Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2018 
In deze nieuwsbrief:
 • a.s. woensdag 24 okt. 17.00 uur Ondernemersborrel in Villa Flora
 • maa 29 okt. Feestelijke opening Fioretti Vliegende Winkel komt u ook?
 • 15 nov. Steenbergen Advocaten; bedrijfsbezoek en Kick off Jonge OndernemersPrijs 2019
 • InitiatieRijk Hillegom Ondernemers en gemeente Samen sterk
 • Connecting Energy behaalt twee internationale certificeringen
 • woensdagochtend 21 nov. Castle of MeerBusiness ontbijtsessie over merkenrecht
 • nog 3 ondernemers gezocht, producten op maat nu bestellen bij Fioretti
 • Wie wordt de ‘Noordwijker van het jaar 2019’?
 • Chocolaterie Pierre MeerBusiness korting actie
 • Spaarne Gasthuis familievoorstelling over kanker
 • CROP zegt: Grote wijzigingen in de inkomstenbelasting.
 • CROP vervolgt: Kleine ondernemersregeling herzien
 • Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
 • Rabobank Bollenstreek zet sponsoring voort voor VVSB
 • LADIES OF LOSS helpen bij slecht nieuws
 • Wildmenu Oude Dykhuys Lisserbroek, nu snel reserveren
 • Herftsvakantie ? Tijd voor de Muze
 • VVD Hillegom deelt bloembollen uit.
 • Privacy, contact en disclaimer
a.s. woensdag 24 okt. 17.00 uur Ondernemersborrel in Villa Flora

De Hillegomse Ondernemersborrel wordt elke vierde woensdag van de maand georganiseerd door Initiatief Rijk Hillegom en Koopcentrum Hillegom in samenwerking met MeerBusiness Duin & Bollenstreek en Hotel Villa Flora. De Ondernemersborrel start vanaf 17:00 uur en er is gelegenheid om deel te nemen aan het buffet. Met Renate & Nick de Mon van Villa Flora zijn afspraken gemaakt waarbij maandelijks een smaakvol buffet voor slechts € 10 zal worden gepresenteerd. Drankmuntjes zijn 5 voor € 10 en € 2,25 per stuk. Voor haar leden neemt Initiatief Rijk Hillegom de kosten voor het buffet voor haar rekening.Nieuwe deelnemers en leden worden in de gelegenheid gesteld zich voor te stellen en bestaande deelnemers/leden krijgen de gelegenheid hun zakelijke interessante nieuwsfeiten met de aanwezigen te delen. 

 

 
lees meer

maa 29 okt. Feestelijke opening Fioretti Vliegende Winkel komt u ook?

U bent van harte uitgenodigd voor de feestelijke opening van de Vliegende Winkel en de presentatie van de Fioretti Flying Fiets op maandag 29 oktober 2018 om 16.00 uur. Midden in het centrum op het Henri Dunantplein 33 is een leegstaand winkelpand ingericht als werkruimte voor de enthousiaste derdejaars.  Mocht de winkel een permanente huurder krijgen dan moeten de leerlingen verkassen naar een andere plek.   De Fioretti Flying Fiets is met die reden aan de leerlingen aangeboden.  De fiets kan tevens als verkoopbalie en natuurlijk als vervoermiddel voor de winkelinventaris worden gebruikt. Maandag 29 oktober zal de winkel officieel worden geopend. Terwijl u zich laat inspireren door de leerlingen van het Fioretticollege, trakteert het bestuur van het Fioretti college u op een feestelijke borrel en is er volop gelegenheid tot netwerken. Wij nodigen u van harte uit voor deze feestelijke opening en hopen u allen te ontmoeten!   


 
direct aanmelden

15 nov. Steenbergen Advocaten; bedrijfsbezoek en Kick off Jonge OndernemersPrijs 2019

15 (aangepaste datum) november 17.00 uur Netwerkbijeenkomst; Achter de schermen bij Steenbergen advocaten en startschot Jonge OndernemersPrijs 2019.
Peter Steenbergen en Jeroen Joustra, advocaten van Steenbergen advocaten nodigen u uit in hun prachtige kantoor aan de Loosterweg 4 b in Voorhout voor een MeerBusiness netwerkbijeenkomst. U mag achter de schermen van dit fraaie advocatenkantoor luisteren en meepraten naar/over de ervaringen van dit advocatenkantoor en waarom zij geen kostenpost maar veelal een opbrengstpost voor cliënten kunnen zijn.  

 
lees meer en direct aanmelden
InitiatieRijk Hillegom Ondernemers en gemeente Samen sterk

 

Het College van B&W Hillegom wil graag weten wat er bij ondernemers speelt, en ondernemers willen graag weten of en zo ja op welke wijze de gemeente een rol kan spelen bij de uitdagingen waarvoor zij staan. Arbeidsmarkt, duurzaamheid, bedrijventerreinen; het zijn zo maar wat onderwerpen waarover politiek en ondernemers met elkaar van gedachten gaan wisselen. Wie zou op deze verschillende aandachtsgebieden een rol kunnen of moeten vervullen? Op woensdagavond 14 november organiseren wij in het Fioretti College Hillegom een avond waarbij alle wethouders aanwezig zullen zijn, en waarbij wij hopen dat ook u aanwezig bent! Inloop vanaf 19.00 uur, aanvang 19.30 uur, afsluitende netwerkborrel rond 21.30 uur. Wij zouden het op prijs stellen als u zich aanmeldt door een e-mail te sturen naar info@initiatiefrijkhillegom.nl

Woensdag 14 november 2018 van 19:00 - 22:00
Fioretti College Hillegom van den endelaan, 2182 ES Hillegom

 
Connecting Energy behaalt twee internationale certificeringen

“Iedere dag geniet ik van de dynamiek van mijn werk als ik individuen en teams coach om het beste uit zichzelf te halen. Het mooiste compliment is als zij aangeven dat ze mij niet meer nodig hebben. Missie geslaagd!” aldus een enthousiaste Angela van Dorssen van Connecting Energy.

Sinds deze zomer is zij als business coach internationaal geaccrediteerd en gecertificeerd teamcoach. Dat betekent dat zij is getoetst en werkt volgens de Amerikaanse competenties en standaarden van de International Coaching Federation (ICF). En daarnaast haar certificering voor teams heeft behaald bij CRR Global. “Het was een pittige en vooral leerzame tijd. 

 
lees meer

woensdagochtend 21 nov. Castle of MeerBusiness ontbijtsessie over merkenrecht
Op de tweede woensdag van de maand (voor deze keer de derde) wordt Huys Dever omgetoverd tot het Castle of MeerBusiness en zal er een actuele presentatie worden gegeven. U bent van harte welkom als lezer van de MeerBusiness Nieuwsbrief. Deze keer een presentatie over merkenrecht met Theo-Willem van Leeuwen van ABCOR. Wat valt er nou te vertellen over merkenrecht. Nou heel veel. Bekijk hier de nieuwsbrief met een aantal spannende voorbeelden van onlangs.
 
direct aanmelden
nog 3 ondernemers gezocht, producten op maat nu bestellen bij Fioretti

Vorig jaar hebben Het Fioretti College Hillegom en ondernemers uit de regio laten zien hoe je elkaar kunt versterken. De pilot, waar ondernemers houtproducten op maat konden bestellen bij leerlingen van het Fioretti, was zo succesvol dat het project nu vast onderdeel is geworden van het onderwijsprogramma. Hoe leuk is het dat je als ondernemer kunt bijdragen aan de ontwikkeling van je toekomstige personeel. De nieuwe ronde gaat van start en u kunt zich nu inschrijven. Maar let op, er is slechts plaats voor 8 ondernemers!

Wat is de bedoeling? Als u een houtproduct wilt bestellen wordt u gekoppeld aan een duo leerlingen van het Fioretti. (download flyer hier) Zij gaan op 5 november a.s. met u in gesprek over uw wensen. In de weken erna wordt het product gemaakt. Tijdens het ondernemersontbijt van MeerBusiness en het Fioretti College op 13 december wordt uw product opgeleverd. Interesse? Meld je aan info@connectingenergy.nl of frans@meerbusiness.nl

Maar zet nu al de datum 5 november 16.00 uur en 13 december vrij in de agenda.

 
Wie wordt de ‘Noordwijker van het jaar 2019’?

Geef uw kandidaat nu op! Elk jaar wordt tijdens het Nieuwjaarsgala de ‘Noordwijker van het jaar’ bekend gemaakt. Dit jaar werd dat xx. De verkiezingen gaan binnenkort weer van start.  

 
lees meer
Chocolaterie Pierre MeerBusiness korting actie

De feestdagen komen er aan! Als u een bestelling plaatst vóór 31 oktober dan krijgt u 10% korting met de mogelijkheid om uw logo GRATIS op de chocolade of op de chocoladeletters te plaatsen. Kijk voor ideeën op de webshop van Pierre of neem contact op via mail info@chocolateriepierre.nl. Even bellen kan ook 0252-525210 En als u MeerBusiness noemt bij de bestelling is de 10% korting snel gescoord.

De ondernemers die tijdens de maandelijkse Hillegomse Ondernemersborrel van afgelopen week aanwezig waren werden al getrakteerd op een heerlijke letter. Bestel nu voor uw relaties, medewerkers of gewoon voor uzelf.

 
naar de webshop van Pierre
Spaarne Gasthuis familievoorstelling over kanker

Het Spaarne Gasthuis maakt het praten over kanker tussen ouders en kinderen op een toegankelijke manier bespreekbaar. Een productie door kinderen zelf uitgevoerd rondom het thema praten over kanker. Met muziek, zang en dans onder regie van Mark van Haasteren, regisseur van onder andere de Efteling. 
19 november 2018 18.30 uur de Meerse Hoofddorp 

 
lees meer
CROP zegt: Grote wijzigingen in de inkomstenbelasting.
Er zijn grote veranderingen op komst in de inkomstenbelasting. De tarieven van box 1 worden verlaagd per 1 januari 2019 en er verdwijnen twee belastingschijven, zodat er slechts twee overblijven.   
 
Lees verder
CROP vervolgt: Kleine ondernemersregeling herzien
 De kleineondernemersregeling (KOR) in de btw wordt in 2020 herzien. De huidige regeling gaat uit van een per saldo af te dragen bedrag aan btw, de nieuwe regeling hanteert een omzetgrens.  
 
lees verder
Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
MeerBusiness de regionale netwerk- en businessgenerator! MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers.
MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek.
Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2018, incl. gebruik Vip-card: € 180,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-U heeft persoonlijk toegang tot de jaarlijkse MeerBusiness Netwerkparty (gezamenlijk met MeerBusiness Haarlemmermeer en Schiphol) indien sprake is van een free event.
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief
Nu lid worden, u betaalt slecht € 180 voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 1 januari 2020) mail naar Frans@meerbusiness.nl  
 
Rabobank Bollenstreek zet sponsoring voort voor VVSB

De (sponsor)relatie met voetbalclub VVSB uit Noordwijkerhout wordt wederom voortgezet door Rabobank Bollenstreek. Voor het seizoen 2018-2019 is Rabobank met de club een sponsorcontract aangegaan en ontvangt de club financiële ondersteuning. Rabobank Bollenstreek versterkt de lokaal maatschappelijke rol van clubs, verenigingen en stichtingen. 

 
lees meer
LADIES OF LOSS helpen bij slecht nieuws

 

"Het spijt me, ik heb slecht nieuws !" Je staat midden in het leven, hebt een drukke baan, je kinderen worden steeds zelfstandiger, je hebt veel sociale contacten, je bent mantelzorger voor je ouder(s) en probeert alle ballen hoog te houden. En dan ineens word je ziek.…. 
Na de achtbaan van emoties, medische informatie en behandelingen, verlaat je de veilige muren van het ziekenhuis en sta je weer buiten. Hoe ga je om met angst, verdriet en met de dood die je in de ogen hebt gekeken? Ladies of Loss. 

 
lees meer
Wildmenu Oude Dykhuys Lisserbroek, nu snel reserveren

De keukenbrigade van het Oude Dykhuys heeft een heerlijk wildmenu samengesteld waarin verschillende wildsoorten de revue zullen passeren.

 
bejkijk hier het menu
Herftsvakantie ? Tijd voor de Muze

 herfstfilmaanbod ......…......….  
Bekijk hier alle voorstellingen voor de herfstvakantie in de Muze Noordwijk 

 
VVD Hillegom deelt bloembollen uit.
Op zaterdag 27 oktober a.s. zal de VVD-afdeling Hillegom in het centrum van Hillegom zakjes met bloembollen uitdelen. Wij hopen dan ook met u in gesprek te raken en van u te horen wat er goed gaat in Hillegom en wat wij als VVD kunnen verbeteren. Dus heeft u vragen en/ of wensen, komt u dan in ieder geval even langs. Van 11.00 tot ongeveer 14.00uur zullen wij aanwezig zijn. Bent u niet in de gelegenheid om te komen dan kunt u altijd een beroep ons doen door een mail te sturen naar: fractie@vvdhillegom.nl  
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 6.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
23-10-2018 Business club golfcompetitie Tespelduyn
24-10-2018 Hillegomse Ondernemersborrel in Villa Flora
26-10-2018 Een Wild & Wijn avond die je niet wilt missen met Wereld-Wijnen en de Vier Seizoenen
29-10-2018 Feestelijke opening Fioretti Vliegende Winkel
02-11-2018 Beursvloer Haarlemmermeer
04-11-2018 Wereldse wijnproeverij aan de Haven
05-11-2018 Fioretti produceert voor bedrijven
13-11-2018 business club golfcompetitie Haarlemmermeersche golfclub
14-11-2018 Steenbergen Advocaten; bedrijfsbezoek en Kick off Jonge OndernemersPrijs 2019
21-11-2018 Ontbijtbijeenkomst in Huys Dever in Lisse
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Colijnlaan 15 
2181 XJ Hillegom
+31 252 52 34 69
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen