Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2018 
In deze nieuwsbrief:
 • Was het de nieuwe AVG of gewoon pech
 • Nieuwe member Bart de Vetten van de Quinta Poço Calvo
 • woensdag 27 juni gezellige (Hillegomse) Ondernemersborrel in Villa Flora
 • Zin om op 2 juli voor een goed doel 27 holes te lopen met MeerBusiness?
 • 5 juli Netwerkbijeenkomst Pitch, Hit en Run voor ondernemers op Park10
 • Belangrijkste wetswijzigingen voor mkb'ers per 1 juli 2018
 • Hillegom Marketing presenteert nieuwe kaart.
 • Word sponsor van de Fioretti Flying shop fiets vanaf € 35,--
 • Klein Duimpje's eerste Lustrum festival.
 • Als VIP de Honkbalweek bekijken, het kan!
 • Kees en Dorien van der Hart organiseren goede doelen golftoernooi op 11-9-2018
 • Er gaat weer getennist worden! Op 8 juli vindt het Adamas Benefiet Tennistoernooi
 • Taxi of bus nodig?
 • Oproep aan eigenaren kenmerkende panden
 • Bloemsierkunst Jaap de Groot gaat voor duurzaam
 • het weekmenu van Tespelduyn om je vingers bij af te likken
 • Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
 • Privacy, contact en disclaimer
Was het de nieuwe AVG of gewoon pech
Bijna een maand kon MeerBusiness geen mails versturen. Eerst dachten wij iets fout gedaan te hebben met de nieuwe AVG regels maar daar ligt het niet aan. Iedere nieuwsbrieflezer heeft zichzelf aangemeld, onder aan elke nieuwsbrief staat de mogelijkheid om met de nieuwsbrief te stoppen, onze privacy regels staan in de brief en op de site, uw gegevens worden nooit gedeeld en uw gegevens zijn ten aller tijden op te vragen. Maar wat dan wel? Geen idee. we hebben een nieuwe server en het lijkt nu weer helemaal goed te gaan. Dus bij deze de nieuwsbrief. Veel leesplezier.
 
Nieuwe member Bart de Vetten van de Quinta Poço Calvo

De Quinta Poço Calvo is een relatief kleine wijnboerderij in Arraiolos, Portugal, gerund door Bart de Vetten. Sinds 1979 zijn zij in het bezit van deze boerderij waar in 2008 druivenstokken zijn gepland. Het is een echte familieboerderij waarbij het de bedoeling is mensen te laten genieten van de mooie dingen in het leven. Naast hele mooie wijn kopen, kun je ook wijnstokken huren, meegaan naar de wijnboerderij en wijnproeverijen beleven.  Bart zal zich volgende week tijdens de Hillegomse Ondernemersborrel voorstellen aan iedereen die het maar wil.

 
lees meer

woensdag 27 juni gezellige (Hillegomse) Ondernemersborrel in Villa Flora

Datum : 27-06-2018. De Hillegomse Ondernemersborrel wordt ook voor niet Hillegomse ondernemers elke vierde woensdag van de maand georganiseerd door InitiatiefRijk Hillegom en Koopcentrum Hillegom in samenwerking met MeerBusiness Duin & Bollenstreek en Hotel Villa Flora.De Ondernemersborrel start vanaf 17:00 uur en er is gelegenheid om deel te nemen aan het buffet. Met Renate & Nick de Mon van Villa Flora zijn afspraken gemaakt waarbij maandelijks een smaakvol buffet voor slechts € 10 zal worden gepresenteerd.Drankmuntjes zijn 5 voor € 10 en € 2,25 per stuk.

 

 
lees meer
Zin om op 2 juli voor een goed doel 27 holes te lopen met MeerBusiness?

Meld je dan snel aan we hebben plek voor nog 3 spelers. Maas Autogroep Business organiseert maandag 2 juli 27 holes Liemeer golfevent. Tijdens de eerste week van de mooie maand juli staat de Liemeer Golfweek centraal. Dan zal ook de Businessmonday in een ander jasje worden gestoken. Samen met jullie gaan wij 27 holes lang diverse uitdagingen aan.

 
bekijk hier het programma van de dag
5 juli Netwerkbijeenkomst Pitch, Hit en Run voor ondernemers op Park10

Datum : 5 juli 2018 Netwerkbijeenkomst Pitch, Hit en Run voor ondernemers op Park10 van 18:00 tot 20:00 Locatie: Nieuwe Molenaarslaan 10, HoofddorpPark10; thuisbasis van Hoofddorp Pioniers Hoofddorp Graag nodigen wij u uit voor de Pitch, Hit & Run voor ondernemers op Park10. Een netwerk evenement geïnspireerd door Honkbal. 

 
bekijk de Facebook site
Belangrijkste wetswijzigingen voor mkb'ers per 1 juli 2018
Als ondernemer krijgt u vanaf 1 juli 2018 te maken met nieuwe wetten en regels. Welke zijn voor u als mkb'er van belang? De belangrijkste wetswijzigingen per 1 juli op een rij.1. Basiscontract werkgevers en arbodienstverleners Heeft u als mkb’er alles geregeld rondom de wijziging van de Arbeidsomstandighedenwet (Arbowet)? U moet dit op 1 juli 2018 hebben geregeld. Nieuw in de Arbowet is het basiscontract. 
 
lees meer
Hillegom Marketing presenteert nieuwe kaart.

Wat is er allemaal te doen in het kleurrijke en veelzijdige Hillegom? Daar kom je achter door middel van de nieuwe kaart van Hillegom. Deze kaart geeft interessante informatie over Hillegom en geeft weer welke activiteiten je allemaal kan doen in Hillegom. De kaart is ontwikkeld voor de Hillegommer én de toerist, zodat zij hun tijd in Hillegom optimaal kunnen benutten.  

 
lees meer en download de kaart
Word sponsor van de Fioretti Flying shop fiets vanaf € 35,--

Nog slechts enkele kleine vlakken van € 35,-- beschikbaar!! Vanaf komend schooljaar gaan Fioretti leerlingen in leegstaande panden in het centrum van Hillegom ervaring op doen. Een uitklapbare fiets met winkelmateriaal fietst door het dorp en zal minimaal 1x per week een leegstaande winkel gebruiken.  U kunt meedoen vanaf € 35,-- (klein vlak één zijde, € 50,-- twee zijden). Dit project is zo uniek dat wij wellicht de Telegraaf en landelijke TV zullen halen. Dus doe mee en maak het voor de Fioretti leerlingen mogelijk. gekozen sponsors zijn voorbeelden.

Interesse, mail naar Frans@meerbusiness.nl of bel 06-53633364 dan is het snel geregeld. lees meer over de sponsorafspraken 

 
lees meer
Klein Duimpje's eerste Lustrum festival.

Want 7 juli organiseren zij alweer de 5e keer het eigen Midzomer Bier en BBQ festival. Maar liefst 14 Zuid Hollandse brouwerijen zullen u van hun mooie producten gaan laten genieten. 5 BBQ teams gaan heerlijke slow bbq gerechten voor jullie creëren. Voor degene die liever een lekkere wijn degusteren is de eigen Klein Duimpje wijn specialist er om je van een goed advies te voorzien, naast BBQ zal een kaas specialist adviseren over goede combinaties met bier cq. wijn  Ook aan de amateur brouwers is gedacht en is er een stand met brouwspullen en natuurlijk wordt er met die pannen ook live gebrouwen om te showen hoe je thuis je eigen bier kunt maken.

Early Bird ticket. Voor de vroegboekers hebben we dit jaar voor het eerste een EARLY BIRD Ticket beschikbaar.   

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief van Klein Duimpje met uitgebreid 
nieuws over de laatste nieuwe en prijswinnende bieren

 
direct Early Bird tickets bestellen
Als VIP de Honkbalweek bekijken, het kan!

Wil je eens een keer als VIP de wedstrijden bekijken onder het genot van een hapje en een drankje. Dat kan in het Honkbalweek VIP Café! Voor het VIP Café kan je individuele kaarten kopen, dus voor wie een VIP box te groot of juist te klein is. Kaarten voor het VIP Café kosten in het weekend euro 125 en op een doordeweekse dag euro 100 en let wel, dit is inclusief hapjes en drankjes (bier, wijn, fris, koffie en thee). De catering wordt verzorgd door VWBK (Villa West-End / Brouwerskolkje). 

 

Voor het finaleweekend (vrijdag, zaterdag en zondag) biedt de Haarlemse Honkbalweek nog één box aan. Voor €2.000 in plaats van €3.000. 
Deze aanbieding geldt alleen voor alle drie de dagen tegelijk. 

 
lees meer
Kees en Dorien van der Hart organiseren goede doelen golftoernooi op 11-9-2018

Heeft U interesse om deelnemer of sponsor te worden van het door Kees en Dorien van der Hart georganiseerde goede doelen golftoernooi op 11-9-2018.?Elsenga installatietechniek heeft zich reeds als hoofdsponsor verbonden aan de editie van 2018. de van der Hart's zijn hier heel blij mee maar kunnen wel wat meer sponsoren gebruiken. Zij streven er naar om het volledige inschrijfgeld als donatie aan het goede doel ter beschikking te stellen.  Zij zoeken dus sponsoren voor allerlei zaken en willen graag met u overleggen hoe wij tot een sponsorovereenkomst kunnen komen die U en ons beide het beste past. 

 
lees meer
Er gaat weer getennist worden! Op 8 juli vindt het Adamas Benefiet Tennistoernooi

Op 8 juli vindt het Adamas Benefiet Tennistoernooi weer plaats bij LTC Lisse. Hoe werkt het? Je schrijft je in als koppel voor de damesdubbel, herendubbel of gemengd dubbel. Je kunt zelf het niveau kiezen waarop je mee wilt doen: beginners, niveau 8, niveau 7, niveau 5/6 en niveau 3/4. Je wordt als koppel ingedeeld in een poule en speelt over de gehele dag verspreid wedstrijden. We starten het toernooi om 12.00 uur en sluiten rond 17.00 uur de dag af met een loterij vol leuke prijzen en een heerlijke barbecue. 

 
lees meer
Taxi of bus nodig?

 
Oproep aan eigenaren kenmerkende panden

SOS wil Sassenheim als bollendorp veiligstellen Eind vorig jaar heeft de gemeente Teylingen een voorlopige lijst opgesteld met 75 beeldbepalende panden in Teylingen. De bedoeling is dat deze straks op een of andere manier beschermd gaan worden. De eigenaren zouden mogelijk een tegemoetkoming in onderhoudskosten kunnen krijgen. De gemeente is nog met een uitwerking bezig.  Stichting Oud Sassenheim is niet tevreden over de voorlopige lijst en de procedure. Bij rijks- en gemeentelijke monumenten weten eigenaren waar ze aan toe zijn. 

 
lees meer
Bloemsierkunst Jaap de Groot gaat voor duurzaam

Alleen bloemen die aan de strenge Europese wettelijke eisen voor biologische teelt voldoen, mogen ‘biologisch’ heten en dragen het EKO-keurmerk. Bij Jaap de Groot kunt u terecht voor eerlijke bloemen tegen een eerlijke prijs. Samen op weg naar een beter milieu!    

 
naar de site van Jaap de Groot
het weekmenu van Tespelduyn om je vingers bij af te likken
 
 
Word nu lid van MeerBusiness en ontvang 2 maanden gratis membership
MeerBusiness de regionale netwerk- en businessgenerator! MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij ca 10.000 regionale ondernemers.
MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek.
Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2018, incl. gebruik Vip-card: € 180,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-U heeft persoonlijk toegang tot de jaarlijkse MeerBusiness Netwerkparty (gezamenlijk met MeerBusiness Haarlemmermeer en Schiphol) indien sprake is van een free event.
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief
Nu lid worden, u betaalt slecht € 180 voor 14 maanden lidmaatschap (t/m 1 september 2019) mail naar Frans@meerbusiness.nl  
 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: frans@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 6.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. 
Mailen mag natuurlijk ook: frans@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
20-06-2018 Varen met MeerBusiness elke woensdag van 13 juni t/m 1 september
26-06-2018 Business club golfcompetitie Tespelduyn
27-06-2018 Hillegomse Ondernemersborrel in Villa Flora
27-06-2018 Varen met MeerBusiness elke woensdag van 13 juni t/m 1 september
04-07-2018 Varen met MeerBusiness elke woensdag van 13 juni t/m 1 september
05-07-2018 Netwerkbijeenkomst Pitch, Hit en Run voor ondernemers op Park10
10-07-2018 business club golfcompetitie Haarlemmermeersche golfclub
11-07-2018 Varen met MeerBusiness elke woensdag van 13 juni t/m 1 september
11-07-2018 Ontbijtbijeenkomst in Huys Dever in Lisse
14-07-2018 Haarlemse Honkbalweek
18-07-2018 Varen met MeerBusiness elke woensdag van 13 juni t/m 1 september
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Colijnlaan 15 
2181 XJ Hillegom
+31 252 52 34 69
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen