Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2018 
In deze nieuwsbrief:
 • Geslaagde eerste Lucky's Bowling wedstrijd om de Najaarsbokaal
 • "Wild" maar heerlijk dineren in Restaurant De Nachtegaal in Lisse
 • 15/11 Steenbergen Advocaten; bedrijfsbezoek & Kick off JOP 2019
 • woe 21 nov. Castle of MeerBusiness ontbijtsessie over merkenrecht
 • wij zijn al druk bezig met de agenda van 2019
 • netwerkgolftraining voor een fantastisch golf seizoen
 • Laat het wild u smaken bij de Vier Seizoenen
 • Acc. bureau de Lange over "Fiets van de zaak
 • 11Cideas steeds populairder en nu met nieuwe site
 • November menu Oude Dykhuys, gebruik uw MeerBusiness VIP card
 • Rabobank legt uit wat beleggen voor de toekomst kan betekenen
 • Plenty mooie voorstellingen in de Muze
 • Taxi, Bus, minibus of touringcar huren; Brouwer's tours
 • Bedrijven in beweging donderdag 29 november
 • Laat Marlies uw vakantie regelen
 • Henriëtte van der Linden nieuwe voorzitter St. Beelden in Leiden
 • Vier de feestdagen met Taartenland.
 • Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
 • Privacy, contact en disclaimer
Geslaagde eerste Lucky's Bowling wedstrijd om de Najaarsbokaal

Dinsdag 30 oktober was de eerste editie van het Lucky’s Bowling Najaarsbokaal. De bedrijfsteams deden mee aan de eerste wedstrijd voor de winst van het bokaal! 4PROCES, Van der Valk Hotel Sassenheim en het thuis team Dekker vielen in de prijzen. De eerste game was even goed warmgooien voordat de teams echt los gingen. Met een lekker drankje en een borrelhapje volgden drie games die meetelden voor de punten! Team Dekker won deze wedstrijd gevolgd door Team 4PROCES met een paar punten op Team Van der Valk Hotel Sassenheim.  Op naar de volgende wedstrijd! Doe je ook mee, bekijk hier de mogelijkheden voor een leuke avond. Of mail met frans@meerbusiness.nl Dat kan nog op 13 november en 11 december.  

Bondscoach Jack Edelaar is ook van de partij

 
"Wild" maar heerlijk dineren in Restaurant De Nachtegaal in Lisse

Wist je dat, op basis van de Nachtegaals's wild kalender je, in samenspraak met de befaamde chef-kok Chris Jager, een heerlijke wildschotel of speciaal wild diner kunt samenstellen?Leuk toch om uit eten te gaan en het besproken wild diner vanuit de keuken geserveerd te krijgen. Maak indruk op collega's of vrienden omtrent je wild kennis! Bekijk hier de menukaart van Restaurant De Nachtegaal in LIsse  

 
naar de menukaart van de nachtegaal

15/11 Steenbergen Advocaten; bedrijfsbezoek & Kick off JOP 2019

15 (aangepaste datum) november 17.00 uur Netwerkbijeenkomst; Achter de schermen bij Steenbergen advocaten en startschot Jonge OndernemersPrijs 2019. Kom en ervaar de MeerBusiness surprise!!! Een must voor alle lezers van de MeerBusiness nieuwsbrief.
Peter Steenbergen en Jeroen Joustra, advocaten van Steenbergen advocaten nodigen u uit in hun prachtige kantoor aan de Loosterweg 4 b in Voorhout voor een MeerBusiness netwerkbijeenkomst. U mag achter de schermen van dit fraaie advocatenkantoor luisteren en meepraten naar/over de ervaringen van dit advocatenkantoor en waarom zij geen kostenpost maar veelal een opbrengstpost voor cliënten kunnen zijn.  

 
lees meer en direct aanmelden

woe 21 nov. Castle of MeerBusiness ontbijtsessie over merkenrecht
Op de tweede woensdag van de maand (voor deze keer de derde) wordt Huys Dever omgetoverd tot het Castle of MeerBusiness en zal er een actuele presentatie worden gegeven. U bent van harte welkom als lezer van de MeerBusiness Nieuwsbrief. Deze keer een presentatie over merkenrecht met Theo-Willem van Leeuwen van ABCOR. Wat valt er nou te vertellen over merkenrecht. Nou heel veel. Bekijk hier de nieuwsbrief met een aantal spannende voorbeelden van onlangs.
 
direct aanmelden
wij zijn al druk bezig met de agenda van 2019

MeerBusiness Duin & Bollenstreek is voor 2019 al weer druk bezig met het maken van de agenda. De bekende bijeenkomsten zoals de maandelijkse  Ondernemersborrel (4e woensdag van de maand), de ontbijtbijeenkomsten in het Castle of MeerBusiness (2e woensdagochtend van de maand), Varen met Ondernemers (van juni t/m september), Corso bijeenkomst, bedrijfsbezoeken, Golfdag, Haringparty staan vanzelfsprekend weer op de agenda. Maar natuurlijk ook weer de Inner Circle, de Jonge OndernemersPrijs, de MeerBusiness Students Award, de Grand finale, dineren met directeuren, koken met directeuren, Sail Amsterdam, Netherland Corporate Games, de Bollenboot, De Bowling bedrijvencompetitie en nog veel meer worden gepland. Wilt u dat wij een keer een bedrijfsbezoek bij uw bedrijf brengen of hulp nodig bij een bedrijfsevent? Neem contact op met frans van der Riet 06-53633364 of frans@meerbusiness.nl en wie weet kunnen wij ook in 2019 Méér Business voor u regelen.Maatwerk lidmaatschap? 
Ook daarvoor neemt u contact op met Frans van der Riet of Wim Kruyt

 
agenda 2018
netwerkgolftraining voor een fantastisch golf seizoen

Terugkijkend op een fantastische zomer, hoe ging het met de golfmatches? Tja het is net als bij voetbal of een andere sport. Train je niet dan wordt je niet beter. 
Een aantal MeerBusiness leden willen gedurende de komende wintermaanden de trainingen oppakken. Heb je zin? sluit je dan aan! 
Wat is het idee ?
Gedurende een aantal nader te bepalen maandagen willen wij de training oppakken met maximaal een golfer of 8 per groep. De prijs zal ca € 10,--á € 12,50  p.p per avond zijn (exclusief after drinks voor eigen rekening). 
MeerBusiness heeft ca 4 locaties op het oog: Haarlemmermeersche golfclub, Tespelduyn, Kagerzoom en Open Golf. Heb je interesse meldt je dan vrijblijvend aan voor verdere informatie. Na de inventarisatie hoor je meer en gaan we van start


 

 
aanmelden
Laat het wild u smaken bij de Vier Seizoenen

Het is weer herfst, het weer wordt beduidend minder en de smaken beduidend voller! Maar het allermooiste van dit seizoen is toch de beschikbaarheid van Hollands Wild. Krachtige smaken die een genot zijn voor iedere liefhebber zeker in combinatie met lekkere volle en donkere wijnen.Zoals je van de Vier Seizoenen gewend bent serveren zij traditiegetrouw tijdens de gehele maand November hun 4-gangen Jubileum WildMenu!  

 
lees meer
Acc. bureau de Lange over "Fiets van de zaak

"Ondernemers en werknemers kunnen eenvoudiger een fiets, elektrische fiets of speed pedelec van de zaak gebruiken voor privédoeleinden. Er komt, net als voor (het privégebruik van) auto’s van de zaak, een forfaitaire bijtelling voor het privégebruik van de bedrijfsfiets. Werknemers die een fiets van de zaak privé mogen gebruiken (bijvoorbeeld voor het doen van boodschappen of het ophalen van de kinderen) of voor het woon-werkverkeer, krijgen te maken met de bijtelling.

 
lees meer
11Cideas steeds populairder en nu met nieuwe site

Kleine bedrijfjes worden ook groter! Daarbij hoort een vernieuwing van onze website. U blijft natuurlijk nog steeds profiteren van de persoonlijke aanpak van 11 Cideas, maar u heeft nu de mogelijkheid om zelf te grasduinen in het uitgebreide assortiment. Méér rendement uit uw marketingbudget halen? Barry van Eeden helpt u graag bij het maken van de juiste keuze m.b.t. relatiegeschenken, kerstpakketten, promotionele producten, gadgets, giveaways en reclamemateriaal. Geleverd dan wel met of zonder opdruk van uw logo of reclame-uiting. van klanten en het behalen van uw omzetdoelstellingen.

 
lees meer
November menu Oude Dykhuys, gebruik uw MeerBusiness VIP card

Het Oude Dykhuys is een klassiek en sfeervol restaurant met een warme uitstraling, Chef-kok Alfred van Dijk, winnaar van vele prijzen, kookt met zijn team gerechten van klassieke eenvoud tot eigentijdse creaties van pure klasse. Ook voor de lunch is er een wisselend 3-gangen menu of u maakt een keus uit het à la carte menu. Het 'Economy menu' is een maandelijks wisselend drie gangen keuze menu voor maar € 36,--  Voor dit menu kregen zij de Bib Gourmand Michelin toebedeeld. 

 
lees meer
Rabobank legt uit wat beleggen voor de toekomst kan betekenen

Bij St(r)andplaats Nederzandt in Noordwijk, organiseerde Rabobank de Workshop: ‘Bereik meer met je geld’. Een workshop waarin werd uitgelegd dat een groter bedrag opbouwen voor later écht mogelijk is en hoe je dat kunt doen. Als je eerder wilt stoppen met werken, je studerende kinderen wilt ondersteunen of je hypotheek wilt aflossen, heb je grote bedragen nodig. Beleggen is mogelijk een optie. Tips zoals vroeg beginnen en alleen het geld beleggen dat je kunt missen, waren onderwerp van gesprek.  


Karin Veen tijdens de workshop

 
lees meer
Plenty mooie voorstellingen in de Muze

Kunst & Kitsch, Liz Snijink & Raymonde de Kuyper e.a 7 november
EVERLY BROTHERS, BYE BYE LOVE - 8 november
Roué Verveer, Heppie De Peppie - 9 november
tweede opera uit Richard Wagner's epische Der Ring des Nibelungen, 11/11
2e seizoen waar De Muze bezoekers gratis binnen laat
De komende voorstellingen waar mensen gratis naar binnen mogen en achter af zelf de prijs mogen betalen zijn:
Woensdag 21 november Spijkers,  Spijkers II (Poelfinario winnaar)
Donderdag 31 januari  Oeloek,   Droeftoeters
Donderdag 7 maart  Lakshmi,  ADEM
Woensdag 13 maart  Christel de Laat, Zijn daar nog vragen over? 

 
klik op de betreffende voorstelling voor meer informatie
Taxi, Bus, minibus of touringcar huren; Brouwer's tours

Bent u op zoek naar veilig en voordelig groepsvervoer? Dan bent u bij Brouwer Tours aan het juiste adres. Het familiebedrijf bestaat al meer dan 90 jaar, jaren waarin zij zich hebben ontwikkeld tot een begrip in de regio Duin- en Bollenstreek. Zij zijn uw betrouwbare partner in kwalitatief personenvervoer, met een zeer omvangrijk wagenpark. Een bus huren met gediplomeerd chauffeur, dat doet u snel en eenvoudig bij Brouwer Tours. Van standaard luxe touringcar tot zeer luxueuze VIP-uitvoering, van een prachtige dubbeldekker tot een of meerdere minibusjes. Uw wens is bepalend voor het aanbod en de prijs. Wat u ook kiest, bij Brouwer Tours zit u altijd goed. 

 
naar de site
Bedrijven in beweging donderdag 29 november
De Spartaan nodigt u met veel plezier uit om De Spartaan's allereerste Bedrijven in Beweging bij te wonen op 29 november. Veel bedrijven zijn al goed op weg om medewerkers alle mogelijkheden te geven vitaal en gezond te zijn én te blijven. De Spartaan wil graag deze beweging een extra impuls geven door dit evenement te organiseren en bedrijven, leden, sponsoren en lokale overheden bij elkaar te brengen.  
 
lees meer
Laat Marlies uw vakantie regelen

Laat de kou achter en geniet van een bestemming waar de zon altijd schijnt en in de winter de temperaturen nog aangenaam zijn. Lanzarote is een uniek eiland vol extreme en ongewone schoonheid. Door het heerlijke klimaat en de lokale cultuur is Lanzarote een ideale vakantiebestemming in zowel de zomer als de winter. Of ga naar Bonaire!  of...……..

 
lees meer
Henriëtte van der Linden nieuwe voorzitter St. Beelden in Leiden
Het bestuur van de stichting Beelden in Leiden heeft Henriëtte van der Linden bereid gevonden om met ingang van 1 november aanstaande voorzitter te worden van het bestuur. Zij neemt dan het voorzitterschap over van Marcus Rooijakkers, die sinds de oprichting van de stichting in 2011 deel uitmaakte van het bestu 
 
lees meer
Vier de feestdagen met Taartenland.

Het einde van 2018 nadert  en voor je het weet staat de altijd drukke decembermaand weer voor de deur. Taartenland is al druk bezig met de voorbereidingen voor de gezellige feestdagen. Heeft u al nagedacht over een traktatie aan uw relaties. De logotaart is een passend relatiegeschenk. Iedere medewerker ziet direct aan het logo waar de taart vandaan komt. Op deze manier geeft u een blijk van waardering voor de warme relatie van de afgelopen jaargang. Natuurlijk heeft Taartenland ook de traditionele december lekkernijen in zijn assortiment.Een echte Roomboteramandel letter is in combinatie met uw bedrijfslogo een leuke manier om uw relaties te verrassen.Geniet tijdens de kerstdagen van een heerlijke Sachertaart! Onze Sachertaart kunnen wij ook voorzien van uw bedrijfslogo, leuk om uw relaties mee te trakteren. " 

 
lees meer
Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
MeerBusiness de regionale netwerk- en businessgenerator! MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers.
MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek.
Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2018, incl. gebruik Vip-card: € 180,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-U heeft persoonlijk toegang tot de jaarlijkse MeerBusiness Netwerkparty (gezamenlijk met MeerBusiness Haarlemmermeer en Schiphol) indien sprake is van een free event.
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief
Nu lid worden, u betaalt slecht € 180 voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 1 januari 2020) mail naar Frans@meerbusiness.nl  
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 6.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
05-11-2018 Fioretti produceert voor bedrijven
10-11-2018 voorstelling voor de hele familie in de Muze
13-11-2018 business club golfcompetitie Haarlemmermeersche golfclub
13-11-2018 Bowlen met MeerBusiness
15-11-2018 Steenbergen Advocaten; bedrijfsbezoek en Kick off Jonge OndernemersPrijs 2019
21-11-2018 Ontbijtbijeenkomst in Huys Dever in Lisse
27-11-2018 Business club golfcompetitie Tespelduyn
28-11-2018 Hillegomse Ondernemersborrel in Villa Flora
29-11-2018 Bedrijven in beweging donderdag 29 november
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Colijnlaan 15 
2181 XJ Hillegom
+31 252 52 34 69
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen