Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2018 
In deze nieuwsbrief:
 • woe 28 nov. Ondernemersborrel in Villa Flora, kom ook eens langs
 • don 29 nov Steenbergen Advocaten; bedrijfsbezoek & Kick off JOP 2019
 • maa 3 dec. 1e MeerBusiness wintergolftraining, nog 1 plaats beschikbaar
 • zat.8 dec. bijwonen opname Business Class van Harry Mens
 • din.11 dec. finale-avond Bowling bedrijvencompetitie, doe je mee?
 • don 13 dec. kerstontbijtbijeenkomst voor regio in Fioretti Hillegom
 • De Nachtegaal scoort fantastisch in Haarlems & Leidsch dagblad
 • Digitale platformen concurreren met veiling
 • Onlinedeurbeslagshop BV een topper in de regio
 • Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
 • Privacy, contact en disclaimer
woe 28 nov. Ondernemersborrel in Villa Flora, kom ook eens langs

De (Hillegomse) Ondernemersborrel wordt elke vierde woensdag van de maand georganiseerd door InitiatiefRijk Hillegom en Koopcentrum Hillegom in samenwerking met MeerBusiness Duin & Bollenstreek en Hotel Villa Flora. De Ondernemersborrel start vanaf 17:00 uur en er is gelegenheid om deel te nemen aan het buffet. Met Renate & Nick de Mon van Villa Flora zijn afspraken gemaakt waarbij maandelijks een smaakvol buffet voor slechts € 10 zal worden gepresenteerd.Drankmuntjes zijn 5 voor € 10 en € 2,25 per stuk.

foto Boelo Meijer fotografie

 
lees meer

don 29 nov Steenbergen Advocaten; bedrijfsbezoek & Kick off JOP 2019

Donderdag 29 november 2018 17.00 – 20.00 uur: 
Netwerkbijeenkomst Steenbergen Advocaten en MeerBusines Duin & Bollenstreek.

Programma: 
*het startschot van de Jonge Ondernemers Prijs 2019              
*een presentatie van Steenbergen Advocaten              
*de kennismaking met The Travel Club Teylingen 
Locatie:        Steenbergen Advocaten, Loosterweg 4b, 2215 TL Voorhout. 
U krijgt een kijkje achter de schermen van Steenbergen Advocaten, een bijzonder  advocatenkantoor, gevestigd in een fraai opgeknapte voormalige bollenschuur.


Steenbergen Advocaten is anders dan andere advocatenkantoren, in de aanpak van zaken, de benadering van klanten en door zijn eigenwijze keuzes en heldere strategie. Peter Steenbergen en Jeroen Joustra zullen u bijpraten over de verstrengeling tussen uw onderneming en de juridische wereld. Juridische zaken zijn voor elke ondernemer onontkoombaar. Wellicht voelt u het als ‘noodzakelijk kwaad’. Maar juist dan u kunt hier beter pro-actief mee omgaan en zo grote en dure problemen voorkomen. Dat is goed ondernemerschap. Het motto van Steenbergen Advocaten is niet voor niets: “Een goede onderneming heeft ook haar juridische zaken op orde!”

Tijdens de bijeenkomst zal ook het startschot worden gegeven van de Jonge OndernemersPrijs 2019 en zal Mariska Stutterheim van The Travel Club Teylingen zich aan u voorstellen.  Aanmelden gewenst via wim@meerbusiness.nl 


 
lees meer over Steenbergen Advocaten
maa 3 dec. 1e MeerBusiness wintergolftraining, nog 1 plaats beschikbaar

Netwerkgolftraining voor een fantastisch golf seizoen. Terugkijkend op een fantastische zomer, hoe ging het met de golfmatches? Tja het is net als bij voetbal of een andere sport. Train je niet dan wordt je niet beter.  Een aantal MeerBusiness leden wil gedurende de komende wintermaanden de trainingen oppakken. Heb je zin? sluit je dan aan!  Er is nog 1 plaats beschikbaar. Wij trainen vanaf 3 december 2018 t/m 1 april 2019 elke maandagavond in twee groepen van maximaal 8 personen. De prijs  € 12,50  p.p per avond. Wij spelen op twee locaties nl.  De Haarlemmermeersche Golfclub  en Golfclub Tespelduyn.

direct aanmelden
zat.8 dec. bijwonen opname Business Class van Harry Mens

Iedere zondagochtend bespreekt presentator Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied met bekende en minder bekende gasten. Suze verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland. MeerBusiness Duin & Bollenstreek is regelmatig te gast bij de opname van Business Class in het Hotel van Oranje in Noordwijk. Zaterdagochtend 8 december is MeerBusiness weer uitgenodigd en u kunt daarbij aanwezig zijn. Inmiddels weten wij dat er een aantal interessante en leuke gasten aanwezig zullen zijn. Wie? dat houden wij nog even geheim. Interesse op de opnamen die zondag 9 december worden uitgezonden bij te wonen? Klik hier om u aan te melden.


din.11 dec. finale-avond Bowling bedrijvencompetitie, doe je mee?
Met nog een wedstrijd te gaan is de stand aan kop nog altijd spannend. Aan de leiding staat het team van Valk Pro, kort daarop gevolgd door 4 Proces en MeerBusiness op de 3e plaats. Doe je ook mee, bekijk hier de mogelijkheden voor een leuke avond. Of mail met frans@meerbusiness.nl Dat kan nog op 11 december.   
Individueel klassement:
1 MeerBusiness Andy Houtkamp 
2 Trinity interieur Tjeerd van der Mark 
3 4-Proces 1 Nick Strijbos 
4 Dekker 1 Satchel Ciere 
5 MeerBusiness Milanda Koopman  
6 Valk Pro Glenn Satyanegara 
7 Valk Pro Melanie Lammers 
8 Dekker 1 Carla Vliegenthart 
9 4-Proces 2 Maaike Hoekstra 
10 MeerBusiness Frans van der Riet
 
doe mee
don 13 dec. kerstontbijtbijeenkomst voor regio in Fioretti Hillegom

Op donderdag 13 december 2018 wordt voor de 3e keer het Kerstontbijt bij het Fioretti College Hillegom georganiseerd. Leerlingen met de profielen Economie en Ondernemen en Zorg en Welzijn stellen zich voor, laten zien wat zij kunnen en welke bedrijven zij zoeken. 
Wie weet zijn dit toekomstige werknemers of nieuwe stagiaires!

Het ontbijt is gratis voor leden van IRH en lezers van de nieuwsbrief MeerBusiness Duin & Bollenstreek. Het is dé ontmoetingsplek voor ondernemers en leerlingen. Het heerlijke ontbijt wordt geheel verzorgd door de leerlingen van het Fioretti College Hillegom. Ondernemers en leerlingen inspireren elkaar en maken afspraken over bv. stageplaatsen en interessante samenwerkingen. In verband met een beperkt aantal plaatsen ontvangen wij wel graag een aanmelding via deze link. Na aanmelding ontvang je van ons verdere informatie. We ontbijten om 7:30 uur dan kunnen om 9.30 uur de normale werkzaamheden weer doorgaan.  De studenten verzorgen een heerlijk ontbijt en ondernemers krijgen ruimschoots de tijd om te netwerken. een must om erbij te zijn. Toegang gratis na aanmelding voor ondernemers uit de regio. Meer informatie klik hier.

Klik hier voor een foto impressie Kerstontbijt 2017

 
direct aanmelden (via Fioretti site)
De Nachtegaal scoort fantastisch in Haarlems & Leidsch dagblad
Prachtige recensie over Restaurant De Nachtegaal in het Haarlems en Leidsch Dagblad van 17 november 2018 (op pagina 17). Hulde voor Paul (en zijn team) en de culinaire brigade voor het prachtige cijfer van 8,5.   
 
lees meer
Digitale platformen concurreren met veiling
Wie wordt daar nu beter van? Een van de vragen die op tafel kan komen in de paneldiscussie tijdens de bijeenkomst “Digitalisering in de sierteelt. Hulp of belemmering?” Vrijdag 30 november aanstaande organiseert Green Team Consultancy+ een bijeenkomst voor kwekers, handelaren, transporteurs, automatiseerders en andere geïnteresseerden  rondom dit zeer actuele thema in de sierteelt.  
 
lees meer
Onlinedeurbeslagshop BV een topper in de regio
Met meer dan 15.000 artikelen biedt Onlinedeurbeslagshop een omvangrijk aanbod in artikelen zoals; deurbeslag, meubelbeslag, veiligheidsbeslag, keukenbeslag, kapstokhaken,  meubelwielen en nog veel meer. Het assortiment bestaat uit diverse stijlen deurbeslag en meubelbeslag, van jaren 30 tot modern design. U koopt  bij Onlinedeurbeslagshop gemakkelijk en vertrouwd al uw deurbeslag en aanverwante artikelen. Al meer dan 100.000 klanten gingen u voor! Heeft u een vraag? Zij beantwoorden al uw vragen graag. Mail, of bel gerust! Onlinedeurbeslagshop BV is een online webwinkel.  
 
lees meer
Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
MeerBusiness de regionale netwerk- en businessgenerator! MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers.
MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek.
Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2018, incl. gebruik Vip-card: € 180,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-U heeft persoonlijk toegang tot de jaarlijkse MeerBusiness Netwerkparty (gezamenlijk met MeerBusiness Haarlemmermeer en Schiphol) indien sprake is van een free event.
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief
Nu lid worden, u betaalt slecht € 180 voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 1 februari 2020) mail naar Frans@meerbusiness.nl  
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 6.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
27-11-2018 Business club golfcompetitie Tespelduyn
28-11-2018 Hillegomse Ondernemersborrel in Villa Flora
29-11-2018 Steenbergen Advocaten; bedrijfsbezoek en Kick off Jonge OndernemersPrijs 2019
29-11-2018 Bedrijven in beweging donderdag 29 november
30-11-2018 Ja ik wil graag meer informatie over de golftraining
08-12-2018 MeerBusiness te gast bij Business Class van Harry Mens
11-12-2018 ‘Ik ben 2 en ik zeg NEE….
11-12-2018 Finaleavond Bowlen met MeerBusiness, doe je mee?
12-12-2018 MeerBusiness bezoekt 2e kamer
13-12-2018 Kerstontbijt voor ondernemers Duin en Bollenstreek door studenten van Fioretti college
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Colijnlaan 15 
2181 XJ Hillegom
+31 252 52 34 69
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen