Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2023 
In deze nieuwsbrief:
  • Verbouwplannen thuis of op de zaak, kom naar het bouwspreekuur
  • 22 augustus Business & Bites Bollenstreek , Laatste kans jij komt toch ook?
  • Balldeco ook aanwezig op Business & Bites Bollenstreek
  • MeerBusiness CTS GROUP Golf Open op de Haarlemmermeersche Golfclub
  • 8 september Business Bollenstreek Open
  • Lees alle vakantietips op e nieuwssite van MeerBusiness
  • MeerBusiness proeft Stuiterbal en viel om van de energie !
  • word nu lid van MeerBusiness
  • Privacy, contact en disclaimer
Verbouwplannen thuis of op de zaak, kom naar het bouwspreekuur

Nog enkele plaatsen beschikbaar voor het bouwspreekuur van 1 september! Liever een andere datum? Ik (Mady) houd elke eerste vrijdag van de maand een bouwspreekuur. Kom een uurtje met mij sparren om jouw interieurproject op de rit te krijgen! Meld je aan via de link in de bio! of via deze site

 
naar de site van Mady
22 augustus Business & Bites Bollenstreek , Laatste kans jij komt toch ook?

Het grootste netwerkevenement van de  Duin & Bollenstreek wordt op 22 augustus wederom gehouden in de tuinen van Huys Dever in Lisse. De organisatie wil op 22 augustus 2023  (van 16.30 uur tot 20.30 uur) weer een netwerkevent van formaat neerzetten. Aanmelden voor het evenement is noodzakelijk. All-in toegangskaarten kosten € 30.00 per stuk.
LET OP ER ZIJN NOG MAXIMAAL 30 KAARTEN BESCHIKBAAR
Members van  MeerBusiness Duin & Bollenstreek betalen € 25,–  en leden van een van de aangesloten ondernemersverenigingen ontvangen ook € 5.00 korting per kaart en betalen slechts € 25.– Bestellen van deze kaarten kan rechtstreeks via de site of een email naar db@meerbusiness.nl met vermelding van NAW gegevens, het aantal kaarten en van welke ondernemersvereniging u lid bent.

 
voor meer informatie of kaarten bestellen. Wees er snel bij nog ca 50 kaarten beschikbaar
Balldeco ook aanwezig op Business & Bites Bollenstreek

Balldeco is terug als member van MeerBusiness en is 22 augustus aanwezig tijdens Business & Bites overigens net als veel van onze regio leveranciers.


een greep uit de mogelijkheden van Balldeco

 

Ook deze bedrijven zijn aanwezig

en om het nog leuker te maken

 

 
lees meer
MeerBusiness CTS GROUP Golf Open op de Haarlemmermeersche Golfclub

Datum : 19-10-2023 12:00 ontvangst, aanvang golf open wedstrijd 13.30 uur


De MeerBusiness regio’s Haarlemmermeer & Schiphol en MeerBusiness Duin & Bollenstreek organiseren met trotshet gezamenlijke MeerBusiness CTS GROUP Open golftoernooi.

Golf, culinair, plezier, zaken doen en mét een spetterend diner!  
Met het hoofdsponsorschap zorgt CTS Group uit Nieuw-Vennep er voor dat we deze dag nóg mooier kunnen maken. Al vele jaren spelen ondernemers uit Haarlemmermeer en Duin & Bollenstreek elk hun eigen gezellige golftoernooi op de prachtige Haarlemmermeersche golfbaan.
19 oktober 2023 komen de regio’s samen en strijden om de MeerBusiness CTS GROUP Golf Open Bokaal. 


Golfen op een fantastische baan;
uitstekende baanverzorging,
diverse verrassingen op de baan,
een uitmuntend diner,
een vrolijke prijsuitreiking
samen golf én zaken doen en
vooral met veel plezier om een hele leuke dag te beleven en !

 

Locatie:

De prachtige Haarlemmermeersche golfbaan in Vijfhuizen 
Geen drempels :
Alle ondernemers met een GVB zijn welkom en geen GVB, geen punt sluit dan aan bij de Master clinic. De wedstrijd is voor iedereen met GVB maar zonder talent een perfecte uitdaging om deze topdag mee te maken.
Maximale playing handicap die is dit keer ca. 30!  Er mag nl. natuurlijk geen enkele reden zijn om niet naar MeerBusiness Golf Open te komen. 

Kosten voor de flight € 640 excl. Btw. Individueel inschrijven kan ook per persoon voor deze all-in golfdag is € 175,-- excl. btw: (9 ipv 18 holes 149,-- excl btw)

 
lees meer en direct inschrijven
8 september Business Bollenstreek Open
Business Bollenstreek Open 3e editie     
Datum : 8 september 2023 start wedstrijd shutgun 13.30 uur
De Bollenstreek organiseert  met trots het Bollenstreek Business Open golftoernooi. Golf, culinair en mét een spetterend diner! In 2022 speelden zo'n 80 Duin & Bollenstrekers mee en genoten van een fantastisch tweede golftoernooi. 
Op de avond zelf kwamen al veel verzoeken voor een volgende editie. Dat gaan we doen op vrijdag 8 september 2023.We gaan net als in 2019 en 2022 terug naar de basis: golfen op een fantastische baan; uitstekend eten, verrassingen op veel van de 18 holes, en vooral met veel gezellige Duin & Bollenstrekers (*) een hele leuke dag beleven!(*) Duin & Bollenstrekers hebben voorrang bij sold out 
 
lees meer
Lees alle vakantietips op e nieuwssite van MeerBusiness

Wat enk je bijvoorbeeld van Madness Minigolf. Je kan met recht een one-of-a- kind experience genoemd worden. Het oeroude spelletje is in een casual chic en fotowaardig jasje gestoken. Madness is een ware experience, een Instagrammable en TikTok waardig speelveld! De perfecte mix tussen een volwaardige minigolf en een Selfie museum! De locatie, onderdeel van Dekker Warmond & Award winning Lucky’s Bowling, heeft een over-the-top inrichting gekregen, uitgerust met 14 unieke design minigolfbanen. Je komt haast ogen te kort om al deze ‘organised chaos’ in je op te nemen. In het eveneens hippe ingerichte restaurant en op ons relaxte terras staan onder meer homemade streetfood gerechten op het menu. Bedrijven of groepen kunnen Madness ook afhuren, eventueel in combinatie met de aanwezige Karaoke set en barbecue of shared streetfood dining.      

 
regen of zon lees hier wat de bijna onbegrensde regio-mogelijkheden zijn
MeerBusiness proeft Stuiterbal en viel om van de energie !
Stuiterbal rare naam voor een biertje? Nee dan Klein Duimpje of nog fraaier Uzzewuzze. Tegenwoordig hebben speciaal bieren de mooiste namen voor hun aangename vocht. Onlangs werd tijdens het Bierfestival van Klein Duimpje een zogenaamd samenwerkingsbier gepresenteerd. Het bier bleek een samenwerking te zijn tussen twee uitzonderlijk goed smakende brouwerijen. 
 
lees meer

word nu lid van MeerBusiness
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij duizenden regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2023, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open, Business & Bites Bollenstreek, Jonge OndernemersPrijs; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief. En ben je langer dan 3 jaar lid, dan doen we dat gratis!

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 15 maanden lidmaatschap (t/m 1 september 2024 ,  mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364

 
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
22-08-2023 Business & Bites Bollenstreek 2023 nu bestellen
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen