Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2018 
In deze nieuwsbrief:
 • Vrijdag start de Honkbalweek, kom als VIP naar de Honkbalweek
 • Boter Kaas en Olijven nieuwe partner MeerBusiness
 • MeerBusiness kortingsactie in de zomerbioscoop van de Muze
 • MeerBusiness vaart weer met een sloep van Olympia Charters
 • De DBB golfcup is halverwege en het weekmenu staat klaar
 • Meerlease nieuwe hoofdsponsor Pioniers
 • Startnummers De 10 van Noordwijk ook verkrijgbaar in De Muze.
 • demonstratie bij de Porseleinkast
 • Uw tafel staat klaar in het het Oude Dukhuys voor een fantastisch maandmenu
 • Taxi of bus nodig?
 • Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
 • Privacy, contact en disclaimer
Vrijdag start de Honkbalweek, kom als VIP naar de Honkbalweek

Wil je eens een keer als VIP de wedstrijden bekijken onder het genot van een hapje en een drankje. Dat kan in het Honkbalweek VIP Café! Voor het VIP Café kan je individuele kaarten kopen, dus voor wie een VIP box te groot of juist te klein is. Kaarten voor het VIP Café kosten in het weekend euro 125 en op een doordeweekse dag euro 100 en let wel, dit is inclusief hapjes en drankjes (bier, wijn, fris, koffie en thee). De catering wordt verzorgd door VWBK (Villa West-End / Brouwerskolkje). 

 

Voor het finaleweekend (vrijdag, zaterdag en zondag) biedt de Haarlemse Honkbalweek de laatste box aan. Voor €2.000 in plaats van €3.000. 
Deze aanbieding geldt alleen voor alle drie de dagen tegelijk. 

 
lees meer
Boter Kaas en Olijven nieuwe partner MeerBusiness

MeerBusiness werkte al samen in het project met de Hillegomse Bollenboot. Nu wordt de samenwerking uitgebreid met een partnership. Sinds 2010 is BKO dé kaas- en delicatessenwinkel in de Bollenstreek! U kunt bij BKO terecht voor een mooi stuk Nederlandse kaas of voor luxe kaassoorten uit het buitenland uit ons grote assortiment. Vergeet niet de mooie vleeswaren eens te proeven, van mooie mini beenham tot Parmaham en truffel salami. Ook voor belegde broodjes of catering bent u bij BKO aan het juiste adres.  Vorig jaar breidde BKO uit naar een nieuwe, grotere locatie. Hier is het restaurant 'Wine and Bites' geopend. Hier kunt u genieten van producten uit de winkel, verwerkt en bereid in smaakvolle gerechten. Met ruim 400 soorten wijnen en dranken op voorraad, kunnen zij de juiste wijn-spijs combinatie bieden. Genieten van elkaars gezelschap, onder het genot van een hapje en een drankje.   

 
naar de site
MeerBusiness kortingsactie in de zomerbioscoop van de Muze

MeerBusiness en theater de Muze trakteren de lezers van de MeerBusiness nieuwsbrief! Gedurende de zomerbioscoop heeft u op vertoon van uw VIP card of dit artikel een korting van 25%. Want de vierde gast is altijd gratis. Maar natuurlijk ook de achtste, de twaalfde, de zestiende en ga zo maar door. Dus snel met gezin, afdeling of héle bedrijf naar theater de Muze en geniet van de films van uw voorkeur

 
bekijk de films hier
MeerBusiness vaart weer met een sloep van Olympia Charters

Afgelopen week voer MeerBusiness deze zomer voor de eerste maal. Op uitnodiging van Milanda Houtkamp-Koopman van Viazorgcoach werden een aantal dames uitgenodigd. Komende week vaart MeerBusines met genodigden van de Loft in LIsse. En heeft MeerBusiness uw verzoek al ontvangen? snel doen want zoals drs P. al riep "de boot is (zo) vol".

 
meer info

De DBB golfcup is halverwege en het weekmenu staat klaar

De Tespelduyn golf DBB cup is halverwege. aan de leiding gaan de teams in poule A, B en C. MeerBusiness/Ilio reclame strijdt in poule I voor een plek in de middenmoot.
Poule A: Jan v.d. Zwet Beheer bv Zeestraten / Van der Geer 52 graden noorderbreedte 
Poule B: Fa. vd Burg / PLAZA Totaalafbouw Van Dam & Van Dam  Tien Producties 
Poule C: A.G. Geerlings  Esnacom B.V. Vink Systemen BV 
Poule D: Mirage ICT Services Bouwbedrijf Hoekstra & Lobbezoo Landgoed & Golfbaan Tespelduyn 1
MeerBusiness strijdt in Poule I: tegen Van der Geest & Drost Assurantiën Gromax Verhuur MeerBusiness / Ilio Reclame

Tussenstand ABS Birdie Cup:
1. Zeestraten / Van der Geer – 23 birdies
2. Jan van der Zwet Beheer – 15 birdies
3. Van Dam & Van Dam / 52 graden noorderbreedte – 8 birdies  
MeerBusiness sloeg tijdens de poule wedstrijden 2 birdies.

 
 
bekijk hier het weekmenu
Meerlease nieuwe hoofdsponsor Pioniers

Er is maanden overleg voor gevoerd. Maar zondag 1 juli werd het dan officieel: Pioniers heeft een nieuwe hoofdsponsor. Op het hoofdveld werden, voorafgaand aan de wedstrijd Meerlease Pioniers – De Glaskoning Twins de noodzakelijke handtekeningen gezet onder het meerjarig contract dat Meerlease, powered by Hartgerink en Klomp verbindt met de honkballers van het eerste team van Pioniers. De handtekeningen werden gezet door René Klomp (namens Meerlease) en Wilko Geesink, namens Stichting Topsport. Daarna was er kort tijd voor champagne, felicitaties en een laatste ingooibal, want de spelers moesten zich, onder hun nieuwe naam, klaarmaken voor de honkbalwedstrijd tegen het team uit Osterhout, De Glaskoning Twins. Meerlease Pioniers won na een snel opgelopen achterstand van 0-3 met 6-3

 
naar de site van Pioniers
Startnummers De 10 van Noordwijk ook verkrijgbaar in De Muze.
Op 15 juli wordt De 10 van Noordwijk gelopen. Elk jaar is De Muze de plek waar alle lopers zich verzamelen en zich klaar kunnen maken voor de loop. Als u wilt meelopen met De 10 van Noordwijk kunt u een startnummer krijgen bij De Muze Noordwijk. De startnummers zijn tijdens openingstijden van De Muze verkrijgbaar aan de balie. Tot en met vrijdag 13 juli 16.00 uur kunt u startnummers aanschaffen bij De Muze, daarna kunt u uitsluitend nog bij de organisatie van De 10 van Noordwijk startnummers verkrijgen. Iedereen die op de hoogte wil worden gehouden van de voorstellingen en activiteiten in De Muze, kan zich aanmelden via de website: www.demuzenoordwijk.nl  
 
naar de site
demonstratie bij de Porseleinkast
 
 
naar de site
Uw tafel staat klaar in het het Oude Dukhuys voor een fantastisch maandmenu
 
 
bekijk hier het maandmenu
Taxi of bus nodig?

 
Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
MeerBusiness de regionale netwerk- en businessgenerator! MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers.
MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek.
Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2018, incl. gebruik Vip-card: € 180,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-U heeft persoonlijk toegang tot de jaarlijkse MeerBusiness Netwerkparty (gezamenlijk met MeerBusiness Haarlemmermeer en Schiphol) indien sprake is van een free event.
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief
Nu lid worden, u betaalt slecht € 180 voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 1 sep 2019) mail naar Frans@meerbusiness.nl  
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 6.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
11-07-2018 Varen met MeerBusiness elke woensdag van 13 juni t/m 1 september
11-07-2018 Ontbijtbijeenkomst in Huys Dever in Lisse
14-07-2018 Haarlemse Honkbalweek
17-07-2018 business club golfcompetitie Haarlemmermeersche golfclub
18-07-2018 Varen met MeerBusiness elke woensdag van 13 juni t/m 1 september
24-07-2018 Business club golfcompetitie Tespelduyn
25-07-2018 Varen met MeerBusiness elke woensdag van 13 juni t/m 1 september
25-07-2018 Hillegomse Ondernemersborrel in Villa Flora
01-08-2018 Varen met MeerBusiness elke woensdag van 13 juni t/m 1 september
08-08-2018 Varen met MeerBusiness elke woensdag van 13 juni t/m 1 september
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Colijnlaan 15 
2181 XJ Hillegom
+31 252 52 34 69
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen