Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2018 
In deze nieuwsbrief:
 • Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek 2019 van start. Durf je mee te doen?
 • aanmelden kan tot 15 februari 2019
 • Reserveer vast een plek bij de Grand Finale op 20 maart 2019
 • Steenbergen niet alleen goede advocaat maar ook goede gastheer
 • 11C Ideas aanwezig op De Loft kerstevent
 • Emma@work biedt medewerkster aan
 • zat.8 dec. bijwonen opname Business Class van Harry Mens
 • don 13 dec. kerstontbijtbijeenkomst voor regio in Fioretti Hillegom
 • Taxi, Bus, minibus of touringcar huren; Brouwer's tours
 • Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
 • Privacy, contact en disclaimer
Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek 2019 van start. Durf je mee te doen?

Op woensdag 20 maart 2019 wordt tijdens de Grande Finale in Hillegom, voor de tweede keer de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek uitgereikt. Deze onafhankelijke prijs is een initiatief van twee betrokken ondernemers, regionale netwerk- en businessgenerator MeerBusiness Duin- en Bollenstreek en KIEN OndernemersAdvies. Het wordt breed gedragen door het bedrijfsleven en de overheid. Jonge ondernemers hebben en zijn immers de toekomst!

 

Hoe werkt het?

Alle deelnemers die met hun bedrijf na 1 januari 2016 zijn gestart ontvangen na aanmelding een vragenlijst om in te vullen. De jury selecteert drie tot vijf genomineerden voor de finale. Een puntentelling bepaalt de score en zo de 3 tot 5 finalisten. Deze finalisten presenteren zich aan de jury tijdens een jurybezoek aan het bedrijf van de genomineerden. Daarna wordt de winnaar gekozen, die tijdens het Ondernemersgala op woensdag 20 maart 2019 wordt bekend gemaakt.
Let op aanmelden mag zelf maar ook door een derde, maar wel voor 15 februari 2019.

 

Winnaar 2018

In een uitverkocht Fioretti College in Hillegom maakte juryvoorzitter Dennis van der Voort bekend dat in 2018 de eerste winnaar van de Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek PLUS Tolenaar uit Hillegom werd.
Beelden van de finale van 2018 zijn terug te zien op de Facebook!

 
direct aanmelden
aanmelden kan tot 15 februari 2019
 
 
hier kun je je aanmelden
Reserveer vast een plek bij de Grand Finale op 20 maart 2019

Maximaal 120 plaatsen dus wees er snel bij! De uitreiking van de Awards vindt plaats in Aula van het Fioretti College in Hillegom. U wordt uitgenodigd een tafel te reserveren voor deze geheel verzorgde avond inclusief diner met begeleidende wijnen, entertainment en de bekendmaking van de winnaars. Wilt u deze avond bijwonen reserveer dan een tafel voor 6 personen of reserveer per persoon. 
Kosten per tafel € 450.-- excl. Btw Kosten per persoon €   80.-- excl. Btw.  

Aan elke tafel schuiven enkele leerlingen/finalisten van de MeerBusiness Students Award aan. Deze studenten hebben voor hun studie een mini-onderneming moeten oprichten en zijn doorgedrongen tot de finale. Vanzelfsprekend mag u deze studenten sponsoren door hun tafel bijdrage te betalen.

 

 
reserveer een plek/tafel
Steenbergen niet alleen goede advocaat maar ook goede gastheer

Afgelopen donderdag konden de leden van MeerBusiness Duin & Bollenstreek deelnemen aan een bedrijfsbezoek bij Steenbergen Advocaten. Steenbergen Advocaten is gevestigd in een bijzonder fraai gerenoveerde bollenschuur aan de Loosterweg in Voorhout. Ondanks dat MeerBusiness een hogere opkomst had verwacht werd de bijeenkomst een zeer gezellige en leerzame bijeenkomst. Peer Steenbergen is niet alleen een uitstekende advocaat maar ook een zeer goede gastheer. Met verslavend lekkere hapjes en heerlijke drankjes verzorgde hij de gasten op Michelin niveau. Het programma was flink en met een grote dosis variatie. Peter Steenbergen startte de bijeenkomst met een woord van welkom en ging in zijn presentatie in op diverse onderwerpen. Waarom richt de praktijk van Steenbergen zich juist op bepaalde segmenten? Waarom is het goed om een advocaat vroegtijdig te benaderen en wat maakt Steenbergen Advocaten zo interessant. Vervolgens kreeg Dennis van der Voort als startschot van de nieuwe Jonge OndernemersPrijs Bollenstreek een poster uitgereikt van de nieuwe campagne (lees elders in deze nieuwsbrief) en waarom juist jonge ondernemers aan de OndernemersPrijs zouden moeten deelnemen. Met een totaal ander onderwerp stelde Mariska Stutterheim van the Travel Club Teylingen zich voor aan de aanwezigen en vertelde zij waarom juist zij de vakantie van u tot een waar succes kan maken. Mariska zal zich in een van de komende nieuwsbrieven nader aan de MeerBusiness nieuwsbrief lezers voorstellen. Tenslotte nodigde Jeroen Joustra, advocaat van Steenbergen Advocaten de aanwezigen uit om deel te nemen aan een kwiz over met name de Algemene Voorwaarden die elk bedrijf zou moeten hanteren. En dan blijkt dat veel deelnemers zich eigenlijk maandag a.s. bij Steenbergen Advocaten zouden moeten melden. Algemene Voorwaarden! Zeer belangrijk maar vrijwel overal voor verbetering vatbaar. Denkt u dat dat ook voor u geldt. Meer informatie info@steenbergenadvocaten.nl  of T: 0252 22 52 53 

 
naar de site van Steenbergen Advocaten
11C Ideas aanwezig op De Loft kerstevent

Van 11 tot en met 14 december is 11C Ideas ook weer een van de deelnemende bedrijven op De Loft Lisse #Kerstevent. Lokale ondernemingen zoals 11C Ideas staan met een product presentatie op de kerstmarkt. Verschillende bedrijven bieden haar personeel de mogelijkheid om in kerstsfeer hun eigen kerstcadeau bij elkaar te shoppen op deze kerstmarkt. 11C Ideas zal aanwezig zijn met verschillende leuke items zoals, #Activity #trackers, #Power #Banks, #Bluetooth #Speakers, #Headphones en #Geschenksets.  

 
lees meer
Emma@work biedt medewerkster aan
Hallo! Bent u op zoek naar een medewerkster die netjes en gedreven werkt? Mijn naam is Khadija en ik heb een secretaresse opleiding afgerond. Helaas is het mij nog niet gelukt om een leuke baan te vinden, hoewel ik dat graag wil. Mijn zoektocht naar werk kost mij nu al jaren, maar ik geef het niet op. Dat het vinden van werk voor mij wat lastiger gaat komt misschien omdat ik in een elektrische rolstoel zit, hiervan schrikken sommige bedrijven. Dit vind ik jammer omdat ik als persoon een goede en een leuke collega ben. Ik kan niet alleen zelfstandig en netjes werken, maar ik ben ook leergierig en daardoor pak ik snel nieuwe taken op. Ik ben op zoek naar administratieve en secretariële werkzaamheden zoals afspraken inplannen, brieven versturen en verslagen uittypen. Het is voor mij belangrijk dat het gebouw waarin het bedrijf gevestigd, rolstoelvriendelijk is. Ik ben maximaal voor 18 uur beschikbaar verdeeld over 3 dagen. Neemt u mij aan als een nieuwe medewerkster in uw bedrijf? 
 
zat.8 dec. bijwonen opname Business Class van Harry Mens

Iedere zondagochtend bespreekt presentator Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied met bekende en minder bekende gasten. Suze verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland. MeerBusiness Duin & Bollenstreek is regelmatig te gast bij de opname van Business Class in het Hotel van Oranje in Noordwijk. Zaterdagochtend 8 december is MeerBusiness weer uitgenodigd en u kunt daarbij aanwezig zijn. Inmiddels weten wij dat er een aantal interessante en leuke gasten aanwezig zullen zijn. Wie? dat houden wij nog even geheim. Interesse op de opnamen die zondag 9 december worden uitgezonden bij te wonen? Klik hier om u aan te melden.

don 13 dec. kerstontbijtbijeenkomst voor regio in Fioretti Hillegom

Op donderdag 13 december 2018 wordt voor de 3e keer het Kerstontbijt bij het Fioretti College Hillegom georganiseerd. Leerlingen met de profielen Economie en Ondernemen en Zorg en Welzijn stellen zich voor, laten zien wat zij kunnen en welke bedrijven zij zoeken. 
Wie weet zijn dit toekomstige werknemers of nieuwe stagiaires!

Het ontbijt is gratis voor leden van IRH en lezers van de nieuwsbrief MeerBusiness Duin & Bollenstreek. Het is dé ontmoetingsplek voor ondernemers en leerlingen. Het heerlijke ontbijt wordt geheel verzorgd door de leerlingen van het Fioretti College Hillegom. Ondernemers en leerlingen inspireren elkaar en maken afspraken over bv. stageplaatsen en interessante samenwerkingen. In verband met een beperkt aantal plaatsen ontvangen wij wel graag een aanmelding via deze link. Na aanmelding ontvang je van ons verdere informatie. We ontbijten om 7:30 uur dan kunnen om 9.30 uur de normale werkzaamheden weer doorgaan.  De studenten verzorgen een heerlijk ontbijt en ondernemers krijgen ruimschoots de tijd om te netwerken. een must om erbij te zijn. Toegang gratis na aanmelding voor ondernemers uit de regio. Meer informatie klik hier.

Klik hier voor een foto impressie Kerstontbijt 2017

 
direct aanmelden (via Fioretti site)
Taxi, Bus, minibus of touringcar huren; Brouwer's tours

Bent u op zoek naar veilig en voordelig groepsvervoer? Dan bent u bij Brouwer Tours aan het juiste adres. Het familiebedrijf bestaat al meer dan 90 jaar, jaren waarin zij zich hebben ontwikkeld tot een begrip in de regio Duin- en Bollenstreek. Zij zijn uw betrouwbare partner in kwalitatief personenvervoer, met een zeer omvangrijk wagenpark. Een bus huren met gediplomeerd chauffeur, dat doet u snel en eenvoudig bij Brouwer Tours. Van standaard luxe touringcar tot zeer luxueuze VIP-uitvoering, van een prachtige dubbeldekker tot een of meerdere minibusjes. Uw wens is bepalend voor het aanbod en de prijs. Wat u ook kiest, bij Brouwer Tours zit u altijd goed. 

 
naar de site
Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
MeerBusiness de regionale netwerk- en businessgenerator! MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers.
MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek.
Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2018, incl. gebruik Vip-card: € 180,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-U heeft persoonlijk toegang tot de jaarlijkse MeerBusiness Netwerkparty (gezamenlijk met MeerBusiness Haarlemmermeer en Schiphol) indien sprake is van een free event.
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief
Nu lid worden, u betaalt slecht € 180 voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 1 februari 2020) mail naar Frans@meerbusiness.nl  
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 6.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
08-12-2018 MeerBusiness te gast bij Business Class van Harry Mens
11-12-2018 ‘Ik ben 2 en ik zeg NEE….
11-12-2018 Finaleavond Bowlen met MeerBusiness, doe je mee?
12-12-2018 MeerBusiness bezoekt 2e kamer
13-12-2018 Kerstontbijt voor ondernemers Duin en Bollenstreek door studenten van Fioretti college
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Colijnlaan 15 
2181 XJ Hillegom
+31 252 52 34 69
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen