Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2019 
In deze nieuwsbrief:
 • fit20 Hillegom & fit20 Heemstede nieuwe members MeerBusiness
 • Aelen en van Leeuwen nieuwe member MeerBusiness
 • Bekende ondernemers laten zich opsluiten voor Adamas Inloophuis
 • uitnodiging en vakantietip: proef de smaak van Italië en Sardinië in Da Fabio
 • woensdag een extra Nieuwsbrief met de overgebleven JOP kandidaten
 • SAVE THE DATE! Uitnodiging Samen investeren in Sterk Techniekonderwijs
 • Inner Circle gaat weer van start. Doe mee en registreer snel
 • Bedrijvenplatform Bollenstreek zaterdag 30 maart
 • Rabobank Bollenstreek steunt Huys Dever in Lisse
 • Reserveer nu een van de laatste plekken voor de Grand finale van de JOP
 • 6 maart organiseert VVD Duin-& Bollenstreek een bezoek aan Cosine
 • Promotors’ ondersteunen ondernemers bij People, Planet en Profit
 • MeerBusiness golftraining, nog 2 (nieuwe) plekken beschikbaar
 • het motto van de Nachtegaal is alles kan!
 • Bloemencorso biedt unieke promotiekansen
 • Brexit: wat verandert er voor u als ondernemer?
 • Lucky bowling gewoon doen
 • Taxi, Bus, minibus of touringcar huren; Brouwer's tours
 • Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
 • Privacy, contact en disclaimer
fit20 Hillegom & fit20 Heemstede nieuwe members MeerBusiness

Vrijdag 15 februari is de 135e studio van fit20 officieel geopend, in het Medisch Centrum Kwekerij aan de Kwekerij 1 Hillegom. fit20 is een innovatieve en unieke fitness methode die heel goed past bij MeerBusiness. Doorgaans wordt fitness gezien als ‘jezelf een paar uur per week in het zweet werken’. fit20 laat zien dat het ook anders kan, namelijk in maar 20 minuten per week, op afspraak en onder begeleiding van een personal trainer. Je transpireert niet of nauwelijks omdat je de oefening in slow motion uitvoert en in een koele ruimte traint. Omkleden is daarom niet nodig.  Zo voel je je door 20 minuten trainen per week fitter en gezonder. 

Waarom past fit20 zo naadloos bij MeerBusiness?  
Zoals bekend werkt MeerBusiness met de schijf van 5 en fit20 past hier naadloos in. De schijf van 5 biedt leden in ons netwerk de mogelijkheid om verbonden te worden op (ten minste) 5 manieren;  
1. Inspiratie; inspirerende sprekers;
2. Duurzaam verbinden; met peers in kleinere InnerCircles;
3. Kennis en Kunde met elkaar delen en samen leren;
4. Collectief bijdragen aan de regio naar een sterk economisch platform;
5. Samen ontspannen door inspanning;
Vanaf woensdag 6 maart t/m 24 woensdag 24 april starten wij met het programma “MeerBusiness Powerlunch met Ondernemers”. Wekelijks worden maximaal 6 ondernemers ontvangen bij fit20 Hillegom, waarbij de kracht van spiertraining centraal staat. De sessie start om 12.00 uur, duurt een uur, is inclusief lunch en uiteraard krijgt u zelf ook de kans om de unieke manier van trainen te ervaren. 
U kunt zich nu al aanmelden voor een sessie door HIER uw gegevens achter te laten.  Mocht u ook een keer een powerlunch (of wellicht powerbreakfast) met een afvaardiging van uw bedrijf (max.6 personen) willen doen, dan kan dat uiteraard ook. Mail dan naar hillegom@fit20.nl voor een directe afspraak. 
Kijk voor meer informatie of een individuele kennismakingstraining op fit20hillegom.nl 

personal trainer Nathalie en Studiomanager Ron

 
lees meer en uitgebreide informatie om zelf een keer samen met MB uit te proberen
Aelen en van Leeuwen nieuwe member MeerBusiness

Aelen en van Leeuwen is een betrouwbare partner op het gebied van grafische zeefdruk en signing. Tot hun klanten behoren niet alleen bedrijven en drukwerkbureaus, maar ook eindgebruikers. Met name in de wereld van de visuele communicatie is Aelen en van Leeuwen dan ook een oude bekende. Zij werken uitsluitend met de beste machines en producten en trekken deze lijn ook door wat betreft hun personeel. Niet voor niets vertrouwen bekende (inter)nationale retailformules en drukwerkbureas op hun jarenlange ervaring. Zij kunnen u te allen tijde van het juiste advies omtrent uw druk- en/of printwerk voorzien.Aelen en van Leeuwen streeft altijd naar de beste kwaliteit drukwerk, printwerk en signing.  Hun motto is niet voor niets “beter in kwaliteit”. Dat ziet u uiteraard terug in hun producten, maar ook in het productietraject. Dit proces is geheel aangepast om zo goed mogelijk aan te sluiten op de wensen en eisen van de klant. Daarom staan leversnelheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en een goede prijs/kwaliteitverhouding bij Aelen en van Leeuwen hoog in het vaandel. Komend jaar zal MeerBusiness haar leden graag een keer uitnodigen voor een bedrijfsbezoek aan dit Hillegomse kwalitatief hoogstaand bedrijf. 

 
Bekende ondernemers laten zich opsluiten voor Adamas Inloophuis

Op vrijdag 22 maart  sluiten 12 ondernemers zich op in het Adamas Inloophuis voor het Adamas Social Funding Event “The Lock-Up”. De intentie is dat iedere deelnemer via zijn/haar netwerk minimaal € 15.000 voor minimaal 2 jaar op gaat halen. Een van de deelnemers is Angela van Dorssen van Connecting zij vertelt waarom zij meedoet. “De passie waarmee de vrijwilligers van het Adamas inloophuis het hele jaar bezig zijn om te zorgen dat iemand zich thuis voelt. Die passie is iets wat al jaren overeenkomt met de wijze hoe ik in het leven sta.  Het is goed voor de maatschappij om zo’n organisatie zoals het Adamas Inloophuis te hebben, vandaar dat ik mij ook graag verbind aan deze organisatie". 
Waarom is The Lock-Up nodig?
Het Adamas Inloophuis wordt nauwelijks gesubsidieerd door de overheid en KWF en is afhankelijk van giften, sponsoren en jaarlijkse donaties van fondsen, bedrijven, serviceclubs en particulieren. “Elk jaar is het weer een uitdaging om de begroting van € 300.000 rond te krijgen. Wat wij nodig hebben is simpelweg continuïteit van inkomsten” aldus Annelies Osinga, coördinator Adamas Inloophuis. “Geven is vaak een kwestie van gunnen”, vervolgt Osinga. “Daarom kwamen we op het idee om ondernemers te vragen of zij hun netwerk willen inzetten om Adamas te ondersteunen”. Voor meer informatie zie https://www.adamas-inloophuis.nl/the-lock-up. Wilt u ook ondersteunen? bel of mail Frans@meerbusiness.nl Frans van der Riet 06-53633364 

 
lees meer over de actie
uitnodiging en vakantietip: proef de smaak van Italië en Sardinië in Da Fabio

Dinsdag 26 maart  a.s. kookt  het team van “da Fabio” een viergangen walking diner menu voor u en laat u kennis maken met de heerlijkste gerechten van Italië.  Chefkok/eigenaar Fabio werkt uitsluitend met verse huisgemaakte producten en dat is te proeven!   
Het wordt nog leuker als  reisadviseur Mariska Stutterheim  van de Travelclub Teijlingen vertelt over diverse reismogelijkheden naar het schitterende Italië. En tenslotte wordt u tong gestreeld met de lekkerste wijnen van Register Vinoloog John Nederstigt van horeca-groothandel Nederwijnen. Hij  geeft een uitleg over de bijpassende proefglaasjes Italiaanse wijnen.  Komt u ook leerzaam en smakelijk genieten?  

Schrijf u dan hier in een meld u aan . Kosten: € 29.50 voor relaties van MeerBusiness  Aanvang: 18.45 uur en ontvangst met een glaasje Prosecco.  Einde avond: circa 21.45 uur Locatie:  Restaurant Da Fabio Heerenweg487 te Lisse

 
naar Da Fabio
woensdag een extra Nieuwsbrief met de overgebleven JOP kandidaten

De Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek nadert zijn ontknoping. a.s. woensdag een extra nieuwsbrief met de namen van de overgebleven kandidaten.

A.s. vrijdag mogen de studenten van het Fioretti college in Hillegom hun presentatie doen voor de finale van de MeerBusiness Students Award. De finale vindt plaats in de raadszaal van de gemeente Hillegom. Donderdag 20 maart is dan de grand finale waarvoor overigens nog slechts 3 tafels beschikbaar zijn.

 
SAVE THE DATE! Uitnodiging Samen investeren in Sterk Techniekonderwijs

Kom ook naar de Sterk in techniek onderwijs bijeenkomst!
Wanneer:  Dinsdag 5 maart 2019
Tijd: Inloop 15:30 uur; aanvang 16:00 uur; 
einde uiterlijk: 0:00 uur 
Voor wie: (opleidings)bedrijven, brancheorganisaties, gemeenten
Waar: Hoofdvaart College, Paxlaan 20 te Hoofddorp
De technische arbeidsmarkt in Nederland kampt met groeiende tekorten aan technisch en technologisch personeel, dat remt de economie. De instroom in technische beroepsopleidingen is lang niet genoeg om die tekorten op te vullen. De Overheid komt daarom met een subsidieregeling Sterk Techniek Onderwijs. In deze subsidieregeling Sterk Techniek Onderwijs (www.sterktechniekonderwijs.nl) zit ruim 400 miljoen voor de komende 4 jaar. Dat biedt grote kansen voor deze regio! Samen en in nauwe afstemming met het regionale bedrijfsleven kunnen we meer leerlingen interesseren voor techniek en technologie zodat meer leerlingen kiezen voor een technische opleiding in het MBO of HBO. 
Dat is goed voor de economische groei en de werkgelegenheid in de regio Haarlemmermeer/Duin & Bollenstreek. 

 
direct aanmelden
Inner Circle gaat weer van start. Doe mee en registreer snel

Vanaf april 2019 gaat de volgende jaarcyclus van de Inner Circles van MeerBusiness Duin- en Bollenstreek weer van start. Een MB DB Inner Circle bestaat uit een vaste groep van maximaal 15 ambitieuze ondernemers & managers. Er zijn 2 groepen actief en beiden groepen hebben ruimte voor nieuwe leden. U kunt één van die leden worden. Als lid van de Inner Circle ontmoet u elkaar op basis van vertrouwen. U ontmoet elkaar maandelijks en deelt informatie en kennis. In de Circle heeft u een plek om te sparren en uw business doelstellingen aan te scherpen. Intussen bouwt u aan zakelijke vriendschappen en wordt u elkaars ambassadeurs. MeerBusiness volgt.

Deelname aan de Inner Circle is een toevoeging op uw netwerkactiviteiten. U bouwt én aan uw bedrijf én aan uw netwerk. 
Wat biedt de Inner Circle? 
• Een groep die werkt vanuit vertrouwen en als ambassadeurs voor elkaars business optreedt 
• Een groep die elkaar helpt (nieuwe) focus te krijgen op business doelstellingen 
• Een groep die elkaar handvatten aanreikt en specifieke tools en aandachtspunten ter verbetering van de business bespreekt 
• Een plek waar u werkt aan uw skills en methoden leert die u ook in uw eigen bedrijf kunt inzetten
De Inner Circles worden begeleid door Angela van Dorssen van Connecting Energy. Angela werkt als bedrijfskundige, trainer, ervaren manager en internationaal gecertificeerd (team)coach vanuit de filosofie dat connectie en resultaat samengaan. Zij heeft ruime ervaring met het begeleiden van ondernemersgroepen. Referenties zijn uiteraard beschikbaar. Voor meer informatie over haar werkwijze, kijk op www.connectingenergy.nl.  

 

 
lees meer
Bedrijvenplatform Bollenstreek zaterdag 30 maart

Een nieuw initiatief van AC Media. Het ultieme evenement voor bedrijven uit de Bollenstreek om zich te presenteren. Daarbij kan gedacht worden aan productpresentaties, het werven van personeel, stagiaires of vrijwilligers, maar ook verkoop van artikelen. Dit evenement is bestemd voor alle bedrijfstakken. De kosten voor een stand bedragen 35 euro, exclusief btw. Voor informatie of het huren van een stand, stuur gerust een mailtje of bel met AC MEDIA & Events, acornelissen@snelnet.net of 0651841259. 

 
Rabobank Bollenstreek steunt Huys Dever in Lisse

Voor het bevorderen van het behoud van de zichtlijnen rond’t Huys Dever, heeft het Rabobank Bollenstreek Coöperatiefonds een donatie gedaan aan Stichting Vrienden van Dever. Met de bijdrage van € 20.000,-verzekert het historisch monument daarmee haar waarde in het landschap van de Bollenstreek. Paul Groen, directievoorzitter Rabobank Bollenstreek, overhandigde samen met Ledenraadslid Hing Low de cheque aan Ignus Maes, voorzitter van de stichting: “Rabobank staat op voor maatschappelijke initiatieven binnen de Bollenstreek.

 

 
lees meer
Reserveer nu een van de laatste plekken voor de Grand finale van de JOP

Maximaal 120 plaatsen, nog 3 tafels beschikbaar!! dus wees er snel bij! Vorig jaar uitverkocht!!
De uitreiking van de Awards vindt wederom plaats in Aula van het Fioretti College in Hillegom. 
U wordt uitgenodigd een tafel te reserveren voor deze geheel verzorgde avond inclusief diner met begeleidende wijnen, entertainment en de bekendmaking van de winnaars. Wilt u deze avond bijwonen reserveer dan 
1. een tafel voor 6 personen. Kosten per tafel € 450.-- excl. Btw 
2. een halve tafel voor 4 personen kosten € 300,-- excl btw
3. een of meer aanschuifplekken. Kosten per persoon €   80.-- excl. Btw.   
Elke tafel bestaat uit 8 zitplaatsen. Voor elke tafel worden 2 plaatsen gereserveerd voor studenten die de finale bereikt hebben.
Er zijn nog enkele tafels beschikbaar dus reserveer snel via frans@meerbusiness of bel 06-53633364.

 
meer info
6 maart organiseert VVD Duin-& Bollenstreek een bezoek aan Cosine
Cosine is in een internationaal high tech bedrijf. Zij ontwerpen en maken zeer precieze meetapparatuur die bijvoorbeeld in de ruimtevaart en voedseltechnologie wordt toegepast. Tijdens het bezoek zal het bedrijf ons vertellen waar ze allemaal mee bezig zijn en mogen we een kijkje in hun keuken nemen. 
 
lees meer
Promotors’ ondersteunen ondernemers bij People, Planet en Profit

'Planet’, Profit’ en Innovatie zijn de duurzaamheidskenmerken van de competitie in de Duin- & Bollenstreek. Ondernemers moet zich op deze punten onderscheiden om in aanmerking te komen voor de prijs. Drie bedrijven uit de streek gaan hun expertise aanbieden aan de deelnemers om hun hier nóg verder mee te helpen.De bedrijven die het ‘promotorschap’ op zich hebben genomen zijn EE Care, Maregroep en Rabobank Bollenstreek. EE Care uit Voorhout is specialist op het gebied van energiebesparing én duurzame energie. MareGroep uit Voorhout is het re- integratiebedrijf voor iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de Kust-, Duin- en Bollenstreek. Dit door het beste uit mensen  te halen door ontwikkeling, werk en re- integratie. Rabobank is dé financiële dienstverlener met oog voor duurzaam geld verdienen. 

 
lees meer en direct aanmelden
MeerBusiness golftraining, nog 2 (nieuwe) plekken beschikbaar

Het mooie weer komt er weer aan. Kriebelt het al? MeerBusiness golftraining voor starters en gevorderen . Wij zijn 3 december gestart met twee groepen, spelen door t/m 1 april en hebben door blessures en ander werk twee plekken vrij.  Wij spelen afwisselend op de golfbaan van Tespelduyn en de Haarlemmermeersche. Wij krijgen golfles van echte toppers. Arjan Stokman op Tespelduyn en Wouter Voskamp op de Haarlemmermeersche. Groep 2 speelt van half 8 tot half 9. Wij plek voor twee personen.
Kosten Kosten 6x 1 uur € 75,--. zin om, een keer mee te doen? (€ 12,50 per keer) mail naar frans@meerbusiness.nl of bel 06-53633364  

 
het motto van de Nachtegaal is alles kan!

Met je opa een schuimparty organiseren voor zijn verjaardag! Of bijvoorbeeld je eigen sweet sixteen party, echt alles is mogelijk. Daarom is de afdeling Sales niet bang om 3 van dit soort evenementen op één dag te organiseren. Je weet ruimte zat bij De Nachtegaal. Daarom dan ook hulde aan onze keukenbrigade, die er altijd maar voor zorgen dat alles voor de inwendige mens op tijd en met 100% aandacht elke keer maar klaar staat. Top die Keukenbrigade!  meer informatie nodig? Mail naar Rob Kamminga

"Alles kan" blijft ons motto. Maar elk feestje begint met de ontvangst op onze locatie. De receptie verwijst alle gasten graag door naar de te gebruiken ruimte. De Serre, het restaurant of één van de Tulpzalen. Aangekomen op één van die locaties staan daar de dames & heren van de bediening te wachten om het eerste kopje koffie of drankje aan te bieden. Zelfs het volmondig aanzetten tot het zingen van "Lang zal je leven.." is nooit teveel. Daarom dan ook "Top de receptie en bediening bij De Nachtegaal".   Elk feest  of ontbijt, lunch of diner dient te beginnen in een schone ruimte, zoals De Serre, het restaurant of de Tulpzalen. Onze afdelingen housekeeping en maintenance zorgen hiervoor. Elke dag van de week zijn zij bezig van vroeg tot laat met het schoonmaken en repareren van de diverse ruimtes in De Nachtegaal. Mogen zij het ook eens voor u doen? 

 
Bloemencorso biedt unieke promotiekansen

Doe eens anders en promoot uw onderneming tijdens het Bloemencorso van de Bollenstreek. Dit kan door deel te nemen aan het corso met een luxe of bijzondere wagen waarvoor de inschrijving zojuist is gestart. Succes is gegarandeerd. “Wat is er mooier dan mee te kunnen liften met een evenement dat nationaal en internationaal zo goed op de kaart staat als het Bloemencorso van de Bollenstreek” zegt bestuurslid Pieter van Waardenburg die zich samen met Ad van Zelst vanuit de commissie marketing toelegt op het werven van corsodeelnemers. “Dit maakt deelname aan het corso een must voor diegenen die daadwerkelijk willen scoren. Het miljoenenpubliek dat naar het corso komt kijken komt letterlijk overal vandaan waardoor iedere doelgroep wel is vertegenwoordigd. Neem vervolgens de vele duizenden foto´s en filmpjes die van het corso worden gemaakt en verspreid via de sociale media, waaronder Facebook, Instagram, Pinterest en Google+. Dit werkt als een olievlek. Eigenlijk bestaat er geen effectievere wijze van promotie.  

 
lees meer
Brexit: wat verandert er voor u als ondernemer?

De afgelopen dagen is de Brexit weer volop in het nieuws geweest. Er bestaat een kans dat het Verenigd Koninkrijk de EU op 29 maart aanstaande verlaat zonder overeenkomst. Een zogenaamde ‘harde Brexit’. Douane heffingen. In dat geval verandert er veel voor Nederlandse ondernemers die zaken doen met het VK. Eén van de dingen die verandert is, dat voor aankoop van goederen uit het Verenigd Koninkrijk door een Nederlandse ondernemer waarbij de goederen worden vervoerd van het Verenigd Koninkrijk naar de EU, dit niet langer een intracommunautaire verwerving is maar een invoer. Dat betekent dat in beginsel douane heffingen verschuldigd zijn maar ook BTW. Deze BTW dient betaald te worden bij de douane van invoer.

BTW-verlegging
Bent u ondernemer en neemt u regelmatig goederen af in het Verenigd Koninkrijk? Dan heeft u recent een brief ontvangen van de belastingdienst. Hierin wordt u erop gewezen, dat u de mogelijkheid heeft een vergunning voor BTW-verlegging bij invoer aan te vragen (zgn. artikel 23 vergunning). Wanneer deze vergunning wordt toegekend hoeft u niet langer de BTW voor de invoer bij de douane te voldoen maar kunt u deze in de BTW aangifte verwerken (en in dezelfde aangifte normaal gesproken ook weer in aftrek brengen). Dit resulteert in een cash flow voordeel en scheelt administratieve rompslomp bij de douane. Bij de brief van de belastingdienst is een formulier gevoegd om de vergunning aan te vragen. Als dit formulier vóór 1 februari 2019 wordt opgestuurd, ontvangt u voor 29 maart een reactie van de Belastingdienst. Uiteraard kunnen wij deze vergunning ook voor u aanvragen. Meer weten? Mocht u hierover nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan HIER contact op met uw contactpersoon bij CROP. 

 
Lucky bowling gewoon doen

Lucky’s Bowling kan met recht een designbowlingbaan worden genoemd en is daarmee een uniek in Nederland. De industriële locatie met hoge plafonds is ingericht met hoogwaardig designmeubilair van topinterieurmerken DutchBone en Zuiver en krijgt door details als oude Leidse stadslampen en vintageafbeeldingen een gezellige en huiselijke sfeer.   Gebowld wordt er op de Rolls Royce onder de bowlingbanen: afkomstig van Brunswick, een eeuwenoud bedrijf dat volgens profs de beste in zijn soort is. Uniek is ook de metersgrote videowall, waarop speciaal ontworpen animatievideo’s worden geprojecteerd.  Na of tijdens het bowlen zin in een diner bereid met verse, hoogwaardige producten? In het eveneens in vintagestijl ingerichte restaurant staan onder meer pizza’s en hamburgers gemaakt van biologisch rundvlees, geserveerd met frites van Frites uit Zuyd, op het menu. 

Bekijk HIER meer info over de mogelijke bedrijfsuitjes.

 
naar de site
Taxi, Bus, minibus of touringcar huren; Brouwer's tours

Bent u op zoek naar veilig en voordelig groepsvervoer? Dan bent u bij Brouwer Tours aan het juiste adres. Het familiebedrijf bestaat al meer dan 90 jaar, jaren waarin zij zich hebben ontwikkeld tot een begrip in de regio Duin- en Bollenstreek. Zij zijn uw betrouwbare partner in kwalitatief personenvervoer, met een zeer omvangrijk wagenpark. Een bus huren met gediplomeerd chauffeur, dat doet u snel en eenvoudig bij Brouwer Tours. Van standaard luxe touringcar tot zeer luxueuze VIP-uitvoering, van een prachtige dubbeldekker tot een of meerdere minibusjes. Uw wens is bepalend voor het aanbod en de prijs. Wat u ook kiest, bij Brouwer Tours zit u altijd goed. 

 
naar de site
Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
MeerBusiness de regionale netwerk- en businessgenerator! MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers.
MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek.
Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2019, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-U heeft persoonlijk toegang tot de jaarlijkse MeerBusiness Netwerkparty (gezamenlijk met MeerBusiness Haarlemmermeer en Schiphol)
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief
Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 1 april 2020) mail naar Frans@meerbusiness.nl  
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
18-02-2019 MeerBusiness golftraining voor starters en gevorderen
22-02-2019 jury bijeenkomst MeerBusiness students Award gemeentehuis Hillegom
25-02-2019 MeerBusiness golftraining voor starters en gevorderen
26-02-2019 Business club Tespelduyn bedrijvencompetitie golf
27-02-2019 Hillegomse Ondernemersborrel in Villa Flora
04-03-2019 MeerBusiness golftraining voor starters en gevorderen
05-03-2019 5 maart bijeenkomst Techniek onderwijs Haarlemmermeer Bollenstreek
06-03-2019 Doe mee met de MeerBusiness Power lunch voor ondernemers bij Fit20 Hillegom
11-03-2019 MeerBusiness golftraining voor starters en gevorderen
12-03-2019 Haarlemmemermeersche golfclub bedrijvencompetitie
13-03-2019 Ontbijtbijeenkomst Huys Dever in Lisse voor ondernemers
13-03-2019 Doe mee met de MeerBusiness Power lunch voor ondernemers bij Fit20 Hillegom
14-03-2019 Waar gaat de vakantie dit jaar naar toe, Italië? kom vast in de stemming
15-03-2019 fit20 Hillegom & fit20 Heemstede. Nieuwe member MeerBusiness
18-03-2019 MeerBusiness golftraining voor starters en gevorderen
20-03-2019 Verkiezingen Provinciale staten
20-03-2019 Doe mee met de MeerBusiness Power lunch voor ondernemers bij Fit20 Hillegom
20-03-2019 2e editie Grand Finale Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek
20-03-2019 Ja ik ben graag bij de Grand Finale van de Jonge OndernemersPrijs
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Colijnlaan 15 
2181 XJ Hillegom
+31 252 52 34 69
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen