroopwafel),  Beemster Kaas (Broodje Beemster), Koopmans Professioneel (Wafelfriet) en nog enkele aanspreken merken. En beurslocaties als Amsterdam RAI en Jaarbeurs Utrecht zijn voor ons bekend terrein. De merken van Dutch Food Concepts voeren allemaal hun eigen identiteit, maar hebben wel hetzelfde DNA. Met vezels als liefde voor ambacht, professionaliteit, innovatie en ruimte voor fun en plezier. Dutch Food Concepts is namens de vertegenwoordigde concepten actief op diverse beurzen, events en festivals in Nederland. Wij bieden de unieke mogelijkheid voor het invullen van cateringaanvragen in binnen- en buitenland. Van Antwerpen tot Las Vegas en van London tot Durban. Geen uitdaging is ons te zwaar en geen plek is ons te ver.   

 
lees meer
Kompas Advisering is een kantoor door en voor ondernemers!

Kompas Advisering is een jong kantoor dat gestart is in 2018 en beschikt over een schat aan ervaring in met name de financiële dienstverlening.

Het motto is: Doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent; dat maakt je een stuk gelukkiger. Laat de rest zoveel mogelijk aan een specialist over.

José Baars. "Ik geloof erin dat je moet doen waar je goed in bent en waar je plezier in hebt. Dan haal je het beste uit jezelf en krijg je er energie van. Mijn passie is om mensen te helpen met het beste advies. Ik ga uitvoerig met u in gesprek om erachter te komen wat uw doelen en wensen zijn voor de toekomst. Door mijn werkervaring in de financiële dienstverlening en als dochter van een ondernemer realiseer ik me dat er vaak onvoldoende tijd en focus is om de financiële positie van u en uw gezin te plannen en inzichtelijk te maken. Ik help u graag om juist die geldzaken op een rij te zetten en aan te passen aan uw doelen en wensen. Zo weet u zeker dat u alles financieel goed op orde heeft".  

Focus
Kompas Advisering onderscheidt zich in de financiële dienstverlening door de focus op ondernemers en hun gezin te leggen. Deze groep is vaak heel druk bezig met hun eigen onderneming en heeft of neemt niet altijd de tijd om de financiën goed te regelen. Hiervoor kunt u een beroep doen op Kompas Advisering.

 
lees meer over Kompas

De sponsors van de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek
   
 
Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
MeerBusiness de regionale netwerk- en businessgenerator! MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers.
MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek.
Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2019, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-U heeft persoonlijk toegang tot de jaarlijkse MeerBusiness Netwerkparty (gezamenlijk met MeerBusiness Haarlemmermeer en Schiphol)
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief
Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 1 april 2020) mail naar Frans@meerbusiness.nl  
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
22-02-2019 jury bijeenkomst MeerBusiness students Award gemeentehuis Hillegom
25-02-2019 MeerBusiness golftraining voor starters en gevorderen
26-02-2019 Business club Tespelduyn bedrijvencompetitie golf
27-02-2019 Hillegomse Ondernemersborrel in Villa Flora
04-03-2019 MeerBusiness golftraining voor starters en gevorderen
05-03-2019 5 maart bijeenkomst Techniek onderwijs Haarlemmermeer Bollenstreek
06-03-2019 Doe mee met de MeerBusiness Power lunch voor ondernemers bij Fit20 Hillegom
11-03-2019 MeerBusiness golftraining voor starters en gevorderen
12-03-2019 Haarlemmemermeersche golfclub bedrijvencompetitie
13-03-2019 Doe mee met de MeerBusiness Power lunch voor ondernemers bij Fit20 Hillegom
13-03-2019 Brexit Ontbijtbijeenkomst Huys Dever in Lisse voor ondernemers
14-03-2019 Waar gaat de vakantie dit jaar naar toe, Italië? kom vast in de stemming
15-03-2019 fit20 Hillegom & fit20 Heemstede. Nieuwe member MeerBusiness
18-03-2019 MeerBusiness golftraining voor starters en gevorderen
20-03-2019 2e editie Grand Finale Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek
20-03-2019 Ja ik ben graag bij de Grand Finale van de Jonge OndernemersPrijs
20-03-2019 Verkiezingen Provinciale staten
20-03-2019 Doe mee met de MeerBusiness Power lunch voor ondernemers bij Fit20 Hillegom
21-03-2019 opening Keukenhof
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Colijnlaan 15 
2181 XJ Hillegom
+31 252 52 34 69
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen