Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2023 
In deze nieuwsbrief:
 • bezoek Nova college, vandaag maandag 5 juni
 • 22 augustus Business & Bites Bollenstreek al ca 400 kaarten gereserveerd. Kom jij ook?
 • Haringparty MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
 • Rick Janmaat golfpro en nieuw MeerBusiness Member
 • MeerBusiness golf meets Waardergolf
 • Bezoek Jan Six collectie in Amsterdam (nog max.6 plaatsen beschikbaar)
 • 21 juni MeerBusiness de supergezellige netwerkbijeenkomst
 • in juni wordt het weer smullen in het Oude Dykhuys Lisse
 • ZOMERPAKKETTEN van Kadoburo
 • Tip van de KvK werk jij digitaal veilig?
 • Zomerse temperaturen en lange dagen op het strand of buiten zijn fantastisch!
 • vrijdag 16 juni bonbon workshop met wijn en chocolade proeverij
 • De Tip van de Muze
 • word nu lid van MeerBusiness
 • de beste manier om de tweede helft van het jaar te beginnen
 • Het juiste adres voor bus, taxi, minibus of touringcar, dat is Brouwer tours
 • Privacy, contact en disclaimer
bezoek Nova college, vandaag maandag 5 juni

"Het ROC Nova College Campus Haarlemmermeer nodigt de ondernemersverenigingen en partnerbedrijven in Haarlemmermeer en Duin & Bollenstreek uit voor een bruisende bedrijvenmiddag! Zet vandaag maandag 5 juni van 16.30 tot 19.00 uur nog even snel in je agenda want deze middag wil je niet missen.
Wat staat er op het programma?
Het Nova College zal een deel van zijn (vernieuwde) opleidingen en onderwijsaanpak laten zien. Onderwerpen zoals Duurzaamheid, Techniek, Vitaliteit en Marketing komen aan bod. Laat je verrassen en inspireren!
Maar er is meer!
We willen samen met ondernemers de mogelijkheden verkennen voor nog meer samenwerking. Gezamenlijk kunnen we zorgen voor een nog interessantere regio. 

Aanmelden niet verplicht, kom gerust langs

 
lees meer en direct aanmelden
22 augustus Business & Bites Bollenstreek al ca 400 kaarten gereserveerd. Kom jij ook?

Het grootste netwerkevenement van de  Duin & Bollenstreek wordt op 22 augustus wederom gehouden in de tuinen van Huys Dever in Lisse. De organisatie wil op 22 augustus 2023  (van 16.30 uur tot 20.30 uur) weer een netwerkevent van formaat neerzetten. Ticketverkoop voor het evenement is geopend. Aanmelden voor het evenement is noodzakelijk. All-in toegangskaarten kosten € 30.00 per stuk.
Members van  MeerBusiness Duin & Bollenstreek betalen € 25,–  en leden van een van de aangesloten ondernemersverenigingen ontvangen ook € 5.00 korting per kaart en betalen slechts € 25.– Bestellen van deze kaarten kan rechtstreeks via de site of een email naar db@meerbusiness.nl met vermelding van NAW gegevens, het aantal kaarten en van welke ondernemersvereniging u lid bent.

Bestel je kaarten of wordt sponsor en verdien je sponsorbedrag snel terug!
Deze sponsors gingen u voor:


 
voor meer informatie of kaarten bestellen. Wees er snel bij nog 100 kaarten beschikbaar
Haringparty MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol

Kom je ook een keer mee naar de buren?
Van harte welkom op de MeerBusiness Haringparty 2023!  Op 14 juni 2023 vindt er een bijzondere editie plaats van de Haringparty. Zo gaat het eerste MeerBusiness haringvaatje geveild worden voor het goede doelen: Stichting Make a Child Happy Haarlemmermeer & MeerRadio. De Haringparty zal plaatsvinden op een zomerse dag vol live entertainment. Een feestje met stijl, waar netwerken gezellig is en waar u uw zakelijke netwerk binnen een culinaire omgeving kunt ontmoeten .Dresscode: Summer Chique.

 

Programma
17:30 Aanvang, Haring en netwerken
18:00 Start evenement met live entertainment
19:30 Opening en start veiling 
20:30 Haring en netwerken
21:30 Einde Haringparty 2023  
* De prijs is dit jaar inclusief hapjes en drankjes.
* Members kopen Member tickets, Partner de Partner tickets.
* Bezoekers tickets is voor niet-leden of leden die introduce's en gasten willen uitnodigen of zakenrelaties of klanten mee willen nemen naar dit spektakel.
Ontmoet ondernemers uit de regio en bestel jouw tickets via deze link. Jij in de picture komen bij meer dan 300 bedrijven? Mail voor de mogelijkheden naar info@meerbusiness.nl

 

 
kaarten kun je nu bestellen (ook MeerBusiness Duin & Bollenstreek members van harte welkom)
Rick Janmaat golfpro en nieuw MeerBusiness Member

Rick Janmaat is een oude bekende voor veel mensen uit de Duin & Bollenstreek. Deze financieel expert  verloor zijn hart aan golf en maakte van zijn hobby zijn werk. Rick vertrok vanuit Haarlem naar Tilburg en genoot een aantal jaren van golf in Zuid Afrika en Schotland. Hij regelde vele golfreizen  en is alweer een tijdje terug in ons koude kikkerland. Inmiddels is Rick een van de pro's op de leuke golfbaan in Zandvoort en is hij graag bereid het niveau van de MeerBusiness golfers op te krikken 

 
lees meer
MeerBusiness golf meets Waardergolf

In de Duin & Bollenstreek zijn veel golfers actief. MeerBusiness krijgt regelmatig vragen of er leuke interessante golfevents zijn. En natuurlijk weet MeerBusiness de weg te vinden naar leuke events op mooie banen. De Haarlemmermeersche Golfclub, Golfbaan Tespelduyn of golfbaan Kagerzoom, The Dunes in Zandvoort of gewoon de “het gaat weer kriebel trainingen van MeerBusiness”. Maar dit keer wel een hele gezellige uitdaging. Wij sluiten aan bij Waardergolf. Een groep gezellige ondernemers die elke maand 9 holes lopen op de openbaren golfbaan in Spaanwoude. Dus wil je gezellig meegolfen, laat het dan snel
Waar: Golfbaan Spaarnwoude, Het Hoge Land 2.1981 LT Velsen-Zuid.
Wanneer:19 juni  de C Holes start om 16.00
17 juli    de D Holes start om 16.00
21 augustus  de C Holes start om 16.00
18 september de D Holes start om 15.30 (iets eerder starten de schemer)
16 oktober   afsluitend de E Holes start om 15.30 (iets eerder starten de schemer)Minimaal 30 minuten van te voren melden bij de organisatie in het restaurant of op het terras.
Financiën: De kosten bedragen € 50,--(incl btw) per deelnemer incl greenfee/diner

 
nog 4 plakken beschikbaar lees meer
Bezoek Jan Six collectie in Amsterdam (nog max.6 plaatsen beschikbaar)

MeerBusiness gaat weer op bezoek bij de heer van Hillegom Jan Six X om de Collectie SIX te bekijken. Wij gaan met maximaal 10 gasten en op basis van een persoonlijke uitnodiging. Over de Collectie wordt vaak gezegd dat zij rijk is en tot de verbeelding spreekt. Schilderijen van onder andere Rembrandt, Paulus Potter en Saenredam zijn altijd in de familie gebleven. Elk schilderij of object heeft een eigen verhaal, en vormt een onlosmakelijk en samenhangend deel van het erfgoed van de familie Six en de geschiedenis ervan. De Collectie Six bestond al ver voordat de huidige generatie geboren werd, en zal, naar zij hopen, nog vele generaties voortbestaan 

 
lees meer
21 juni MeerBusiness de supergezellige netwerkbijeenkomst

Vandaag de langste dag van het jaar, dus blijf even langer als je wilt. Deze keer zal Tjeerd Scheffer, directeur van de Duin & Bollen Vierdaagse het allereerste Business team van de Vierdaagse die op 12 oktober 2023 start in Hillegom in het zonnetje zetten. En natuurlijk vertelt Tjeerd (of Frans) u hoe je wellicht het tweede team zou kunnen zijn. Geen volledig team te regelen? Geen punt dan loop je toch met het MeerBusiness team mee?

LET OP KIJK OP DE SITE VOOR HET LAATSTE NIEUWS. WELLICHT EENMAAL ANDERE LOCATIE IVM VIERDAAGSE BUSINESS LOPERS

 
lees meer
in juni wordt het weer smullen in het Oude Dykhuys Lisse


 

Het JUNIMENU van het Oude Dykhuys bestaat uit ZALM NOORS GEMARINEERD OF KALFSMUIS VAN DE BARBECUE, SCHOL MET RAVIOLI GEVULD MET GAMBA,OF DIAMANTHAAS GEBRADEN,YOGHURT;OF KAASPLATEAU,
Tik op de link om te weten te komen waar het menu nog meer uit bestaat.
Als u extra wil genieten kunt u het maandmenu uitbreiden met een aantal heerlijke culinaire Opties.

Of kom vrijdag naar de wijn en spijsavond. lees HIER meer

 
lees meer
ZOMERPAKKETTEN van Kadoburo

De zomer is in aantocht! Het wordt tijd om een leuk zomerpakket uit te zoeken voor je medewerkers. Wil je de inhoud wijzigen, een artikel van jouw logo voorzien, zelf een artikel aanleveren of een full colour kaartje toevoegen? Dat kan altijd bij ons, bel ons op 085-4891112 of mail naar info@kadoburo.nl We kunnen jouw zomerpakketten versturen naar individuele huisadressen (conform AVG) of als bulk naar één of meerdere locaties. Zelf een zomerpakket samenstellen? Maak dan even een afspraak in onze showroom te Nieuw-Vennep. We zijn altijd open op de tijd dat jij langs wilt komen ;-) 

 
lees meer
Tip van de KvK werk jij digitaal veilig?
Werk jij digitaal veilig? Controleer het met de checklist Om veilig online te ondernemen moet je tijd investeren in je cyberveiligheid. Maar waar begin je? Deze checklist helpt je om cybercriminelen zoveel mogelijk buiten de deur te houden.  
 
lees meer en lees de nieuwsbrief
Zomerse temperaturen en lange dagen op het strand of buiten zijn fantastisch!

Zeker na een lang pinksterweekend buiten realiseer je dit weer. Maar zorg dat je ook denkt aan de gezondheid van je huid. Een goede zonnebrandcrème met logo of slogan bedrukking is een perfecte manier om je bedrijf te promoten en tegelijkertijd je medewerkers, klanten, en zakenpartners veilig te houden tegen de zon. Onze zonnebrandcrèmes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en SPF-niveaus om aan ieders wensen en behoeften tegemoet te komen.  

 
lees meer
vrijdag 16 juni bonbon workshop met wijn en chocolade proeverij

Wij gaan met maximaal 1 dozijn deelnemers die heerlijke bonbons van Chocolaterie Pierre proberen te maken. Dat doen wij onder de bezielende leiding van Gert van Soest, dus dan moet het wel goedkomen. Om het geheel helemaal feestelijk te maken doen wij er tegelijkertijd een wijnproeverij bij. MeerBusiness partners & members hebben vanzelfsprekend voorrang bij inschrijven en vol is vol.
Dus een tip: wees er snel bij! 

workshop chocolade maken.
Tijdens deze workshops gaan de deelnemers aan de slag met het maken van heerlijke producten. Na een kort verhaal over de geschiedenis, herkomst en productie van de cacao, wordt gestart met de productie én het proeven. Dat wordt nog lekkerder met een paar heerlijke bijpassende wijnen. Kortom een creatieve, informatieve en lekkere 2,5 uur durende workshop om het weekend heerlijk te beginnen. En met die tas heerlijke zelfgemaakte chocolade mag je vast wel thuiskomen. Kosten € 60,-- pp 

 
reserveer vast want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar
De Tip van de Muze
Avondje uit, bioscoop "pikken" het kan allemaal bekijk op de siet de programma's van deze week.                                     
 
naar de site

word nu lid van MeerBusiness
MeerBusiness is het unieke Duin en Bollenstreekse ondernemersplatform om voor uw bedrijf Méér Business te genereren bij duizenden regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en business informatie, die u in staat stelt om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie binnen het bedrijfsleven van Duin en Bollenstreek. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt. Ontmoeten en verbinden is ons thema. Wilt u erbij horen? Dit zijn de voordelen
-Business Membership 2023, incl. gebruik Vip-card: € 195,-- excl. btw per jaar.
-Gratis nieuwsbrief met zakennieuws en handige agenda van netwerkbijeenkomsten en wetenswaardigheden in de regio
-Gratis MeerBusiness VIP card voor extra voordeel
-Recht van voorinschrijving bij MeerBusiness Golf open, Business & Bites Bollenstreek, Jonge OndernemersPrijs; diverse maandelijkse netwerkborrels en bedrijfsbezoeken; diverse netwerkmeetings; koken met directeuren; -varen met directeuren; thema avonden; proeverijen
Mogelijkheid tot het doen van een aanbieding via de MeerBusiness VIP-card
75% ja echt!! korting op plaatsen van artikelen in de veertiendaagse nieuwsbrief. En ben je langer dan 3 jaar lid, dan doen we dat gratis!

 

 

Nu lid worden, u betaalt slecht € 195 excl. btw voor 15 maanden lidmaatschap (t/m 1 juli 2024 ,  mail naar Frans@meerbusiness.nl   of bel 06-53633364

 
de beste manier om de tweede helft van het jaar te beginnen

zaterdag 1 juli 2023 van 13 uur tot 21 uur Klein duimpje het festival dat je niet mag missen. Proost mee met de nieuwste en lekkerste Klein Duimpje bieren.

 
naar de site
Het juiste adres voor bus, taxi, minibus of touringcar, dat is Brouwer tours

Laat u rijden door Taxi, Bus, minibus of touringcar ; Brouwer's tours Bent u op zoek naar veilig en voordelig groepsvervoer? Dan bent u bij Brouwer Tours aan het juiste adres. Het familiebedrijf bestaat al meer dan 90 jaar, jaren waarin zij zich hebben ontwikkeld tot een begrip in de regio Duin- en Bollenstreek. Zij zijn uw betrouwbare partner in kwalitatief personenvervoer, met een zeer omvangrijk wagenpark. Een bus huren met gediplomeerd chauffeur, dat doet u snel en eenvoudig bij Brouwer Tours. Van standaard luxe touringcar tot zeer luxueuze VIP-uitvoering, van een prachtige dubbeldekker tot een of meerdere minibusjes. Uw wens is bepalend voor het aanbod en de prijs. Wat u ook kiest, bij Brouwer Tours zit u altijd goed.   

 
directe route naar Brouwertours
Privacy, contact en disclaimer
Privacy
U ontvangt de nieuwsbrief van MeerBusiness omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. MeerBusiness gaat uiterst zorgvuldig om met uw geregistreerde gegevens zoals e-mailadres en contactgegevens. Wij verkopen of verhuren geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen.
Persberichten
Bedrijven, overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen in deze regio kunnen persberichten voor plaatsing op de site (gratis) of in de nieuwsbrief aanbieden door te mailen naar: db@meerbusiness.nl
 
Contact
Deze digitale nieuwsbrief wordt naar meer dan 3000 ondernemers in de regio gestuurd en ca 7.000 in de regio Kennemerland. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die MeerBusiness uw bedrijf kan bieden, kunt u contact opnemen door te bellen met 06-53633364. Mailen mag natuurlijk ook: db@meerbusiness.nl.
 
Disclaimer
Bij het samenstellen van deze digitale nieuwsbrief is de uiterste zorg besteed. MeerBusiness sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die u via deze digitale nieuwsbrief bereikt.

 

Afmelden of gegevens wijzigen?
Klik op de link onderaan de nieuwsbrief om uw gegevens te wijzigen of om u af te melden voor deze nieuwsbrief.
  
 
Agenda
04-06-2023 4 Juni Wijnproeverij: 'Het is bijna zomer'
05-06-2023 bezoek Nova college
09-06-2023 Wijn & Spijsavond vrijdag 9 juni 2023
16-06-2023 workshop bonbonsmaken bij Pierre (met (wijn) proeverij)
19-06-2023 MeerBusiness golf meets Waardergolf
20-06-2023 Haringparty MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol
21-06-2023 Bezoek Jan Six collectie in Amsterdam op uitnodiging
21-06-2023 MeerBusiness de supergezellige netwerkbijeenkomst in Lowietje
22-06-2023 Gratis CIOS drieluik om nog gezonder te zijn
01-07-2023 Bierfestival 2023 Klein Duimpje Hillegom
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Duin- en Bollenstreek
p/a Hooge Werf 28 
2181 ET  Hillegom
06-53633364
db@meerbusiness.nl
db.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen