Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2023 
In deze nieuwsbrief:
 • Voorbereiding Business & Bites gestart
 • Wilson nieuw MeerBusiness member
 • Golfballenaanbieding die je niet kan laten lopen
 • Hoe je met cadeaukaarten het verschil kunt maken
 • Uitnodiging voor bezoek aan Kunst in de Polder en Atelier Margareth Meulmeester
 • Steun Fietsmaatjes Hillegom & Lisse en koop dozen bloembollen of kom naar de Bollenmarkt
 • Ondernemerscafé Q3-2023 Ondernemend Hillegom
 • Miljoenennota ontbijt met Moore MTH in Huys Dever
 • de Netwerkborrel van MeerBusiness start weer op 20 september
 • jaarevent OADB op 28 september
 • Meerlive zoekt sponsors !!
 • al aangemeld: MeerBusiness CTS GROUP Golf Open op de Haarlemmermeersche Golfclub
 • Op zoek naar duurzaam openhaardhout, als het straks kouder wordt
 • word nu lid van MeerBusiness
 • Maandmenu restaurant het Oude Dykhuys weer fenomenaal
 • Het juiste adres voor bus, taxi, minibus of touringcar, dat is Brouwer tours
 • Privacy, contact en disclaimer
Voorbereiding Business & Bites gestart

Dinsdagmiddag start om half vijf de nieuwe editie van Business & Bites Bollenstreek. De kaarten (555 stuks) zijn uitverkocht, de fietsenrekken zijn geplaatst en dinsdagmorgen volgt het laatste gedeelte van de opbouw. Het weer lijkt, net als alle andere voorgaande jaren, fantastisch te worden dus ook dit jaar is het noodscenario (INTRATUIN Lisse) niet nodig.


Ons advies. Kom op tijd, kom op de fiets, dan parkeer je makkelijk op een paar stappen van Huys Dever. Kom je toch met de auto, dan kun je gratis parkeren bij INTRATUIN aan de overkant. Neem voldoende Business cards mee of stel je telefoon is op Airdrop. Martijn Claassen van Wereld Wijnen Lisse heeft heerlijke wijnen klaargezet, dus kom en geniet en help mee een nieuw seizoen te openen met de grootse netwerkbijeenkomst van de regio.                                   

 
lees meer
Wilson nieuw MeerBusiness member
Wilson is member geworden van MeerBusiness en dat is mooi want dat wordt golfen met superballen. De Wilson Sporting Goods Company is een Amerikaanse fabrikant van sportartikelen uit Chicago. Het bedrijf is vooral bekend om zijn tennisrackets en zijn kwalitatief hoogwaadige golfballen, maar het produceert verder ook sportmaterialen voor andere sporten
MeerBusiness kiest voor super golfbal
Als je vaker golft kies je voor een uitstekende golfbal. MeerBusiness kiest op voorspraak van golfpro Rick Janmaat voor de Wilson golfbal. Deze golfbal is kampioen als het gaat om prijs kwaliteit. Ontwikkeld voor eigenschappen die het best passen bij all round of beginnende golfers voor meer afstand en slijtvaste eigenschappen. Fun to play and right to the fairway. Wilson wordt member/partner van MeerBusiness en levert graag de juiste bal voor de juiste golfer.
Door te kiezen voor de eigen MeerBusiness Wilson golfbal wordt golfen met MeerBusiness nóg leuker. En natuurlijk zorgt MeerBusiness voor de deelnemers aan de diverse events voor de fantastisch Wilson golfbal. Elk toernooi nu dus met topballen. 
 
lees meer
Golfballenaanbieding die je niet kan laten lopen

MeerBusiness maakte een aantrekkelijke deal met Wilson en u kunt meeprofiteren. want goedkoper kan echt nergens! 
Wij hebben een optie op ruim 200 dozijn hoogwaardige golfballen.
Wilson Duo Soft golfbal
Bestel nu minimaal 288 golfballen (24 dozijn)
inclusief uw eigen logo of tekst voor slechts € 1,45 per bal (*). Dit is echt een fenomenale prijs voor deze kwalitatief hoogwaardige Wilson golfbal. bestellen kan via frans@meerbusiness.nl 06-53633364 of dinsdag tijdens de Business & Bites bijeenkomst direct bij Frans van der Riet. Wedden dat je handicap omlaag vliegt?
(*) excl. btw en excl € 40,-- instelkosten. 1 logo, meerdere logo's kosten op aanvraag.


Profiteer direct  en bestel vóór 10 september deze Wilson Duo Soft Golfbal. 
Niet MeerBusiness members betalen € 1,75 per bal. (en dat is nog steeds een spotprijs)

Wilson Duo Soft
De zachtste golfbal ter wereld zeggen de kenners, ontworpen om hogere balsnelheden te leveren voor een grotere afstand zonder in te leveren op het geweldige gevoel dat de bal kenmerkt.
En wie is Swingline
Daadwerkelijke levering vindt plaats via levering door Swingline Warmond, golfshop & Golflessen. Swingline Golfshop is in de regio bekend om zijn kennis van het golfspel, maar ook om zijn service en kwaliteit. We bestaan niet voor niks al 20 jaar. Swingline golfschool, gelegen in Warmond, heeft ervaren golfleraren die op een gezellige en professionele manier les geven 

 
lees meer
Hoe je met cadeaukaarten het verschil kunt maken

Wat geef je medewerkers of relaties als cadeau voor hun verjaardag, bij mijlpalen of aan het einde van het jaar? Het liefst iets persoonlijks, met betekenis, dat je eenvoudig kunt organiseren voor iedereen. YourGift Cards voldoet volledig aan die wensen. YourGift is het cadeaukaartenplatform dat ontvangers alle vrijheid geeft om hun kaart te besteden, het is daarbij zo geregeld en met deze cadeaukaart kun je echt iets goeds teweeg brengen.  “Er zijn cadeaukaarten en cadeaukaarten”, vertelt Karin van Oevelen van YourGift. “Onze kaart is toch echt anders dan de andere. Ten eerste is de kaart heel veelzijdig. Je kunt de kaart bij veel winkels en webshops inleveren, je kunt (een deel van) het bedrag doneren, een kortlopend tijdschriftabonnement afsluiten en je kunt ‘m omwisselen voor een kaart van een specifieke winkel met eigen kaarten, zoals bol.com, Coolblue of IKEA. Verder kun je het ontwerp van de kaart persoonlijk maken, met je eigen beeld en tekst. Ten slotte, maar dat vinden we eigenlijk nog wel het belangrijkste verschil, gaat van elke kaart een deel naar een maatschappelijk doel. Dat gaat niet in mindering op de kaartwaarde, maar dat doneren wij als bedrijf uit onze marge aan het goede doel.” 

 

 
lees verder en verbaas je over de mogelijkheden
Uitnodiging voor bezoek aan Kunst in de Polder en Atelier Margareth Meulmeester

Gert-Jan van Maris en Margareth Meulmeester nodigen je uit om kennis te maken met hun werk. Gert-Jan is beeldhouwer en beeldhouw docent bij Kunst in de Polder. Daarnaast maakt hij sokkels in hout, steen en rvs voor zowel binnen- als buiten gebruik en restaureert hij beelden, schilderijen en kunstvoorwerpen voor verzekeraars, schade-expertisebureaus en particulieren. www.kunstindepolder.nl


Margareth is beeldend kunstenaar en maakt schilderijen en unieke achterglasschilderingen op plexiglas. (Inmiddels verspreid over 18 landen.) De natuur is een grote bron van inspiratie voor haar en naast haar favoriete bloem, de tulp, is de collectie inmiddels uitgebreid met diverse afbeeldingen. Deze achterglasschilderingen zijn zeer gewild als relatiegeschenk en origineel cadeau en nodigen je uit om de fantasie de vrije loop te laten… Je zult de gelegenheid hebben om deze verscheidenheid aan kunstwerken en de beeldentuin te bewonderen.

Laat je inspireren door de creativiteit en originaliteit van deze kunstenaars.

Het programma ziet er als volgt uit:
16.30 uur ontvangst.
17.00 uur rondleiding en uitleg in het atelier en de werkplaats.
18.30 uur rondleiding in de beeldentuin.
19.00 uur afsluitende borrel. 

 
lees meer en direct aanmelden
Steun Fietsmaatjes Hillegom & Lisse en koop dozen bloembollen of kom naar de Bollenmarkt

Op zaterdag 7 oktober is het weer tijd om bloembollen in te slaan. Ook dit jaar organiseert MeerBusiness Duin & Bollenstreek & Fietsmaatjes Hillegom Lisse in samenwerking met het Fioretti college en Ondernemend Hillegom deze fleurige bollenmarkt.
Dit jaar ondersteunen leerlingen van het Fioretti college Fietmaatjes.


Zij stellen mooie verrassingspakketten voor u of uw medewerkers samen.
De pakketten van € 10, € 25,- € 50 of € 100 en bestaan uit  prachtige gemengde tulpen, (desgewenst ook Narcissen, Hyacinten en bijgoed). De pakketten zijn gevuld met prachtige gemengde tulpenbollen en wordt tegen meerkosten door de leerlingen bij u thuisbezorgd of ligt op 7 oktober in een van de kramen voor u klaar.
De opbrengst is geheel voor fietsmaatjes Hillegom Lisse. Vanaf 9.30 uur tot 16.00 uur is de Bollenmarkt te vinden in het centrum van Hillegom bij de OUDE POMP. Tulpen, Narcissen, Hyacinten Amaryllissen en bijgoed, maar ook weer een kraam met prachtige tuinplanten. Kom en steun Fietsmaatjes Hillegom Lisse en verwen uw tuin met prachtige voorjaarsbloembollen uit eigen regio.Fioretti colleges Hillegom & Lisse. 
Verwen u zelf of uw medewerkers want bestellen doe je heel eenvoudig.
Stuur een email naar frans@meerbusiness.nl schrijf naam, adres, woonplaats en de pakketten van je voorkeur en wij regelen het verder! Vragen 06-53633364 

 
lees meer
Ondernemerscafé Q3-2023 Ondernemend Hillegom

Dinsdag 29 augustus is het zover, het derde Hillegomse ondernemerscafé van van dit jaar. Ondernemend Hillegom praat je dan graag bij over de plannen als vereniging, het ondernemersfonds, de begroting & activiteiten.
Ondernemerscafé + ledenvergadering Start 20:00 uur (inloop 19:30 uur)
Locatie: Toost (Hofstraat 2-001) Voor alle ondernemers in Hillegom  
Aanmelden kan via deze link of via het contactformulier op de site. 

 
lees verder
Miljoenennota ontbijt met Moore MTH in Huys Dever
Traditiegetrouw wordt op woensdagmorgen ná Prinsjesdag het Miljoenennota-ontbijt georganiseerd in ’t Huys Dever in Lisse. Het kasteel  opent om 07.30 uur haar deur en dan staat er een geurende kop koffie/thee en heerlijk ontbijtje voor u klaar.
De presentatie start om 08.00 uur Na een welkomstwoord van Hans van Schie register accountant bij Moore MTH Noordwijk. Daarna zal de ervaren fiscalist van Moore MTH Rob Thijssen, u meenemen in het Belastingplan 2024.  
 
lees meer en direct aanmelden
de Netwerkborrel van MeerBusiness start weer op 20 september

De MeerBusiness Ondernemersborrel wordt elke derde woensdag van de maand georganiseerd door MeerBusiness Duin & Bollenstreek  
De Locatie wordt binnenkort bekend gemaakt. In september is het thema
de start van de Jonge OndernemersPrijs Duin & Bollenstreek 2024

Ondernemersborrel start vanaf 17:00 uur en er is gelegenheid om voor slechts € 15,--deel te nemen aan het dagmenu.
Drankmuntjes zijn bij de bar verkrijgbaar..Nieuwe deelnemers en leden van MeerBusiness worden in de gelegenheid gesteld zich voor te stellen en bestaande deelnemers/leden krijgen de gelegenheid hun zakelijke interessante nieuwsfeiten met de aanwezigen te delen. Per keer krijgen maximaal 3 bedrijven hiervoor 3 minuten de gelegenheid.Vanaf 18:30 uur kan van het diner/daghap gebruik gemaakt worden.  

 
direct aanmelden
jaarevent OADB op 28 september
Jaarlijks organiseert OADB  een of meerdere inspirerende activiteiten en evenementen. Het jaarevent is een van de succesvolle evenementen. Daarover vertelt OADB je nu graag meer...OADB jaar evenement. Het jaarevent ´´Brede welvaart maken wij samen´´vindt dit jaar plaats op 28 september.
In De Watertoren in Hillegom komen we bij elkaar om een ''Betekenisvolle'' middag te beleven. 
Programma
Tijdens de Collegetour zal Kees Klomp ons meenemen in zijn zoektocht naar veranderingen in ons economisch systeem die leiden tot meer welvaart en geluk beleven. en verder binnenkort meer informatie op deze site 
 
lees meer
Meerlive zoekt sponsors !!

Wat is het toch jammer dat zoveel evenementen kwijtraken in Haarlemmermeer".  Zo begint de oproep voor sponsors en geïnteresseerden van Meerlive. En de oproep gaat verder: Want hoe leuk is het om dorpsgenoten, vrienden en bekenden weer te zien en spreken tijdens een mooie avond of middag, en daarnaast ook als ondernemer de gelegenheid te hebben om jouw bedrijf te promoten! 
De organisatie van  Meerlive doet er daarom met een kleine groep vrijwilligers alles aan om Meerlive wel door te laten gaan en daarmee de traditie van dit dorpsfeest voor te zetten. De huidige economische situatie dwingt hen daarbij om creatief te zijn en naar andere mogelijkheden te kijken waarop we dit mooie en gezellige evenement neer kunnen zetten voor Haarlemmermeer. Livemuziek en gezelligheid als basis Meerlive is en blijft een pleinfeest waarbij iedereen kan genieten van goede livemuziek. We vinden het ook belangrijk dat het een betaalbaar evenement blijft voor alle inwoners en voor bedrijven, waarbij wij er voor zorgen dat iedereen droog staat als er een bui valt en ook een drankje kan drinken in het zonnetje.

Meerlive 2023 graag samen met jullie
Maar Meerlive kan niet zonder lokale sponsoren; ondernemers die het ook belangrijk vinden dat we een stukje cultuur, onderlinge verbondenheid en gezelligheid behouden in onze gemeente. En ondanks alle uitdagingen die ondernemers hebben, wellicht toch een mogelijkheid zien om Meerlive 2023 te ondersteunen. 

 
lees verder en bekijk de line up en de sponsorpakketten
al aangemeld: MeerBusiness CTS GROUP Golf Open op de Haarlemmermeersche Golfclub

De MeerBusiness regio’s Haarlemmermeer & Schiphol en MeerBusiness Duin & Bollenstreek organiseren met trots het gezamenlijke MeerBusiness CTS GROUP Open golftoernooi. Golf, culinair, plezier, zaken doen en mét een spetterend diner!  Met het hoofdsponsorschap zorgt CTS Group uit Nieuw-Venneper voor dat we deze dag nóg mooier kunnen maken. Al vele jaren spelen ondernemers uit Haarlemmermeer en Duin & Bollenstreek elk hun eigen gezellige golftoernooi op de prachtige Haarlemmermeersche golfbaan.
19 oktober 2023 komen de regio’s samen en strijdenom de MeerBusiness CTS GROUP Golf Open Bokaal.  

 
lees meer
Op zoek naar duurzaam openhaardhout, als het straks kouder wordt

Ben je op zoek naar hoogwaardige haardhout met een groen hart? Dat vind je bij Bewust Openhaardhout aan het Turfspoor 195 in Lisserbroek Bewust Openhaardhout verkoopt openhaardhout verkregen uit regeneratie-snoei en kap van bomen in de regio en van stormschade bomen. Dit hout is afgekort met een elektrische kettingzaag en gekloofd met een elektrische kloofmachine. De stroom komt van 35 zonnepanelen. Het hout is op natuurlijke wijze gedroogd door zon en wind. Het haardhout komt uit de regio. Het hout, wat overigens de enige grondstof is die groeit, is alleen afkomstig uit een bos of tuin bij u uit de buurt. Bewust Open haardhout vindt geïntegreerd bosbeheer belangrijk. Dat wil zeggen dat bossen zowel benut als beschermd worden. Stabiele, gemengde soortenrijke bossen zijn de beste verdediging tegen schade door droogte, insecten en andere aantastingen. En tegelijkertijd een garantie voor een constante en duurzame grondstoffen- en dus ook haardhoutvoorziening. Daar werken zij aan mee. Lees verder

 
naar de site

word nu lid van MeerBusiness
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij duizenden regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2023, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open, Business & Bites Bollenstreek, Jonge OndernemersPrijs; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief. En ben je langer dan 3 jaar lid, dan doen we dat gratis!

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 15 maanden lidmaatschap (t/m 1 november 2024 ,  mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364

 
Maandmenu restaurant het Oude Dykhuys weer fenomenaal
Gastvrijheid en Culinair genieten in Het Oude DykhuysRestaurant "Het Oude Dykhuys", gelegen aan de Ringvaart te Lisserbroek, hét adres voor een goede lunch of diner in het restaurant of bij mooi weer op ons patio-terras,. Hier bent u zowel zakelijk als privé op de juiste plek. Een sfeervol restaurant met een warme uitstraling. Waar u echt uit bent en eten genieten is. De menukaart volgt de seizoenen en biedt naast het à la carte menu tijdens de lunch een drie-gangen lunchsuggestie (uit te breiden met meerdere gangen) en tijdens het diner een wisselend 4-gangen Dykhuysmenu. Het 3 gangen maandmenu, met keuze tussen vis en vlees bij voor- en hoofdgerecht, heeft een vaste waarde op de menukaart. Voor de opzet van dit menu zijn wij bekroond met een Bib Gourmand. 
 
bekijk hier het mei menu
Het juiste adres voor bus, taxi, minibus of touringcar, dat is Brouwer tours

Laat u rijden door Taxi, Bus, minibus of touringcar ; Brouwer's tours Bent u op zoek naar veilig en voordelig groepsvervoer? Dan bent u bij Brouwer Tours aan het juiste adres. Het familiebedrijf bestaat al meer dan 90 jaar, jaren waarin zij zich hebben ontwikkeld tot een begrip in de regio Duin- en Bollenstreek. Zij zijn uw betrouwbare partner in kwalitatief personenvervoer, met een zeer omvangrijk wagenpark. Een bus huren met gediplomeerd chauffeur, dat doet u snel en eenvoudig bij Brouwer Tours. Van standaard luxe touringcar tot zeer luxueuze VIP-uitvoering, van een prachtige dubbeldekker tot een of meerdere minibusjes. Uw wens is bepalend voor het aanbod en de prijs. Wat u ook kiest, bij Brouwer Tours zit u altijd goed.   

 
directe route naar Brouwertours
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
20-08-2023 zondagmiddag 20 augustus 2023 OPEN DAG Haarlemmermeersche golfclub
22-08-2023 Business & Bites Bollenstreek 2023 nu bestellen
29-08-2023 Ondernemerscafé Q3-2023 Ondernemend Hillegom
12-09-2023 Uitnodiging voor bezoek aan Kunst in de Polder en Atelier Margareth Meulmeester
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen