Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2018 
In deze nieuwsbrief:
 • MeerBusiness wenst u een mooie vakantie
 • 9 tips om veilig met vakantie te gaan.
 • MeerBusiness nodigt u uit om gratis mee te bowlen in de mooiste bowlinghal van Nederland
 • Taart van de maand,
 • Joheco heeft vacatures voor slimme ICT'ers
 • Uitnodiging Bollenstreekgala
 • De KvK geeft 7 zomertips voor ZZP'ers
 • CROP kan niet achterblijven dus ook goede tips van CROP
 • Weekmenu van Tespelduyn altijd een aanrader
 • MeerBusiness kortingsactie in de zomerbioscoop van de Muze
 • Taxi of bus nodig?
 • Bloemsierkunst Jaap de Groot gaat voor duurzaam
 • Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
 • Privacy, contact en disclaimer
MeerBusiness wenst u een mooie vakantie

Eindelijk! na zoveel mooi weer mag u er nu zelf even tussenuit. MeerBusiness Duin & Bollenstreek wenst u een fantastische vakantie toe maar bovenal een behouden thuiskomst. De nieuwsbrief zal tot 1 september iets onregelmatiger  verschijnen, maar als er business nieuws is, dan zullen wij u natuurlijk op de hoogte houden. Houdt wel 4 september vast vrij in de agenda. We ontmoeten elkaar dan in de tuinen van de Keukenhof. 
En de Jonge Ondernemers Prijs 21 maart 2019 (meer info na de vakantie).

Hieronder 9 tips voor de vakantiegangers en natuurlijk ook voor hen die er een dagje op uit trekken.

Nog niets geregeld. Ook daar hebben wij een goede tip voor u:

MARLIES NIEUWMEIJER TRAVEL COUNSELLOR 
M 06-53646223
E marlies.nieuwmeijer@travelcounsellors.nlW http://www.travelcounsellors.nl/marlies.nieuwmeijer

 
9 tips om veilig met vakantie te gaan.

In het Rheden nieuws.nl lazen wij een aantal tips voordat u met vakantie gaat. Volgens de voorzitter van de Nationale Inbraakpreventie Weken (NIPW), hakt het er flink in als je terugkomt van vakantie en ziet dat je hele huis overhoop is gehaald: “Jaarlijks overkomt dit ongeveer 15.000 vakantiegangers.  ”Met de negen tips in dit bericht maak je het de inbreker al heel wat moeilijker en ga je een stuk geruster op vakantie.   dit is in ieder geval niet verstandig

 
lees alle tips
MeerBusiness nodigt u uit om gratis mee te bowlen in de mooiste bowlinghal van Nederland

Nou ja, eigenlijk is het Lucky Bowling Warmond die samen met MeerBusiness Duin & Bollenstreek dit gratis event voor u organiseren. Lucky Bowling Warmond nodigt u een om een kijkje vóór en achter de schermen van Europees modernste bowlingcentrum te nemen. Lucky Bowling centrum is gehuisvest in partycentrum Warmond, vlakbij de mooie golfbaan Kagerzoom en de gezellige tennisvelden van Dekker. Op dinsdag 18 september a.s. reserveren wij maar liefst 18 banen om gratis te strijden om de MeerBusiness Duin & Bollenstreek bokaal. Maar natuurlijk is er ook ruimschoots tijd om te netwerken en voor een hapje en een drankje. En zal mogelijk de bondscoach van het Nederlandse bowlen u waardevolle tips geven, zodat u tijdens uw bowling games altijd de nummer 1 zal zijn.

Het programma is als volgt:
17.00 uur ontvangst
17.15 uur indeling teams
17.30 uur start 1e ronde
18.00 uur finale
18.30 -19.30 uur rondleiding achter de schermen en netwerkborrel

aansluitend 19.30 uur Bowling buffet (voor eigen rekening)

Wij hebben maximaal 80 plaatsen dus wees er snel bij  en meldt u direct aan met één of meerdere collega's (geef bij opmerkingen het aantal en de namen van de deelnemers aan) Maximaal 3 personen per bedrijf en MeerBusiness leden hebben voorrang bij inschrijving. 

 
lees meer en direct aanmelden
Taart van de maand,

Deze maand een heerlijke taart van de maand voor een fantastische  actieprijs Een slagroomtaart 16 pers met afbeelding voor maar € 23,20

Ook kindertaarten worden naar uw wens gemaakt!!

Snel te bestellen via de webshop van Taartenland. www.taartenland.nl  Hyacint 119  2215 CT Voorhout T 0252 706 299 E info@taartenland.nl 

 
naar de taartensite
Joheco heeft vacatures voor slimme ICT'ers

Vergis je niet, Joheco is een ambitieuze organisatie die nooit stil zit, simpelweg omdat zij ervan overtuigd zijn dat de service altijd beter kan. En dus zoeken zij elke dag naar ruimte voor verbetering. De dienstverlening is dermate breed dat je onmogelijk overal expert in kunt zijn. Ook daarom zeggen zij 'Samen komen we verder'. Samenwerking vraagt om duidelijke processen, slimme systemen, maar vooral ook om een open instelling. Zij vinden het belangrijk dat jij jezelf bent en je kwetsbaar durft op te stellen. Pas dan weet je wat je aan elkaar hebt en wat je van elkaar kunt leren. Wil je aan de slag bij onze groeiende onderneming? Neem vandaag nog contact op. Komt het tot een gesprek op hun kantoor, doe dan vooral of je thuis bent. 

 
bekijk alle vacatures
Uitnodiging Bollenstreekgala

Graag nodigen wij u namens Jan van Vliet voorzitter Gildemeesters Bollenstreek uit voor het Bollenstreekgala. De meeste bloembollen zijn dan uitgeleverd en daarom gaan we dit seizoen afsluiten met een uniek gala in het teken van de Bollenstreek. Een gala waar de trots op onze wereldberoemde streek centraal staat. Het wordt geen ‘oubollig’ gala maar een unieke ervaring voor u en uw gasten. 
Locatie: Van der Valk Sassenheim Warmonderweg 8  2171 AH Sassenheim
Wij verwachten u om 18:00 uur. Een tafel (10 stoelen) kost € 2.500. Een losse stoel kost € 250. De opbrengst van het Bollenstreekgala gaat naar onderzoek aan het LUMC voor het vroegtijdig opsporen van kanker in bloedmonsters en de realisatie van een bloemenkas bij Museum de Zwarte Tulp. Er is een verrassend en veelzijdig entertainment programma deze avond. Kijk op de website voor het volledige programma. (we kunnen in ieder geval verklappen dat er géén veiling zal zijn). 
Kern van deze avond: Samen meer maken van de Bollenstreek. Dresscode: Black Tie. Wij hopen u op zaterdag 10 november 2018 a.s. te mogen begroeten. In verband met de organisatie van deze feestelijke bijeenkomst verzoeken wij u zich vooraf aan te melden. Graag per mail naar een van onderstaande gildemeesters.

 
lees meer
De KvK geeft 7 zomertips voor ZZP'ers

ok onze regio is al begonnen aan de zomervakantie. Topdrukte in de horeca en volop verkoop van zomerse producten. Maar voor veel ondernemers is het ook tijd om even gas terug te nemen. Wij wensen iedereen een fijne zomer en geven u graag zeven zomertips mee.

 
naar de site vd KvK
CROP kan niet achterblijven dus ook goede tips van CROP

De mussen ‘vallen’ met deze hitte van het dak, maar als goed werkgever wilt u dat uw personeel zo weinig mogelijk last heeft van de hoge temperaturen. De airco staat natuurlijk aan, maar zijn er ook andere slimme tips of mogelijkheden binnen de werkkostenregeling? Extra pauzes en tropenrooster Een eenvoudige maatregel is het invoeren van extra pauzes. Of als het lukt met de werkzaamheden van uw organisatie: de introductie van een zogenaamd tropenrooster. Uiteraard doet u dit laatste in overleg met uw werknemers. Niet iedereen kan zijn werktijden immers zomaar aanpassen, bijvoorbeeld als je afhankelijk bent van het openbaar vervoer. 

 

 
lees alle zomertips hier in de digitale nieuwsbrief

Weekmenu van Tespelduyn altijd een aanrader

’t Landhuys is dagelijks vanaf 08:30 geopend. U kunt hier niet alleen terecht voor een heerlijk kopje koffie, maar ook bijvoorbeeld voor een heerlijke high tea, brunch, high wine, wijnproeverij, high beer, barbecue, buffet, gangen-diner, walking dinner, shared dining of een spetterende feestavond. In 2011, 2013 & 2014 won Tespelduyn regionale Culinaire Awards en in 2015 de landelijke Bon Appetit Cup. Landgoed Tespelduyn beschikt over een ruim parkeerterrein met 350 gratis parkeerplaatsen. Er zijn parkeerplaatsen voor mindervaliden en voor touringcars.

 
 
bekijk hier het weekmenu
MeerBusiness kortingsactie in de zomerbioscoop van de Muze

MeerBusiness en theater de Muze trakteren de lezers van de MeerBusiness nieuwsbrief! Gedurende de zomerbioscoop heeft u op vertoon van uw VIP card of dit artikel een korting van 25%. Want de vierde gast is altijd gratis. Maar natuurlijk ook de achtste, de twaalfde, de zestiende en ga zo maar door. Dus snel met gezin, afdeling of héle bedrijf naar theater de Muze en geniet van de films van uw voorkeur

 
bekijk de films hier
Taxi of bus nodig?

 
Bloemsierkunst Jaap de Groot gaat voor duurzaam

Alleen bloemen die aan de strenge Europese wettelijke eisen voor biologische teelt voldoen, mogen ‘biologisch’ heten en dragen het EKO-keurmerk. Bij Jaap de Groot kunt u terecht voor eerlijke bloemen tegen een eerlijke prijs. Samen op weg naar een beter milieu!    

 
naar de site van Jaap de Groot
Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
MeerBusiness de regionale netwerk- en businessgenerator! MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers.
MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek.
Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2018, incl. gebruik Vip-card: € 180,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-U heeft persoonlijk toegang tot de jaarlijkse MeerBusiness Netwerkparty (gezamenlijk met MeerBusiness Haarlemmermeer en Schiphol) indien sprake is van een free event.
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief
Nu lid worden, u betaalt slecht € 180 voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 1 sep 2019) mail naar Frans@meerbusiness.nl  
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 6.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
17-07-2018 business club golfcompetitie Haarlemmermeersche golfclub
18-07-2018 Varen met MeerBusiness elke woensdag van 13 juni t/m 1 september
24-07-2018 Business club golfcompetitie Tespelduyn
25-07-2018 Hillegomse Ondernemersborrel in Villa Flora
25-07-2018 Varen met MeerBusiness elke woensdag van 13 juni t/m 1 september
01-08-2018 Varen met MeerBusiness elke woensdag van 13 juni t/m 1 september
08-08-2018 Varen met MeerBusiness elke woensdag van 13 juni t/m 1 september
14-08-2018 business club golfcompetitie Haarlemmermeersche golfclub
15-08-2018 Varen met MeerBusiness elke woensdag van 13 juni t/m 1 september
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Colijnlaan 15 
2181 XJ Hillegom
+31 252 52 34 69
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen