Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2017
In deze nieuwsbrief:
 • 14 december kerstontbijt door studenten van Fioretti college
 • 1915 watches nieuwe member MeerBusiness
 • MeerBusiness weer op bezoek bij Business Class TV
 • Davey zoekt werk, heeft u een plekje beschikbaar?
 • Donderdag 7 december noteer; netwerkborrel Park 10
 • Ontbijtsessie De Loft Lisse over de nieuwe AVG
 • Adamas Inloophuis nieuwe partner MeerBusiness Duin & Bollenstreek
 • Reserveer voor de Grand Finale OndernemersPrijs Bollenstreek 8 maart 2018
 • Service Punt werk presenteert nieuwe campagne
 • Nieuwe Ibis Styles Haarlem City Hotel partner Honkbalweek Haarlem
 • De campagne voor de Duurzaamheidsprijs 2018 is begonnen . . .
 • Concours Hippique Haarlemmermeer nieuwe partner MeerBusiness
 • 28 december organiseert De Nachtegaal de allereerste MeetBalls!
 • Weer een gezellige bijeenkomst in Villa Flora
 • Diverse culinaire mogelijkheden in de regio
 • Landgoed & Golfbaan Tespelduyn Zaterdag Middag Competitie 2017-2018
 • De  Keuken van Warmond is een initiatief van Dekker Warmond
 • Rotterdam round trip Britse eilanden
 • Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
 • Privacy, contact en disclaimer
14 december kerstontbijt door studenten van Fioretti college
Kerstontbijt in het Fioretti College Hillegom 14 december 7.30uur 10.00 uur
Toegang gratis
Op donderdag 14 december 2017 wordt voor de 2e keer het Kerstontbijt bij het Fioretti College Hillegom georganiseerd.Leerlingen met de profielen Economie en Ondernemen en Zorg en Welzijn stellen zich voor, laten zien wat zij kunnen en welke bedrijven zij zoeken. Wie weet zijn dit toekomstige werknemers of nieuwe stagiaires!
Het ontbijt is gratis voor leden van IRH en lezers van de nieuwsbrief MeerBusiness Duin & Bollenstreek. Het is dé ontmoetingsplek voor ondernemers en leerlingen. Het heerlijke ontbijt wordt geheel verzorgd door de leerlingen van het Fioretti College. Ondernemers en leerlingen inspireren elkaar en maken afspraken over o.a. stageplaatsen en interessante samenwerkingen.
In verband met een beperkt aantal plaatsen ontvangen wij wel graag een aanmelding via onderstaande link. Na aanmelding ontvang je van ons verdere informatie. We ontbijten wel vroeg, om 7:30 uur dan kunnen om 10:00 uur de normale werkzaamheden weer doorgaan.
De kerstlunch is een samenwerking tussen Fioretti college Hillegom; MeerBusiness Duin & Bollenstreek; Initiatief Rijk Hillegom; Koopcentrum Hillegom en gemeente Hillegom. Een must om erbij te zijn.
Toegang gratis voor ondernemers uit de regio. 
 
 
direct aanmelden
1915 watches nieuwe member MeerBusiness
De gebroeders Johnny en Robert Spies timmeren flink aan de weg. Ze startten in 2015 met hun bedrijf 1915 watches. Hun idee, moderne houten horloges met een minimalistische wijzerplaat. Eerst in felle kleuren, maar al snel ook variaties met materialen als natuursteen en denim.Onlangs wonnen zij de Lef prijs voor startende ondernemers. Als onderdeel van deze prijs ontvingen zij een artikel in het fraaie Duin& Bollenstreek magazine van David van Kesteren; Into Business en verlootten een aantal schitterende houten horloges. De gedreven jonge ondernemers willen graag duurzame en mooie producten ontwerpen, maken en verkopen en richten zich op de horloge en sieradenmarkt. Betaalbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke uitgangspunten voor deze ondernemers. Horloges voor zowel particulier en zakelijk gebruik. U zal Johnny en Robert vast wel tegenkomen op een van de vele MeerBusiness netwerkbijeenkomsten. Vergeet dan zeker niet even te kijken wat de heren aan hun pols hebben zitten. Wedden dat dit eenschitterend houten horloge is?


 
 
naar de site
MeerBusiness weer op bezoek bij Business Class TV
In het programma Business Class ontvangt Harry Mens iedere zondagochtend diverse gasten en geeft zijn visie op het zakenleven.MeerBusiness is een regelmatig geziene gast bij de opnamen van Business Class, deze keer zijn wij aanwezig bij de kerstuitzending van Business Class.
Op zaterdag 23 december as bij Hotels van Oranje de opname die op zondag 24 december wordt uitgezonden. Natuurlijk mogen wij weer een aantal relaties van MeerBusiness uitnodigen om de opname bij te wonen. Vindt u het leuk om de opname een keer bij te wonen? Mail dan direct naar frans@meerbusiness.nl en zorg dat u er snel bij bent want het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden verplicht!
 
 
lees meer
Davey zoekt werk, heeft u een plekje beschikbaar?

Stichting Emma at Work, ontstaan in het Emma kinderziekenhuis/AMC, zet zich op vele fronten in voor jongeren met een chronische fysieke aandoening tussen de 15 en 30 jaar. Een jongere van ons is Davey: hij is een enthousiaste jongeman met een groot doorzettingsvermogen. Ondanks tegenslagen heeft hij wel zijn MBO4  diploma financieel administratief medewerker op zak. In dit vakgebied liggen ook zijn ambities. Hij kan crediteuren, bankafschriften, inboeken, specificeren, grootboek controleren, tussenrekeningen en hij is heel goed met Excel. Davey is ontzettend leergierig, werkt secuur en hij kan goed focus aanbrengen. Wie helpt hem aan een baan in de Duin- en Bollenstreek? Vragen of meer info? Neem dan contact op met Pam Wierda, pam@emma-at-work.nl 06-21380345


.
 

 
mail naar Pam Wierda voor meer informatie
Donderdag 7 december noteer; netwerkborrel Park 10
Voel je maandelijk op de eerste donderdag van de maand vanaf 18 uur welkom op DE netwerkborrel zonder lidmaatschaps-verplichtingen voor netwerkende ondernemers en ondernemende netwerkers. Een netwerkborrel georganiseerd op Park10, Honkbalstadion van Pioniers in de “Dutch Designs Lounge” (bovenaan de trap linksaf). Park10: de inspirerende plaats voor sport, business en fun, is gelegen in Park 21 aan de nieuwe Molenaarslaan 10 in Hoofddorp.  
 
lees meer
Ontbijtsessie De Loft Lisse over de nieuwe AVG
Deze keer niet Huys Dever maar 100 meter verder in de Loft Lisse, Heereweg 345, 2161CA Lisse. 
 
De AVG (de Algemene Verordening gegevensbescherming), ook wel de nieuwe Privacywet genoemd. Deze wet gaat 25 mei 2018 in, en gaat gelden voor alle bedrijven en instanties die persoonsgegevens verwerken. Deze wetgeving is zeker niet vrijblijvend, er geldt een bestuurdersaansprakelijkheid met boetes tot 20 miljoen Euro. Zonder nu over de wetgeving in detail te treden zou het bij alle bedrijven en instanties op de agenda moeten staan. 
 
direct aanmelden
Adamas Inloophuis nieuwe partner MeerBusiness Duin & Bollenstreek
Het Adamas Inloophuis opgericht door mensen die zelf of in hun directe omgeving  met kanker waren geconfronteerd en merkten dat er behoefte was aan aanvullende ondersteuning bij het verwerkingsproces. Deze initiatiefgroep wist in korte tijd vele mensen en bedrijven uit de regio te enthousiasmeren en te mobiliseren om samen het inloophuis te realiseren. De missie van waaruit er in het Adamas Inloophuis gewerkt wordt is: Door kanker bewust leven. MeerBusiness geeft het Adamas Inloophuis een plek om de samenwerking met de Duin & Bollenstreek verder uit te bouwen.  

 
naar de site
Reserveer voor de Grand Finale OndernemersPrijs Bollenstreek 8 maart 2018

Reserveer nu uw dinerplaatsen voor de GRAND FINALE
Op donderdag 8 maart 2018 is het eindelijk zover. De bekendmaking van de winnaar van de Jonge Ondernemers Prijs Bollenstreek 2018 en de bekendmaking van de winnaar van de MeerBusiness Fioretti Hillegom Students Award. De uitreiking vindt plaats in de Aula van het Fioretti College in Hillegom. Wij nodigen u uit voor deze geheel verzorgde avond inclusief diner met begeleidende wijnen, entertainment en natuurlijk de bekendmaking van de winnaars.
De avond wordt gepresenteerd door Andy Houtkamp. 

 
direct aanmelden
Service Punt werk presenteert nieuwe campagne
Een campagne met een verhaal, passend bij de dienstverlening van Service Punt Werk (SPW); Zij staan klaar voor mensen die (opnieuw) een kans verdienen. Mensen die gemotiveerd zijn aan de slag te gaan. Zij helpen mensen aan werk en bouwen mee aan een toekomst.
Een droom
Opvallend aan de campagne zijn de beelden die zij hebben gebruikt; gezichten waaruit blijkt dat deze personen al het een en ander hebben meegemaakt. Een dromerige blik. Een toekomstbeeld; een droom, een wens. Zelfs als deze niet zo vanzelfsprekend is. Hiermee wil Service Punt Werk laten zien dat er voor kandidaten vaak meer mogelijk is dan wellicht vooraf wordt ingeschat.
Voor ieder anders
Daarnaast komt u overal de slogan ‘Voor ieder anders’ tegen. Deze slogan heeft voor hen drie belangrijke betekenissen:
• Elke kandidaat (binnen onze doelgroep) is welkom, welke achtergrond men ook heeft.
• Ieder heeft zijn eigen verhaal. Een verhaal dat letterlijk voor ieder anders is. Een verhaal met mogelijkheden. Voor de kandidaat en voor u.
• SPW biedt kandidaten én werkgevers maatwerk. De dienstverlening van SPW wordt zoveel mogelijk afgestemd op de wensen van de ander. En die zijn, u raadt het al, voor ieder anders.

 
 
lees verder
Nieuwe Ibis Styles Haarlem City Hotel partner Honkbalweek Haarlem

Op 21 december 2017 opent het nieuwe Ibis Styles Haarlem City Hotel in Haarlem. Reeds voor de opening is de eerste exclusieve partnerdeal voor kamerovernachtingen gesloten met de organisatie van de Honkbalweek Haarlem. Al enige tijd waren de partijen met elkaar in gesprek en afgelopen week is de deal beklonken in het nog in aanbouw zijnde hotel. André Aaij, General Manager van het hotel; “Wij zijn trots dat we voordat het hotel geopend is al een partnerovereenkomst hebben mogen sluiten. Honkbal is een begrip in Haarlem en daar dragen wij als nieuwkomer graag ons steentje aan bij. Het hotel ligt aan de sportboulevard van Haarlem op steenworp afstand van het stadion dus een samenwerking moest er wel komen!”. Guus van Dee, voorzitter van de Honkbalweek Haarlem vult aan; ”We zijn erg blij met onze nieuwe partner en kijken uit naar een mooie samenwerking!”.  

  

 

 
lees verder
De campagne voor de Duurzaamheidsprijs 2018 is begonnen . . .

Ondernemers geven zichzelf niet snel een schouderklop. Daarom gaan wij (Marie José Fles, Jacco Knape | John Mijnders, Elvire Leedekerken (winnaars 2016 en 2014) en de wethouders van Noordwijk en Katwijk dat doen. 
Net als in voorgaande jaren zal op 10 oktober 2018 de Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek worden uitgereikt. Kent u de Duurzaamheidsprijs al?
Een mooie duurzame en leuke competitie!
Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek 2018
De Duurzaamheidsprijs Bollenstreek is een wedstrijd in twee rondes.
Alle ondernemers met hun hoofdvestiging in één van de betrokken gemeenten krijgen een uitnodiging voor deelname. . 

 
lees meer
Concours Hippique Haarlemmermeer nieuwe partner MeerBusiness

Van 15 t/m 17 juni 2018 staat Haarlemmermeer in het teken van paarden, paarden en nog eens paarden. MeerBusiness en Concours Hippique zijn partners van elkaar geworden. Wij houden u via de nieuwsbrief op de hoogte, maar paardenliefhebbers doen er nu al goed aan de data in de agneda te noteren. Later natuurlijk meer.

 
direct naar de site
28 december organiseert De Nachtegaal de allereerste MeetBalls!
Op donderdag 28 december aanstaande organiseert De Nachtegaal de allereerste MeetBalls! En iedereen, wel boven de 18, is welkom vanaf 16.00uur om één van de laatste werkdagen van 2017 te vieren!! De Nachtegaal doet er alles aan om een opperbeste stemming te creëren: de grote Tulpzaal van De Nachtegaal is sfeervol ingericht, er zijn twee DJ’s die  verzoekplaten draaien, de koks van De Nachtegaal serveren kleine gehaktballen en er is een live optreden van “De Heere van Lisse”!
Omstreeks 23.00uur denken we dat het feest ten einde is. De toegang tot dit evenement is gratis dus nodig je collega’s, je buren, je vrienden en/of familie uit.
Voor werkgevers zijn er trouwens mogelijkheden om je personeel vooraf van consumptiemunten te voorzien. Bel hiervoor naar De Nachtegaal 0252-433030 of stuur een email naar info@nachtegaal.nl.

 
 
direct naar de Nachtegaal
Weer een gezellige bijeenkomst in Villa Flora

I.v.m. de Sinterklaasperiode één week eerder dan normaal, maar het was weer een gezellige en smakelijke bijeenkomst. Boelo Meijer zette een aantal deelnemers op de foto.

  
 
ga naar de foto's
Diverse culinaire mogelijkheden in de regio

Wat te denken van het verrukkelijke weekmenu van Tespelduyn.

Klik hier voor het menu. 

 

In Lisserbroek staat het team van André Geerlings graag voor u klaar met het decembermenu van het Oude Dykhuys. Bekijk het hier.


Kerst op de Keukenhof, een andere uitgaanstip. Klik hier voor meer informatie.

 

Nog een enkele plaats beschikbaar voor een fantastisch 7 gangen menu op 1e of 2e kerstdag in restaurant de Vier Seizoenen. Klik hier

 

 


 
Landgoed & Golfbaan Tespelduyn Zaterdag Middag Competitie 2017-2018
Ook zo klaar met die ‘Lazy Saterday Afternoons’……..??
Kom golfen op Tespelduyn en doe mee met de Zaterdag Middag Competitie!
• Lekker blijven golfen – ook in de winter.
Deze competitie:
• Loopt van 2 december 2017 tot en met 24 maart 2018.
• Vindt 2-wekelijks plaats (totaal 8 zaterdagen, met uitzondering van 27 januari 2018).
• Kost slechts € 2,00 per deelnemende ronde

 
 
lees meer
De  Keuken van Warmond is een initiatief van Dekker Warmond
in wisselende samenwerking met een aantal Warmondse ondernemers. In de komende wintermaanden ( 28 jan |18 feb |25 mrt ) kunnen gasten een zondag van de maand genieten van een heerlijke maaltijd met typisch Warmondse producten en een passend glas wijn van MARGA’s. Warmonds vinoloog Marga van Winsen, sinds 1993 actief met wijn en spijs, is een gespecialiseerd wijnimporteur. Marga zoekt graag buiten de geijkte paden en weet mensen te enthousiasmeren voor het onbekende. Haar focus ligt op kleine, bevlogen wijnproducenten uit de Rhônevallei die hun wijnen produceren op basis van een laag rendement, met respect voor de natuur én met aandacht voor het terroir. Wijnen met een ziel, waar ze iedere wijnliefhebber graag kennis mee laat maken. Haar wijnen zijn te vinden in MARGA’s wijnlokaal. Op zondag 28 januari  tussen 16.00-18.00 uur is een speciale proeverij in de Timberclub met overheerlijke bergwijnen .

 
 
lees meer
Rotterdam round trip Britse eilanden
Schotland - N. Ierland - Ierland - Kanaal eilanden -Engeland
 Vaar mee op een onvergetelijke reis aan boord van de Queen Elizabeth vanuit Rotterdam. En geniet van een 15 daagse tocht rond de Britse eilanden.

 
 
lees meer
Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
MeerBusiness de regionale netwerk- en businessgenerator! MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers.
MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek.
Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2018, incl. gebruik Vip-card: € 180,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-U heeft persoonlijk toegang tot de jaarlijkse MeerBusiness Netwerkparty (gezamenlijk met MeerBusiness Haarlemmermeer en Schiphol) indien sprake is van een free event.
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief
Nu lid worden, u betaalt slecht € 180 voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 31 jan 2018) mail naar Frans@meerbusiness.nl  
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 0252-523925. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
07-12-2017 netwerkborrel Park 10
12-12-2017 golfcompetitie Business Members van de Haarlemmermeersche Golfclub
12-12-2017 Business Golfcompetitie TESPELDUYN
14-12-2017 Kerstontbijt voor ondernemers Duin en Bollenstreek door studenten van Fioretti college
15-12-2017 MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol gala met uitreiking ondernemersprijs 2017
28-12-2017 Oliebollen golftoernooi Vastgoed Nationaal en Dunja op de Haarlemmermeersche
31-12-2017 en verder in het jaar 2018 nog meer netwerkbijeenkomsten bijvoorbeeld
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Colijnlaan 15 
2181 XJ Hillegom
+31 252 52 34 69
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen