Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2018 
In deze nieuwsbrief:
 • woe 19 sep Ontbijtbijeenkomst Crop Miljoenennota-ontbijt in 't Huys Dever
 • dinsdag 2 okt Netwerkbijeenkomst Dekker Warmond, bowlen met de bondscoach
 • Koopmans & de Rooij bv naar Sassenheim
 • BoBizzNizz is weer terug
 • Altijd wat te doen in de Muze een paar voorbeelden
 • Patrick Vergeer is weer helemaal in topvorm en staat graag voor u klaar.
 • NEWCLIP maakt promofilm voor st Hillegom Marketing
 • Burger- en Bedrijfs-hulpverleners, minder sterfgevallen door hartstilstanden
 • Radisson Blu Palace Hotel steunt stichting Emma At Work
 • Wereldse wijnproeverij aan de Haven
 • KvK nieuwsbrief weer bartsensvol nieuws voor de ZZP'er
 • Business Class van Harry Mens weer begonnen
 • Dwarsdrijver verovert de Bollenstreek
 • Emma at Work septembernieuws
 • Er is heel veel te doen de komende tijd
 • het weekmenu van Tespelduyn om je vingers bij af te likken
 • Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
 • Privacy, contact en disclaimer
woe 19 sep Ontbijtbijeenkomst Crop Miljoenennota-ontbijt in 't Huys Dever

De nacht van de derde dinsdag in september zal een korte nacht worden voor de fiscalist/spreker van CROP accountants en adviseurs. Op woensdagochtend 19 september is het de dag na de miljoenennota en net als vorig jaar nodigt MeerBusiness Duin & Bollenstreek en CROP accountants en adviseurs, MeerBusiness nieuwsbrieflezers uit voor een discussie en uitleg over het nieuwe Belastingplan en de Miljoenennota. Plaats van handeling is het bijzonder fraaie ’t Huys Dever in Lisse. Natuurlijk zorgt CROP weer voor een heerlijk ontbijt.   Aanvang 8.00 uur zaal open 7.30 uur. Na de informatiesessie is er tot ongeveer 10.00 uur tijd om ontspannen te netwerken onder het genot van een heerlijke kop koffie.   Wees er snel bij en schrijf u direct in. Members en partners van MeerBusiness hebben voorrang boven niet leden. Voor deze bijeenkomst worden geen kosten gevraagd.

netwerken en Miljoenennota; snel inschrijven is gewenst en gratis

 
direct aanmelden
dinsdag 2 okt Netwerkbijeenkomst Dekker Warmond, bowlen met de bondscoach

MeerBusiness nodigt u 2 oktober (let op aangepaste datum) uit om gratis mee te bowlen in de mooiste bowlinghal van Nederland. Nou ja, eigenlijk is het Lucky Bowling Warmond die samen met MeerBusiness Duin & Bollenstreek dit gratis event voor u organiseren. Lucky Bowling Warmond nodigt u uit om een kijkje vóór en achter de schermen van Europees modernste bowlingcentrum. Lucky Bowling centrum is gehuisvest in partycentrum Warmond, vlakbij de mooie golfbaan Kagerzoom en de gezellige tennisvelden van Dekker. Op dinsdag 2 oktober a.s. reserveren wij maar liefst 18 banen om gratis te strijden om de MeerBusiness Duin & Bollenstreek bokaal. Maar natuurlijk is er ook ruimschoots tijd om te netwerken en voor een hapje en een drankje. En met een beetje mazzel zal de bondscoach van het Nederlandse bowlen, Jack Edelaar u van belangrijke Bowling tips voorzien. Het programma is als volgt:


17.00 uur ontvangst
17.30 uur bowlen met de bondscoach met tips en trucs voor topspel
19.00 uur presentatie van de Lucky surprise en rondleiding achter de schermen en netwerkborrel aansluitend 
19.30 uur Bowling buffet (voor eigen rekening)
Wij hebben maximaal 75 plaatsen dus wees er snel bij  en meldt u direct aan met één of meerdere collega's (geef bij opmerkingen het aantal en de namen van de deelnemers aan) Maximaal 2 personen per bedrijf en MeerBusiness leden maximaal 4 leden die natuurlijk voorrang hebben bij inschrijving. 

 
lees meer en direct aanmelden
Koopmans & de Rooij bv naar Sassenheim
Vrijdag 14 september heeft Koopmans & de Rooij bv, financiële adviseurs en onderdeel van de HBP Finance Groep afscheid genomen van het oude pand aan de Grachtweg 73a Lisse en haar intrek genomen op het nieuwe adres; WATTSTRAAT 54, 2171TR SASSENHEIM.  Vanuit het nieuwe kantoor en het kantorennetwerk van HBP Finance werken zij verder aan een goede en sterke basis voor de toekomst. Een toekomst waarin zij meegaan met de veranderende trends in de accountancy en inspelen op de wensen van hun klanten. MeerBusiness wenst Koopmans & de Rooij veel succes op de nieuwe locatie.  
 
naar de site
BoBizzNizz is weer terug

Zakenradioprogramma BoBizznizz is na een afwezigheid van ruim 2 jaar weer terug. Dennis van der Voort en Ed Slobbe zullen elke 14 dagen tafelgesprekken gaan leiden en interviews gaan afnemen over zakelijke onderwerpen die ondernemers aangaan. De eerste uitzending een korte terugblik op BoBizzNizz van weleer met ondernemers Henk Griffioen en Hans van Schie  Aansluitend aan het tafelgesprek met 2 horeca ondernemers over wat een goede zomer allemaal met zich meebrengt. Dennis en Ed gingen in gesprek met horeca manager Harm van der Linden van Copper Food & Drinks Noordwijk en horeca leverancier Robin Schrijer van Schrijer Horeca Groothandel.  

 
meer informatie
Altijd wat te doen in de Muze een paar voorbeelden

De Arthouse Select film die gekozen is voor 17 september is On Chesil Beach. Zorg ervoor dat u op tijd een kaartje reserveert om zeker te zijn van een mooie plaats.

Een dag later Dirty Dancing dinsdag 18 september; In de zomer van 1963 is Frances 'Baby' Houseman (Jennifer Grey) noodgedwongen met haar ouders op vakantie in het natuurpark Catskills. Om de saaie dagen een beetje draaglijk te maken neemt ze lessen in Merengue dansen.

En anders wellicht de lezing van Rob van den Berg tijdens het Space Film Festival  Van 26 t/m 29 september is het Space Film Festival in de Muze in Noordwijk. Vier dagen lang genieten van heerlijke films waarin de ruimte een hoofdrol speelt. Rob van den Berg, directeur van Space Expo, geeft op 27 september a.s. hierop aansluitend een lezing in De Muze: ‘Science fiction of echt?’

Muze krijgt ook nieuwe openingstijden. Met ingang van het nieuwe theaterseizoen past de Muze haar openingstijden aan. Doordat steeds meer online gekocht wordt is dit een logische optie, aldus Natasja Heemskerk directeur van De Muze.   De openingstijden zijn maandag, woensdag en vrijdag van 10-16.00 uur, en als extra maandagavond van 18-21.00 uur en zaterdag van 10-13.00 uur.   

 
meer info
Patrick Vergeer is weer helemaal in topvorm en staat graag voor u klaar.

De afgelopen maanden heeft Patrick Vergeer van Kadoburo niet stilgezeten. Zij bestaan 10 jaar en dat vinden zij een goede reden om, samen met Beeld (Strategie & Design), na te denken over Kadoburo. Wie zijn zij, wat is hun verhaal, waar worden ze blij van, wat is hun onderscheidend vermogen en hoe kunnen zij binnen hun branche innoveren? MeerBusiness vindt dat zij hierin uitstekend geslaagd zijn. Wij van MeerBusiness zijn ontzettend enthousiast over het resultaat en hopen dat u dit ook zult zijn. Namens Lonneke en Patrick de groeten van Kadoburo. Bekijk hier de site eens en maak een afspraak voor een kop koffie. Want die is ook uitstekend bij Lonneke en Patrick.  

 
naar de site
NEWCLIP maakt promofilm voor st Hillegom Marketing
Dennis Droffelaar van NEWCLIP maakte voor Stichting Hillegom Marketing een bijzonder geslaagde promotiefilm. De korte film toont Hillegom in al haar facetten. Leuk om te zien en leuk om te gebruiken. Bekijk hier het resultaat van de leuke promo.   
 
naar de clip
Burger- en Bedrijfs-hulpverleners, minder sterfgevallen door hartstilstanden

Daarvoor heeft STAN the CPR network hulp nodig van zo veel mogelijk burger en bedrijfs-hulpverleners. Mensen zoals jij en ik die zich inschrijven als hulpverlener. Meld je aan en red levens. Wat doe je als burgerhulpverlener? Als burgerhulpverlener van Stan the CPR network reanimeer je het slachtoffer van een hartstilstand zolang de ambulance er nog niet is. Je reanimeert met de hand of met een AED. Zodra de professionele hulpverleners de zorg overnemen, zit jouw werk er op. 

 
lees meer
Radisson Blu Palace Hotel steunt stichting Emma At Work

Felicia van Leeuwen tekent voor haar eerste fulltime baan bij het Radisson Blu Palace Hotel in Noordwijk. Felicia heeft fibromyalgie, ook wel weke delen reuma genoemd. Door deze chronische ziekte is ze sneller moe en heeft ze vaker last van haar spieren en gewrichten. Na een lange zoektocht, wist zij dankzij Emma At Work een baan te vinden en gaat zij aan de slag op de afdeling Sales en Marketing. 

 
lees meer
Wereldse wijnproeverij aan de Haven

Noteer 'm alvast in je agenda! De Wereldse wijnproeverij aan de Haven 4 op zondag 4 november. Voor iedereen die wil kennismaken met lekkere najaarswijnen, inspiratie op wil doen voor kerstpakketten en relatiegeschenken of gewoon een heel gezellige middag wil hebben. Laat je verrassen met een proeverij van 40 heerlijke wijnen, in combinatie met verrassend lekkere culinaire hapjes, fijne achtergrondmuziek en een gezellige sfeer. We zien je graag! 
Wanneer - Zondag 4 november 
Tijd - Van 13.30 tot 17.30 uur
Waar - Haven 4 in Lisse
Entree - € 7,50 Wereldse wijnproeverij aan de Haven
Noteer 'm alvast in je agenda!  

 
lees meer
KvK nieuwsbrief weer bartsensvol nieuws voor de ZZP'er
Deze keer in de nieuwsbrief van de KvK.  
Voorkom kartelvorming als zzp'er
Wat weet jij over import van bier uit België?
De tip van Logiqol over samenwerken
7 succesfactoren voor klantgericht ondernemen
Zwangerschapscompensatie: regel het voor 30 september
Van Kamer van Koophandel naar KVK
Agenda: deze bijeenkomsten mag je niet missen 
 
lees de nieuwsbrief digitaal
Business Class van Harry Mens weer begonnen

Iedere zondagochtend bespreekt presentator Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied met bekende en minder bekende gasten. Suze verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland.

Business Class a.s. zondag om 10.30 uur RTL7

 

 
bekijk hier welke onderwerpen komende zondag te zien zijn
Dwarsdrijver verovert de Bollenstreek

Het begon als een ‘aardigheidje’, maar inmiddels is de Dwarsdrijver Premium Pilsener het snelst groeiende biermerk in deze regio. Het bier smaakt minstens net zo goed als de zogeheten ‘A-merken’, maar is beter voor de portemonnee. Daarom is het logisch, dat Dwarsdrijver al verkrijgbaar is op A-locaties, zoals Hemels en het Vierkant in Lisse en Kagerzoom in Teylingen.,,Een (h)eerlijk biertje voor een (h)eerlijke prijs” De kracht achter het biermerk is een uitgekiende campagne.  

 
lees meer
Emma at Work septembernieuws

Uitgerust en vol frisse energie van de zomer gaan we er weer tegenaan. School begint weer en ook onze jongeren zijn terug van vakantie: nu nog even een bijbaantje vinden om de weekenden te kunnen overleven.. De vraag naar bijbanen groeit, maar ook net afgestudeerden zijn op zoek. Drie kandidaten van Emma@work hebben vanuit hun oproep in de vorige nieuwsbrief nu een baan! Vijf nieuwe kandidaten stellen zich nu voor, lees snel verder voor hun verhaal én het goede nieuws over de loondispensatie!  Op zoek naar gemotiveerde medewerkers? Kandidaten van Emma at Work stellen zich graag aan u voor!   

 
lees meer
Er is heel veel te doen de komende tijd
MeerBusiness Duin- & Bollenstreek agenda
zo 16-09-2018  KOOKWORKSHOP IN HET OUDE DYKHUYS
ma 17-09-2018  Imagine in de Muze
di 18-09-2018    Prinsjesdag
wo 19-09-2018   Best of Six Honkbal en Softbal in Hoofddorp
wo 19-09-2018   Ontbijtbijeenkomst Crop Miljoenennota-ontbijt in 't Huys Dever 
do 20-09-2018    Ouders langs de lijn
za 22-09-2018    Open Dag bij Curium-LUMC Oegstgeest
di 25-09-2018     Business club golfcompetitie Tespelduyn
di 25-09-2018     Workshop ‘Typisch jongensgedrag’ voor ouders met kinderen tussen de 3-12 jaar
wo 26-09-2018   Hillegomse Ondernemersborrel in Villa Flora
di 02-10-2018     MeerBusiness nodigt u uit om gratis mee te bowlen in de mooiste bowlinghal van Nederland
di 09-10-2018     business club golfcompetitie Haarlemmermeersche golfclub
wo 10-10-2018   ontbijtsessie met Omroep West in ’t Huys Dever
zo 21-10-2018    Masterclass Voeding en Krachttraining Inclusief gezonde lunch 
 
neem een kijkje in de agneda voor meer informatie

het weekmenu van Tespelduyn om je vingers bij af te likken

’t Landhuys is dagelijks vanaf 08:30 geopend. U kunt hier niet alleen terecht voor een heerlijk kopje koffie, maar ook bijvoorbeeld voor een heerlijke high tea, brunch, high wine, wijnproeverij, high beer, barbecue, buffet, gangen-diner, walking dinner, shared dining of een spetterende feestavond. 
Landgoed Tespelduyn beschikt over een ruim parkeerterrein met 350 gratis parkeerplaatsen. Er zijn parkeerplaatsen voor mindervaliden en voor touringcars. 

Bekijk waarmee u deze week weer verrast wordt!!!

 
naar de site
Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
MeerBusiness de regionale netwerk- en businessgenerator! MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers.
MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek.
Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2018, incl. gebruik Vip-card: € 180,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-U heeft persoonlijk toegang tot de jaarlijkse MeerBusiness Netwerkparty (gezamenlijk met MeerBusiness Haarlemmermeer en Schiphol) indien sprake is van een free event.
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief
Nu lid worden, u betaalt slecht € 180 voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 1 november 2019) mail naar Frans@meerbusiness.nl  
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 6.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
16-09-2018 KOOKWORKSHOP IN HET OUDE DYKHUYS
17-09-2018 Imagine in de Muze
18-09-2018 Prinsjesdag
19-09-2018 Best of Six Honkbal en Softbal in Hoofddorp
19-09-2018 Ontbijtbijeenkomst Crop Miljoenennota-ontbijt in 't Huys Dever
20-09-2018 Ouders langs de lijn
22-09-2018 Open Dag bij Curium-LUMC Oegstgeest
25-09-2018 Workshop ‘Typisch jongensgedrag’ voor ouders met kinderen tussen de 3-12 jaar
25-09-2018 Business club golfcompetitie Tespelduyn
26-09-2018 Hillegomse Ondernemersborrel in Villa Flora
02-10-2018 MeerBusiness nodigt u uit om gratis mee te bowlen in de mooiste bowlinghal van Nederland
09-10-2018 business club golfcompetitie Haarlemmermeersche golfclub
10-10-2018 ontbijtsessie met Omroep West in ’t Huys Dever
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Colijnlaan 15 
2181 XJ Hillegom
+31 252 52 34 69
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen