Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2019 
In deze nieuwsbrief:
 • Tot 15 februari aanmelden voor de JOP2019 zijn binnen. Ken je iemand die mee zou moeten doen?
 • Boek een tafel of een plek bij de Grand finale van de Jonge OndernemersPrijs
 • Kom naar de inmiddels beroemde Joheco Nieuwjaarsbijeenkomst
 • Steenbergen advocaten zetten koers door!
 • MeerBusiness Nieuwjaarsreceptie zeer geslaagd
 • “VVD Hillegom vraagt gemeente om statement te maken tegen Nashville – verklaring”.
 • Wonen met een + in Lisse duurzaam en smart
 • Wereld-wijnen heeft een fantastische januari aanbieding
 • 21 januari Broodfonds – een solidair vangnet voor ondernemers
 • Bijzondere Try Out in de Muze! THEO MAASSEN - SITUATIE GEWIJZIGD
 • Anthura wint Tuinbouw Ondernemersprijs 2019
 • Golftip en menutip dat kan alleen bij Tespelduyn
 • Frans van der Riet "locked up", helpt u hem bevrijden?
 • Gildemeesters Bollenstreek maken indruk op mechanisatieshow
 • De Tulpen van Hendrik Valk
 • Theatercollege – Bas Haring
 • Bestuurlijke organisatie Keukenhof
 • Culinaire tips in de regio
 • Jonas daagt uit, maar alleen als u gezond wilt blijven
 • Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
 • Privacy, contact en disclaimer
Tot 15 februari aanmelden voor de JOP2019 zijn binnen. Ken je iemand die mee zou moeten doen?

Aanmelden dan! Op woensdag 20 maart 2019 wordt tijdens de Grande Finale in Hillegom, voor de tweede keer de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek uitgereikt. Deze onafhankelijke prijs is een initiatief van twee betrokken ondernemers, regionale netwerk- en businessgenerator MeerBusiness Duin- en Bollenstreek en KIEN OndernemersAdvies. Het wordt breed gedragen door het bedrijfsleven en de overheid. Jonge ondernemers hebben en zijn immers de toekomst!

Hoe werkt het?

Alle deelnemers die met hun bedrijf na 1 januari 2016 zijn gestart ontvangen na aanmelding een vragenlijst om in te vullen. De jury selecteert drie tot vijf genomineerden voor de finale. Een puntentelling bepaalt de score en zo de 3 tot 5 finalisten. Deze finalisten presenteren zich aan de jury tijdens een jurybezoek aan het bedrijf van de genomineerden. Daarna wordt de winnaar gekozen, die tijdens het Ondernemersgala op woensdag 20 maart 2019 wordt bekend gemaakt.
Let op aanmelden mag zelf maar ook door een derde, maar wel voor 15 februari 2019.

Winnaar 2018

In een uitverkocht Fioretti College in Hillegom maakte juryvoorzitter Dennis van der Voort bekend dat in 2018 de eerste winnaar van de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek PLUS Tolenaar uit Hillegom werd.
Beelden van de finale van 2018 zijn terug te zien op de Facebook!

 
direct aanmelden
Boek een tafel of een plek bij de Grand finale van de Jonge OndernemersPrijs

Maximaal 120 plaatsen (15 tafels van 8 personen) dus wees er snel bij! De uitreiking van de Awards vindt plaats in Aula van het Fioretti College in Hillegom. U wordt uitgenodigd een tafel te reserveren voor deze geheel verzorgde avond inclusief diner met begeleidende wijnen, entertainment en de bekendmaking van de winnaars. Wilt u deze avond bijwonen reserveer dan een tafel voor 6 personen of reserveer per persoon. (aan uw tafel nemen ook twee studenten finalisten van Fioretti plaats) Kosten per tafel € 450.-- excl. Btw 
En een of meerdere plekken dan zijn de kosten per persoon €   80.-- excl. Btw.  

Bestellen kan via frans@meerbusiness.nl

foto Martine Goulmy

 
lees meer
Kom naar de inmiddels beroemde Joheco Nieuwjaarsbijeenkomst

Joheco nodigt u uit voor de traditionele nieuwjaarsborrel 
Maandag 21 januari 2019 is het weer tijd voor de jaarlijkse Nieuwjaarsborrel ‘Blue Monday’. Vanaf 16.00 uur ben je welkom bij Joheco: Ampèrestraat 6b, 2181 HB in Hillegom.

Het thema dit jaar is Focus bevrijdt. Als jij weet waar je heen wilt, wordt kiezen makkelijker en kun je investeren in technologie die zich net als jij door ontwikkelt.

Hoe dat zit laten we graag zien op onze nieuwjaarsborrel. Wat kan ik allemaal verwachten?

De nadruk van deze avond ligt op Focus bevrijdt. Dit wordt toegelicht naar aanleiding van 3 stappen. 
Stap 1: Focus op de basis. Welke kennis en middelen zijn er aanwezig binnen je bedrijf en is je basis geschikt om nieuwe ontwikkelingen te introduceren. 
Stap 2: Focus op productiviteit. Wat kan je als bedrijf voor je werknemers doen om de productiviteit te verhogen. 
Stap 3: Focus op innovatie. Welke innovatieve middelen dragen bij aan deze productiviteit.

Naast deze informatieve onderwerpen is er ruime gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken en met elkaar het afgelopen jaar te bespreken. Het programma van deze nieuwjaarsborrel is hier kort omschreven. 

 
lees meer over het fantastische programma dat u niet mag missen
Steenbergen advocaten zetten koers door!

In 2018 hebben zij voor een nieuwe koers gekozen. Dit is zeer succesvol gebleken. Daarom zetten zij deze koers door. Ze concentreren zich volledig op het bedrijfsleven. Zij staan alleen nog ondernemingen en ondernemers bij. En dan ook nog in specifieke sectoren. Dit leidt tot specialisatie en verdieping. Zowel in juridische kennis als in kennis van de sector. Het resultaat: meer kennis, snellere resultaten en meer begrip. En dus meer tevreden cliënten. Wat kunt u van Steenbergen advocaten verwachten in 2019?Zij blijven zich extra inzetten op kennis van de relevante sectoren. Ze zetten in op verdere verdieping van hun juridische kennis en maken daarbij gebruik van grote juridische databases. Maar zij gaan ook door met de verdere inzet van machine learning en artificial intelligence. Zij hebben interesse in u als ondernemer en als mens. Want u bent immers specialist op uw vakgebied. Op die manier kunnen zij snel de beschikbare kennis inzetten voor uw zaak.  

 
lees meer
MeerBusiness Nieuwjaarsreceptie zeer geslaagd

Nieuwjaarsreceptie met winnaars van de quiz. 8 januari opende MeerBusiness Duin & Bollenstreek het netwerkjaar met een gezamenlijke nieuwjaarsreceptie in café restaurant Zomerzorg in Hillegom. De receptie samen met  Initiatief Rijk Hillegom, Koopcentrum Hillegom, Stichting Hillegom Marketing en MeerBusiness Duin & Bollenstreek georganiseerd trok zo'n 80 bezoekers naar het roemruchte café. 
Na een openingswoord door de voorzitters  Marieke Kleiss Noordermeer, Ed Braam, Douwe Wijbenga en Frans van der Riet werd de traditionele quiz gespeeld. De winnaars Wim & Carla Kruyt, (MeerBusiness) Maaike Hoekstra, Arjan Warmerdam (4PROCES) en John Brouwer (Brouwer tours) zegevierden met een voorsprong van enkele punten ten opzichte van de nummer 2. Bij één vraag was dit team overigens schokkend in het voordeel want op de vraag " hoeveel nieuwsbrieven verstuurd MeerBusiness elke twee weken", wist Wim Kruyt natuurlijk het antwoord uit zijn hoofd;  namelijk 10894 nieuwsbrieven. De prijs een doosje heerlijke bonbons van Chocolaterie Pierre en een waardebon werden met vreugde ontvangen. De overige vragen (3 ronden) gingen over het interpreteren van foto's verbonden een een bepaald nummer, Hillegomse ondernemers en 10 vragen over muziekfragmenten. Ook hier scoorde het team uitstekend.  


Hans van Schie deelt aan de winnaars de prijzen uit

 
“VVD Hillegom vraagt gemeente om statement te maken tegen Nashville – verklaring”.
VVD-fractielid Louise Pijnacker vroeg maandag 7 januari de gemeente Hillegom om ook als gemeente een statement te maken tegen de Nashville verklaring. Als het gaat om gelijkwaardigheid, ongeacht achtergrond of geaardheid druist deze Nashville verklaring daar op alle fronten tegenin, dat keuren wij als liberale partij af.  Louise Pijnacker vond dat ook onze gemeente, net als een aantal andere, daarom de regenboogvlag moest laten wapperen. 
 
lees meer
Wonen met een + in Lisse duurzaam en smart

Bent u nieuwsgierig naar het duurzaamheidsconcept Plusleven en wilt u meer weten over Plus-op de meter?  Van der Hulst Bouwbedrijf organiseert de informatiebijeenkomst ‘Wonen met een Plus’ op donderdagavond 24 januari a.s. in Museum de Zwarte Tulp in Lisse.  Deze avond vertellen Yvonne van der Hulst (directeur Van der Hulst Bouwbedrijf) en Adriaan Harthoorn (4YEF/Plusleven) alles over Plusleven. 

 
lees meer
Wereld-wijnen heeft een fantastische januari aanbieding

Een prachtige wijn, op dronk en precies de smaak die u zo perfect vindt. Wedden? Kom dan snel naar de winkel in Lisse en sla in. In januari met een wereldkorting

 
naar de site
21 januari Broodfonds – een solidair vangnet voor ondernemers
Vanwege grote belangstelling is in de Bollenstreek een nieuw Broodfonds in oprichting. In de Bollenstreek zijn inmiddels 2 Broodfondsen actief en wegens grote belangstelling wordt nu een 3e Broodfonds voorbereid. Een Broodfonds kan starten bij minimaal 25 ondernemers. De ervaring leert dat binnen 1 jaar na oprichting het Broodfonds ‘vol’ is. Op 21 januari a.s. wordt een informatieavond georganiseerd in De Oude Pastorie in Lisse, waar een vertegenwoordiger van het Broodfonds toelichting komt geven. Deze avond is informatief en verplicht niet tot deelname. Inloop is vanaf 19.00 uur en het programma begint 19.30 uur. Wil je aanwezig zijn, meld je dan aan via info@marliesnieuwmeijer.nl en je ontvangt een uitnodiging en de details.  
 
lees meer
Bijzondere Try Out in de Muze! THEO MAASSEN - SITUATIE GEWIJZIGD

Theo Maassen is een witte, heteroseksuele man van middelbare leeftijd. Dus moet hij sowieso zijn bek houden. Nu zijn andere mensen aan de beurt. Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan. Theo vindt er nou eenmaal het zijne van. Dus doet hij wat hij niet laten kan: hij beklimt het podium en laat zijn gedachten de vrije loop. Maar is dat wel zo’n goed idee in deze tijd? Is dat niet vragen om moeilijkheden? In zijn 10de solovoorstelling doet Maassen nog eenmaal zijn kant van het verhaal uit de doeken. Een ongemakkelijke maar hilarische monoloog over de opkomst en ondergang van de witte man. Situatie gewijzigd is een spijtbetuiging, een pleidooi, een ode, een donderspeech, een klaagzang, een smeekbede, een schreeuw om aandacht, maar op de keper beschouwd toch vooral een laatste stuiptrekking... Donderdag 7 februari 2018, aanvang 20.15 uur, max. 4 kaarten per persoon 

 
lees meer

Anthura wint Tuinbouw Ondernemersprijs 2019

Anthura uit Bleiswijk is de grote winnaar van de 33e editie van de Tuinbouw Ondernemersprijs. Een jaar lang mag het veredelings- en vermeerderingsbedrijf zich ambassadeur van de tuinbouwsector noemen. Anthura ontving de prestigieuze prijs uit handen van voorzitter Michel F. van Ginkel vanwege de indrukwekkende ontwikkeling die het bedrijf doormaakte, de duurzame agenda en goed werkgeverschap. De prijsuitreiking vond plaats tijdens de drukbezochte nieuwjaarsbijeenkomst van de tuinbouw op 9 januari in Keukenhof, Lisse.  Vier bedrijven waren genomineerd voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2019. 

 
lees meer
Golftip en menutip dat kan alleen bij Tespelduyn

Vanaf 3 december t/m 1 april 2019 trainen zo'n 20 ondernemers samen tijdens de MeerBusiness wintergolftraining om tijdens het nieuwe golfseizoen weer een beetje beter te worden. Door elke maandagavond een uurtje te trainen en de belangrijkste slagen te blijven oefenen proberen deze ondernemers niet alleen gewoon beter te worden, maar ook hun spel stabieler en dus leuker te krijgen. Elke maand een Tespelduyn Winter golftip helpt daarbij. Tespelduyn Wintergolftip Veelgehoorde vraag “als het koud is moet ik dan harder slaan?” Het antwoord: Niet harder, houd dezelfde swing, maar neem een Club meer. Want de temperatuur heeft  wel degelijk invloed op de vlucht van een bal. Door de kou gaat de bal minder ver dan in warme lucht, maar ook het lichaam van de golfer is over het algemeen wat stijver. Vaak kom je met één club extra zeker zo ver als in de zomer. Hoeveel afstand verlies je? Volgens de zeer populaire site golf.nl sla je niet heel veel korter bij koud weer als je maar wel steeds een goede swing maakt. Je verliest volgens Golf.nl aan carry ongeveer 1,5 procent afstand per 10 graden temperatuurverschil. Carry is de afstand die een bal door de lucht aflegt. Dus stel dat je bij een temperatuur van 20 graden een drive van 180 meter slaat, dan sla je bij een temperatuur van 10 graden ongeveer 2,7 meter minder ver. “Tja en als dat nou niet zo is en je verliest wel meer dan 20 meter, waar ligt dat dan aan? “Nou dat kan liggen aan de kleding, je clubkeuze, je warming up wellicht? Kortom het kan aan van alles en nog wat liggen. Dus wees wijs en sluit je aan bij de MeerBusiness golftrainingen of neem contact op met arjanstokman.golf@gmail.com en neem een paar winterlessen 

Wil je instappen en tot 1 april meetrainen? 
mail naar frans@meerbusiness.nl voor de mogelijkheden

 

 
ga naar het Tespelduyn weekmenu
Frans van der Riet "locked up", helpt u hem bevrijden?

Wat is The Lock Up? Inloophuizen worden nog niet structureel gefinancierd door overheid of zorgverzekeraars. Ieder jaar weer een hele uitdaging om € 300,000 op te halen om de deuren van Adamas open te houden. Op 22 maart 2019 organiseren zij voor de 2e keer The Lock Up.10-15 ondernemers “sluiten” zich een dag op bij Adamas om aan hun netwerk geld, goederen en diensten te vragen. Van theezakjes, tot een keukenblok in het open atelier, van € 100 per jaar tot gratis drukwerk van onze maandelijkse kalenders. 

 
lees meer
Gildemeesters Bollenstreek maken indruk op mechanisatieshow

In Vijfhuizen waar de jaarlijkse mechanisatieshow werd gehouden, was  tussen alle grote stands in met hun enorme machines, een bescheiden plekje ingeruimd voor de Gildemeesters Bollenstreek wat veel bezoekers trok. Hun aandacht werd getrokken door de voor het eerst vertoonde reuzenbol. Deze tulpenbol is 175cm hoog en wordt beschilderd door bekende hedendaagse kunstenaars. De bedoeling van het reuzenbolproject  is dat deze bollen door de gehele streek geplaatst worden, waardoor er een zgn. bollenroute ontstaat. 

 
lees meer
De Tulpen van Hendrik Valk
Museum De Zwarte Tulp toont van17 januari t/m 14 april 2019 een kleine, maar mooie selectie schilderijen en tekeningen van tulpen en andere bloemen van Hendrik Valk (Zoeterwoude 1897 - Arnhem 1986). De kunstwerken zijn zeer geliefd bij het publiek maar tot op heden nog nooit in een afzonderlijke tentoonstelling te zien geweest. De expositie is samengesteld door Caroline Roodenburg en Else Valk, die ter gelegenheid hiervan in een kleine publicatie herinneringen aan haar vader heeft opgehaald. Deze publicatie is voor 5,95 euro verkrijgbaar in onze museumwinkel. Mevrouw Else Valk en Caroline Roodenburg zijn aanwezig bij de opening. Wij zien u graag op donderdag 17 januari om 16.00 uur om samen een glas te heffen.
Stichting Hendrik Valk           
 www.hendrikvalk.nl 
 
Theatercollege – Bas Haring

Prof. dr. Bas Haring is geknipt voor een theatercollege. Op een frisse en toegankelijke manier legt hij wetenschap en filosofie zo uit, dat het begrijpbaar wordt voor Jan en alleman. Hij laat mensen opandere manieren tegen zaken aankijken; zet ze aan het denken. Dat doet hij al via boeken, columns, lezingen en tv. En nu ook in dit bijzondere theatercollege. Als wetenschapper is hij een uitzondering omdat hij een breed publiek weet aan te spreken. Iedereen kan inspiratie putten uit zijn werk en ook wetenschappers vinden zijn werk fris en vernieuwend. Hij ontdoet de wetenschap van haar sluier van vaagheden en raakt de essentie. Hij houdt een spiegel voor, zet op het verkeerde been en slaat vervolgens toe met een raak inzicht.www.theatercolleges.nl Vrijdag 18 januari 2019, aanvang 20.15 uur. De plaatsbewijzen kosten € 21.00 (inclusief bewaakte garderobe en een consumptie).

 
lees meer en bestel kaarten
Bestuurlijke organisatie Keukenhof
Per 1 januari jl. is Jan Kapiteijn, algemeen directeur van de Kapiteyn group uit Breezand, benoemd in het bestuur van de eigendomsstichting van Keukenhof. Hij vervult daarin de portefeuille bloembollen en sierteelt. Het bestuur van de stichting wordt uitgebreid met nog twee nieuwe bestuurders, zodat het uit vijf personen gaat bestaan. Het toezicht op dit bestuur ligt bij de Raad van Toezicht waarin een tweede lid wordt benoemd. De stichting is enig aandeelhouder van Keukenhof BV, waarvan Bart Siemerink directeur/bestuurder is. Met deze governancewijziging is de Raad van Commissarissen van Keukenhof BV vervallen en is hun toezichthoudende en adviserende taak door het stichtingsbestuur overgenomen. Daarmee ontstaat een toekomstbestendige en eenduidige bestuurlijke structuur die de continuïteit van Keukenhof waarborgt. De commissarissen Piet Apeldoorn, Coen Vermeer en Jack de Vroomen zijn na hun reguliere zittingstermijn afgetreden per 31 december jl. Het Stichtingsbestuur en de Raad van Toezicht bedanken hen zeer voor hun bijdrage aan Keukenhof in de afgelopen jaren. 
 
Culinaire tips in de regio

wat te denken van het januari menu van het Oude Dykhuys in Lisserbroek. Bekijk het hier en begin vast te smullen.  

Ook in Lisse is het deze maand weer genieten. restaurant de Vier Seizoenen verrast u met een heerlijke aanbieding. Bekijk het hier

Het restaurant van De Nachtegaal is warm en sfeervol ingericht. De kaart biedt u een ruime keuze uit stuk voor stuk heerlijke gerechten. In de gezellige bar kunt u, voorafgaand aan uw diner een drankje nuttigen. Bekijk de site hier

 

 
Jonas daagt uit, maar alleen als u gezond wilt blijven

Hallo ik en Jonas en kan het nog? Jawel, volgens mij wel... Het nieuwe jaar is gestart en iedereen wens ik een jaar volop beweging en goede gezondheid. Een krachtige frisse start Ben je er klaar voor? Klaar om de gezellig kilo's van de feestdagen weer de kop in te drukken. Ik doe graag met je mee. De diverse workshops staan weer gepland en we hebben een volle agenda met heel wat leuke activiteiten en evenementen. Persoonlijk heb ik een gave uitdaging staan, waar ik super naar uitkijk. Ik ga mijn eerste ultra trail lopen op 15 juni van 54 Km in de bergen van Zwitserland met maar liefst 3800 hoogte meters. ???? Best spannend.

 
lees meer
Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
MeerBusiness de regionale netwerk- en businessgenerator! MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers.
MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek.
Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2019, incl. gebruik Vip-card: € 180,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-U heeft persoonlijk toegang tot de jaarlijkse MeerBusiness Netwerkparty (gezamenlijk met MeerBusiness Haarlemmermeer en Schiphol)
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief
Nu lid worden, u betaalt slecht € 180 excl. btw voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 1 maart 2020) mail naar Frans@meerbusiness.nl  
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
14-01-2019 MeerBusiness golftraining voor starters en gevorderen
21-01-2019 Joheco nodigt u uit voor de traditionele nieuwjaarsborrel
21-01-2019 MeerBusiness golftraining voor starters en gevorderen
21-01-2019 Broodfonds informatieavond Bollenstreek
22-01-2019 Business Club Tespelduyn bedrijvencompetitie golf
23-01-2019 Hillegomse Ondernemersborrel in Villa Flora
28-01-2019 MeerBusiness golftraining voor starters en gevorderen
04-02-2019 MeerBusiness golftraining voor starters en gevorderen
11-02-2019 MeerBusiness golftraining voor starters en gevorderen
11-02-2019 loting Rabobank Duin- & Bollenstreek Business Cup
12-02-2019 Haarlemmemermeersche golfclub bedrijvencompetitie
13-02-2019 Ontbijtbijeenkomst Huys Dever in Lisse voor ondernemers
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Colijnlaan 15 
2181 XJ Hillegom
+31 252 52 34 69
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen