Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2018 
In deze nieuwsbrief:
 • dinsdag 2 okt Netwerkbijeenkomst Dekker Warmond, bowlen met de bondscoach
 • Chocolaterie Pierre MeerBusiness korting actie
 • woe 10 oktober ontbijtsessie met Omroep West in ’t Huys Dever
 • Doe mee aan de Lucky's Bowling najaarsbokaal voor bedrijven
 • het weekmenu van Tespelduyn om je vingers bij af te likken
 • nieuws van de KvK
 • Patrick Vergeer is weer helemaal in topvorm en staat graag voor u klaar.
 • Wereldse wijnproeverij aan de Haven
 • Uitnodiging Bollenstreekgala
 • Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
 • Privacy, contact en disclaimer
dinsdag 2 okt Netwerkbijeenkomst Dekker Warmond, bowlen met de bondscoach

MeerBusiness nodigt u 2 oktober uit om gratis mee te bowlen in de mooiste bowlinghal van Nederland. Nou ja, eigenlijk is het Lucky Bowling Warmond die samen met MeerBusiness Duin & Bollenstreek dit event voor u organiseren. Lucky Bowling Warmond nodigt u uit om een kijkje vóór en achter de schermen van Europees modernste bowlingcentrum. Lucky Bowling centrum is gehuisvest in partycentrum Warmond, vlakbij de mooie golfbaan Kagerzoom en de gezellige tennisvelden van Dekker. Op dinsdag 2 oktober a.s. reserveren wij een flink aantal banen om gratis te strijden om de Lucky Bowling bier bokaal. Maar natuurlijk is er ook ruimschoots tijd om te netwerken en voor een hapje en een drankje. En met een beetje mazzel leert u van de bondscoach van het Nederlandse bowlen, Jack Edelaar hoe je echt een winnende strike kan gooien. Het programma is als volgt:

17.00 uur ontvangst
17.30 uur bowlen met de bondscoach met tips en trucs voor topspel
19.00 uur presentatie van het nieuwe Lucky Bowling bier en rondleiding achter de schermen en netwerkborrel aansluitend 
19.30 uur Bowling buffet (voor eigen rekening)
Wij hebben voldoende plaatsen dus wees er snel bij  en meldt u direct aan met één of meerdere collega's (geef bij opmerkingen het aantal en de namen van de deelnemers aan) Maximaal 2 personen per bedrijf en MeerBusiness leden maximaal 4 leden die natuurlijk voorrang hebben bij inschrijving. 

 
lees meer en direct aanmelden
Chocolaterie Pierre MeerBusiness korting actie

De feestdagen komen er aan! Als u een bestelling plaatst vóór 31 oktober dan krijgt u 10% korting met de mogelijkheid om uw logo GRATIS op de chocolade of op de chocoladeletters te plaatsen. Kijk voor ideeën op de webshop van Pierre of neem contact op via mail info@chocolateriepierre.nl. Even bellen kan ook 0252-525210 En als u MeerBusiness noemt bij de bestelling is de 10% korting snel gescoord.

De ondernemers die tijdens de maandelijkse Hillegomse Ondernemersborrel van afgelopen week aanwezig waren werden al getrakteerd op een heerlijke letter. Bestel nu voor uw relaties, medewerkers of gewoon voor uzelf.

 
naar de webshop van Pierre
woe 10 oktober ontbijtsessie met Omroep West in ’t Huys Dever

Op de tweede woensdag van de maand wordt Huys Dever omgetoverd tot het Castle of MeerBusiness. Op woensdagochtend 10 oktober is er weer een MeerBusiness Duin-& Bollenstreek ontbijtsessie met Omroep West in ’t Huys Dever. “Hoe kan ik de media van Omroep West inzetten voor een meetbaar omzetresultaat?”
• Uitleg regionale omroepen m.n. Omroep West en uitzendgebied en missie
• Media Omroep West
• Crossmediaal adverteren en heeft het zin voor mij?
• West Reclame Advies
• Praktijk voorbeelden
• Tarieven
• Eenmalige korting voor MeerBusiness-leden 

En natuurlijk wordt een heerlijk croissantje en koffie u weer gratis aangeboden.

 

 
direct aanmelden
Doe mee aan de Lucky's Bowling najaarsbokaal voor bedrijven

Welk bedrijfsteam gaat er aan de haal met de Lucky's Bowling Bokaal?
Plezier gezelligheid, sportiviteit en netwerken staan centraal. Samen met jouw collega's de sportieve strijd aangaan tegen de andere bedrijfsteams en wie weet is die fraaie bokaal voor jouw bedrijf!

Wat te doen?
*zoek minimaal 2 leuke collega's
*(3 of 4 mag natuurlijk ook dan heb je in ieder geval reservespelers)
*Speel op dinsdagavond 16 oktober, 13 november en 11 december van 20.00 uur tot 22.00 uur 3 games voor slechts € 38.-- per avond

*geef je op via info@luckysbowling.nl of ben voor emer info 071-3058803

 
naar de site

het weekmenu van Tespelduyn om je vingers bij af te likken

’t Landhuys is dagelijks vanaf 08:30 geopend. U kunt hier niet alleen terecht voor een heerlijk kopje koffie, maar ook bijvoorbeeld voor een heerlijke high tea, brunch, high wine, wijnproeverij, high beer, barbecue, buffet, gangen-diner, walking dinner, shared dining of een spetterende feestavond. Landgoed Tespelduyn beschikt over een ruim parkeerterrein met 350 gratis parkeerplaatsen. Er zijn parkeerplaatsen voor mindervaliden en voor touringcars. 

Bekijk waarmee u deze week weer verrast wordt!!!

 
naar de site
nieuws van de KvK

De jongste nieuwsbrief van de KvK staat weer barstensvol waardevolle informatie. Bekijk via onderstaande link de webversie van de nieuwsbrief.

7 succesfactoren van klantgericht ondernemen
Ontdek nieuwe kansen en ga de wereld veroveren
5 basisprincipes van veilig digitaal ondernemen
Nieuwe spelregels banken voor financiering mkb 
Sociaal ondernemen - ondernemen met impact
Laat je bedrijf goed achter bij plotseling overlijden
Van Kamer van Koophandel naar KVK
Agenda - deze bijeenkomsten mag je niet missen 

 
bekijk de webversie van de nieuwsbrief
Patrick Vergeer is weer helemaal in topvorm en staat graag voor u klaar.

De afgelopen maanden heeft Patrick Vergeer van Kadoburo niet stilgezeten. Zij bestaan 10 jaar en dat vinden zij een goede reden om, samen met Beeld (Strategie & Design), na te denken over Kadoburo. Wie zijn zij, wat is hun verhaal, waar worden ze blij van, wat is hun onderscheidend vermogen en hoe kunnen zij binnen hun branche innoveren? MeerBusiness vindt dat zij hierin uitstekend geslaagd zijn. Wij van MeerBusiness zijn ontzettend enthousiast over het resultaat en hopen dat u dit ook zult zijn. Namens Lonneke en Patrick de groeten van Kadoburo. Bekijk hier de site eens en maak een afspraak voor een kop koffie. Want die is ook uitstekend bij Lonneke en Patrick.  

 
naar de site
Wereldse wijnproeverij aan de Haven

Noteer 'm alvast in je agenda! De Wereldse wijnproeverij aan de Haven 4 op zondag 4 november. Voor iedereen die wil kennismaken met lekkere najaarswijnen, inspiratie op wil doen voor kerstpakketten en relatiegeschenken of gewoon een heel gezellige middag wil hebben. Laat je verrassen met een proeverij van 40 heerlijke wijnen, in combinatie met verrassend lekkere culinaire hapjes, fijne achtergrondmuziek en een gezellige sfeer. We zien je graag! 
Wanneer - Zondag 4 november 
Tijd - Van 13.30 tot 17.30 uur
Waar - Haven 4 in Lisse
Entree - € 7,50 Wereldse wijnproeverij aan de Haven
Noteer 'm alvast in je agenda!  

 
lees meer
Uitnodiging Bollenstreekgala

Graag nodigen wij u namens Jan van Vliet voorzitter Gildemeesters Bollenstreek uit voor het Bollenstreekgala. De meeste bloembollen zijn dan uitgeleverd en daarom gaan we dit seizoen afsluiten met een uniek gala in het teken van de Bollenstreek. Een gala waar de trots op onze wereldberoemde streek centraal staat. Het wordt geen ‘oubollig’ gala maar een unieke ervaring voor u en uw gasten. 
Locatie: Van der Valk Sassenheim Warmonderweg 8  2171 AH Sassenheim
Wij verwachten u om 18:00 uur. Een tafel (10 stoelen) kost € 2.500. Een losse stoel kost € 250. De opbrengst van het Bollenstreekgala gaat naar onderzoek aan het LUMC voor het vroegtijdig opsporen van kanker in bloedmonsters en de realisatie van een bloemenkas bij Museum de Zwarte Tulp. Er is een verrassend en veelzijdig entertainment programma deze avond. Kijk op de website voor het volledige programma. (we kunnen in ieder geval verklappen dat er géén veiling zal zijn). 
Kern van deze avond: Samen meer maken van de Bollenstreek. Dresscode: Black Tie. Wij hopen u op zaterdag 10 november 2018 a.s. te mogen begroeten. In verband met de organisatie van deze feestelijke bijeenkomst verzoeken wij u zich vooraf aan te melden. Graag per mail naar een van onderstaande gildemeesters.

 
lees meer
Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
MeerBusiness de regionale netwerk- en businessgenerator! MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers.
MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek.
Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2018, incl. gebruik Vip-card: € 180,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-U heeft persoonlijk toegang tot de jaarlijkse MeerBusiness Netwerkparty (gezamenlijk met MeerBusiness Haarlemmermeer en Schiphol) indien sprake is van een free event.
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief
Nu lid worden, u betaalt slecht € 180 voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 1 november 2019) mail naar Frans@meerbusiness.nl  
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 6.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
02-10-2018 MeerBusiness nodigt u uit om gratis mee te bowlen in de mooiste bowlinghal van Nederland
09-10-2018 business club golfcompetitie Haarlemmermeersche golfclub
10-10-2018 ontbijtsessie met Omroep West in ’t Huys Dever
21-10-2018 21 oktober Masterclass Voeding en Krachttraining Inclusief gezonde lunch
23-10-2018 Business club golfcompetitie Tespelduyn
24-10-2018 Hillegomse Ondernemersborrel in Villa Flora
26-10-2018 Een Wild & Wijn avond die je niet wilt missen met Wereld-Wijnen en de Vier Seizoenen
29-10-2018 opening Fioretti's vliegende winkel Henri Dunantplein
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Colijnlaan 15 
2181 XJ Hillegom
+31 252 52 34 69
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen