Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2023 
In deze nieuwsbrief:
  • Ondernemend Hillegom nodigt u uit voor een bedrijfsbezoek
  • Huys Dever en de watertoren
  • Netwerkbijeenkomst in de Watertoren van Hillegom
  • word nu lid van MeerBusiness
  • Privacy, contact en disclaimer
Ondernemend Hillegom nodigt u uit voor een bedrijfsbezoek

Beste collega-ondernemers,
Dinsdag 19 september aanstaande is ons volgende bedrijfsbezoek!
U bent deze avond van harte welkom bij van der Geest Hillegom bv.

 Van der Geest is begonnen als loonwerker en nu, 65 jaar later, aannemer in grond- en drainagewerken. De eigenaren Herman en zoon Mike zullen u in een korte presentatie laten zien wat voor opdrachten zij zoals uitvoeren.

Ook is er gelegenheid om het materieel te bekijken onder het genot van een hap en drankje.Praktische informatie:

De presentatie zal beginnen om 20:00uur, inloop vanaf 19:30.Adres: Oude Weerlaan 67 Hillegom.

Aanmelding verplicht via info@geestgrondwerk.nl
Wij kijken er naar uit om u te mogen ontvangen!

Met vriendelijke groet,Het bestuur van Ondernemend Hillegom 

 
Huys Dever en de watertoren

Miljoenennota Ontbijt & Netwerkbijeenkomst Watertoren Bollenstreek  
Wij zijn verheugd u uit te nodigen voor een exclusieve dag vol kennisuitwisseling en netwerkmogelijkheden op woensdag 20 september a.s op/in twee van de meest iconische locaties van Hillegom en Lisse.  

Miljoenennota Ontbijt in Huys Dever Huys Dever, Heereweg 349 Lisse
Tijd: 08.00 - 10:00 uur

 


Begin uw dag met een informatief en inspirerend Miljoenennota Ontbijt in het historische Huys Dever. Hier kunt u genieten van een heerlijk croissantje en inzichten opdoen over de financiële vooruitzichten van Nederland. Want traditiegetrouw wordt op woensdagmorgen ná Prinsjesdag het Miljoenennota-ontbijt georganiseerd in ’t Huys Dever in Lisse.
Het kasteel  opent om 07.30 uur haar deur en dan staat er een geurende kop koffie/thee en heerlijk ontbijtje voor u klaar.
De presentatie start om 08.00 uur Na een welkomstwoord van Hans van Schie register accountant bij Moore MTH Noordwijk.
Daarna zal de ervaren fiscalist van Moore MTH Rob Thijssen, u meenemen in het Belastingplan 2024. Zoals de laatste jaren min of meer gebruikelijk, zullen een aantal plannen al zijn uitgelekt. Maar wordt het dit jaar anders of wordt het voor het MKB vooral relevant hoe het de komende jaren voor u zal uitpakken? Na afloop van het Miljoenennota ontbijt is er tot ongeveer 10.00 uur tijd om na te praten onder het genot van een heerlijke kop koffie.

Toegang is gratis voor zowel leden als niet-leden van MeerBusiness. Duin & Bollenstreek en MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol .

AANMELDEN wel noodzakelijk! en maximaal 45 deelnemers. DB@meerbusiness.nl

 

 

 
direct aanmelden voor het ontbijt
Netwerkbijeenkomst in de Watertoren van Hillegom

Adres: Watertoren Hillegom, Leidsestraat Hillegom Tijd: 17:00 - 19:00 uur Na het ontbijt, en wellicht een paar uur werk,  bent u van harte welkom op onze netwerkbijeenkomst in de prachtig gerevitaliseerde Watertoren van de Bollenstreek. Hier krijgt u de kans om te netwerken met vooraanstaande professionals, uw zakelijke relaties te versterken en nieuwe connecties te maken.

Geniet van verfrissende drankjes een heerlijk hapje en een prachtig uitzicht over de Bollenstreek terwijl u ideeën uitwisselt en nieuwe kansen verkent. De MeerBusiness Ondernemersborrel wordt elke derde woensdag van de maand georganiseerd door MeerBusiness Duin & Bollenstreek.  


Deze maand is de netwerkborrel gezamenlijk met INFOREGIO van Marco Griekspoor. Hij zal tijdens de borrel zijn 3e uitgave van INFOREGIO lanceren. En.... MeerBusiness en INFOREGIO hebben nog een leuke surprise. De ondernemersborrel start vanaf 17:00 uur.


Dit keer geen diner, maar heerlijke hapjes. Maar let op. Omdat wij naast onze gasten nog zo'n 50 gasten uit Haarlemmermeer verwachten, vragen wij je deze keer echt vooraf aan te melden. Want zeg nou zelf, het is nooit prettig om een bitterbal te moeten delen met een collega. Dus  snel aanmelden dan weten wij op hoeveel deelnemers wij kunnen rekenen en jij eet geen halve bitterbal.

Aan de Ondernemersborrel zijn geen kosten verbonden.  Aanmelden kan (hieronder of) via:DB@meerbusiness.nl en vergeet je visitekaartjes niet mee te nemen!    

 

De volgende ondernemersborrels zijn overigens op: woensdag 18 oktober 2023 en  woensdag 15 november 2023. Ivm Kerstbijeenkomst Fioretti College Hillegom en business drukte decembermaand 

 

In december geen netwerkborrel   Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op deze speciale dag van kennisdeling en netwerken.

Met vriendelijke groet,      
Wim Kruyt en Frans van der Riet
Frans@meerbusiness.nl 06-53633364    

 
direct aanmelden

word nu lid van MeerBusiness
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij duizenden regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2023, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open, Business & Bites Bollenstreek, Jonge OndernemersPrijs; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief. En ben je langer dan 3 jaar lid, dan doen we dat gratis!

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 15 maanden lidmaatschap (t/m 1 december 2024 ,  mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364

 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
19-09-2023 Bedrijfsbezoek van der Geest grond- en drainagewerken Hillegom
20-09-2023 Miljoenennota ontbijt met Moore MTH in Huys Dever
20-09-2023 Netwerkborrel MeerBusiness in de watertoren Hillegom
28-09-2023 jaarevent OADB
07-10-2023 zaterdag 7 oktober Bollenmarkt voor Fietsmaatjes Hillegom & Lisse
12-10-2023 2e editie Duin en Bollen Vierdaagse
14-10-2023 herfstvakantie 2023
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen