Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2017
In deze nieuwsbrief:
  • 14 december kerstontbijt door studenten van Fioretti college
  • Bloemen, planten, kerststukken of een abonnement, het kan bij Jaap
  • MeerBusiness weer op bezoek bij Business Class TV
  • 10 januari Ontbijtsessie De Loft Lisse over de nieuwe AVG
  • Reserveer voor de Grand Finale OndernemersPrijs Bollenstreek 8 maart 2018
  • Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
  • Privacy, contact en disclaimer
14 december kerstontbijt door studenten van Fioretti college
Vroeg beginnen u mist geen minuut van uw werktijd. Dus kom allemaal naar het kerstontbijt in het Fioretti College Hillegom 14 december
Let op de tijd;7.00 uur tot 9.30uur.

Niet alleen Hillegomse bedrijven en instellingen worden uitgenodigd, maar de hele Bollenstreek van Katwijk tot Kennemerland! Op donderdag 14 december 2017 wordt voor de 2e keer het Kerstontbijt bij het Fioretti College Hillegom georganiseerd. Leerlingen met de profielen Economie en Ondernemen en Zorg en Welzijn stellen zich voor, laten zien wat zij kunnen en welke bedrijven zij zoeken. Wie weet zijn dit toekomstige werknemers of nieuwe stagiaires! Het ontbijt is geheel gratis voor leden van IRH en lezers van de nieuwsbrief MeerBusiness Duin & Bollenstreek. Het is dé ontmoetingsplek voor ondernemers en leerlingen. Het voortreffelijke ontbijt wordt  verzorgd door de leerlingen van het Fioretti College. In verband met een beperkt aantal plaatsen ontvangen wij wel graag een aanmelding via onderstaande link. Na aanmelding ontvang je van ons verdere informatie. We ontbijten wel vroeg, om 7:00 uur dan kunnen om 9.30 uur de normale werkzaamheden weer doorgaan. De kerstlunch is een samenwerking tussen Fioretti college Hillegom; MeerBusiness Duin & Bollenstreek; Initiatief Rijk Hillegom; Koopcentrum Hillegom en gemeente Hillegom. Een must om erbij te zijn. Toegang gratis voor ondernemers uit de regio. 

 
 
direct aanmelden
Bloemen, planten, kerststukken of een abonnement, het kan bij Jaap

Jaap de Groot, eigenaar van een schitterende bloemenzaak met hoogwaardige kwaliteit heeft verschillende keuze mogelijkheden voor particulieren én ondernemers. Natuurlijk bezorgt Jaap de Groot ook bij u thuis of op de zaak. Wellicht een idee om uw bloemen en plantenzorgen uit handen te geven d.m.v. een abonnement? Dan ziet het er altijd piekfijn uit. Begin vast met kerst en neem hier snel contact op met Jaap.

 
naar de site van Jaap de Groot
MeerBusiness weer op bezoek bij Business Class TV
In het programma Business Class ontvangt Harry Mens iedere zondagochtend diverse gasten en geeft zijn visie op het zakenleven.MeerBusiness is een regelmatig geziene gast bij de opnamen van Business Class, deze keer zijn wij aanwezig bij de kerstuitzending van Business Class.
Op zaterdag 23 december a.s. bij Hotels van Oranje de opname die op zondag 24 december wordt uitgezonden. Natuurlijk mogen wij weer een aantal relaties van MeerBusiness uitnodigen om de opname bij te wonen. Vindt u het leuk om de opname een keer bij te wonen? We hebben nog 6 plaatsen beschikbaar. Mail dan direct naar frans@meerbusiness.nl en zorg dat u er snel bij bent want het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden verplicht!
 
 
lees meer
10 januari Ontbijtsessie De Loft Lisse over de nieuwe AVG
Deze keer niet Huys Dever maar 100 meter verder in de Loft Lisse, Heereweg 345, 2161CA Lisse. Woensdag 10 januari 2018 8.00 uur sharp!
 
De AVG (de Algemene Verordening gegevensbescherming), ook wel de nieuwe Privacywet genoemd. Deze wet gaat 25 mei 2018 in, en gaat gelden voor alle bedrijven en instanties die persoonsgegevens verwerken. Deze wetgeving is zeker niet vrijblijvend, er geldt een bestuurdersaansprakelijkheid met boetes tot 20 miljoen Euro. Zonder nu over de wetgeving in detail te treden zou het bij alle bedrijven en instanties op de agenda moeten staan. 
 
direct aanmelden
Reserveer voor de Grand Finale OndernemersPrijs Bollenstreek 8 maart 2018

Reserveer nu uw dinerplaatsen voor de GRAND FINALE
Op donderdag 8 maart 2018 is het eindelijk zover. De bekendmaking van de winnaar van de Jonge Ondernemers Prijs Bollenstreek 2018 en de bekendmaking van de winnaar van de MeerBusiness Fioretti Hillegom Students Award. De uitreiking vindt plaats in de Aula van het Fioretti College in Hillegom. Wij nodigen u uit voor deze geheel verzorgde avond inclusief diner met begeleidende wijnen, entertainment en natuurlijk de bekendmaking van de winnaars.
De avond wordt gepresenteerd door Andy Houtkamp. 

 
direct aanmelden
Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
MeerBusiness de regionale netwerk- en businessgenerator! MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers.
MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek.
Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2018, incl. gebruik Vip-card: € 180,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-U heeft persoonlijk toegang tot de jaarlijkse MeerBusiness Netwerkparty (gezamenlijk met MeerBusiness Haarlemmermeer en Schiphol) indien sprake is van een free event.
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief
Nu lid worden, u betaalt slecht € 180 voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 31 jan 2018) mail naar Frans@meerbusiness.nl  
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 0252-523925. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
12-12-2017 Business Golfcompetitie TESPELDUYN
12-12-2017 golfcompetitie Business Members van de Haarlemmermeersche Golfclub
14-12-2017 Kerstontbijt voor ondernemers Duin en Bollenstreek door studenten van Fioretti college
15-12-2017 MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol gala met uitreiking ondernemersprijs 2017
28-12-2017 Oliebollen golftoernooi Vastgoed Nationaal en Dunja op de Haarlemmermeersche
31-12-2017 en verder in het jaar 2018 nog meer netwerkbijeenkomsten bijvoorbeeld
04-01-2018 Netwerkbijeenkomst Pitch, Hit en Run voor ondernemers op Park10.
09-01-2018 Business club Wintercompetitie Haarlemmermeersche golfclub
10-01-2018 Ontbijtsessie De Loft Lisse over Algemene Verordening gegevensbescherming
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Colijnlaan 15 
2181 XJ Hillegom
+31 252 52 34 69
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen