Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2018 
In deze nieuwsbrief:
 • MeerBusiness wijnreis als je jezelf even wilt verwennen!
 • André Rieu brengt zijn muzikale ode aan de liefde naar het grote scherm in De Muze
 • 2% beter dan je concurrent wil je het echt weten hoe?
 • van der Valk verrast
 • A-point vakantiecheck
 • vakantiehulp nodig, denk eens aan Emma @ Work
 • 16 augustus 2018 van 10:30 – 21:00 Jaarmarkt Hillegom
 • Wielerdag NL gemeenten in Bollenstreek
 • Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
 • vakantie taxi of bus nodig?
 • Privacy, contact en disclaimer

MeerBusiness wijnreis als je jezelf even wilt verwennen!

In samenwerking met Travel Counsellors, onze wijnboer Bart de Vetten en MeerBusiness Duin & Bollenstreek, hebben we een wijnreis samengesteld naar de wijnboerderij in Portugal van De Quinta. Bart de Vetten wil u graag ter plaatse kennis laten maken met zijn wijn en waar proeven wij die sfeer nu beter dan op zijn eigen boerderij in de Alentejo in Portugal.


Hoe gaat de reis eruitzien:

Vertrek vanaf Schiphol op zaterdag 6 oktober om 06:10 naar Lissabon. 
In Lissabon is de dag vrij in te vullen of kies voor excursies in overleg met Marlies Nieuwmeijer van Travel Counsellors. Zoals een stads tour of een Fado show.’s Avonds overnachten we in Lissabon.
Zondagochtend vertrekken we na een heerlijk ontbijt naar de boerderij van Bart in Arraiolos. (ca 1,5 uur rijden van Lissabon). We bekijken natuurlijk de boerderij van Bart gaan en er zal door Bart een mooi en smakelijk programma worden samengesteld. Voor de zondag en de maandag. (Details hierover volgen nog). 
Op dit moment is Bart ter plaatse dit programma aan het samenstellen. Er wordt overnacht in een accommodatie in de buurt van de boerderij. 
Maandag 8 oktober zal er nog een excursie gepland staan in overleg met Bart waarna we vertrekken naar Lissabon. Vanuit Lissabon vertrekken om 20.35 uur naar Amsterdam en daar verwachten we dan om 00:30 aan te komen.

De kosten van deze reis bedragen  p/p  € 350,= dit is inclusief
• Vlucht Amsterdam-Lissabon, 06 oktober - 06:05-08:10
• Vervoer ter plaatse
• Overnachting Lissabon
• Overnachting Arraiolos
• Vlucht Lissabon-Amsterdam, 08 oktober 230:35-00:30# (09-10 aankomst) 
De tarieven kunnen nog wijzigen zolang de reservering niet definitief is gemaakt. (Desgewenst kan het programma gepersonaliseerd worden) 


Exclusief
• Verzekeringen
• Programma Bart de Vetten
• Maaltijden en dranken
• Excursies en entreegelden

Ga je mee? Bart verwelkomt je graag op zijn mooie boerderij in het hart van Portugal.  De Quinta Er zijn nog slechts 8 plaatsen beschikbaar dus reageer vóór 15 augustus of je meegaat naar Portugal.
Aanmelden kan via frans@meerbusiness.nl of via Travel Counsellors, 
Marlies Nieuwmeijer  meer info 06-53633364

tot later!

 
André Rieu brengt zijn muzikale ode aan de liefde naar het grote scherm in De Muze

De Maastrichtconcerten van André Rieu, één van de succesvolste live acts ter wereld, worden ook in 2018 weer vertoond in bioscopen in heel Nederland. Op slechts twee dagen, zaterdag 28 en zondag 29 juli, kunnen bioscoopbezoekers in De Muze genieten van het concert van André in Cinemas dat dit jaar onder de titel Amore – My Tribute to Love in het teken staat van de liefde. 

Amore - My Tribute to Love is een eerbetoon van de beroemde violist aan zijn liefde voor muziek en de liefde voor zijn beide families: zijn vrouw en kinderen, maar natuurlijk ook zijn Johann Strauss Orkest met wie de ‘koning van de wals’ al meer dan 30 jaar samenspeelt. Zaterdag 28 augustus, aanvang 19.00 uur, zondag 29 augustus, aanvang 15,00 uur. De plaatsbewijzen kosten € 15,50. De theaterbalie is geopend en telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur. Telefonisch reserveren is mogelijk via 071-3646226. Via de website kunt u met IDEAL online kaarten kopen. Voor online of telefonisch reserveren wordt € 1,00 extra per plaatsbewijs in rekening gebracht. De Muze is gelegen aan het Wantveld 2 in Noordwijk aan Zee. Voor meer informatie: www.demuzenoordwijk.nl  

 

2% beter dan je concurrent wil je het echt weten hoe?

nieuwsgierig klik dan hier of leg direct contact met Henny Rietkerk

 
van der Valk verrast

Verrassende last minutes. Spontaan een weekendje weg van huis? Kijk dan eens goed naar de aanbiedingen en vind jouw perfecte Last Minute. De hotels van Van der Valk bieden diverse kamers voor een extra leuke prijs aan. Ideaal voor als je op korte termijn op pad wilt! Weet je nog niet naar welk Van der Valk Hotel jij wilt? Geen probleem, Valk Verrast biedt een breed aanbod aan hotels en daarom heb je meer dan genoeg keuze. Een heerlijke oplossing voor een nog vrij en ongepland weekend. Bovendien bespaar je ook nog eens een hoop geld met een Valk Last Minute. Last Minutes bij Van der Valk. Niks is fijner dan het vinden van jouw perfecte Van der Valk Last Minute.   En anders blijf je toch gewoon in Sassenheim? Ook helemaal top.

 
bekijk de last minute aanbiedingen hier

A-point vakantiecheck

Plan hier direct een werkplaatsafspraak

 
direct afspraak maken
vakantiehulp nodig, denk eens aan Emma @ Work

Op zoek naar gemotiveerde medewerkers? Kandidaten van Emma at Work stellen zich graag aan u voor! Wat een heerlijke zomer, je zou bijna non-stop vakantiedagen willen opnemen! Onze jongeren echter niet: zij willen zo snel mogelijk aan de bak! De vraag naar vakantiebaantjes groeit, maar ook net afgestudeerden zijn op zoek. Zes kandidaten stellen zich voor, lees snel verder voor hun verhaal, de foto's van de Award-uitreiking en meer!  

Iris (15) begint na de zomer aan haar derde leerjaar op het VMBO. Ze houdt van musicals; zingen, dansen en acteren doet ze dan ook graag in haar vrije tijd. Daarnaast zou ze nu ook graag een bijbaantje willen voor op zaterdag. Het belangrijkste voor haar is dat werk is waarbij ze in contact komt met mensen.

Ze zou graag een baantje vinden in de omgeving van Woerden.   

 
lees hier de kandidaten
16 augustus 2018 van 10:30 – 21:00 Jaarmarkt Hillegom
Waar: Hoofdstraat Hillegom
Op donderdag 16 augustus 2018 is weer de Jaarmarkt. Het hele dorp zal dan weer vol staan met gezellige kraampjes. In de Hoftuin zullen verschillende activiteiten voor kinderen worden georganiseerd. Een markt voor jong en oud, kortom voor iedereen.  
 
Wielerdag NL gemeenten in Bollenstreek

De gemeenten Hillegom en Lisse houden dit jaar de jaarlijkse Wielerdag Nederlandse Gemeenten. Op vrijdag 31 augustus verzamelen de Nederlandse colleges en gemeentesecretarissen zich in Hillegom en Lisse voor het jaarlijkse fietsevenement. De organisatie van dit evenement is in handen van De RTV Bollenstreek…. Burgemeester Arie van Erk (Hillegom) en gemeentesecretaris Jan Schellevis (Lisse) wonnen vorig jaar het kampioenschap en organiseren daarom de editie 2018.   MeerBusiness stelt een Goody bag samen. Heeft u een leuk Bollenstreekitem? mail naar frans@meerbusiness.nl

 
lees meer
Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
MeerBusiness de regionale netwerk- en businessgenerator! MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers.
MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek.
Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2018, incl. gebruik Vip-card: € 180,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-U heeft persoonlijk toegang tot de jaarlijkse MeerBusiness Netwerkparty (gezamenlijk met MeerBusiness Haarlemmermeer en Schiphol) indien sprake is van een free event.
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief
Nu lid worden, u betaalt slecht € 180 excl btw voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 1 september  2019) mail naar Frans@meerbusiness.nl  
 
vakantie taxi of bus nodig?

 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 6.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
01-08-2018 Varen met MeerBusiness elke woensdag van 13 juni t/m 1 september
08-08-2018 Varen met MeerBusiness elke woensdag van 13 juni t/m 1 september
14-08-2018 business club golfcompetitie Haarlemmermeersche golfclub
15-08-2018 Varen met MeerBusiness elke woensdag van 13 juni t/m 1 september
22-08-2018 Varen met MeerBusiness elke woensdag van 13 juni t/m 1 september
28-08-2018 Business club golfcompetitie Tespelduyn
29-08-2018 Varen met MeerBusiness elke woensdag van 13 juni t/m 1 september
29-08-2018 Hillegomse Ondernemersborrel in Villa Flora
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Colijnlaan 15 
2181 XJ Hillegom
+31 252 52 34 69
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen