Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2018 
In deze nieuwsbrief:
  • woe 19 sep Ontbijtbijeenkomst Crop Miljoenennota-ontbijt in 't Huys Dever
  • woe 26 sep De (Hillegomse) Ondernemersborrel, ook voor niet Hillegomse ondernemers
  • dinsdag 2 okt Netwerkbijeenkomst Dekker Warmond, bowlen met de bondscoach
  • woe 5 sept Proeverij met Bites&Meals
  • Dahlia's op Landgoed Keukenhof
  • Uw tafel staat klaar in het het Oude Dukhuys voor een fantastisch maandmenu
  • het weekmenu van Tespelduyn om je vingers bij af te likken
  • Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
  • Privacy, contact en disclaimer
woe 19 sep Ontbijtbijeenkomst Crop Miljoenennota-ontbijt in 't Huys Dever

De nacht van de derde dinsdag in september zal een korte nacht worden voor de fiscalist/spreker van CROP accountants en adviseurs. Op woensdagochtend 19 september is het de dag na de miljoenennota en net als vorig jaar nodigt MeerBusiness Duin & Bollenstreek en CROP accountants en adviseurs, MeerBusiness nieuwsbrieflezers uit voor een discussie en uitleg over het nieuwe Belastingplan en de Miljoenennota. Plaats van handeling is het bijzonder fraaie ’t Huys Dever in Lisse. Natuurlijk zorgt CROP weer voor een heerlijk ontbijt.   Aanvang 8.00 uur zaal open 7.30 uur. Na de informatiesessie is er tot ongeveer 10.00 uur tijd om ontspannen te netwerken onder het genot van een heerlijke kop koffie.   Wees er snel bij en schrijf u direct in. Members en partners van MeerBusiness hebben voorrang boven niet leden. Voor deze bijeenkomst worden geen kosten gevraagd.

 
direct aanmelden
woe 26 sep De (Hillegomse) Ondernemersborrel, ook voor niet Hillegomse ondernemers
De Hillegomse Ondernemersborrel wordt elke vierde woensdag van de maand georganiseerd door InitiatiefRijk Hillegom en Koopcentrum Hillegom in samenwerking met MeerBusiness Duin & Bollenstreek en Hotel Villa Flora. De Ondernemersborrel start vanaf 17:00 uur en er is gelegenheid om deel te nemen aan het buffet. Met Renate & Nick de Mon van Villa Flora zijn afspraken gemaakt waarbij maandelijks een smaakvol buffet voor slechts € 10 zal worden gepresenteerd. Drankmuntjes zijn 5 voor € 10 en € 2,25 per stuk. Voor haar leden neemt InitiatiefRijk Hillegom de kosten voor het buffet voor haar rekening. Nieuwe deelnemers en leden worden in de gelegenheid gesteld zich voor te stellen en bestaande deelnemers/leden krijgen de gelegenheid hun zakelijke interessante nieuwsfeiten met de aanwezigen te delen. Per keer krijgen maximaal 3 bedrijven hiervoor 2 minuten de gelegenheid. Vanaf 18:30 uur kan van het buffet gebruik gemaakt worden. Tijdens het diner kan aan de grote tafel over een actueel onderwerp worden gediscussieerd. Daarnaast worden tijdens de maandelijkse Ondernemersborrel interessante gasten uitgenodigd zoals bijvoorbeeld uit lokale politiek. Aan de Ondernemersborrel zijn geen kosten verbonden. Versnaperingen en buffet zijn voor eigen (gereduceerde) rekening. Aanmelden kan via: secretariaat@initiatiefrijkhillegom.nl en vergeet je visitekaartjes niet mee te nemen!  
 
duirect aanmelden
dinsdag 2 okt Netwerkbijeenkomst Dekker Warmond, bowlen met de bondscoach

MeerBusiness nodigt u 2 oktober (let op aangepaste datum) uit om gratis mee te bowlen in de mooiste bowlinghal van Nederland. Nou ja, eigenlijk is het Lucky Bowling Warmond die samen met MeerBusiness Duin & Bollenstreek dit gratis event voor u organiseren. Lucky Bowling Warmond nodigt u uit om een kijkje vóór en achter de schermen van Europees modernste bowlingcentrum. Lucky Bowling centrum is gehuisvest in partycentrum Warmond, vlakbij de mooie golfbaan Kagerzoom en de gezellige tennisvelden van Dekker. Op dinsdag 2 oktober a.s. reserveren wij maar liefst 18 banen om gratis te strijden om de MeerBusiness Duin & Bollenstreek bokaal. Maar natuurlijk is er ook ruimschoots tijd om te netwerken en voor een hapje en een drankje. En met een beetje mazzel zal de bondscoach van het Nederlandse bowlen, Jack Edelaar ook aanwezig zijn. Het programma is als volgt:
17.00 uur ontvangst
17.15 uur indeling teams
17.30 uur start 1e ronde
18.00 uur finale
18.30-19.30 uur rondleiding achter de schermen en netwerkborrel aansluitend 
19.30 uur Bowling buffet (voor eigen rekening)
Wij hebben maximaal 80 plaatsen dus wees er snel bij  en meldt u direct aan met één of meerdere collega's (geef bij opmerkingen het aantal en de namen van de deelnemers aan) Maximaal 2 personen per bedrijf en MeerBusiness leden maximaal 4 leden die natuurlijk voorrang hebben bij inschrijving. 

 
lees meer en direct aanmelden
woe 5 sept Proeverij met Bites&Meals

Op woensdag 5 september organiseert Jonas Föllmi, Solid Performance, in samenwerking met Bites&Meals een proeverij! Aanmelden wordt gewaardeerd i.v.m. de voorbereiding van het eten. Bites&Meals verzorgt gezonde tussendoortjes en maaltijden welke te bestellen zijn via de website en daarna voor je klaar staan bij een door jouw gekozen pick up point. Bij Bites&Meals wordt er gekookt zonder toegevoegde suikers. Zo min mogelijk e-nummers en in de juiste samenstelling. Ze scheiden de koolhydraten van de eiwitten en vetten. Dat is super gezond en het verbetert jouw opname. Of te wel, je hoeft geen uren in de keuken te staan als je gezond en gevarieerd wilt eten! Ideaal toch?


 
direct aanmelden
Dahlia's op Landgoed Keukenhof

In de tuin van Kasteel Keukenhof staan ruim 150 soorten dahlia’s in volle bloei. Tot half oktober zorgen deze populaire bloemen voor een overweldigende kleurenpracht op het historische landgoed. Daarmee is het een prachtige plek om de Keukenhof Dahlia Dagen te houden, een initiatief van Keukenhof, het collectief van dahliakwekers en corso Zundert. Bart Siemerink (directeur Keukenhof), Ad Boemaars (Corso Zundert) en Rene Schrama (Holland Dahlia Event) hebben 28 augustus j.l. de opening verricht. Als officiële openingshandeling werd een dahliakunstwerk onthuld dat is gemaakt door Corso Zundert. 

 
lees meer
Uw tafel staat klaar in het het Oude Dukhuys voor een fantastisch maandmenu
 
 
bekijk hier het maandmenu

het weekmenu van Tespelduyn om je vingers bij af te likken
 
 
Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
MeerBusiness de regionale netwerk- en businessgenerator! MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers.
MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek.
Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2018, incl. gebruik Vip-card: € 180,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-U heeft persoonlijk toegang tot de jaarlijkse MeerBusiness Netwerkparty (gezamenlijk met MeerBusiness Haarlemmermeer en Schiphol) indien sprake is van een free event.
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief
Nu lid worden, u betaalt slecht € 180 voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 1 sep 2019) mail naar Frans@meerbusiness.nl  
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 6.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
12-09-2018 business club golfcompetitie Haarlemmermeersche golfclub
18-09-2018 Prinsjesdag
18-09-2018 MeerBusiness nodigt u uit om gratis mee te bowlen in de mooiste bowlinghal van Nederland
19-09-2018 Best of Six Honkbal en Softbal in Hoofddorp
19-09-2018 Ontbijtbijeenkomst Crop Miljoenennota-ontbijt in 't Huys Dever
25-09-2018 Business club golfcompetitie Tespelduyn
26-09-2018 Hillegomse Ondernemersborrel in Villa Flora
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Colijnlaan 15 
2181 XJ Hillegom
+31 252 52 34 69
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen